מהפכת השירות בהוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

ihananel כתב:היום היה אצלי טכנאי של הוט , לפי מה שהבנתי ממנו הם עברו לשיטה עבודה חדשה , שדווקא נשמעת דיי חכמה וטובה.

כל לקוח שמזמין טכנאי הבייתה , מקבל איזה ספח שאתה חותם עליו , על הספח רשום את שם הטכנאי והטלפון שלו וכל תקלה שמתרחשת עד אחרי שבועיים מאותו יום שהטכנאי היה ,תטופל ישירות מולו , כלומר אתה מתקשר ישירות לפלאפון שלו ומדווח לו על התקלה , הוא מחוייב לתאם איתך ולחזור שנית לתקן את התקלה.

יש לזה כמה ייתרונות :
א. חוסך בזמן מיותר להסביר לנציגת שירות מה הבעייה וליפול בין הכיסאות.
ב. לעיתים הטכנאי יכול לפתור לך את התקלה בטלפון, ולא לתקוע אותך יום שלם בלי טלויזיה.
ג.השרות הרבה יותר טוב ללקוחות , הלקוח מרגיש שיש מישהו שמטפל בוא , ושאחראי באמת שהכל יהיה תקין.
ד. והכי חשוב מפנה את המוקדים מעומס . כך הם יכולים לענות מהר , לשיחות נכנסות
ה. חוסך כסף לחברה.

כנראה שמאז שהם עשו את השינוי , באמת זמן ההמתנה ניהיה קצר , אני אישית התקשרי בשעה 14:30 וענו לו תוך מספר שניות בודדות.

אני רק מקווה שהם יוציאו כבר את ממיר HD מקליט, כי אני מתחרפן , אחרי שמתרגלים זה קשה בלי .
...
נשמע טוב אבל...

א. טכנאי מטפל ב6-9 קריאות ביום (אני חושב) איפה אמור להיכנס הטיפול בלקוח חוזר? הרי הוא מקבל את כל הקריאות ישר מהמוקד. אתה באמת חושב שהם יעשו שעות נוספות בשבילך? או שאתה מעדיף שיגידו לך שהטכנאי לא בא כי הוא הלך לטפל בלקוח חוזר

ב. כמה פעמים יצא לך לטפל באותו בעיה פעמיים או יותר? (אחרי שהבעיה טופלה)

למשל, יש לי כמה חברים שהם טכנאים של HOT ו YES וכמונו גם הם רוצים לסיים את העבודה וללכת הבייתה ועם כל הכבוד ללקוחות הם צריכים להבין שמדובר באנשים ולא בעבדים.

אנשים לא רוצים לעבוד כמו כלבים ולקבל משכורות רעב ומצד שני החברות לא רוצות לשלם משכורות טובות ומצד שלישי אם יגידו לך להוסיף עוד 20 שקל בשביל לקבל שירות יותר טוב אתה תוסיף? אני בספק, אחרת לא היית לקוח של HOT :wink:

ד"א אני פשוט החלטתי שאני לא צריך את החיבור ליס ומאז אני כל חודש אני נהנה מעוד 200 שקל בעו"ש

ihananel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
שם מלא: Idan Hananel

שליחה

אני מאמין שהם מתגמלים את הטכנאים על כל הסיפור הזה , ואם לא הם סתם חראות .
האמת שאני לא לקוח של הוט בגלל המחיר , אני דווקא מרוצה מהתכנים שלהם , ואוהב את ה VOD .

בסה"כ אני מרוצה , למרות שאת רוב התוכן אני רואה מהסטרימר .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

זה פשוט רטרו... ככה הם עבדו בהתחלה כשעוד חברות הכבלים פעלו בנפרד.
זה לא עבד בדיוק מכל הסיבות שצויינו מעליי והשיטה הזו כשיטה הייתה אמורה להעלם מהעולם, פעם בעולם לא מאוד ממוחשב היה בזה הגיון - היום טכנאי אמור לתעד היטב את העבודה שלו ובאופן הזה אין סיכוי שטכנאי אחר לא יוכל להסתדר בשביל קיימות מערכות שליטה ובקרה ואפליקציות ייעודיות למכשירי עבודה. הבעיה שבישראל כמו בישראל לא מקפידים על תיעוד נכון ומדוייק במערכות ואז הטיפול מתחיל להתגלגל ובסוף לפול בין הכסאות וחבל.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

שליחה

han98 כתב:בתור מי שסבל מהם לא מעט...

אפשר לסמוך על ידיעות אחרונות ?
...
לא.
זאת פרסומת.
יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שזה נכון ביום מסויים בשעה מסויימת כאשר ידעו במחלקת שירות הלקוחות שיבדקו אותם ( אז הם תגברו ).
ככלל, אל תאמין לכלום באופן כללי ובפרט למה שכתוב בעיתון ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

Lior_M כתב:
han98 כתב:בתור מי שסבל מהם לא מעט...

אפשר לסמוך על ידיעות אחרונות ?
...
לא.
זאת פרסומת.
יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שזה נכון ביום מסויים בשעה מסויימת כאשר ידעו במחלקת שירות הלקוחות שיבדקו אותם ( אז הם תגברו ).
ככלל, אל תאמין לכלום באופן כללי ובפרט למה שכתוב בעיתון ..
...
(Y) במיוחד לעיתון שעובד עם אותה חברה

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

הרגע התקשרתי ליס בשביל משהו של ההורים שלי, אני בד"כ לא מתקשר אליהם בשעות כאלה ובטח לא למוקדים הפיננסיים כי זה לוקח 2-4 דקות. ענו תוך 20 שניות אפילו לא הספקתי לשמוע פרסומת.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK

שליחה

לנו יש מנוי על ידיעות אחרונות, אבל מעולם לא ראינו פרסום על כך, מסקנה היא שידיעות אחרונות פשוט רוצים להוציא את HOT כטובים.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803

שליחה

haimbl אתה מדבר שטויות, אני בטוח שמתגמלים את הטכנאים הללו בלפחות עוד 2-3 שעות ליום. הם לא עובדים לחינם גם במידה ויש לקוח (אידיוט) שמתקשר אחרי 22:00...

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”