אריה, העובדות לא ממש תומכות במה שאתה אומר. ל-R177 יש אוסף גדול מאוד של סלילים, והוא קונה אותם ברציפות שנים ארוכות. רובם במצב נהדר!ariekarp כתב:אכן המדיה המגנטית האנאלוגית סובלת ממגבלות רבות. לא ברור לי איך אפשר להצהיר על זה כשיא האודיופיליה.
אני לא מכיר סלילים שיצאו כאלבומים. כל ההקלטות נעשו ע"י חובבים בבית או באופן מקצועי באולפנים. אולפנים מקצועיים השתמשו בסלילים רחבים רב ערוציים, ואחר כך המסטר ירד לרבע אבל בדרך כלל במהירויות גבוהות כדי לשמור על איכות סבירה. אם הסליל הוא לא מסטר אולפני הסיכוי שהוא באיכות סבירה קלוש ביותר. ייתכן שאפשר עוד למצא משהו סביר מינוס ביד 2 הקלטות שנעשו מתקליטים, או מרדיו FM, והם יהיו כמובן באיכות נמוכה מהמקורות שמהן נעשתה ההקלטה....
לגבי איכות השמיעה, מדובר חד משמעית במדיום האולטימטיבי. ל-R177 יש מערכת אנלוגית רצינית ביותר, מן הטובות ביותר ששמעו אוזניי. פעמיים-שלוש יצא לי לשמוע אצלו השוואה בין תקליט לסרט עם חומר זהה. אין מה לעשות, הסרט נשמע דינמי יותר, עם נוכחות בולטת יותר, ואותה תחושה נפלאה של מיידיות, כאילו זה קורה כאן, בחלל ההאזנה.
לגבי המסטרים שהוא מחזיק, אין טעם להרחיב - קשה מאוד לשמוע תקליט או תקליטור אחרי ששומעים אותם. זה פשוט הדבר האמיתי!
בכל מקרה, כפי שכבר נאמר, מדובר כמובן בטייפ סלילים איכותי.