TOPGEAR עונה 15 פרק 5 וווווווווווווואוווווווווווו!
- idanhakia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
אני דווקא פחות מבסוט על העונה הזו.
בתור חובב TOP GEAR מושבע שמכיר כל פרק כמעט בעל פה. משהו חסר בעונה הזו.
שימו לב. תמיד בתחילת כל עונה מתחיל קדימון שמראה מה הולך להיות בכל העונה.
הפעם לא היה.
אני ממש ממש מקווה שיגיע איזה פרק "סרט" כמו שאני נוהג לקרוא להם.
בתור חובב TOP GEAR מושבע שמכיר כל פרק כמעט בעל פה. משהו חסר בעונה הזו.
שימו לב. תמיד בתחילת כל עונה מתחיל קדימון שמראה מה הולך להיות בכל העונה.
הפעם לא היה.
אני ממש ממש מקווה שיגיע איזה פרק "סרט" כמו שאני נוהג לקרוא להם.
-
agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
הלו !!! שלבי משהוא ? אתה לא יודע למה שלבי ? אלינור זה לא זבלה !!!!
אין לו היה ולא יהיה על אלינור.

Uploaded with ImageShack.us
אין לו היה ולא יהיה על אלינור.

Uploaded with ImageShack.us
- mk1610
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
כדי להעמיד דברים על דיוקם
במשך כל העונות ביצעו מספר מכוניות הקפות על המסלול אשר לא נכללות ברשימה
מכיוון שעל מנת להיכלל ברשימה יש לעמוד בשלושה קרטריונים
1) על המכונית להיות ביצור סדיר
2) על המכונית להיות חוקית לנסיעה בכביש
3) המכונית צרחכה להיות מסוגלת לעבור על פסי האטה ( " שוטר שוכב" - הכינוי הבריטי לפס האטה)
ואכן הבוגטי שהופיעה בפרק זה היא הכי מהירה בין כל המכוניות שעומדות בקרטריון זה
לצורך השוואה מוכנית פורמולה 1 של רנו ביצעה את ההקפה על מסולול רטוב בזמן של 0:59.0
על מנת להבין טוב יותר את ההבדל צריך לזכור שמכונית פורמלה 1 יש לה בסביבות 800-900 כוח סוס
לבוגטי יש 1200 כוח סוס, זה מראה את ההבדל התכנוני בין המכוניות
מכיוון שעל מנת להיכלל ברשימה יש לעמוד בשלושה קרטריונים
1) על המכונית להיות ביצור סדיר
2) על המכונית להיות חוקית לנסיעה בכביש
3) המכונית צרחכה להיות מסוגלת לעבור על פסי האטה ( " שוטר שוכב" - הכינוי הבריטי לפס האטה)
ואכן הבוגטי שהופיעה בפרק זה היא הכי מהירה בין כל המכוניות שעומדות בקרטריון זה
לצורך השוואה מוכנית פורמולה 1 של רנו ביצעה את ההקפה על מסולול רטוב בזמן של 0:59.0
על מנת להבין טוב יותר את ההבדל צריך לזכור שמכונית פורמלה 1 יש לה בסביבות 800-900 כוח סוס
לבוגטי יש 1200 כוח סוס, זה מראה את ההבדל התכנוני בין המכוניות
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
Re: כדי להעמיד דברים על דיוקם
זה לא רק הבדל תכנוני אלא גם העובדה שה F1 שוקלת בערך שליש מהבוגאטי...mk1610 כתב:על מנת להבין טוב יותר את ההבדל צריך לזכור שמכונית פורמלה 1 יש לה בסביבות 800-900 כוח סוס
לבוגטי יש 1200 כוח סוס, זה מראה את ההבדל התכנוני בין המכוניות...
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
חבר'ה, כל מי שאין לו כסף לקנות F1 אני קורא לו להכניס GT5 פרולוג לנהוג במכונית שניראית לו הכי מטורפת......
ואז לנהוג בפרארי F1, אני חושב שזה המעט שאפשר לעשות כדי להבין שמכונית רגילה לא יכולה/תהיה F1 אף פעם.
לחילופין לנסוע בקרטינג הכי בסיסי אפילו כדי להבין איך מכונית מסלול בנויה מבחינת שילדה והתנהגות ולראות כמה זה שונה ממכונית סדרתית.
אני עם אלה שלא מתלהב יותר מדי מבוגאטי ויירון
, זו לא מכונית ספורט זו מכונית GT, הישג טכנולוגי מדהים וכו'........אבל אם מעמידים אותה ולידה פרארי FXX
, אין לי ספק בכלל במה אבחר.
אני חושב שדוגמה טובה למה שאני מתכוון זו השוואה בין היאבוסה לימאהה R1(או כל אופנוע ספורט קיצוני שתבחרו).
ואז לנהוג בפרארי F1, אני חושב שזה המעט שאפשר לעשות כדי להבין שמכונית רגילה לא יכולה/תהיה F1 אף פעם.
לחילופין לנסוע בקרטינג הכי בסיסי אפילו כדי להבין איך מכונית מסלול בנויה מבחינת שילדה והתנהגות ולראות כמה זה שונה ממכונית סדרתית.
אני עם אלה שלא מתלהב יותר מדי מבוגאטי ויירון
אני חושב שדוגמה טובה למה שאני מתכוון זו השוואה בין היאבוסה לימאהה R1(או כל אופנוע ספורט קיצוני שתבחרו).
- mk1610
-
- חבר פעיל

לא תוכל לבחור מכיוון שאת פרארי FXX אפשר לנהוג רק במסלולniko כתב:חבר'ה, כל מי שאין לו כסף לקנות F1 אני קורא לו להכניס GT5 פרולוג לנהוג במכונית שניראית לו הכי מטורפת......
אני עם אלה שלא מתלהב יותר מדי מבוגאטי ויירון, זו לא מכונית ספורט זו מכונית GT, הישג טכנולוגי מדהים וכו'........אבל אם מעמידים אותה ולידה פרארי FXX
אני חושב שדוגמה טובה למה שאני מתכוון זו השוואה בין היאבוסה לימאהה R1(או כל אופנוע ספורט קיצוני שתבחרו)....
פרארי FXX היא מוכנית שנבנתה להראות מה אפשר לעשות, בערך כמו הבוגטי, אבל היא אף פעם לא תחנה בחניה של אף אחד לצערנו
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
גם לי אין ספק במה אני אבחר, בבוגאטי ווירון SS כמובן.niko כתב:חבר'ה, כל מי שאין לו כסף לקנות F1 אני קורא לו להכניס GT5 פרולוג לנהוג במכונית שניראית לו הכי מטורפת......
אני עם אלה שלא מתלהב יותר מדי מבוגאטי ויירון, זו לא מכונית ספורט זו מכונית GT, הישג טכנולוגי מדהים וכו'........אבל אם מעמידים אותה ולידה פרארי FXX
אני חושב שדוגמה טובה למה שאני מתכוון זו השוואה בין היאבוסה לימאהה R1(או כל אופנוע ספורט קיצוני שתבחרו)....
תראה, הבוגאטי מספקת אחיזה אדירה(ניתן לראות את זה על המסלול בTOPGEAR), כוח אדיר.
בנוסף, אני מקבל, מערכת סטריאו, מזגן, כיסאות חשמליים, וכל הפינוקים האפשריים.
בנוסף, אני גם משאיר לכל כלי רכב שקיים בעולם אבק.
אז נכון שהיא לא נותנת אחיזה של מכוניות פורמולה 1.
אבל אני גם רוצה ליסוע בכבישים עם הרכב, בנוחות.
- HazooM
-
- כתב

niko - אבל זה כל הקטע של הויירון. זו מכונית כביש חוקית ביצור סדרתי עם מזגן, מערכת, gps, מושבים נוחים, בידוד
רעשים וכו'. הרעיון הוא לעשות את כל זה ועדיין להגיע למהירות X, הרי אם יעשו גרסת "מסלול" לויירון אז לא צריך יותר
מדי להפעיל את הראש כדי לדעת מה יצא.
רעשים וכו'. הרעיון הוא לעשות את כל זה ועדיין להגיע למהירות X, הרי אם יעשו גרסת "מסלול" לויירון אז לא צריך יותר
מדי להפעיל את הראש כדי לדעת מה יצא.
- niko
-
- חבר מביא חבר

mk1610, אתה יודע מה, אני אקח את הקוניגסג או אנזו, שוב זה לא שאני לא מתפעל מהויירון, פשוט ל א עושה רושם של מכונית למסלול.
ariel-ro, מי שיש לו כסף לויירון או כל רכב במחיר כזה יש לו כסף גם למכונית מנהלים סופר נוחה, מפנקת, יוקרתית וכו'.....וכאשר רוצים
להנות ב/כמו מסלול, יש מהנות מהויירון, גם אם הן פחות מהירות.
HazooM, גם הורדת משקל(בדחיפות צריכה דיאטה הדובה.....
) לא מבטיחה התנהגות משובחת, מה שאני מתכוון לאמר זה שמכונית ספורט מצויינת היא כזו שאתה יכול לנהוג אותה ולהנות גם מעבר למגבלות האחיזה.......דוגמה
טובה היא M3, פורשה 911 GT3
.
מישהו ראה את הויירון בדריפט של 100 מ'? אני לפחות לא מצאתי סרטון כזה.
תיראו, אולי אחרי סיבוב בויירון אשתכנע אחרת
ariel-ro, מי שיש לו כסף לויירון או כל רכב במחיר כזה יש לו כסף גם למכונית מנהלים סופר נוחה, מפנקת, יוקרתית וכו'.....וכאשר רוצים
להנות ב/כמו מסלול, יש מהנות מהויירון, גם אם הן פחות מהירות.
HazooM, גם הורדת משקל(בדחיפות צריכה דיאטה הדובה.....
טובה היא M3, פורשה 911 GT3
מישהו ראה את הויירון בדריפט של 100 מ'? אני לפחות לא מצאתי סרטון כזה.
תיראו, אולי אחרי סיבוב בויירון אשתכנע אחרת
- niko
-
- חבר מביא חבר

לסיכום: זה הדבר שנשמע הכי קרוב ל-F1, לראות את השליש האחרון ולבכות.
- niko
-
- חבר מביא חבר

אופס, זה הקליפ
- ronentr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
רק שתדעו שהיום זה הפרק האחרון לעונה!
די מעצבן.
מחכים חודשים ארוכים לתוכנית ובסוף יש רק 6 פרקים.
די מעצבן.
מחכים חודשים ארוכים לתוכנית ובסוף יש רק 6 פרקים.
-
agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
מה כבר נגמר............. ?
על מה נחייה EUREKA וTHE IT CROWD ? אפילו LOST אין.......
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- danielobreja
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
פרק 6 הוא האחרון ?
וואי איזה באסה אחרי כל כך הרבה זמן שחיכיתי
ובכלל מקווה שזה איזה פרק של מסע שלהם לאן שהוא אני מת על הפרקים האלה
וואי איזה באסה אחרי כל כך הרבה זמן שחיכיתי
ובכלל מקווה שזה איזה פרק של מסע שלהם לאן שהוא אני מת על הפרקים האלה
how you doin ?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
חיכיתם חצי שנה,עכשיו סה"כ עוד חודשיים בערך 
Top Gear is on a break and will be back in October or November
Top Gear is on a break and will be back in October or November
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- ronentr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
פרק 6 משעשע למדי
הפרארי מדהימה.
l33cher- אני חושש שזה יקח קצת יותר מחודשיים...
הפרארי מדהימה.
l33cher- אני חושש שזה יקח קצת יותר מחודשיים...
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
Re: כדי להעמיד דברים על דיוקם
mk1610 כתב: על מנת להבין טוב יותר את ההבדל צריך לזכור שמכונית פורמלה 1 יש לה בסביבות 800-900 כוח סוס
לבוגטי יש 1200 כוח סוס, זה מראה את ההבדל התכנוני בין המכוניות...
כמו שנאמר, מכונית F1 שוקלת הרבה פחות מהבוגאטי, ואני מבטיח לך שמבחינת נתוני תאוצה, ואולי אף יותר - בבלימה, הבוגאטי נראית כמו הילוך איטי לעומת F1.
כמו כן, צריך לזכור שלגבי מכוניות F1, ב 25+ השנים האחרונות המארגנים עושים מאמץ תמידי וקבוע *להאט* את המכוניות.
רשימה חלקית (מזכרון) של כל מני פיצ'פקעס שנאסרו ב F1:
מנועי טורבו (בשיאם סיפקו 1200 כוחות סוס במרוץ ו 1400 בדרוג)
אפקט קרקעי
מיתלים אקטיביים
ניהוג (ניהוג, לא הנעה!) לכל 4 הגלגלים
מאוורר - מן פטנט כזה - שמים בחלק האחורי של המכונית מאוורר ששואב אוויר מהרצפה שלה וכך מגדיל את האחיזה. מכונית כזו התחרתה במרוץ אחד - וניצחה. ואז הוציאו אותה מחוץ לחוק...
בקרת משיכה
בקרת שיגור
בלמי ABS
תיבת הילוכים רציפה
אינספור הגבלות אווירודינמייות שנועדו רק להגביל ולהקטין את האחיזה (הקטנת כנפיים קדמיות ואחוריות והגבהתן, הקטנת הדיפיוזרים לגודל מגוכך ועוד הרבה שינויים.
אני בטוח שיש עוד דברים ששכחתי. אם היו משחררים את ידי המהנדסים ומאפשרים להם לתכנון מכונית ללא כל ההגבלות האלה, אני משוכנע שהנהגים היו זקוקים לחליפות לחץ (כמו של טייסים) כדי לנהוג במכוניות האלה, וגם אז - לא היה ניתן לנהוג בהם בבטיחות במסלולים הקיימים בסבב כיום.
- HazooM
-
- כתב

nir11 - כמעט שכחת את הקטע הזה שצמיגי סליקס היו אסורים ובמקום השתמשו בצמיגים עם חריצים 
- mk1610
-
- חבר פעיל

כמו שנאמר אכן מכונית פורמולה 1 הרבה יותר קלה, לא התוונתי להשוות כוח סוס פר משקלHazooM כתב:nir11 - כמעט שכחת את הקטע הזה שצמיגי סליקס היו אסורים ובמקום השתמשו בצמיגים עם חריצים...
בנוסף שינוי החוקה בפורמולה 1 כל כך דרסטי בשנתיים האחרונות
כך שיוצא שמי שמצליח לפנח פרצה בחוקה בונה מכונית שכמעט לא ניתן לעצור אותה
דוגמה טובה לזו היא המכונית של קבוצת בראון משנה שעברה שעשתה משהו שכל השאר לא חוקי ויצרה פער בלתי ניתן לסגירה עקב ביטול המבחנים תוך כדי העונה
אחרת לא היה יוצא מצב שקבוצה חדשה בסבב ( למרות השלדה של הונדה ) לוקחת אליפות בשנה הראשונה שלה בסבב
דוגמה נוספת היא מה שעשתה קבוצת רד בול העונה, לקח לפרארי חצי עונה ללמוד מה עשו שם ולהעתיק את זה וניתן לראות בברור בשני המרוצים האחרונים שזה רד בול ופרארי ואז כל השאר
אני מקווה שהתיקונים שיבצעו בשנה הבאה יבהירו כמה דברים
אך כמו שאני מכיר את המהנדסים המוכשרים של הקבוצות הם כבר ימצאו דרך לעקוף את זה
בנוסף בנוגע למה שניר כתב, בשנים האחרונות הקטינו את נפח המנוע וגם את מספר הבוכנות בנוסף חזרו לצמיגי סליקס
מה שמדהים הוא היכולת של המהנדסים לגרום למכונית כמעט לשחזר את הזמנים הישנים, למרות המהירות המוקטנת
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
לא שכחתי. לא הזכרתי את זה מכיוון שבעונה האחרונה חזרו לציגי סליקס, לכן אין כאן נסיגה.HazooM כתב:nir11 - כמעט שכחת את הקטע הזה שצמיגי סליקס היו אסורים ובמקום השתמשו בצמיגים עם חריצים...
מה שכן קרה זה הצרה של הצמיגים, בעבר הם היו הרבה יותר רחבים.