האמת שאין סיכוי שסמנכ"ל הכספים יאשר לי הוצאה כספית כזו על קולה קפה, אבל מותר לפנטז
מצטרף לקריאה לצלם תמונות, החל מקבלת הקופסא, דרך פתיחתה האיטית מאוד והוצאתו של הקולה מהניילונים ועד לתוצאה הסופית.
תתחדש

לפי שרטוט טכני שראיתי הספק מתייחס לנקודת הכנסת הפולים אל התוף כ-ארובה."Chimney"אגב, ל קולה החדש שלך יש אפשרות ל הוציא ארובה כמו ב גין ?( כי לא מצאתי במפרט שלו...

הגעתי לכאן בקריאה אחורה ואני מגלה יוזמות יפות שהתמוססו?moti_r כתב:האמת שזה תוכנן כשלב השני של מאגר תערובות הקפה של האתר.
חשבתי לייצר עוד שכבה, מעל התערובות, ובה אנשים יתארו את הקליות שלהם, בהתבסס על תערובת מסוימת + קולה מסוים + פרופיל מסוים.
אם זה נראה לכם מאוד שימושי - אני אשקיע את הזמן ואפתח את התוספת הזו....
בנוסף, מוטי..lior_a כתב:הגעתי לכאן בקריאה אחורה ואני מגלה יוזמות יפות שהתמוססו?moti_r כתב:האמת שזה תוכנן כשלב השני של מאגר תערובות הקפה של האתר.
חשבתי לייצר עוד שכבה, מעל התערובות, ובה אנשים יתארו את הקליות שלהם, בהתבסס על תערובת מסוימת + קולה מסוים + פרופיל מסוים.
אם זה נראה לכם מאוד שימושי - אני אשקיע את הזמן ואפתח את התוספת הזו....
אם זה לא סיפור גדול מידי, אולי אפשר לממש את מאגר הפרופילים? יהיה מעניין לראות את אותן התערובות בשיטות קלייה שונות שנותנות תוצאות מגוונות בטעם ואורך חיים....

שלילי טל,tal_r כתב:בנוסף, פרופילי קליה זה MUST.... אני כמובן עומד לבצע רישום מדוייק של הזנים והקליות,
אנסה כמובן לחפש פרופילים ברשת (נמרוד יש איזה הצלחה בעניין זה ?) ואת כל הידע הזה
נעלה לטובת הכלל......

nimitzg כתב:טל,
אני מקווה שאתה לא מנסה שוב לפתוח פה שוב תחרות למי יש ארוך יותר... (התכוונתי לשירשור כמובן)![]()
בכל מקרה קלייה מקצועית היא לדעתי מדע מדוייק , במיוחד אם בנית ללקוח "בלנד" מסויים וייחודי שבגללו זורמים
אליו לקוחות לבית הקפה.
אתה לא יכול להרשות לעצמך לשנות את הטעמים בקפה שאותו אתה מספק.
ובסוף...כולנו שואפים למצוינות ומקצוענות גם בתחביבים שלנו ...לא כך?...