קליפש מול סרווין ווגה .....
- ongo1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
אצלי יש את הקליפש rf-82 שהם רמקולים ענקיים עם 2 וופרים של 8" וטוויטר הורן.
אצלי הם מחוברים כל רמקול לפאוור של amc והתוצאה היא שצריך חיזוקים ליסודות של הבית...
הרמקול הזה הוא רמקול מלחמה,והיעוד שלו הוא למרחבים גדולים שם האפקט שלו בא לידי ביטוי
יש לרמקול בס אדיר ועוצמות שלא נגמרות ואפשר לתת לו בראש עוד ועוד והוא אדיש...
חובבי היי אנד לא יתחברו אליו כי הוא לא הכי מדוייק ולא מעודן אבל במסיבות שערכתי אין אחד שלא שאל מה הרמקול הזה/
אני יודע שיש רמקולים הרבה יותר מעודנים ומדוייקים ממנו.אבל היי,חיים פעם אחת ,לא?
אצלי הם מחוברים כל רמקול לפאוור של amc והתוצאה היא שצריך חיזוקים ליסודות של הבית...
הרמקול הזה הוא רמקול מלחמה,והיעוד שלו הוא למרחבים גדולים שם האפקט שלו בא לידי ביטוי
יש לרמקול בס אדיר ועוצמות שלא נגמרות ואפשר לתת לו בראש עוד ועוד והוא אדיש...
חובבי היי אנד לא יתחברו אליו כי הוא לא הכי מדוייק ולא מעודן אבל במסיבות שערכתי אין אחד שלא שאל מה הרמקול הזה/
אני יודע שיש רמקולים הרבה יותר מעודנים ומדוייקים ממנו.אבל היי,חיים פעם אחת ,לא?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
ongo1
Rock on

Rock on
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
שיודע איך מדברים....לפי התיאור שלך חשבתי שאתה מדבר על הרמקולים שלי (ככה שנחסוך את זה.......
אך הייתי רוצה להיכנס למסכת השיקולים שלך ולמה החלטת לקחת אותם
איפוא בדקת שמעת אותם
ואיך הם מול הסרווין שלי למשל מהסידרת XLS 15 אינטש שיש לי בבית ....
האם אתה משתמש בהם יותר לסרטים
או הייעוד יותר למוסיקה
ובמה הם מצטיינים יותר....
אני פשוט סקרן כי מאוד הייתי רוצה להשוות אותם מול הXLS שלי שהם 15 אינטש
כי המשותף להם הייתי אומר זה הטוויטר שופר שסרווין עברה אליו לאחרונה (שהוא מדהים...בעוצמות גבוהות......)
מה שכן הייתי יכול לשפר את הסאונד הרבה גם אצלי
אך לי אין 2 פאוורים שיחוברו בנפרד לכל רמקול
אלא רק אחד שמחובר לרסיוור שלי שמשמש כפרה ..
אגב מאיזה אזור אתה מדבר
אם מהצפון
הרכב שלי כבר מונע....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 07#1095207
- ongo1
-
- חבר שרק התחיל

ראשית ,השיקולים להכניס את הרמקול הזה הבייתה היו שאני צריך רמקול שלא אצטרך לחשוש מווליום גבוה,לא מעניין אותי עיוותים של רמקול או מגבר.
אני חיפשתי משהו שיהיו לו רזרבות כוח ויכולות לקבל הספקים גבוהים מבלי לחשוש שיהיה לי נזק בציוד{למרות שיש לי נזק באוזניים ...וגם מאישתי שצריכה להזיז ארונות בטון כל פעם שצריך לנקות...}
לפני שהבאתי את הרמקול הזה ,יש לי בבית רמקולים מוגברים של פרדיים P-70 MONITOR שהם עבור קולנוע ביתי בלבד כי יש בתוכם סאב מובנה.
יש לי 2 פאוורים amc בהספקים של 150 וואט וכל פאאור מזין רמקול אחד והם מחוברים לפרה של amc.
התוצאה בעיני היא מפלצת. אני שומע את הרמקול תמיד על flat כי הוא נותן באסים כאילו מטוב עושה בום על קולי בבית וגליי הקול מזיזים תמונות בקירות...
הגבוהים של הקליפש לאורך זמן עושים חור בראש וזה מציק,ככה כשאי על flat אני מרגיש שהרמקול מאוזן וההגברה לדעתי מאד מתאימה לרמקול הזה.
אין לי מושג איך הקליפש מול הסרווין שלך אבל אני חושב שההם די דומים.
לדעתי אם צריך להכריז על מלחמה אז אני מאמין שהרמקול הזה הכי מתאים להעביר בומים לאוייב...
אני רוב הזמן שמוע מוסיקה ואני אוהב לשמוע בווליום קצת גבוה,למזלי אין שכנים אז ככה שאני עושה מה שבראש.
אגב,אני מרשלצ.
אני חיפשתי משהו שיהיו לו רזרבות כוח ויכולות לקבל הספקים גבוהים מבלי לחשוש שיהיה לי נזק בציוד{למרות שיש לי נזק באוזניים ...וגם מאישתי שצריכה להזיז ארונות בטון כל פעם שצריך לנקות...}
לפני שהבאתי את הרמקול הזה ,יש לי בבית רמקולים מוגברים של פרדיים P-70 MONITOR שהם עבור קולנוע ביתי בלבד כי יש בתוכם סאב מובנה.
יש לי 2 פאוורים amc בהספקים של 150 וואט וכל פאאור מזין רמקול אחד והם מחוברים לפרה של amc.
התוצאה בעיני היא מפלצת. אני שומע את הרמקול תמיד על flat כי הוא נותן באסים כאילו מטוב עושה בום על קולי בבית וגליי הקול מזיזים תמונות בקירות...
הגבוהים של הקליפש לאורך זמן עושים חור בראש וזה מציק,ככה כשאי על flat אני מרגיש שהרמקול מאוזן וההגברה לדעתי מאד מתאימה לרמקול הזה.
אין לי מושג איך הקליפש מול הסרווין שלך אבל אני חושב שההם די דומים.
לדעתי אם צריך להכריז על מלחמה אז אני מאמין שהרמקול הזה הכי מתאים להעביר בומים לאוייב...
אני רוב הזמן שמוע מוסיקה ואני אוהב לשמוע בווליום קצת גבוה,למזלי אין שכנים אז ככה שאני עושה מה שבראש.
אגב,אני מרשלצ.
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ממש אהבתי את מה שכתבת
ואתה באמת בראש שלי
למעט הבדל אחד
לי יש שכנים.......אבל הם כבר יודעים שאם הם מרגישים פתאום שהשבר הסורי האפריקאי מתרחב ויש בקיעים חדשים
אז או שאני עצבני או שאני מעוצבן......או שניהם ..ואין טעם לדפוק לי על הדלת כי אני אפילו לא אשמע .....
לגבי הגבוהים אתה צודק שלאורך זמן זה קצת מציק(טוויטר הורן כבר אמרנו ....
אך אני מתנחם בזה שלשכנים זה מציק כבר בשלב הרבה יותר מוקדם.....
לגבי הפאוורים שלך אני רואה שממש בנית תחנת כוח.....ועם האנרגיה הזו אתה ממש יכול לספק חשמל לסביבה....
ממש לקנא ......לגבי הפלאט אתה צודק וגם אני משתמש בו כי הבאסים שמוציאים התיבות הללו זה ממש מעבר ליכולת האנושית
לכן גם אצלי אם המקור מספיק משובח הרסיוור יעבוד בפלאט וינחית אותם למצב נורמלי יותר.....
אגב התיאורים שלך ממש מסקרנים ונראה שלי שתמונה או 2 של החלל שלך היו מעירים פה כמה חברה משנתם ומתרדמתם......
אתה מוזמן אלי להתרשם מהסט הצנוע שלי בכול הזדמנות שתהיה בצפון(טבריה.....
ולגביך הייתי שמח לבקר אך למה אתה גר בראשון .....
ואתה באמת בראש שלי
למעט הבדל אחד
לי יש שכנים.......אבל הם כבר יודעים שאם הם מרגישים פתאום שהשבר הסורי האפריקאי מתרחב ויש בקיעים חדשים
אז או שאני עצבני או שאני מעוצבן......או שניהם ..ואין טעם לדפוק לי על הדלת כי אני אפילו לא אשמע .....
לגבי הגבוהים אתה צודק שלאורך זמן זה קצת מציק(טוויטר הורן כבר אמרנו ....
אך אני מתנחם בזה שלשכנים זה מציק כבר בשלב הרבה יותר מוקדם.....
לגבי הפאוורים שלך אני רואה שממש בנית תחנת כוח.....ועם האנרגיה הזו אתה ממש יכול לספק חשמל לסביבה....
ממש לקנא ......לגבי הפלאט אתה צודק וגם אני משתמש בו כי הבאסים שמוציאים התיבות הללו זה ממש מעבר ליכולת האנושית
לכן גם אצלי אם המקור מספיק משובח הרסיוור יעבוד בפלאט וינחית אותם למצב נורמלי יותר.....
אגב התיאורים שלך ממש מסקרנים ונראה שלי שתמונה או 2 של החלל שלך היו מעירים פה כמה חברה משנתם ומתרדמתם......
אתה מוזמן אלי להתרשם מהסט הצנוע שלי בכול הזדמנות שתהיה בצפון(טבריה.....
ולגביך הייתי שמח לבקר אך למה אתה גר בראשון .....
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

דן התכוונת לאלו בטח מהסדרות הגבוהות..
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
דיקט אתה משועמם אח שלי עוד מעט תגיד לי שאתה מחליף את הסרווין לקליפש ? אין מה להשוות בין שני החברות האלה הסרווין אגרסיבי ובקריז ודומה לכלב שאתה מחזיק ופתאום משחרר והוא מגיע למאה תוך 2 שניות . לעומת זאת הקליפש עדין יותר וצורם בתדרים הגבוהים שלו . אבל מי שומע בכזאת עוצמה אני בטח שלא.
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

וזאת גם כי אני מרגיש שבאמת עליתי על רמקול אכותי של החברה של סרווין שבאמת מושקע בהרבה מחשבה ויכולות
כמו ביאמפין והטוויטר המשופר השופרי ואפילו המיד שנבנה עם בולם זעזועים המוכר של החברה
לשיפור הסאונד הכללי
וגם כמובן לתת עוצמות יותר גדולות ועדיין לקבל סאונד נקי ובועט
ואני מודה שלא שמעתי את הקליפש כך שאין לי תובנות עליו רק נראה לי שהחברה די דומה בצליל שלה לגוון של סרווין וגם הטוויטר שסרווין עברה אליו כמו של קליפש
כלומר עם הסידרה הזו של סרווין יש להם מן המשותף לכן זה עלה לי
ואפילו אני זוכר תקופה די ארוכה שמישהו מחיפה ניסה למכור נדמה לךי את הRF-83או 2.....נדמה לי
בסביבות ה3000 וזה באמת היה מציאה....
אך באמת הזוג הזה שלי באמת מכל הלב אני מרוצה ממנו והוא באמת הרבה משופר מכל הסדרות הישנות שהיו לסרווין
ובאמת אין לי על מה ללין.......
אני רק עצוב שאין איזה חוות דעת מקצועית ואופוריטה שהיתה באה אלי לסיעור מוחות..........
ולמבט מרענן על כל העסק.......
- ongo1
-
- חבר שרק התחיל

שלומי ידידי,אני חושב שעדיף לך לא לנסות ולעשות השוואה בין הקליפש לסרווין...
אני בטוח שאחרי זה אתה תישן מחוץ לבית...בעצם לא תוכל לישון כי אתה תהיה מבולבל לאללה
עזוב אותך,שידרוגים לא יגמרו לעולם.
אל תסתכל לצדדים,זה כמו בחורות,אם חשבת שיש לך את הכי כוסית...אחרי דקה תבוא אחת יותר...
זה לא יגמר אף פעם טוב...
אני בטוח שאחרי זה אתה תישן מחוץ לבית...בעצם לא תוכל לישון כי אתה תהיה מבולבל לאללה
עזוב אותך,שידרוגים לא יגמרו לעולם.
אל תסתכל לצדדים,זה כמו בחורות,אם חשבת שיש לך את הכי כוסית...אחרי דקה תבוא אחת יותר...
זה לא יגמר אף פעם טוב...
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה כלכך צודק ידידי היקר
מה נותר לי עוד לאמר
מה שכן הבעייה הזו קיימת גם באנאלוגיה שהעלת
אך זה כבר סיפור אחר...........
מה נותר לי עוד לאמר
מה שכן הבעייה הזו קיימת גם באנאלוגיה שהעלת
אך זה כבר סיפור אחר...........
- danlior
-
- חבר מכור קשה

ADICT
אז ספר לנו, איך הרמקולים החדשים שלך? במה הם שונים מהקודמים שלך?
אז ספר לנו, איך הרמקולים החדשים שלך? במה הם שונים מהקודמים שלך?
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
הקודמים הזיזו רהיטים, החדשים מוציאים את הרובה מהרצפה ויוצרים סדקים בקירות 
שחר
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ראשית אקדים ואומר שחלל ההאזנה שלי כלל אנו תואם לגודל הרמקולים הללו שהם 15 אינטש
לעומת הסלון שלי שהוא די קטן וסטנדרטי הרבה פחות ממה שהרמקולים הללו יכולים וצריכים למלא .....
לכן ההאזנה הינה לא אידיאלית וכבר יש פה בעייה של גלים עומדים ואקוסטיקה שלא אידיאלית
שנית ההאזנה הינה ברובה סטריאו אולי 90% והשאר סרטים או הופעות .... אפי החיבור הינו בביאפין לפאוור שברשותי שמחובר לרסיוור שמשמש כפרה
ופרוססור
המקור הינו גם לא אידיאלי אלא צנגר 301 דיסקים שבוא נאמר לא הכי אכותי שיש אך הDAC הינו של הרסיוור שלי בחיבור אופטי מהמקור
ישנו עוד מקור ברשותי אך הרבה יותר אכותי והוא גל ללא צורך בDAC והוא 757AI של פיוניר שמחובר בתצורת ILINK הישנה של פיוניר שלא תפסה בשוק
אך בה לא מתבצעת שום המרה והכול נשאר דיגיטאלי....
לגבי המקור של הCD אני יכול לאמר שהרק'מוילם לא באים הרבה לידי לביטוי לדעתי כי ויש צורך להגביה מעל הממוצע כדי להתרשם מהרקמוילם וגם עדיין אני לא מרגיש שקיפות ופרוט בצליל
ויש צורך בכיוונונים וכיוונים שונים על מנת להגיע לתוצאה רצוייה
כאשר אני עובר לעבודה בILINK פה אתה מרגיש את העוצמה האמיתית והשיפור שהוכנס בגבוהים ובמיד של הרמקולים הללו
והדיסטורשן של קלפטון מעולם לא נשמע טוב יותר
הטוויטר השופר של הרמקול ממש מנגן את הגיטרה בצורה כזו צלולה ונקייה אך עוצמתית שבא לך להגביה עד שהדלתות יעופו....
ממש כיף ....כמו כן הבאסים הרבה יותר נשלטים והדוקים מאשר
במקור כמו הCD המדובר שברשותי
בסרטים אם אציין אקח לדוגמא את הסרט עימות חזיתי עם ניקולאס קייג וטרוולטה
בקטע של הסירות המרוץ בסוף הסרט עם ILINK שהזכרתי
אני יכול להגיד לך שקשה לי להאמין שיכול להיות עוד שיפור לעוצמה ולדינמיקה של הנחיתות של הסירות והחבטות במיים עם הסאב של 15 אינטש שברשותי של סרווין שעוזר להם עוד יותר לבעוט בנמוכים
ואני ממש מרגיש את הבטן שלי נבעטת בספה עם כל פיצוץ ונחיתה של סירת מרוץ במיים בחבטה עזה ואתה מרגיש את העוצמה משמש בועטת לך בבטן
הרמקולים הללו ממש בנויים לקבל הרבה עוצמה בריאה והגברה עם הרבה רזרבות
ובמקביל אף שיפרו הרבה את הפירוט שלהם הן במיד והן בטוויטר
אציין רק שאני ללא סנטר(על הארון..)וללא אחוריים בכלל כך שהסט לא אידיאלי לסרטים
אך בתור זוב בודד הם נתנו שואוו שלא היה מבייש אף אולם קולנוע..
את אווטאר מאוד הייתי מעוניין לשים על המכשיר ולראות מה הם יודעים לעשות אך את זה עוד נבדוק בעתיד......
הייתי רוצה לציין שעוד לא בחנתי אותם בפרה ייעודי למשל שאין לי שהיה יכול להיות מחובר לפאוור שברשותי של עלית של פיוניר (M-72 )
ואז גם הפאוור היה בא נראה לי הרבה יותר לידי ביטוי עם פרה ייעודי מאשר רסיוור שאיתו הוא עובד (AX10AI )
ולכן אני עדיין לא ממשתי את כל הפוטנציאל שלהם
לפחות לא בסטיראו
והייתי רוצה לבדוק אותם עפ פרה ייעודי שהיה מחובר לפאוור ואז
לבחון אותם בסטריאו
מאשר פאוור ורסיוור
שוב
יש צורך בשיפור המקור
וכן עבודה בפרה ייעודי ואני מאמין בביטחון
שהייתי מקבל אפילו תוצאות יותר טובות ומצויינות אפילו יותר מה שאני מקבל עכשיו
לכן יש להסתכל על התמונה הכללית ולאיזה סט הם מחוברים כדי לתת ציון סופי לרמקולים הללו וזה עדיין יהיה מוקדם לשפוט
לפני שעובדים בכל הווריאציות
ולתת ציון סופי
ומה שעוד שהם עדיין בברייק אין כך שזה רק חוות דעת ראשונית ולא מחייבת...
לעומת הסלון שלי שהוא די קטן וסטנדרטי הרבה פחות ממה שהרמקולים הללו יכולים וצריכים למלא .....
לכן ההאזנה הינה לא אידיאלית וכבר יש פה בעייה של גלים עומדים ואקוסטיקה שלא אידיאלית
שנית ההאזנה הינה ברובה סטריאו אולי 90% והשאר סרטים או הופעות .... אפי החיבור הינו בביאפין לפאוור שברשותי שמחובר לרסיוור שמשמש כפרה
ופרוססור
המקור הינו גם לא אידיאלי אלא צנגר 301 דיסקים שבוא נאמר לא הכי אכותי שיש אך הDAC הינו של הרסיוור שלי בחיבור אופטי מהמקור
ישנו עוד מקור ברשותי אך הרבה יותר אכותי והוא גל ללא צורך בDAC והוא 757AI של פיוניר שמחובר בתצורת ILINK הישנה של פיוניר שלא תפסה בשוק
אך בה לא מתבצעת שום המרה והכול נשאר דיגיטאלי....
לגבי המקור של הCD אני יכול לאמר שהרק'מוילם לא באים הרבה לידי לביטוי לדעתי כי ויש צורך להגביה מעל הממוצע כדי להתרשם מהרקמוילם וגם עדיין אני לא מרגיש שקיפות ופרוט בצליל
ויש צורך בכיוונונים וכיוונים שונים על מנת להגיע לתוצאה רצוייה
כאשר אני עובר לעבודה בILINK פה אתה מרגיש את העוצמה האמיתית והשיפור שהוכנס בגבוהים ובמיד של הרמקולים הללו
והדיסטורשן של קלפטון מעולם לא נשמע טוב יותר
הטוויטר השופר של הרמקול ממש מנגן את הגיטרה בצורה כזו צלולה ונקייה אך עוצמתית שבא לך להגביה עד שהדלתות יעופו....
ממש כיף ....כמו כן הבאסים הרבה יותר נשלטים והדוקים מאשר
במקור כמו הCD המדובר שברשותי
בסרטים אם אציין אקח לדוגמא את הסרט עימות חזיתי עם ניקולאס קייג וטרוולטה
בקטע של הסירות המרוץ בסוף הסרט עם ILINK שהזכרתי
אני יכול להגיד לך שקשה לי להאמין שיכול להיות עוד שיפור לעוצמה ולדינמיקה של הנחיתות של הסירות והחבטות במיים עם הסאב של 15 אינטש שברשותי של סרווין שעוזר להם עוד יותר לבעוט בנמוכים
ואני ממש מרגיש את הבטן שלי נבעטת בספה עם כל פיצוץ ונחיתה של סירת מרוץ במיים בחבטה עזה ואתה מרגיש את העוצמה משמש בועטת לך בבטן
הרמקולים הללו ממש בנויים לקבל הרבה עוצמה בריאה והגברה עם הרבה רזרבות
ובמקביל אף שיפרו הרבה את הפירוט שלהם הן במיד והן בטוויטר
אציין רק שאני ללא סנטר(על הארון..)וללא אחוריים בכלל כך שהסט לא אידיאלי לסרטים
אך בתור זוב בודד הם נתנו שואוו שלא היה מבייש אף אולם קולנוע..
את אווטאר מאוד הייתי מעוניין לשים על המכשיר ולראות מה הם יודעים לעשות אך את זה עוד נבדוק בעתיד......
הייתי רוצה לציין שעוד לא בחנתי אותם בפרה ייעודי למשל שאין לי שהיה יכול להיות מחובר לפאוור שברשותי של עלית של פיוניר (M-72 )
ואז גם הפאוור היה בא נראה לי הרבה יותר לידי ביטוי עם פרה ייעודי מאשר רסיוור שאיתו הוא עובד (AX10AI )
ולכן אני עדיין לא ממשתי את כל הפוטנציאל שלהם
לפחות לא בסטיראו
והייתי רוצה לבדוק אותם עפ פרה ייעודי שהיה מחובר לפאוור ואז
לבחון אותם בסטריאו
מאשר פאוור ורסיוור
שוב
יש צורך בשיפור המקור
וכן עבודה בפרה ייעודי ואני מאמין בביטחון
שהייתי מקבל אפילו תוצאות יותר טובות ומצויינות אפילו יותר מה שאני מקבל עכשיו
לכן יש להסתכל על התמונה הכללית ולאיזה סט הם מחוברים כדי לתת ציון סופי לרמקולים הללו וזה עדיין יהיה מוקדם לשפוט
לפני שעובדים בכל הווריאציות
ולתת ציון סופי
ומה שעוד שהם עדיין בברייק אין כך שזה רק חוות דעת ראשונית ולא מחייבת...
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
לי נראה שחלל האזנה שלך קטן על המערכת שלך ואתה עוד מנסה להוסיף פרה יעודי וכו'...
תהיה בריא, ידידי, אבל קודם תגדיל את הבית
הרמקולים האלה בנויים לחלל האזנה גדול.
אתה יודע מה?
שמעתי לא אחת על אנשים ששיפרו את איכות האזנה שלהם כאשר החליפו לרמקולים קטנים יותר כי הם מתאימים יותר לחלל האזנה.
ארז
תהיה בריא, ידידי, אבל קודם תגדיל את הבית
אתה יודע מה?
שמעתי לא אחת על אנשים ששיפרו את איכות האזנה שלהם כאשר החליפו לרמקולים קטנים יותר כי הם מתאימים יותר לחלל האזנה.
ארז
- danlior
-
- חבר מכור קשה

ADICT
נתת תיאור מפוץץ כאילו מדובר במערכת חדשה. מעניין אותי יותר אחד מול אחד, במה הרמקולים החדשים טובים יותר ופחות מהקודמים. הרי מדובר באותו הציוד ובאותו החדר. מה שכן, היה סבלני ותן להם כחודש להיפתח.
נתת תיאור מפוץץ כאילו מדובר במערכת חדשה. מעניין אותי יותר אחד מול אחד, במה הרמקולים החדשים טובים יותר ופחות מהקודמים. הרי מדובר באותו הציוד ובאותו החדר. מה שכן, היה סבלני ותן להם כחודש להיפתח.
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

דני קיבינימאט הרמקולים ..
מתי אתה מגיע לאזור.................

מתי אתה מגיע לאזור.................
- Eff
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
על מה אתם מדברים בכלל? הרמקולים לא גדולים מידי על הסלון הסטנדרטי שלו - ןכן - הוא צריך שיפורים אחרים
ארז_וחני כתב:שמעתי לא אחת על אנשים==================צונזר עי משמרת ווגה==============לחלל האזנה....
GO VEGAN
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם באמת אתם רוצים הבדל מהE715 שהיו לי לעומת הXLS15 שיש לי
זה שעד עכשיו לא נשרף לי שום פיוז באחרוי הרמקול
לעומת כל שבועיים ברמקולים הקודמים
ויעיד על זה בעל החנות למוצרי חשמל ואלקטרוניקה
שגמרתי לו את כל הפיוז חול SLOW BLOW שהיו לו........
למה זה אין לי מושג...............
זה שעד עכשיו לא נשרף לי שום פיוז באחרוי הרמקול
לעומת כל שבועיים ברמקולים הקודמים
ויעיד על זה בעל החנות למוצרי חשמל ואלקטרוניקה
שגמרתי לו את כל הפיוז חול SLOW BLOW שהיו לו........
למה זה אין לי מושג...............