לתת סטרימרים מתנה ללקוחות- איזה הכי משתלם לי?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
guycomp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
שם מלא: גיא

שליחה

שום דבר לא ישתלם לך, יפה שהתקדמת והחלטת לצלם ב-HD אך נכון לעכשיו כותרי HD לא משתלמים עבור המשתמש הבסיסי יחד עם זאת תוכל לשלב דיסק או קיי שהמחיר שלו מאוד סביר עבור תצוגה של HD עבור מכשירים תומכים (מחשבים, מזרימדיה) ושם הלקוחות יוכלו לקבל בחירה.

זה מזכיר את העידן של הקלטות וידאו וה-DVD והמעבר בינהם מחיר DVD היה עולה פעם סביבות ה1000 שקלים עם רק הכניסה שלו לשוק היום זה עולה 99, אותו דבר עם נגני הבלו ריי, שעולים מינימום 1500 ש"ח, כיום המשתמש הביתי הממוצע (האמא האבא ושני הילדים) לא צריך את הבלו ריי, והכניסה שלו לשוק תהיה קשה מאוד במידה והמחירים ימשיכו להיות כאלה ומחירי המזרימדיה רק ילכו וירידו.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות

רקעים יפים

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

שליחה

יוזמה יפה אך מוקדמת מידי לרמת המחירים שלך.

סטרימר עם אפשרות ל-HDD לא תמצא במחיר שאתה רוצה (רק תזכיר לנו מה המחיר שאתה מצפה לו?)

הציעו לך את הסטרימר הכי זול (של WD MINI) עם אפשרות לחיבור DOK ואתה עוד חושב מה יגיד הלקוח כשלא תיהיה לו אפשרות לחבר HDD?
מה זה צריך לעניין אותך? המטרה העיקרית היא שהלקוח יוכל לצפות בתוכן ה-HD שצילמת עבורו, לא משנה אם הטלוויזיה היא CRT או פלזמה FHD .

יש גם אפשרות שאולי אתה לא מחפש לתת מתנות.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152

שליחה

נדב, אין מתנות חינם!
הבחור מנסה להתקדם. הוא כבר מצלם בHD ורוצה שהלקוחות שלו יהנו מאיכות הצילום הזו.
ברגע שהם לא מנצלים את אופן הצילום הזה, אין להם שום יתרון לפנות לטל הפקות על פני "SD הפקות"

ברגע שהוא ייתן להם את האפשרות להפעיל את קבצי הHD אצלהם בבית כבר יש להם אינטרס לסגור איתו ולא עם מישהו אחר, אולי גם במחיר של כמה שקלים נוספים.

מבחינתך כלקוח זו מתנה, מבחינתו זה אלמנט שיווקי.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

שליחה

tvholic,
העניין הוא שהציעו לו כבר את הפתרון הזול ביותר שקיים ופתאום הוא מחליט לקפוץ עוד מדרגה ולדרוש מכשיר שיוכל גם להכיל דיסק קשיח, שזה מייקר בלפחות פי 3 את כל העניין. אני לא מבין בשביל מה?
טל_הפקות אמר:
ראיתי את הנגן של WD, זול אבל מגיע בלי דיסק קשיח. לקוח לא יראה את המתנה שיש פה, ואת רמת ההשקעה שלי, אלא "יכעס" ויתרגז שאני מביא לו משהו ש"גורם" לא להוציא עוד 300 שקל לדיסק קשיח.
...
הוא יעשה עבור הלקוחות שלו מעל ומעבר עם הפתרון שהציעו לו, בשביל מה הוא צריך לבקש עוד פונקציות? אולי הוא רוצה בחבילה גם מסך HD? הרי הלקוח עלול להתעצבן שאין לו מסך מתאים... :roll:

בקיצור יוזמה נחמדה אך בשביל מה שהוא רוצה עדיף שישמור אותה לעוד שנה שנתיים לפחות, עד שתיהיה התקדמות יותר משמעותית בשוק הסטרימרים והוא יוכל לרכוש סטרימר בסיסי עם אפשרות הרד דיסק במחיר נמוך (אלא אם כן הוא ירצה אז גם אפשרות ל-3D).

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”