די רחוק מהמציאות. שעופר יתקן אותי אם אני לא מדייק אך הsession נשאר למשך כחצי שעה של חוסר פעילות, כך שרוב האנשים שאתה רואה ברשימה הם בכלל Offline מכל בחינה מעשית.SBN כתב:אני מעדיף שהרשימה תישאר זה עוזר מאוד אם רוצים לשלוח מסרים למשהו ולדעת שהוא מחובר באותו רגע ומקבל אותם.
להשאיר !!!!...
(n) (Y) רשימת האנשים שמחוברים כרגע
משה
למה שלא תיצור דף\עמוד שבו יהיה ניתן לראות מי מחובר (אפשר גם לאיפה בדיוק הוא מחובר)
לדף הזה יהיה לינק בכול דף באתר או בתפריט למעלה וככה כאשר נרצה לראות מי מחובר פשוט נפתח את החלון המיועד.
חבל לשחק עם העברות ימינה שמאלה או למטה למעלה או בכלל לפצל, תמיד יהיה מישהו שזה יפריע לו, אני לא צריך להזכיר לך מה היה עם השרשור האחרון ששמו גם היה בסגנון "רשימת משתמשים מחוברים".
שינית ועבדת ופתאום כול אחר היה ראשון או אחרון וכול הזמן היו טענות-בסוף החזרת למצב שהיה בהתחלה - הכי טוב פשוט לפתוח דף בשביל רשימת המחוברים וזהו ככה לא יהיה פילוג בעם)
אין מנוס מלהשאיר את האינדיקציה לגבי הודעות פרטיות בכול מקום שבו נהיה באתר.
פה יהיה פילוג - פילוג בין אינדיקציה לגבי תיבת הודעות פרטיות לבין משתמשים מחוברים
שגם ככה עקרונית לא קשורים אחד לשני.
לדף הזה יהיה לינק בכול דף באתר או בתפריט למעלה וככה כאשר נרצה לראות מי מחובר פשוט נפתח את החלון המיועד.
חבל לשחק עם העברות ימינה שמאלה או למטה למעלה או בכלל לפצל, תמיד יהיה מישהו שזה יפריע לו, אני לא צריך להזכיר לך מה היה עם השרשור האחרון ששמו גם היה בסגנון "רשימת משתמשים מחוברים".
שינית ועבדת ופתאום כול אחר היה ראשון או אחרון וכול הזמן היו טענות-בסוף החזרת למצב שהיה בהתחלה - הכי טוב פשוט לפתוח דף בשביל רשימת המחוברים וזהו ככה לא יהיה פילוג בעם)
אין מנוס מלהשאיר את האינדיקציה לגבי הודעות פרטיות בכול מקום שבו נהיה באתר.
פה יהיה פילוג - פילוג בין אינדיקציה לגבי תיבת הודעות פרטיות לבין משתמשים מחוברים
שגם ככה עקרונית לא קשורים אחד לשני.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

נמר,
ככה זה באינטרנט. אין חיבור קבוע בינך לבין השרת ולכן אנחנו יכולים רק לדעת אם אתה מחובר אם אתה עושה פעולה כלשהי. אם אתה שם עמוד פתוח עם האתר ולא עושה כלום באתר, אחרי כחצי שעה השם שלך ירד מהרשימה.
ככה זה באינטרנט. אין חיבור קבוע בינך לבין השרת ולכן אנחנו יכולים רק לדעת אם אתה מחובר אם אתה עושה פעולה כלשהי. אם אתה שם עמוד פתוח עם האתר ולא עושה כלום באתר, אחרי כחצי שעה השם שלך ירד מהרשימה.
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לדעתי יש פה פגיעה בפרטיות. פעם חתכתי הביתה מהעבודה מוקדם מהרגיל (לא כולם יכולים
לגלוש בעבודה), ולמחרת מישהו העיר לי - מה פתאום היית בבית ב 1400 ?- כששאלתי
אותו איך הוא יודע , הוא אמר לי שהוא "ראה" אותי באתר.
לדעתי - להוריד.
לדעתי - להוריד.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
אז מה?bitton71 כתב:לדעתי יש פה פגיעה בפרטיות. פעם חתכתי הביתה מהעבודה מוקדם מהרגיל (לא כולם יכולים
לדעתי - להוריד....
אם הרשימה לא הייתה קיימת? במקרה שלא הייתה רשימה, החבר שלך יכול לדעת אם אתה מחובר גם בלעדיה, הוא צריך בס"כ לעשות חיפוש של ההודעות שלך ואז הוא יראה שדיברת פה ב14:00,
ואם עכשיו אתה רוצה לומר שאתה לא התכוונת להגיב או לפתוח שירשור גם ככה בשעות האלו
אז אני יכול לומר לך שכשאתה לא מתכוון לדבר בפורום, אתה יכול גם לא לבצע log in
עם הפרטים שלך - ואז גם אם תהיה רשימה החבר שלך לא ירחרח וימצא אותך.
אי אפשר להכניס את היוזרים באתר לאיזור הפגיעה בפרטיות הרגיש כי בכדי שהיוזר שלך לא יסגיר אותך אתה צריך גם לא לעשות כלום באתר חוץ מלטייל ולקרוא (וכמו שאמרתי אתה יכול גם לא להיות בlog in)
bitton71 , אתה יכול לבחור אם אתה רוצה להיות מוצג או לא מוצג ברשימה הזו , כנס לפרופיל שלך בחשון שלך ותראה שם את האפשרות הזו.
הצעה קטה שלי , מנסיון עם הרבה פורומים .
המידע הזה הוא מידע חשוב וצריך שיהיה אותו באתר, רק שאת ה SESSION שווה להקטין ל 15 דקות ולא 30.
אם אתם יכולים להוריד את רשימת המשתתפים לתחתית הפורום ולעשות אותה לרוחב שכל שם מופרד בפסיק , זה יחסוך לכם הרבה כאב ראש.
מה שכן (זה לא ממש קשור לרשימת המשתמשים באתר) , לפעמים האתר עובד לאט מדי וחבל, זה ממש מדכא.
אם מעניין אותך לחשוב על פיתרון של ארוח האתר במקום אחר , אתה מוזמן לפנות אלי . (אין לי אינטרס מסחרי , יש לי שרת משלי).
הצעה קטה שלי , מנסיון עם הרבה פורומים .
המידע הזה הוא מידע חשוב וצריך שיהיה אותו באתר, רק שאת ה SESSION שווה להקטין ל 15 דקות ולא 30.
אם אתם יכולים להוריד את רשימת המשתתפים לתחתית הפורום ולעשות אותה לרוחב שכל שם מופרד בפסיק , זה יחסוך לכם הרבה כאב ראש.
מה שכן (זה לא ממש קשור לרשימת המשתמשים באתר) , לפעמים האתר עובד לאט מדי וחבל, זה ממש מדכא.
אם מעניין אותך לחשוב על פיתרון של ארוח האתר במקום אחר , אתה מוזמן לפנות אלי . (אין לי אינטרס מסחרי , יש לי שרת משלי).
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
עופר , המלצה קטנה שלי - לפי דעתי כדאי להעלות סקר בנושא הזה בכדי שתוכל
לראות לפי אחוזי ההצבעה כמה חברים בעד וכמה חברים נגד וע"י כך לקבל החלטה יותר
מבוססת (כמובן שזו החלטה בסופו של דבר שלך ושל מרטין אבל כך תהיה תחושה של
דמוקרטיה בקרב החברים ולפי דעתי יהיה צודק להחליט את מה שהרוב מעדיף...
)
לראות לפי אחוזי ההצבעה כמה חברים בעד וכמה חברים נגד וע"י כך לקבל החלטה יותר
מבוססת (כמובן שזו החלטה בסופו של דבר שלך ושל מרטין אבל כך תהיה תחושה של
דמוקרטיה בקרב החברים ולפי דעתי יהיה צודק להחליט את מה שהרוב מעדיף...
-golan-
-
oferlaor
- מנהל

השרת כרגע כמעט אקסלוקסיבית שלנו...
יש לי כל מני דברים שרצים עליו שמאיטים אותו, לגבי אפשרויות אירוח, כרגע זה די באוויר.
יש לי כל מני דברים שרצים עליו שמאיטים אותו, לגבי אפשרויות אירוח, כרגע זה די באוויר.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
עופר זה הקשר היחידי לדעת מי מחובר ומי לא,ולפי דעתי זה חיוני מאוד
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
oferlaor
- מנהל

אוקיי, אני לא אוריד את זה, אבל יתכן ונשנה את זה.
נחשוב על זה טיפה יותר כשמרטין יחזור.
נחשוב על זה טיפה יותר כשמרטין יחזור.