נשמע טוב אבל...ihananel כתב:היום היה אצלי טכנאי של הוט , לפי מה שהבנתי ממנו הם עברו לשיטה עבודה חדשה , שדווקא נשמעת דיי חכמה וטובה.
כל לקוח שמזמין טכנאי הבייתה , מקבל איזה ספח שאתה חותם עליו , על הספח רשום את שם הטכנאי והטלפון שלו וכל תקלה שמתרחשת עד אחרי שבועיים מאותו יום שהטכנאי היה ,תטופל ישירות מולו , כלומר אתה מתקשר ישירות לפלאפון שלו ומדווח לו על התקלה , הוא מחוייב לתאם איתך ולחזור שנית לתקן את התקלה.
יש לזה כמה ייתרונות :
א. חוסך בזמן מיותר להסביר לנציגת שירות מה הבעייה וליפול בין הכיסאות.
ב. לעיתים הטכנאי יכול לפתור לך את התקלה בטלפון, ולא לתקוע אותך יום שלם בלי טלויזיה.
ג.השרות הרבה יותר טוב ללקוחות , הלקוח מרגיש שיש מישהו שמטפל בוא , ושאחראי באמת שהכל יהיה תקין.
ד. והכי חשוב מפנה את המוקדים מעומס . כך הם יכולים לענות מהר , לשיחות נכנסות
ה. חוסך כסף לחברה.
כנראה שמאז שהם עשו את השינוי , באמת זמן ההמתנה ניהיה קצר , אני אישית התקשרי בשעה 14:30 וענו לו תוך מספר שניות בודדות.
אני רק מקווה שהם יוציאו כבר את ממיר HD מקליט, כי אני מתחרפן , אחרי שמתרגלים זה קשה בלי ....
א. טכנאי מטפל ב6-9 קריאות ביום (אני חושב) איפה אמור להיכנס הטיפול בלקוח חוזר? הרי הוא מקבל את כל הקריאות ישר מהמוקד. אתה באמת חושב שהם יעשו שעות נוספות בשבילך? או שאתה מעדיף שיגידו לך שהטכנאי לא בא כי הוא הלך לטפל בלקוח חוזר
ב. כמה פעמים יצא לך לטפל באותו בעיה פעמיים או יותר? (אחרי שהבעיה טופלה)
למשל, יש לי כמה חברים שהם טכנאים של HOT ו YES וכמונו גם הם רוצים לסיים את העבודה וללכת הבייתה ועם כל הכבוד ללקוחות הם צריכים להבין שמדובר באנשים ולא בעבדים.
אנשים לא רוצים לעבוד כמו כלבים ולקבל משכורות רעב ומצד שני החברות לא רוצות לשלם משכורות טובות ומצד שלישי אם יגידו לך להוסיף עוד 20 שקל בשביל לקבל שירות יותר טוב אתה תוסיף? אני בספק, אחרת לא היית לקוח של HOT
ד"א אני פשוט החלטתי שאני לא צריך את החיבור ליס ומאז אני כל חודש אני נהנה מעוד 200 שקל בעו"ש