דקסטר ישודר ביס בהפרש של 4 ימים מארה״ב
ההבדל הוא ש:
1. לאמריקאים יש הרגלי צפיה שונים מאשר לישראלים.
2. בארה"ב כשלא משודר פרק זה בגלל אירוע מסויים (חגים, סופרבול, פגרת חורף). פה זה לא יהיה מובן לצופה הישראלי הממוצע שמיד יאשים את הגוף המשדר ב"טלעוד".
1. לאמריקאים יש הרגלי צפיה שונים מאשר לישראלים.
2. בארה"ב כשלא משודר פרק זה בגלל אירוע מסויים (חגים, סופרבול, פגרת חורף). פה זה לא יהיה מובן לצופה הישראלי הממוצע שמיד יאשים את הגוף המשדר ב"טלעוד".
לדעתי זה סתם תירוץ שמשמש כמנטרה.
הצופה הממוצע יבין.
מעבר לזה מי זה הצופה הממוצע? מבחינתי הצופה הממוצע הוא זה שעבור סידרה שהוא באמת אוהב לא מתכוון לחכות שנה + עד שתשודר (למשל הישרדות) או חצי שנה + עבור סדרות אחרות.
הצופה הממוצע יוריד את הפרק. ככה לפחות נוהג כל מי שאני מכיר .
אתה אולי מדבר על צופה ממוצע של תוכניות בערוץ 2 (בלי שום כוונה לזלזל) של סדרות ישראליות ושתכני רכש בד"כ לא מדברים אליו.
שוב בכל מקרה בכל רגע נתון בערוצי הכבלים תראה בליל של שידורים חוזרים חסרי כל סדר והגיון.
אז למה לא לספק את הסחורה טרייה ואחר כך תעשה סדר ורצף בבליל השידורים החוזרים שיש
הצופה הממוצע יבין.
מעבר לזה מי זה הצופה הממוצע? מבחינתי הצופה הממוצע הוא זה שעבור סידרה שהוא באמת אוהב לא מתכוון לחכות שנה + עד שתשודר (למשל הישרדות) או חצי שנה + עבור סדרות אחרות.
הצופה הממוצע יוריד את הפרק. ככה לפחות נוהג כל מי שאני מכיר .
אתה אולי מדבר על צופה ממוצע של תוכניות בערוץ 2 (בלי שום כוונה לזלזל) של סדרות ישראליות ושתכני רכש בד"כ לא מדברים אליו.
שוב בכל מקרה בכל רגע נתון בערוצי הכבלים תראה בליל של שידורים חוזרים חסרי כל סדר והגיון.
אז למה לא לספק את הסחורה טרייה ואחר כך תעשה סדר ורצף בבליל השידורים החוזרים שיש
סמיתס וליתגו הם הברקות ענק לסדרה כזו, לדעתי הזרימו לה חמצן שיאזן את ההרגשה שהמומנטום של הסדרה יורד אחרי שתי עונות טובותamittzor כתב:גיא - אני לא כותב כלום כדי לא לספיילר, אבל זה די מובן שהוא לא חוזר לעונה נוספת.
אבל גם העונה צפויים להיות תפקידי אורח מסקרנים (לא שאני מצפה שמישהו מהם יתעלה לרמה של לית'גו)...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זהו שהכתב ברייטינג רשם שהוא מקוה שליתגו ימשיך...amittzor כתב:גיא - אני לא כותב כלום כדי לא לספיילר, אבל זה די מובן שהוא לא חוזר לעונה נוספת.
אבל גם העונה צפויים להיות תפקידי אורח מסקרנים (לא שאני מצפה שמישהו מהם יתעלה לרמה של לית'גו)...
אני מאוד אוהב את ג'ון ליתגו
אבל נהניתי הרבה יותר מההופעה של ג'ימי סמיתס והדמות שלו לדעתי הייתה הרבה יותר משכנעת.amittzor כתב:לית'גו היה קונצנזוס, אבל אני שמח לשמוע שאני לא היחיד שחושב כך לגבי סמית'ס....
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
אותו כנ"ל, סמיתס היה מצויין, אבל אח של דקסטר בעונה הראשונה היה לדעתי הטוב ביותר.
האורחת העונה היא ג'וליה סטיילס המדהימה!
האורחת העונה היא ג'וליה סטיילס המדהימה!
פשוט לא יאומן שנותנים delay של 4 ימים וישר יש מי "שקונה" את זה ומתכוון להפסיק להוריד...
אז מה בדיוק יגרום לכבלים/לוויון לתת שירות טוב יותר ללקוחות שלהם ?
ב-2010 ההתוכניות צריכות להיות משודרות ללא delay כלל (ואם יש את התירוץ של התירגום, אז נראה לי שיש מספיק אפשרויות לגרום גם לזה לקרות...),
ואם מתעקשים אז ה-delay היחיד שצריך להיות מקובל כיום הוא שאם התוכנית משודרת בערב זמן ארה"ב (בוקר זמן ישראל) היא תשודר באותו ערב בישראל.
ואז באמת לא תיהיה סיבה להוריד...
(אבל כנראה שרעיונות פשוטים כיצד להילחם בהורדות, יותר מדי מתוחכמים לאנשים שעוסקים בתחום...)
אז מה בדיוק יגרום לכבלים/לוויון לתת שירות טוב יותר ללקוחות שלהם ?
ב-2010 ההתוכניות צריכות להיות משודרות ללא delay כלל (ואם יש את התירוץ של התירגום, אז נראה לי שיש מספיק אפשרויות לגרום גם לזה לקרות...),
ואם מתעקשים אז ה-delay היחיד שצריך להיות מקובל כיום הוא שאם התוכנית משודרת בערב זמן ארה"ב (בוקר זמן ישראל) היא תשודר באותו ערב בישראל.
ואז באמת לא תיהיה סיבה להוריד...
(אבל כנראה שרעיונות פשוטים כיצד להילחם בהורדות, יותר מדי מתוחכמים לאנשים שעוסקים בתחום...)
-------------------
מפתח ב-Boxee
מפתח ב-Boxee
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
תתפלא, אבל אני שייך לאלו ש"קונים" את הפער "הבלתי סביר" של 4 ימים בין השידור המקורי לארץ.razus כתב:פשוט לא יאומן שנותנים delay של 4 ימים וישר יש מי "שקונה" את זה ומתכוון להפסיק להוריד......
מי שקורא את התגובה שלך ולא מכיר את הסדרה עוד עלול לחשוב בטעות שהסדרה עוסקת בשוק ההון ומשדרת תוצאות בזמן אמת של המסחר בוול סטריט,ועל פיה אתה רוכש או קונה מניות יום למחרת.
אז זהו שלא.
4 ימים הם פער הם זמן מספיק בשבילי לוותר על הורדה פיראטית ולהסתפק בשידור ייס (אני מסוגל להתאפק)
אם היה מדובר בחודשים או שבועות הייתי כמובן מחפש דרכים להוריד את הסדרה, אבל 4 ימים ??
בשבילי זה שירות מספיק טוב, והלוואיי וכל הסדרות המשודרות בטלוויזיה היו בפער כזה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
4 ימים זה כלום.
הבעיה זה חוסר של 5.1 שבעיני מוריד משמעותית את ערך הקיצור בזמנים...
הבעיה זה חוסר של 5.1 שבעיני מוריד משמעותית את ערך הקיצור בזמנים...
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
זה תמיד התירוץ הקבוע שלי למה עדיף להורידoferlaor כתב:
הבעיה זה חוסר של 5.1 שבעיני מוריד משמעותית את ערך הקיצור בזמנים......
סיבה שנייה זה שאין לי כבלים/yes (זה הרבה כסף בשבילי)
איך 4 ימים זה כלום ? אתם פשוט "משוגעים"...oferlaor כתב:4 ימים זה כלום....
בסדרות כמו Lost, Fringe וכו' אני אמור לחכות 4 ימים אז שהוט/יס יאפשרו לי, ברוב טובתם, לגלוש באינטרנט בלי לפחד ליפול על איזה ספויילר ?
(וכאילו שחסרות דוגמאות.. הרי רק לאחרונה YNET פירסמו בעמוד הראשון שלהם כשהמתחרה ה-semi ישראלית הודחה ב-American Idol מייד לאחר השידור בארה"ב. וזו תוכנית שמשודרת ב-delay של 4 ימים...)
בקיצור מאחר ואין שום בעיה טכנולוגית לשדר ללא delay (הוכח בעונה האחרונה של Prison Break), מגיע לצרכן, שמשלם דמי מנוי גבוהים לכל הדעות, שירות ברמה הכי גבוהה.
ותרשו לי לנחש שברגע שזה יקרה כמות ההורדות הפירטיות של תוכניות הטלויזיה תרד פלאים...
לכל אלה ש-delay של 4 ימים הוא לא נורא, אני בטוח שאם התוכנית תשודר ללא delay עדיין תוכלו להקליט אותה ולצפות בה אחרי 4 ימים (או שאפילו הוט/יס יסדרו לכם שידור ב-delay)