כרטיס מסך radeon hd 4350 לא מעביר סאונד. עדכון: צריך עזרה בווינדוס 7
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
מהו החיווי שאתה ברסיבר עצמו (בתצוגה שלו)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
כרגע? ללא חיווי. בד"כ החיוו היה על PCM. כשזה עבד, כאמור, נדלקה נורת ה-DTS.
האמת היא שכשחיברתי DVD דיגיטלית ישירות למגבר, גם כן קיבלתי חיוו (הפעם של DD), אבל לא שמעתי את חלוקת הצלילים כלל. בכל אופן, לדעתי זו בעיה בפני עצמה ולא נוגעת למקרה ההגדרות של ה-MPC HC
האמת היא שכשחיברתי DVD דיגיטלית ישירות למגבר, גם כן קיבלתי חיוו (הפעם של DD), אבל לא שמעתי את חלוקת הצלילים כלל. בכל אופן, לדעתי זו בעיה בפני עצמה ולא נוגעת למקרה ההגדרות של ה-MPC HC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה רואה חיווי DD או DTS ברסיבר ולא שומע ברמקולים זוהי כבר בעייה בהגדרת הרסיבר ולא במחשב.
לגבי זה שאין לך חיווי סאונד כלל, ייתכן שהחזרת את הגדרת הסאונד לכרטיס הקול הנוסף שיש לך במחשב.
לגבי זה שאין לך חיווי סאונד כלל, ייתכן שהחזרת את הגדרת הסאונד לכרטיס הקול הנוסף שיש לך במחשב.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

100% שלא. ניסיתי להחליף בין הכרטיסים דרך התוכנה (מה שעשיתי בהצלחה אתמול) והיום זה לא עבד באף אחת מהאפשרויות.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

ניסיתי לנגן את התכנים ב-XBMC. בחרתי את הרנדר שאני יודע שעבד לי אתמול, והתוכנה כותבת
faild to initialize audio devie, check your audio settings.
עוזר במשהו להתכוונן על התקלה שהולכת פה?
הגדרתי אודיו דיגיטלי.
faild to initialize audio devie, check your audio settings.
עוזר במשהו להתכוונן על התקלה שהולכת פה?
הגדרתי אודיו דיגיטלי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נשמע כמו בעייה בדרייברים של כרטיס המסך. נסה לבדוק את שינית שם משהו.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

בדרייברים? איך יכולתי לשנות שם משהו? לא התקנתי שום דרייבר. לנסות להתקין את הדרייבר הכי עדכני? ישנה משהו? כל מה שהשתנה מהרגע שעבד ועד שלא, היה מול ההגדרות של ה mpc hc . בכ"א, אתקין את הדרייבר ואעדכן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

התכוונתי שאולי שינית משהו בהגדרות של כרטיס המסך.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

עליתי על הבעיה. רחוק מאוד מפתרון.
הצלחתי להגיע שוב למצב שאני מקבל בו סאונד מה-MPC HC, אבל כשנכנסתי לפילטרים והגדרתי לו לקבל סאונד ב-SPDIF, כמו במדריך, הוא הקפיץ לי את ההודעה שצירפתי מוקדם יותר בפוסט. לפני כן הסאונד עבר ב-PCM.
הצלחתי להגיע שוב למצב שאני מקבל בו סאונד מה-MPC HC, אבל כשנכנסתי לפילטרים והגדרתי לו לקבל סאונד ב-SPDIF, כמו במדריך, הוא הקפיץ לי את ההודעה שצירפתי מוקדם יותר בפוסט. לפני כן הסאונד עבר ב-PCM.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

ועכשיו בעיה חדשה. אני כבר מתחיל להשתגע באמת.
אין לי סאונד כלל. כשהמחשב עולה, קיבלתי צליל של פתיחת תוכנה כלשהי, אבל הווינאמפ לא נותן לי אף צליל. אף תוכנה, למעשה. בלוח הבקרה מופיעים אותם התקנים כבעבר. גם כשניסיתי להחליף בין ההתקנים לא הצלחתי לקבל סאונד. ניסיתי הפעלה מחדש. לא הלך.
הצילוווווווווווווווווווווווווו! הכל מתפרק לי פה!
אין לי סאונד כלל. כשהמחשב עולה, קיבלתי צליל של פתיחת תוכנה כלשהי, אבל הווינאמפ לא נותן לי אף צליל. אף תוכנה, למעשה. בלוח הבקרה מופיעים אותם התקנים כבעבר. גם כשניסיתי להחליף בין ההתקנים לא הצלחתי לקבל סאונד. ניסיתי הפעלה מחדש. לא הלך.
הצילוווווווווווווווווווווווווו! הכל מתפרק לי פה!
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

עדכון - לדעתי הבעיה במקודדים. התעסקתי איתם המון ביומיים האחרונים. התקנתי והסרתי כל הזמן. אני מקבל סאונד של ווינדוס, אבל התוכנות עצמן לא מנגנות שום דבר. לא ווינאמפ, לא מדיה פלייר, לא ה-mpc hc, לא ה-VLC. גם לא ה-XBMC. מאוד מקווה שמישהו יודע להדריך אותי איך להסיר את הרג'יסטרי של כל המקודדים הללו ולאפס את העניין. ממש לא רוצה להתחיל להתקין הכל מחדש.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
ווינדוס חביבי. הסרה מלאה זה בונוס. תוריד תוכנה חינמית בשם CCleaner. אחרי ההסרה של התוכנה, תריץ את ה CCleaner, תבחר בכפתור רגיסטרי ותריץ את החיפוש. התוכנה עושה עבודה לא רעה בכלל בניקוי שאריות של תוכנות שהוסרו.ran_carney כתב:אבל לא זו הבעיה. ההגדרה של ה-SPDIF עבדה. ראיתי חיוו של DTS ברסיבר. עשיתי עוד משהו בהגדרות, ומאז אני לא מצליח להגיע לאותו אפקט. גם כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה.
אין איזושהי דרך לשחזר הגדרות? בפעם הראשונה שעברתי על המדריך, הייתי צריך לסמן את התיבות של ה-AC3 למשל, אבל אחרי שהסרתי והתקנתי מחדש - הן כבר היו מסומנות מראש. חושד שאין הסרה מלאה של ההגדרות וזה מה שיוצר לי את הבעיה. כשהסרתי, כמובן, הגדרתי שאני רוצה שיסיר את הכל לחלוטין....
בכל מקרה, אחרי שהמשכתי לקרוא באשכול עד סופו, הגעתי למסקנה שעדיף פירמוט
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ואולי מעבר ל-7 באותה הזדמנות (32 ביט כמובן).
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

way ahead of u 
היום אסיים לגבות את כל מה שצריך, מחר אתקין את הווינדוס 7. סופסוף אוכל לעבוד עם המדריכים, אולי גם הסראונד יסתדר. בהחלט אהיה מרוצה אם זה יקרה.
היום אסיים לגבות את כל מה שצריך, מחר אתקין את הווינדוס 7. סופסוף אוכל לעבוד עם המדריכים, אולי גם הסראונד יסתדר. בהחלט אהיה מרוצה אם זה יקרה.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

עדכון: הותקן הווינדוס 7. כשניסיתי להגדיר את הסראונד לפי המדריך, הלכתי ל-PLAYBACK DEVICES ושם לפורמטים נתמכים, והוצג לי כאילו הכרטיס תומך רק ב-2 ערוצים. מה העניין?
בינתיים הורדתי וסיימתי להגדיר את המקודדים של השארק והתקנתי את ה-MPC HC.
בינתיים הורדתי וסיימתי להגדיר את המקודדים של השארק והתקנתי את ה-MPC HC.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתעלם מזה בינתיים ותנסה בכל זאת לנגן תכני 5.1 (של DD או DTS) ב-MPC HC.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

ניסיתי. הגדרתי SPDIF, ואז הסאונד נעלם לחלוטין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם הגדרת ב-Playback Devices שה-ATI HDMI Audio הוא ה-Default?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
כשניסיתי לשדרג מויסטה ל 7, נתקלתי בבעיה דומה. בלי בכלל לנסות לנגן סרטים, חזרתי לויסטה וגם שם התפלאתי למצוא שהכרטיס תומך ב-2 ערוצים.ran_carney כתב:עדכון: הותקן הווינדוס 7. כשניסיתי להגדיר את הסראונד לפי המדריך, הלכתי ל-PLAYBACK DEVICES ושם לפורמטים נתמכים, והוצג לי כאילו הכרטיס תומך רק ב-2 ערוצים. מה העניין?
בינתיים הורדתי וסיימתי להגדיר את המקודדים של השארק והתקנתי את ה-MPC HC....
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

האמת היא שתחת פלייבק דיוויסז רשום לי digital audio (HDMI) אין שום קישור ל-ATI.
בכלל, הרסיבר משתגע. כל פעם שאני נכנס לקטע שיש בו סאונד (אתר, שיר, סרט) חיוו ה-HDMI עולה, כשלא, הוא נעלם. כמה קליקים, אלוהים ישמור.
בכלל, הרסיבר משתגע. כל פעם שאני נכנס לקטע שיש בו סאונד (אתר, שיר, סרט) חיוו ה-HDMI עולה, כשלא, הוא נעלם. כמה קליקים, אלוהים ישמור.