רובוט לשטיפת הבית Scooba 380
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
שוטף !
- רונן
- חבר מכור קשה

שאל אותם שוב, הרומבה שואב , הסקובה שוטף ,Erez8e כתב:לאאא נכון! אני יכול לבטל את ההזמנה שלי בirpbot ולבחור אחד שגם שואב...?...
- רונן
- חבר מכור קשה

הזמנתי אותו מאיביי, הבעיה לגבי הרובוט הזה היא העלות הגבוהה של נוזל הניקוי וחוסר הזמינות שלו (לפחות כרגע) בארץ, אני יודע שיש מי שעשה בדיקה איזה חומר ניקוי רצפות "סטנדרטי" מתאים אבל לא מצאתי על זה מידע... מישהו יודע איזה חומר ניקו יכול לשמש את הרובוט?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בפורומים השונים שעוסקים בכך יש כמה חלופות- אף אחת מהן לא משווקת בארץ.
יש נסיון עם נוזל ניקוי של אג'קס כחול עם ph ניטראלי שעובד במכשיר ללא תופעות לוואי.
אין אחריות
יש נסיון עם נוזל ניקוי של אג'קס כחול עם ph ניטראלי שעובד במכשיר ללא תופעות לוואי.
אין אחריות
נראה שהסקובה החדש יפתור את הבעיה של החומר ניקוי היחודי.
ממה שאני מבין הוא משתמש במי ברז.
הם גם עשו שם עוד כמה דברים נחמדים.
הוא בהחלט נכנס לרשימת המתנה שלי
http://www.irobot.com/scooba230/
הוא בהחלט נכנס לרשימת המתנה שלי
http://www.irobot.com/scooba230/
- רונן
- חבר מכור קשה

נראה טוב ,ben389 כתב:נראה שהסקובה החדש יפתור את הבעיה של החומר ניקוי היחודי.
הוא בהחלט נכנס לרשימת המתנה שלי![]()
http://www.irobot.com/scooba230/...
רק חבל שהטעינה ידנית ,
מעניין בכמה יתומחר בארץ ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נראה לי שהוא מאוד קטן ויחסית גבוה כך שיהיו הרבה מקומות בחדר האמבט שם הוא לא יוכל להיכנס, כמו תחת הארוניות וצינור הניקוז של האסלה.
גם לא ברור מה הקטע עם תמיסת הניקוי כי בעוד שבכמה מקומות מראים ומזכירים שימוש במי ברז הדיאלוג בסרטון דווקא מדבר על תמיסת ניקוי, מה שנשמע הגיוני יותר לאור מה שאנו יודעים על דגמי סקובה הגדולים והישנים יותר.
גם לא ברור מה הקטע עם תמיסת הניקוי כי בעוד שבכמה מקומות מראים ומזכירים שימוש במי ברז הדיאלוג בסרטון דווקא מדבר על תמיסת ניקוי, מה שנשמע הגיוני יותר לאור מה שאנו יודעים על דגמי סקובה הגדולים והישנים יותר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- רונן
- חבר מכור קשה

גם אני חשבתי על גובהו המוגזם , אך מצד שני צריך מים לשטיפה וצריך מיכל שבו יהיו המים ...Catskinner כתב:נראה לי שהוא מאוד קטן ויחסית גבוה כך שיהיו הרבה מקומות בחדר האמבט שם הוא לא יוכל להיכנס, כמו תחת הארוניות וצינור הניקוז של האסלה.
גם לא ברור מה הקטע עם תמיסת הניקוי כי בעוד שבכמה מקומות מראים ומזכירים שימוש במי ברז הדיאלוג בסרטון דווקא מדבר על תמיסת ניקוי, מה שנשמע הגיוני יותר לאור מה שאנו יודעים על דגמי סקובה הגדולים והישנים יותר....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בוודאי שאתה צודק בנושא הצורך במיכל בעל קיבולת. אני עכשיו מסתכל טוב יותר בסרטון ומגלה שהמברשת היא סטטית, זו בעצם יותר מגרפה מגומי ממברשת מקרצפת. אם אני אוסיף חיסרון זה למשקל הזעום של המכשיר אני מגיע למסקנה שהלכלוך צריך ממש לשתף פעולה כדי להואיל להיפרד מהמרצפת.
אולי הוא יהיה מוצלח בשטיפת משטח השיש במטבח או לקרצף לי את הכיור אבל אני לא רואה אותו מצחצח לי את חדר האמבט, שלא לדבר על הסלון.
אולי הוא יהיה מוצלח בשטיפת משטח השיש במטבח או לקרצף לי את הכיור אבל אני לא רואה אותו מצחצח לי את חדר האמבט, שלא לדבר על הסלון.
נראה שה-230 יקבל את אותו הגובה של אחיו הגדולים:
http://www.engadget.com/2011/01/03/irob ... 00-series/
ציטוט:
The Scooba 230 is maintains the same 3.5-inch height and, more importantly, is just as programmable as every other model (in an unfortunate twist of irony, it's now thinner than a Kinect sensor)
אז הוא חזר להיות שימושי למטבח (מתחת לצוקל) אבל עדיין נראה שהמברשות לא נעות וחבל. נחכה לתגובות של ה-early adopters

http://www.engadget.com/2011/01/03/irob ... 00-series/
ציטוט:
The Scooba 230 is maintains the same 3.5-inch height and, more importantly, is just as programmable as every other model (in an unfortunate twist of irony, it's now thinner than a Kinect sensor)
אז הוא חזר להיות שימושי למטבח (מתחת לצוקל) אבל עדיין נראה שהמברשות לא נעות וחבל. נחכה לתגובות של ה-early adopters
- Catskinner
- חבר במועדון HT

uris, אני יודע שהיית עסוק בזמן האחרון עם הבית והמערכת, אבל באמת לא שמת לב שכבר מהדף הקודם אנחנו מדברים רק עליו?
חברים בהחלט נראה חביב ועושה חשק לצרף אותו למשפחת ה Irobot שכבר יש לי :
אבא רומבה 560
אמא סקובה 340
והבא בתור בייבי סקובה ב 230 ....
אגב לגבי השאלות ששאלו קודם לגבי הסקובה כמה הבהרות :
1. הסקובה גם שואב ( אומנם הוא לא תחליף לרומבה )
2. לגבי חומר שטיפה אני קונה את האג'קס הכחול והוא משרת אותי נאמנה והריח אף יותר טוב מהנוזל המקורי ( מומלץ ).
אם יש עוד שאלות אשמח לענות
אבא רומבה 560
אמא סקובה 340
2. לגבי חומר שטיפה אני קונה את האג'קס הכחול והוא משרת אותי נאמנה והריח אף יותר טוב מהנוזל המקורי ( מומלץ ).
אם יש עוד שאלות אשמח לענות
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
אני אשמח לדעת מה דעתך הכנה לגביי הביצועים שלו בשטיפת הביתeran360 כתב:חברים בהחלט נראה חביב ועושה חשק לצרף אותו למשפחת ה Irobot שכבר יש לי :
אבא רומבה 560
אמא סקובה 340
אם יש עוד שאלות אשמח לענות...