מציע לך לחזור לשירשור ולראות מי התחיל בהתנצחות. הכל רשום שם שחור על גבי לבן. מה גם שבכלל לא טענתי שם ש"שלי הכי גדול", להיפך, טענתי שיש לי עוד הרבה לאן להשתפר, השמיים הם הגבול. אתה הוא זה שטענת שאין טעם כי הכל נשמע אותו הדבר. אבל לא חושב.......... בוא נרד מזה.istarmini כתב:תראה ההתנצחות שלנו נבעה מסיבה פשוטה והיא שאתה , כמו רבים אחרים לפניך, לקחת את הענין לכיוון ההתנצחות המקובל של מי יותר גדול וחבל. אני לא טענתי (עד שלא התחלתdanlior כתב:istarmini
היתה לנו התנצחות קטנה בקשר לאודיו, אבל בכל מה שקשור לוידאו - כבוד! המקרן המסך והכיסאות! וואו!
מה שכן, אם יורשה לי אייעץ לך שרמקולי הסוראונד שלך קרובים מידי למשתמשים, במיוחד לאילו שיושבים בצדדים, לכן אני הייתי מחליף את הרמקולים ברמקולים ביפולרים. ככה המרחק ישחק תפקיד פחות מפריע....) שהציוד שלך טוב או לא. בכלל לא נכנס לזה. אני מדבר תמיד ברמת העקרון אבל יש כאלו שקשה להם עם זה וישר עוברים לחלק המכוער שבויכוח.
![]()
ולענין הזה תודה על הברכות. לגבי הסראונד אולי אתה צודק אבל אני מכור לטאנוי והרמקולים הללו איתי מגיל 16 ואני אוהב אותם חבל"ז. מאחר ואני ואישתי יושבים באמצע ועבורנו המרחק בסדר גמור אז כל האורחים למיניהם יאלצו הסתפק במה שיש והאמן לי אף אחד מהם לא סובל במיוחד. החדר נראה סופני (קשה להעביר את הענין דרך התמונות). בזמן הקרוב אני מכניס פרקט על הריצפה ובהמשך שתי דלתות אקוסטיות על מנת להרגיע את השכן....
לגבי האחוריים, אם אתה כל כך אוהב אותם אז קח אותם לחדר שינה והשתמש בהם במערכת סטריאו. תפיק מהם הרבה יותר ככה.