רכישת קינדל לארץ
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הבן שלי הזמין מאמזון וקיבל לפני מספר ימים ,
מאד מרוצה
מאד מרוצה
-
mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
רשמים מהמכשיר.... אני יכול לדבר על שעתיים
שורה תחתונה אני מאוד מרוצה ממנו.
יתרונות -
המסך מאוד נוח לקריאה, קראתי בו גם בצהריים במרפסת.
הבטריה מספיקה להרבה זמן - אני כבר 10 ימים קורא בו כולל גלישה באינטרנט והבטריה על קצת פחות מחצי.
נוח להחזיק אותו ביד אחת, למרות שעל מנת להעביר דף צריך עוד יד או אקרובטיקה עם היד האוחזת.
אם אני אסכם את השימוש בו כספר אלקטרוני הוא מעולה.
לגבי האינטרנט - כל עוד זה לחפש ולקנות ספרים באמזון - הוא עושה את העבודה.
לגבי גלישה חופשית - לא ממש נוח, הוא איטי, קשה לנווט בעמודי השונים.
התחושה שלי היא שכל דבר שהוסף למכשיר מעבר לקריאה ולקניית ספרים - הוא לצאת ידי חובה.
אפילו בפלאפון שלי יותר נוח לגלוש.
אישית אני אוהב את זה - ככה אני יכול להתמקד בקריאה בלי הסחות דעת.
אם ממש חייבים אז אפשר לערוך בו מסמכים ולגלוש באינטרנט.
מה כן מפריע לי בו -
כפתור השליטה קרוב מדי לכפתורי ה-Home וה-Back ולכן לוחצים עליהם בטעות לא מעט פעמים.
הגלישה ממש לא טריוויאלית.
הוא לא תומך ב-epub שזה הפורמט הסטנדרטי לספרים (מצד שני יש חנות של 470K ספרים).
שורה תחתונה אני מאוד מרוצה ממנו.
יתרונות -
המסך מאוד נוח לקריאה, קראתי בו גם בצהריים במרפסת.
הבטריה מספיקה להרבה זמן - אני כבר 10 ימים קורא בו כולל גלישה באינטרנט והבטריה על קצת פחות מחצי.
נוח להחזיק אותו ביד אחת, למרות שעל מנת להעביר דף צריך עוד יד או אקרובטיקה עם היד האוחזת.
אם אני אסכם את השימוש בו כספר אלקטרוני הוא מעולה.
לגבי האינטרנט - כל עוד זה לחפש ולקנות ספרים באמזון - הוא עושה את העבודה.
לגבי גלישה חופשית - לא ממש נוח, הוא איטי, קשה לנווט בעמודי השונים.
התחושה שלי היא שכל דבר שהוסף למכשיר מעבר לקריאה ולקניית ספרים - הוא לצאת ידי חובה.
אפילו בפלאפון שלי יותר נוח לגלוש.
אישית אני אוהב את זה - ככה אני יכול להתמקד בקריאה בלי הסחות דעת.
אם ממש חייבים אז אפשר לערוך בו מסמכים ולגלוש באינטרנט.
מה כן מפריע לי בו -
כפתור השליטה קרוב מדי לכפתורי ה-Home וה-Back ולכן לוחצים עליהם בטעות לא מעט פעמים.
הגלישה ממש לא טריוויאלית.
הוא לא תומך ב-epub שזה הפורמט הסטנדרטי לספרים (מצד שני יש חנות של 470K ספרים).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם זה נשלח מאמזון דרך DHL אז הם יעשו גם את המשלוח, עמילות ושחרור מהמכס בלי שתבקש מהם
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
גם אני מאוד מרוצה מהקינדל,
בשביל לקרוא ספרים הוא מעולה,
כל שאר הפונקציות הן בונוס נחמד
ולגבי DHL, לא צריך לעשות כלום,
זה חלק מתהליך המשלוח כאשר קונים מאמזון
, הם מבצעים את כל השחרור מהמכס
והמכשיר מגיע אליך הביתה
בשביל לקרוא ספרים הוא מעולה,
כל שאר הפונקציות הן בונוס נחמד
ולגבי DHL, לא צריך לעשות כלום,
זה חלק מתהליך המשלוח כאשר קונים מאמזון
, הם מבצעים את כל השחרור מהמכס
והמכשיר מגיע אליך הביתה
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אתה בטוח שהוא לא תומך ב epub?mta194 כתב:רשמים מהמכשיר.... אני יכול לדבר על שעתיים![]()
הוא לא תומך ב-epub שזה הפורמט הסטנדרטי לספרים (מצד שני יש חנות של 470K ספרים)....
אז מי כן תומך בפורמט הזה ?
-
mta194
- חבר ותיק

לדעתי כמעט כל האחרים - Sony reader, Nook, Kobo ועודsagyle כתב:אתה בטוח שהוא לא תומך ב epub?mta194 כתב:רשמים מהמכשיר.... אני יכול לדבר על שעתיים![]()
הוא לא תומך ב-epub שזה הפורמט הסטנדרטי לספרים (מצד שני יש חנות של 470K ספרים)....
אז מי כן תומך בפורמט הזה ?...
למרות שאפשר להמיר קבצים ב-epub ל-AZW שזה הפורמט של הקינדל
תודה על התשובה.
לא הזמנתי בעבר מאמזון אז לא ידעתי שבמהלך הקנייה בוחרים חברת הובלה.
אני מתכנן בעיקר לקחת ספרים ב PDF ולהשתמש בMOBIPOCKET READER כדי להמיר לקובץ שקינדל יוכל לקרוא
כדי שאני אוכל לקרוא אותם.
כמעט כל הספרים שאני מתכנן לקרוא במכשיר - אני מתכנן לקרוא בצורה הזו
למישהו יש רשמים חיובים/שליליים לגבי זה?
לא הזמנתי בעבר מאמזון אז לא ידעתי שבמהלך הקנייה בוחרים חברת הובלה.
אני מתכנן בעיקר לקחת ספרים ב PDF ולהשתמש בMOBIPOCKET READER כדי להמיר לקובץ שקינדל יוכל לקרוא
כדי שאני אוכל לקרוא אותם.
כמעט כל הספרים שאני מתכנן לקרוא במכשיר - אני מתכנן לקרוא בצורה הזו
למישהו יש רשמים חיובים/שליליים לגבי זה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

PDF הוא פורמט נוראי לספרים אלקטרוניים. לא יכלת לבחור פורמט גרוע מזה כם אם היו משלמים לך על זה כסף.
אם כבר עדיף שתרכוש ספרים בפורמט epub הקרוב אליו אך מאפשר text reflow ותמיר לפורמט MOBI שה Kindle מסוגל לקרוא. זה גם לא מסובך במיוחד, עושים את זה עם התוכנה החינמית Calibre הנחשבת כיום לאחת הטובות לניהול ספריה של ספרים אלקטרוניים ולהמרה של פורמטים.
אני שומר את כל הספרים שלי בפורמט LRF עבור הקורא ספרים של סוני, epub למען התאימות עם התקנים אחרים ו LIT כי אם אני כבר קורא על המחשב אז אני מעדיף לעשות זאת עם ה Microsoft Reader בגלל כמה סיבות שאינן קשורות לדיון כאן.
אם כבר עדיף שתרכוש ספרים בפורמט epub הקרוב אליו אך מאפשר text reflow ותמיר לפורמט MOBI שה Kindle מסוגל לקרוא. זה גם לא מסובך במיוחד, עושים את זה עם התוכנה החינמית Calibre הנחשבת כיום לאחת הטובות לניהול ספריה של ספרים אלקטרוניים ולהמרה של פורמטים.
אני שומר את כל הספרים שלי בפורמט LRF עבור הקורא ספרים של סוני, epub למען התאימות עם התקנים אחרים ו LIT כי אם אני כבר קורא על המחשב אז אני מעדיף לעשות זאת עם ה Microsoft Reader בגלל כמה סיבות שאינן קשורות לדיון כאן.
כבר יש לי הרבה ספרים ב PDF שאני מעוניין לקרוא בקינדל
לא חשוב לי אם הוא ישים את התמונות קצת לא במקום, מעניין אותי הטקסט
יש לי כיום בפלאפון סימביאן N85 שלי את התוכנה MobiReader ועשיתי המרה בעבר של קובץ PDF ואני מרוצה מהתוצאה (מאיך שהוא עושה REFLOW)
אז זאת לא יותר מדי בעיה...
רק רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם זה שיכול להעיד לגבי חווית השימוש
לא חשוב לי אם הוא ישים את התמונות קצת לא במקום, מעניין אותי הטקסט
יש לי כיום בפלאפון סימביאן N85 שלי את התוכנה MobiReader ועשיתי המרה בעבר של קובץ PDF ואני מרוצה מהתוצאה (מאיך שהוא עושה REFLOW)
אז זאת לא יותר מדי בעיה...
רק רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם זה שיכול להעיד לגבי חווית השימוש
- Catskinner
- חבר במועדון HT

MOBImta194 כתב:לאיזה פורמט אתה ממיר EPUB בשביל קינדל?nimrodl כתב:אני משתמש Calibra להמרה ולניהול ספרים בקינדל, זאת תוכנה מעולה......
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה מתכוון לשמירה על גופנים, כותרות, ראשי פרקים ותוכן עיניינים? התשובה היא חיובית.
אני כבר עובד הרבה זמן עם Calibre וזו באמת התוכנה הטובה ביותר שיש כיום לניהול ספרים והמרת פורמטים. היא גם מתעדכנת כל הזמן. גש לאתר של המפתח ותוכל לראות שם מספר סרטונים המסבירים על התוכנה ויש גם ספר הפעלה on line בכלל לא רע. אני באמת ממליץ עליה - מאז שהותקנה אצלי במחשב הסרתי את צ'קמוק של סוני שמתיימר להיות תוכנה לניהול ספריה וסנכרון לקורא האלקטרוני ואין לי אפילו לא תלונה אחת.
אני כבר עובד הרבה זמן עם Calibre וזו באמת התוכנה הטובה ביותר שיש כיום לניהול ספרים והמרת פורמטים. היא גם מתעדכנת כל הזמן. גש לאתר של המפתח ותוכל לראות שם מספר סרטונים המסבירים על התוכנה ויש גם ספר הפעלה on line בכלל לא רע. אני באמת ממליץ עליה - מאז שהותקנה אצלי במחשב הסרתי את צ'קמוק של סוני שמתיימר להיות תוכנה לניהול ספריה וסנכרון לקורא האלקטרוני ואין לי אפילו לא תלונה אחת.
-
mta194
- חבר ותיק

הצעה להגנה על הקינדל
מי שמעוניין להגן על הקינדל שלו אבל לא רוצה לשלם 20 דולר ומעלה בשביל כיסוי יכול לקנות מעטפת פצפצים של דואר ישראל בגודל 21 על 16 ס"מ.
שתי מעטפות עולות 7 ש"ח.
נכון שזה לא כיסוי יפה אבל אם כל המטרה היא שיהיה משהו שיגן על הקינדל משריטות ושיהיה אפשר לקחת אותו ממקום למקום, אז הפתרון הזה מספיק.
מי שמעוניין להגן על הקינדל שלו אבל לא רוצה לשלם 20 דולר ומעלה בשביל כיסוי יכול לקנות מעטפת פצפצים של דואר ישראל בגודל 21 על 16 ס"מ.
שתי מעטפות עולות 7 ש"ח.
נכון שזה לא כיסוי יפה אבל אם כל המטרה היא שיהיה משהו שיגן על הקינדל משריטות ושיהיה אפשר לקחת אותו ממקום למקום, אז הפתרון הזה מספיק.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
היי.. זה כלול ב70 דולר של ה import fee deposit ששולם לאמזון בעת רכישה?mta194 כתב:קבלתי את שלי בשבוע שעבר - זה עולה 156 ש"ח לחברת DHL עבור מכס, עמלות ומשלוח עד הבית....
Need more cowbell