עזרה בבחירת סט רמקולים לרסיבר onkyo 608

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
meirony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40

שליחה

טלHD כתב:איזה סאב זה?
כבל סאב תקין?
...
הסאב היה מחובר לחשמל ללא כבל סאב וללא כלום, רסיבר כבוי, ממיר הוט כבוי, נתב אלחוטי, מודם, מחשב pc - הכל כבוי.
ועדיין הסאב השמיע רעשים.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

meirony כתב:ה rm6750 polk audio הוחזרו לחנות עקב תקלה בסאב.

כרגע אני מתכנן על polk audio rm10
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=343112

או kef-3005se
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749356

אהבתי את הפולק אבל את הkef לא שמעתי.
אשמח אם למישהו יש נסיון עם אחד הסטים שהוא יכול לחלוק.
...
במחיר של ה KEF אתה פותח כבר לפניך עולם של אפשרויות מציע שתלך להאזין לפני שתחליט אתה יכול להאזין לסט נהדר של פוקל SIB/ SIB XL או אנטוני גאלו יש לך גם את הקאבאס רמקולים לא רעים בכלל. אם אתה מתכנן לעלות למחיר של 8K ממליץ לך להסתובב עוד קצת ולהאזין
לפי הרמקולים שבחרת נראה לי שביקרת באחד הרשתות ?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

meirony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

להאזין זה ממש פרוייקט של סע וטייל ברחבי ישראל לצערי.
אני מעוניין כרגע לקנות סט ואחר כך לשדרג אותו לאט לאט עם זוג רצפתיים או זוג סאטליטים מפירמה טובה יותר, להחליף סאב עם הזמן.

מישהו פעם ניסה לקנות סט סטליטים 5.1 ואחר כך להוסיף זוג רצפתי לדוגמא b&w684 ולהעביר את הסטליטים הקדמיים להיות front high או surround side ?

מישהו יודע למה בsetup של הרסיבר onkyo 608 יש רק 6/4 אוהם וכל הסאטליטים הם 8 אוהם (למעט jamo או cerwin vega הזולים) ?

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

1 אתה יכול להאזין למרבית הרמקולים בפיוצ'ר
2 לדעתי חבל לך על הכסף שאתה זורק סתם עדיף שתמתין עד שיהיה לך תקציב לרצפתיים (עדיף תמיד להתחיל איתם ובהמשך להוסיף)
3 אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה רוצה ואיך אתה מעוניין לשמוע ,ההבדלים בין רצפתיים לבין לוויניים הם מאוד מאוד משמעותיים. לווינים בראשיתם באים לפתור בעיות מקום של רמקול רצפתי אחר כך זה כל השאר.
4 אם אין לך מקום לרצפתיים הייתי משקיע בסט לוויינים טוב ואיכותי במידה ויש לך מקום ואתה חושב לשדרג בעוד מס' חודשים לרצפתיים הייתי אומר לך שתמתין כי חבל על הכסף שתבזבז פעמיים
5 במקומך הייתי משיקע עוד קצת זמן ובוחן את הדברים - החילזון מהשפן :)
6 לעניין 4-6 אום ,לא יודע הייכן ראית זאת אבל מצ"ב קישור לאתר יצרן במפרט מכשיר מדובר על 4-16אום

http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX- ... ceiver&p=s
אותו דבר כשאתה טיפש.

meirony פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה על כל העצות!
הלכתי לשמוע cerwin vega chvd שנשמעו מעולה בהופעת לייב אך כשהבאתי דיסק שך מוסיקה אלקטרונית מהאוטו - הסאב הפך למאוורר גם אחרי משחק עם הקרוס והווליום.

בשלב זה (שבו יש לי רסיבר בבית שאני חם להפעיל אותו) נקנה סט נוסף של polk rm6750.
הסאב תקין לשם שינוי ואני מבסוט על הרמקולים מאוד :)
הדבר היחיד המבאס הוא שהסטאפ המומלץ לסאב הוא חיבור שלו בין הרסיבר לרמקולים הקדמיים (זה אומר שיש לו 8 טרמינלים של speakers in speakers out) ולא שימוש בrca.

הקישור שלך לאתר היצרן קצר ולעניין - פשוט בתפריט הקונפיג של הספיקרס יש אופציה ל4/6 אוהם בלבד.

עכשיו יש לי בעיה שכל פעם שאני מוריד את התריס החשמלי בבית (שקרוב לסאב) - נשמע בום מהסאב , נכבה הרסיבר, נכבית הטלוויזיה ונתקע האקסטרימר...
:עצוב:
אני מעלה בדעתי להעביר את הסאב לצד השני של הסלון אבל המחשבה על הרצה של כבלים אליו

למנהל הפורום: זה אכן לא קושר לthread הזה. אני אפתח חדש בנושא.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אם הסאב יושב על אותו מעגל חשמלי לא יעזור אם תזיז אותו גם לחו"ל הבעיה לא תיפתר, תנסה לחבר אותו לבדיקה עם כבל מאריך ממקום אחר בביתשלא יושב על אותו מעגל חשמלי וליראות אם התופעה עדיין חוזרת על עצמה
יכול להיות שיש לך בעית הארקה, בכול אופן אני ממליץ לך להזמין מהר חשמלאי שיבדוק את החשמל אצלך בבית שלא תגרום נזק אלקטרוניקה
אותו דבר כשאתה טיפש.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”