The event
מצבה של הסדרה ברייטינג בארה"ב הולך ומידרדר. בפרק השני צפו מליון איש פחות מהפרק הראשון ובפרק השלישי צפו מליון איש פחות מהפרק השני ובסה"כ - 7.5 מליון צופים. זה מראה שהקהל האמריקאי מאבד עניין בסדרה ואם תימשך מגמת הירידה, הסדרה צפוייה להתבטל כבר באמצע העונה.
לשם השוואה, ההידרדרות ברייטינג של פלאשפורוורד בשנה שעברה התחילה רק אחרי הפגרה ולכן הסדרה קיבלה עונה מלאה ולא בוטלה באמצע העונה. כאן המצב נראה גרוע יותר.
לשם השוואה, ההידרדרות ברייטינג של פלאשפורוורד בשנה שעברה התחילה רק אחרי הפגרה ולכן הסדרה קיבלה עונה מלאה ולא בוטלה באמצע העונה. כאן המצב נראה גרוע יותר.
שיפסיקו לטרטר אותנו הלוך וחזור בזמןamir073 כתב:מצבה של הסדרה ברייטינג בארה"ב הולך ומידרדר. בפרק השני צפו מליון איש פחות מהפרק הראשון ובפרק השלישי צפו מליון איש פחות מהפרק השני ובסה"כ - 7.5 מליון צופים. זה מראה שהקהל האמריקאי מאבד עניין בסדרה ואם תימשך מגמת הירידה, הסדרה צפוייה להתבטל כבר באמצע העונה.
לשם השוואה, ההידרדרות ברייטינג של פלאשפורוורד בשנה שעברה התחילה רק אחרי הפגרה ולכן הסדרה קיבלה עונה מלאה ולא בוטלה באמצע העונה. כאן המצב נראה גרוע יותר....
ואז (כך אני מאמין) הכל יסתדר שם מבחינת רייטינג
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למה חלש? באותה הרמה של הקודמים.
הבעיה שאני רואה בינתיים זה שהטוויסטים שלהם צועקים לשמיים ויודעים מה הולך לקרות הרבה קודם (בערך כמו הפירסומת של אורנג'...
)
ולמקרה שלא קלטת אז עוד מוסיפים הסבר...
הפרק הזה זכה לרייטינג חלש.
האם יש לנו פלאש פורווארד 2?
הבעיה שאני רואה בינתיים זה שהטוויסטים שלהם צועקים לשמיים ויודעים מה הולך לקרות הרבה קודם (בערך כמו הפירסומת של אורנג'...
ולמקרה שלא קלטת אז עוד מוסיפים הסבר...
הפרק הזה זכה לרייטינג חלש.
האם יש לנו פלאש פורווארד 2?
אכן העלילה מתקדמת בקצב משביע רצון לסדרות מהז'אנר הזה. עדיין לא ברור מה המטרה של ה"חייזרים". לפי מה שהמנהיגה שלהם אומרת המטרה שלהם זה לחזור הביתה. זה לא נראה לי דבר מעניין יותר מידי כדי לבסס עליו סדרה. כנראה שהענין יגיע מהצד של האנשים שחטפו את הבחורה וניסו להרוג אותה ואת החבר שלה. אנחנו עדיין לא יודעים מה הקשר שלהם לחייזרים ולמה הם רודפים אחרי הזוג. לא ברור מה הזוג הזה יודע שבגלל זה רוצים להרוג אותם. אני מניח שזה משהו מעבר למטוס ומה שקרה לנוסעים שלו, כי את זה יודעים גם הנשיא והצוות שלו ולא רק הבחור שרדפו אחריו.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
THE EVENT - האם רק אני ראיתי את זה...? :)
אחרי ההמלצה של עופר החלטתי לעשות מרתון קצרצר ולראות את חמשת הפרקים הראשונים של הסדרה.
בגדול אהבתי אותה אבל ישנן מספר שאלות ו/או הערות שפוגעות לטעמי באמינות הסדרה הזו:
1. למה החייזרים מדברים אנגלית?? נראה לי מוזר, לא? ועוד במבטא אמריקאי..
2.בפרק 5 סופיה וסיימון (הסוכן/חייזר) נפגשים בחדר המעצר של סופיה מבלי שאף אחד יפקח עליהם?? איך דבר כזה יכול להיות, הרי היא אמורה להיות האסירה הכי חשובה ?? קצת מוזר...
3.בפרק 5 - איך ויקי מוציאה את התינוק הבוכה מהבית בעוד שהמחסל השני איתה ומפרק שם את כל שאר דיירי הבית.... ? קצת מצחיק....
4.פרק 5- יש קטע מצחיק שבו ויקי עומדת עם ליילה, שולפת את האקדח, דורכת אותו ואז מוציאה את המחסנית לבדוק אם יש כדורים...
כנראה שהיא לא עברה קורס להוצאת רישיון לאקדח...
אבל בגדול הסדרה טובה...
דעתכם חברים...
בגדול אהבתי אותה אבל ישנן מספר שאלות ו/או הערות שפוגעות לטעמי באמינות הסדרה הזו:
1. למה החייזרים מדברים אנגלית?? נראה לי מוזר, לא? ועוד במבטא אמריקאי..
2.בפרק 5 סופיה וסיימון (הסוכן/חייזר) נפגשים בחדר המעצר של סופיה מבלי שאף אחד יפקח עליהם?? איך דבר כזה יכול להיות, הרי היא אמורה להיות האסירה הכי חשובה ?? קצת מוזר...
3.בפרק 5 - איך ויקי מוציאה את התינוק הבוכה מהבית בעוד שהמחסל השני איתה ומפרק שם את כל שאר דיירי הבית.... ? קצת מצחיק....
4.פרק 5- יש קטע מצחיק שבו ויקי עומדת עם ליילה, שולפת את האקדח, דורכת אותו ואז מוציאה את המחסנית לבדוק אם יש כדורים...
אבל בגדול הסדרה טובה...
דעתכם חברים...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אם היית מחפש אז היית רואה שכן...
http://www.hometheater.co.il/vt123302
ברור שיש חורים...
שלחו סוכני FBI לחפש את שון, סידרה של רציחות סוכנים במשרד ה-FBI, והעניין לא מוזכר בכלום...
http://www.hometheater.co.il/vt123302
ברור שיש חורים...
שלחו סוכני FBI לחפש את שון, סידרה של רציחות סוכנים במשרד ה-FBI, והעניין לא מוזכר בכלום...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
חיברתי את כל השרשורים.
טוב, למדנו שאנרגיה אטומית נוצרה בעקבות התערבות של החייזרים וראינו את האיחוד המרגש בין שני השחקנים הראשיים.
כמות הפלאש-בקים שלהם הופחתה משמעותית (חסר המון מידע לגבי איך הבחור עלה על המטוס עם אקדח בכלל...).
הכיוון של הסדרה מאוד לא ברור כרגע.
טוב, למדנו שאנרגיה אטומית נוצרה בעקבות התערבות של החייזרים וראינו את האיחוד המרגש בין שני השחקנים הראשיים.
כמות הפלאש-בקים שלהם הופחתה משמעותית (חסר המון מידע לגבי איך הבחור עלה על המטוס עם אקדח בכלל...).
הכיוון של הסדרה מאוד לא ברור כרגע.