linux

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tur
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 495
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #21 

kingikra כתב:
Itay_Pollak כתב:נכון, לינוקס הרבה יותר מהירה. ויש בה דברים מסודרים מדהימים וחופשיים. אבל רבאק, לא הכל עובד פשוט.
כמה קשיים היו לי עם IP, עם שינוי שיתופי הסמבה.
פתאום בן אדם צריך לדעת מה זה MYSQL.
לחזור לימי הדוס עם הרצת פקודות ידנית.
SUDO... ועוד דברים.
פשוט זה לא.
...
(Y) (Y) (Y)

tur

נורא קל לך לבוא עם הידע שלך במחשבים (אני לא מכיר אותך או את היוזר שלך בכלל אבל ממה שכתבת אני דיי משוכנע שאני צודק) ולהגיד שלינוקס זה לא כזה מסובך. כל דבר שאתה לא מכיר ולא מוצג לך בGUI למפגרים, הוא מסובך. יש דבר שתוכל ללמוד יותר מהר ואחד פחות אבל כל דבר שפותח האשכול ירצה לקנפג שם, הוא יצטרך כנראה לפתוח גוגל.
...
אני לא איש מחשבים. אני מודה שאני אוהב את העניין ואני בטוח שכל אחד כאן בפורום - שבונה מחשב HTPC מתפקד, חייב להבין משהו - שימו לב שבכל זאת יש כאן פורום גדול ומתפקד שמבוסס ברובו על בעיות של מערכת ההפעלה ווינדוס, כך שלא ניתן לטעון ששם הכל ברור.
לגבי GUI, אני מסכים שכאשר מנסים להסביר לך כיצד לעשות משהו בלינוקס, קל יותר למשתמש המבין לומר לך "תעתיק את הפקודה הזו לטרמינל ותלחץ אנטר".
אבל, חשוב לציין שהיום, את הרוב המוחלט של הדברים ניתן לעשות דרך GUI, בדומה לדרך בה מסבירים בווינדוס.
שוב, אני חושב ששווה להסתכל מידי פעם על המערכות הללו, הן משתנות ומשתפרות בקצב מדהים. מה שראית לפני שנה זה לא מה שיש עכשיו וחשוב לקחת את זה בחשבון.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #22 

אני בין היתר SYSTEM LINUX אז אני יודע.

סבבה, שכל אחד יחליט מה טוב לו.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”