טלויזית led של sansui

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #21 

טוב חברי פורום נכבדים....נא לארוז,הפורום סיים את דרכו,ZORRO מכה שנית,פעם שדד עשירים וחילק לעניים...הפעם פיצח את התרמית הכי גדולה מאז "מיידוף"...הכל חיקוי של../אותו דבר/עבודה בעיניים בחצי מחיר,מדובר במומחה מהולל,שפותח מסכים ומבין/מכיר כל חלקיק הכי קטן איפו/מי מייצר אותם.
אחרי שפתח מסך SANSUI,הוא יכול להוכיח לכם עוד כמה דברים,ציטוט מדבריו
אני רכשתי את הלד של פילוט-100 הרץ בעובי של usb.
אחריותמורחבת לשלוש שנים של ניופאןוהתקנה קירית חינם.
המסך העתק של הלד40 של סמסונג אחד לאחד למעט המימשק.
הפילוט מתומחרתב4500-לעומתהסמסונג7500.
התמונה כה חדה ובלי ריצודים והבובים.
גם בsd וגם בhd
...
מי שיפתח את הגב של הפילוט לד של ניופאן יגלה ,שהפאנאל תוצרת סמסונג.
לגבי כל היתר בהחלט רכיבים שאין עלייהם אינדקציה כמו ספקים,מעגלי אודיו ושמע ברמת הרכיב. ,ולגבי בקרת האיכות של סמסונג
לעומת: http://www.changhong.com/changhong_en/c ... global.htm
changhong מגלגל 2 מיליארד דולר בשנה בתחום האלקטרוניקה והמזגנים דומה לסמסונג.
כל התחום של הלד קיים בסך הכל שנה אז "ההעתק" יצא שנה מאוחר יותר מהאורגינל.
מדובר בלד בשיטת י Edge LED, , בהם נורות הלד נמצאות בצידי המסך בלבד ואורן מתפזר על שטח המסך.
אחרי 10 שנים בתחום ופגישה עם מותגים "שווים לת*ת" ה"חיקוי" של ניופאן עם 3 שנות אחריות
שווה צפיה .מקסימום נחזיר או נחליף לדגם עם מדבקה של מותג "2pac4u".
מי שינסה להתקין ולחבר את הלד של lg יבין כמה הם צריכים לילמוד מהנדסת האנוש של סמסונג
וה"העתק" המקורי.
...
בקיצור הבחור מביא סימוכין,שאין לנו את הכילים להתמודד איתו :lol:

מזכיר לי חווית קניה לפני איזה 15 שנה,שהמוכר יצא מגדרו להסביר לי שזה SONY,פשוט,הדביקו מדבקה אחרת שיוכלו למכור בחצי מחיר :roll:

בקיצור כל הטונות של דפים שנישפחים פה על דורות של פאנלים,מעבדי תמונה,ועוד כל מני רכיבים....מיותר בעליל,לפי שיטתו (n)
מחיר הוא פרמטר חשוב מאוד....אבל בדרך יש עוד כמה (i)

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #22 

2pac4u
עוד הפעם הטרול
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

זורו44 כתב:עוד הפעם הטרול
...
התגובה הקודמת שלך יותר "עיננית"
חבל שהקשר בין המקלדת לאצבעות והראש רפויה והשכל אצלך בת*ת. :lol:
...
בפורום לווינים תמשיך לשחק "טכנאי סוג ז' עם 10 שנות ניסיון"....לא פה (n)

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #24 

2pac4u =ocsi
[behave]התבטאות לא נאותה[/behave]
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

(Y) עכשיו אתה מדבר לעיניין,וככל שתכתוב מחדש את ה"פנינות" שלך,זה גם ישכנעה .....

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

אם תצטרך עזרה ,אתה יודע לאן לפנות?
טרול קבל מזכרת:"

shldenon
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
Dec 10, 2004
#20 נשלח: ו' 13/01/2006 9:32
Re: תשובה ל-yorams
ocsi כתב:
על תרגיש בורות,התשובה פשוט אין.....
הבחור פשות בקריז,כנראה זכה בפייס/ירושה,כל שנייה מעדכן אותנו שזכה בעוד מיכרז,ובנוסף יש לו נטיות סאדו קשות:
"אני גם יודע שהם לא אמינים ושהם... וכולי וכולי וכולי. ואני כבר יודע כמה תלאות אני יעבור עד שאקבל...חכו, זה עוד לא נגמר. זכיתי בעוד מכרז, בואו נראה איזה קשיים הם יערימו הפעם"

אתה מבין באופן מודע הוא ממשיך לרכוש מפירלס,הרי הוא עובד לשעבר של שקם אלקטריק,גורו לא קטן,אחד שמבין
..............או שסתם בחור משועמם

אל תרגיש בורות... מכיר את התחושה אה? ועוד מוכיח לעצמך שניתן לחיות איתה, להתנצח עם אחרים, ואפילו לזכות בתשומת לב.. צא עכשיו מבועת האיוולת הזו שלך, לנקודת מבט אובייקטיבית, והבט שוב: למי בעיות הקריז? הסאדו?. מכיוון שאתה הוא זה שהעלה את העניין, כנראה שעל ראש הגנב בוער הכובע.

MartinHSabag
מנהל

הצטרף בתאריך:
Nov 10, 2004
#21 נשלח: ו' 13/01/2006 17:03
ocsi ו-shldenon,

אני מבקש משניכם להירגע ולשנות את הסגנון הזה ומהר.
סגנון ההתנצחות הזה ברמה האישית לא מקצועי, לא תורם לאף אחד ולא מתאים לסגנון האתר.
ראו זאת כאזהרה אחרונה. "

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #27 

זורו44 כתב:סקורה שמייצרת את הסנסוי היא יפנית.
היא בהחלט לא מיועדת לעשירון העליון והאליטות לו שייך כבודו.

http://www.satil.com/history_pages/companies_sansui.htm

היסטוריה של השידור

חברות ותיקות : SANSUI ,יפן

Sansui Electric Co., Ltd. iהיא יצרנית יפנית של מוצרי אודיו ווידאו וכיום היא חלק מקבוצת האחזקות הסינית-הונק קונגית Grande Holdings,המשווקת גם מוצרי צריכה של המותגים Akai ו Nakamichi.
Sansui Electric Co., Ltd נוסדה בטוקיו בשנת 1947 והחלה את דרכה ביצור חלקים לתעשייה האלקטרונית. בשנת השישים של המאה שעברה פתחה החברה מוניטין בזכות יצור מוצרים איכותיים שונים בתחום האודיו ששווקו ברחבי העולם . המגברים והטיונרים שיוצרו על ידי של Sansuiבשנות השישים והשבעים ממשיכים להיות מבוקשים גם כיום על ידי חובבים .

באמצע שנות השמונים החלה דעיכת החברה, בהפסידה שווקים לטובת החברות היפניות הגדולות, כמו Sony, Pioneer ו Technics מבית Matsushita . בשלהי שנות השמונים נפסק יצור מוצרי הצריכה ששווק עד אז ברחבי העולם ו Sansui החלה להתמקד אך ורק ביצור מוצרי אודיו ווידאו יוקרתיים והפסיקה את היצוא לשווקים אחרים . בשנות התשעים שווק מוצרי החברה גם תחת שמות של חברות אחרות. כיום משווקים מוצרי החברה ביפן תחת המותגים Orion Electric ו Fukui.. בארצות הברית נמשך שווק מוצרים תחת השם Sansui אבל מדובר במטרייה מסחרית תחתיה משווקים מוצרים המיוצרים במפעלים שונים ברחבי העולם . השינוי במדיניות היצור של החברה גם גרם לשינוי משמעותי באיכות המוצרים שהיא משווקת וכיום מקובל לחשוב שמוצרי החברה מיועדים לשוק הצריכה ההמוני ולא לשוק העליון האיכותי
...
הכתבה שהבאת היא תרגום לא נכון של הכתבה בויקיפדיה.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sansui_Electric
רשום במפורש שהמותג סנסוי הוא מותג מדבקה, ויש כמה חברות שמייצרות תחת השם הזה. ביפן היצרן הוא אוריון, שמייצר גם עבור טושיבה ושארפ, והמפעלים בכלל בתאילנד.
כלומר, אי אפשר לדעת מי היצרן של הטלויזיה הנ"ל. זה לא אומר שהיא גרועה או טובה, פשוט אי אפשר לדעת על פי הנתונים על הנייר או אפילו על סמך תגובות בחו"ל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14351
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #28 

מסכן פותח השרשור...עם שרשור ראשון שלו ו-3 הודעות באתר, בטח לא מבין לאיפה נפל...

rapiz,

אני מקווה שלא ברחת...תדע שההתנהגות של החברים שעשו כאן "שכונה", אינה מייצגת את רוח האתר הזה. בדר"כ ההתנהגות כאן היא לא ערסית ולא ארסית....

לגופו של עניין, סנסוי היום היא חברת מדבקה זולה והמסכים שלה הם מהבסיסיים והנחותים ביותר שיש.
השקע את כספך במותג אחר.

oorva
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אני קניתי LED 32 סאנסוי לפני כמה ימים

שליחה #29 

תמונה טובה.
איכות שמיעה של טרנזיסטור (וזה לא בהגזמה, פשוט שומעים זוועה).
היא החליפה טלוויזיה LCD של שארפ בת שלוש HD READY (שעברה לילדים). בשארפ רואים טוב יותר וכמובן שומעים טוב יותר.

אני לא יודע אם זה יכול להעיד גם על האיכות של ה-42 אינטש, אבל בעיניי זה אמור להיות מדד דיי טוב.

אני מתכוון להחזיר אותה ולא לגעת יותר בסאנסוי.

לעומת זאת קביעה חד משמעית שמוצרי מותג טובים יותר ממוצרי מדבקה, לפי נסיוני, יכולה להיות גם שגויה.
מבחן המציאות מראה שפיילוט 29 בת 10, עדיין עובדת כמו ביום שקניתי אותה ( כמעט 6 שנים ברציפות בחדר ילדים עם זמני כיבוי ממש ממש מועטים) עם תמונה טובה, בעוד סוני 29 בת 7 (שעלתה גם פי 3 כמעט) הראתה סימני עייפות והפכה להיות לבילתי ניתנת לצפייה ללא כאבי ראש (לסוני מספר שעות עבודה נמוך משמעותית מלפיילוט).

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #30 

איזה דיון סוער... :wink:

אני רק חייב לציין שגם במידה ומדובר במסך לא רע וזה יכול לקרות לפעמים שיצא להם מותג מדבקה מוצלח אם כי כפי שאני מכיר את העולם הזה בד"כ החיקויים תמיד נופלים במשהו למול המקור וייתכן מאוד שכאן מדובר ברמקולים עדיין מדובר ברכישה מעולם הקולנוע=פירלס=אלקול אלקטרוניקה.
עכשיו נניח שהטלוויזיה סבבה, ואז פתאום היא מתקלקלת... אני ממש לא בטוח שהייתי רוצה להתמודד עם נותן האחריות הזה, מהניסיון שלי הם יתקנו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שיימאס לך ואתה תזרוק את המוצר מהחלון - שירות ממש מקצועי לא תראה מהם במקרה הטוב יציעו לך לשדרג פעם אחר פעם עד שהשלוש שנים ייגמרו ומכאן המסקנה שגם השירות הוא חלק מהמחיר ומומלץ לקחת אותו בחשבון כי הוא יכול לגרום לעוגמת נפש לשלוש שנים.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #31 

מה שהכי מעניין לפי דברין של זורו44 הסאנסוי יותר טובה ממסכים של סוני . :roll:
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #32 

תודה לכל מי שהשתתף בדיון.
כל מי שערכתי אותו מבחינתי תחת אזהרה.
איני מתכוון לתת לאתר שלנו לרדת לרמה של אתרים אחרים וטוקבקים זולים.
מי שאינו יכול לשמור על תרבות דיון ולהתמודד עם הטענות ולא עם האנשים, פשוט ייאלץ לעשות זאת במקום אחר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

נעול

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”