חג שמח וחיפוש נעים
מצלמת אינטרנט עצמאית
- moranm
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 114
פתרון של מצלמות IP אלחוטי בד"כ יותר יקר מפתרון של מצלמות אנלוגיות לכן, מצלמת IP במחיר של 350 ש"ח היא כניראה גם שווה ככה. אבל אם כבר מצאת מצלמה במחיר הזה אני מציעה לך לבדוק את המפרט הטכני שלה, לבדוק האם מדובר במותג או סתם יצרן לא ידוע ובהתאם לזה להחליט האם כדאי לך לרכוש את המצלמה במחיר זה....אני אישית לא מכירה מצלמות IP אלחוטיות איכותיות במחיר הזה...
חג שמח וחיפוש נעים
חג שמח וחיפוש נעים
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
זהו ש-Foscam זה מותג סיני די ידוע בתחום. המצלמות אלה לא מספקות שידור וידאו באיכות HD, ולא בעיה למצוא מפרט וגם תגובות של משתמשים. בעמוד קודם של האשכול הזה יש תגובה של משתמש, שרכש חיכוי של מצלמה כזאת, והוא די מרוצה בהתאם לצרכים שלו. כך שאני לא הייתי ממהר להטיל ספק באיכות של המצלמות האלה. כך בחשבון שבארץ כל דבר שנמכר ב-ebay או ב-dealextreme נמכר פי 3-4 מהמחיר המקורי. כך שלא פלא למצוא בארץ מצלמת Foscam ב-800 ש"ח לדוגמא
- EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3327
מה כוונתך במצלמה "איכותית"? הכל בהתאם למה שמחפש הרוכש.moranm כתב:פתרון של מצלמות IP אלחוטי בד"כ יותר יקר מפתרון של מצלמות אנלוגיות לכן, מצלמת IP במחיר של 350 ש"ח היא כניראה גם שווה ככה. אבל אם כבר מצאת מצלמה במחיר הזה אני מציעה לך לבדוק את המפרט הטכני שלה, לבדוק האם מדובר במותג או סתם יצרן לא ידוע ובהתאם לזה להחליט האם כדאי לך לרכוש את המצלמה במחיר זה....אני אישית לא מכירה מצלמות IP אלחוטיות איכותיות במחיר הזה...
חג שמח וחיפוש נעים...
אני לא מאמין שמישהו שמחפש מצלמת אבטחה לבית או אפילו לעסק קטן צריך מצלמה ברזולוציה מטורפת.
לא יודע אם בחנת פעם את ה FOSCAM אבל לטעמי היא מצלמה שנותנת המון ביחס לעלות שלה ולא נתקלתי בשום בעיה שהיא, הן בפן הטכני והן באופציות שהיא נותנת.
להגיד שמצלמה שעולה 350 ש"ח "היא גם שווה כך" זו אמירה לא אחראית ולא נכונה, במיוחד אם אינך מכירה את המצלמה. אם תחפשי קצת באינטרנט תגלי שה FOSCAM זוכה לתשבוחות אין ספור.
אז נכון שאת עוסקת בתחום הזה ואולי מכאן גם "ההמלצה" הזאת, אך חשוב לדעת מה רצון הלקוח. תמיד אפשר לקנות מערכת אבטחה לבית באלפי שקלים. אבל האם זה חכם וכלכלי? לא תמיד. האם זה יהיה איכותי יותר? לא בהכרח ואפילו לעתים איכותי פחות.
סתם כסיכום קצר שלי מהניסיון שיש לי עם ה FOSCAM:
1. לא נתקלתי בשום בעיה טכנית עם המצלמה, היא פשוט עובדת ועושה כל מה שמובטח.
2. למצלמה יש PTZ שנשלט מרחוק. עובד מעולה בלי בעיות.
3. איכות התמונה סבירה ומעלה וגם הפריים RATE.
4. אני מסוגל לשלוט עליה מכל מחשב, מכל דפדפן (אקספלורר, ספארי, פיירפוקס) וגם מהאייפון. כולל שליטה ב PTZ.
5. המצלמה כוללת מיקרופון לשמיעת המתרחש (מיקרופון סביר) ורמקול שדרכו ניתן להשמיע דיבור מרחוק בבית (פחות איכותי אבל ניתן לחבר רמקולים חיצוניים)
6. אפשרות לחיבור רכיבי I/O ולבצע טריגר דרכם
7. מצב התראה לגילוי תנועה שמתבצע במצלמה והיא זו ששולחת במייל את ההתראה (לא חייבת להיות כלל מחוברת למחשב). ניתן גם לשמור את התמונות/וידאו של ההתראות באופן אוטומטי בשרת FTP.
8. צילום לילה מעולה. גם בחושך כמעט מוחלט.
9. אפשרות לשרשר מספר מצלמות.
ועוד ועוד...
אני יודע שגם מצלמות החיקוי עושות את כל זה (בגלל זה הן חיקוי) ומלבד עניין האחריות והשדרוגים והתמיכה, אין בהן הבדל אחר (לכן המלצתי לקנות את המקורי באותו מחיר).
לא תמיד המוצר הזול הוא מוצר נחות ובוודאי שאי אפשר לקבוע את זה סתם כך באופן שרירותי מבלי לבדוק ולהכיר את המוצר ומבלי בכלל לדעת מה צרכי הלקוח. כמו שקודמי כאן אמר, מצלמות FOSCAM נמכרות בארץ בכמעט (אם לא יותר) מ 1000 ש"ח. אז אם הייתי קונה בארץ במחיר הזה זה היה בסדר?
אלי חבוש
- noamro
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
אלי,
אני מסכים עם כל מילה שלך, החיקוי או ה FOSCAM עונות על כל הצרכים שאדם פרטי או עסק קטן צריכים.
איכות הוידיאו טובה מאוד, השליטה נוחה, וכל הפיצ'רים הנוספים בהחלט טובים.
הפתרונות בארץ יקרים ביותר מ 50 %.
אני מבין שאתה משתמש ב FOSCOM, תוכל לומר דרך איזו תוכנה אתה מתחבר למצלמות ?
התוכנה שקיבלתי עם מצלמת החיקוי מ DX דיי בסיסית.
* לדעתך יש מצב להפעילה במכשיר סלולארי בלקברי (אני לא מוותר עליו לטובת אייפון
) ?
חג שמח
אני מסכים עם כל מילה שלך, החיקוי או ה FOSCAM עונות על כל הצרכים שאדם פרטי או עסק קטן צריכים.
* לדעתך יש מצב להפעילה במכשיר סלולארי בלקברי (אני לא מוותר עליו לטובת אייפון
חג שמח
- EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

חג שמחnoamro כתב:אלי,
* לדעתך יש מצב להפעילה במכשיר סלולארי בלקברי (אני לא מוותר עליו לטובת אייפון) ?
חג שמח...
אני משתמש כמעט תמיד דרך האייפון. אם לא אז דרך הדפדפן. גישה טובה ונותנת את כל מה שצריך.
בחיפושים שלי מצאתי תוכנה בשם blue iris. היא נראית טובה מאוד, יש לה גרסת ניסיון.
אלי חבוש
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

זהו לינק לדמו של המצלמה באתר של Foscam:
http://ipcamerademo.3322.org:8078/
ניתן לראות איזה משרד ולשלוט על המצלמה, עכשיו בדקתי
http://ipcamerademo.3322.org:8078/
ניתן לראות איזה משרד ולשלוט על המצלמה, עכשיו בדקתי
- EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

בהמשך לשאלתו של Nimda בהודעה פרטית, (אני עונה כאן כדי שהתשובה תשרת גם קוראים אחרים) שם האפליקציה לאייפון לשליטה על הפוסקאם היא surveillance.
אפשר פשוט לחפש foscam באפסטור ולמצוא.
הבחור שכתב את האפליקציה מעדכן ומשדרג אותה מפעם לפעם. שווה את הדולר וחצי שהושקעו עליה.
הבחור שכתב את האפליקציה מעדכן ומשדרג אותה מפעם לפעם. שווה את הדולר וחצי שהושקעו עליה.
אלי חבוש
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
בהמשך להמלצות על תוכנות מתאימות, אני התחלתי לעבוד עם Yawcam. זוהי תוכנה חינמית עם שלל אפשרויות ניהול יפות של Motion Detection ושליחת התראות מתאימות בדואל.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
ידוע לך על אפליקציה מתאימה לאנדרואיד?EliHaboosh כתב:בהמשך לשאלתו של Nimda בהודעה פרטית, (אני עונה כאן כדי שהתשובה תשרת גם קוראים אחרים) שם האפליקציה לאייפון לשליטה על הפוסקאם היא surveillance.
הבחור שכתב את האפליקציה מעדכן ומשדרג אותה מפעם לפעם. שווה את הדולר וחצי שהושקעו עליה....
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
לפני הזמנת המצלמה המדוברת של foscam ....
הציעו לי לבדוק מצלמה mp 1.3 (במקום 0.3 בfoscam)...רזולוציה H.264 : 1280x720
http://www.edimax.co.uk/en/produce_deta ... &pl2_id=63
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12264
על פניו, עושה רושם ליגה אחרת....
מה אתם אומרים?
הציעו לי לבדוק מצלמה mp 1.3 (במקום 0.3 בfoscam)...רזולוציה H.264 : 1280x720
http://www.edimax.co.uk/en/produce_deta ... &pl2_id=63
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12264
על פניו, עושה רושם ליגה אחרת....
מה אתם אומרים?
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

לפי הבקשה שלי, חבר כתב אפליקציה לאנדרואיד. אבל עד עכשיו לא התחלנו למכור אותה באפסטור...טלHD כתב:ידוע לך על אפליקציה מתאימה לאנדרואיד?EliHaboosh כתב:בהמשך לשאלתו של Nimda בהודעה פרטית, (אני עונה כאן כדי שהתשובה תשרת גם קוראים אחרים) שם האפליקציה לאייפון לשליטה על הפוסקאם היא surveillance.
הבחור שכתב את האפליקציה מעדכן ומשדרג אותה מפעם לפעם. שווה את הדולר וחצי שהושקעו עליה.......
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
IP Cam viewer לאנדרואיד עובדת מצוין, כולל PTZ לfoscam knockoff שקניתי וכתוב שעובדת גם עם foscam ממש.
יש לה גרסא חינמית.
יש לה גרסא חינמית.
- kolkol
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
בבקשה זקוק לעזרה
היי שלום רכשתי את המצלמה המדהימה הזאת FOSCAM fi8908w הכל עובד לי מדהים חוץ מאייפון 3G לא מתחבר אני מנוי ברשת פלא-פון האם יש קשר? הורדתי את כל האפליקציות שיש ושום דבר לא עובד לי
בבקשה שמישהוא יעזור לי אודה מקרב לב.
בברכה
בברכה
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

Re: בבקשה זקוק לעזרה
אתה מצליח להתחבר למצלמה ממחשב כלשהו מחוץ לבית שלך?kolkol כתב:היי שלום רכשתי את המצלמה המדהימה הזאת FOSCAM fi8908w הכל עובד לי מדהים חוץ מאייפון 3G לא מתחבר אני מנוי ברשת פלא-פון האם יש קשר? הורדתי את כל האפליקציות שיש ושום דבר לא עובד לי
בברכה...
- kolkol
-
- חבר שרק התחיל

מודה לך על ההתייחסות המהירה
לצערי הרב לא יש נא מדבקה מתחת למצלמה עם הקישור הבא
Http://aa6717.iview.hk הוא שואל שם משתמש וסיסמא רשום במדבקה שמתחת למצלמה ששם משתמש הוא admin וגם הסיסמה admin ומשום מה מהמחשב בבית אני לא יכול להיכנס הוא כותב ששם משתשמש או הסיסמא לא נכונים. בנוסף ניסיתי להיכנס דרך ip שמופיע בחלון המצלמה גם לא נכנס.
מודה לך על העזרה
לצערי הרב לא יש נא מדבקה מתחת למצלמה עם הקישור הבא
Http://aa6717.iview.hk הוא שואל שם משתמש וסיסמא רשום במדבקה שמתחת למצלמה ששם משתמש הוא admin וגם הסיסמה admin ומשום מה מהמחשב בבית אני לא יכול להיכנס הוא כותב ששם משתשמש או הסיסמא לא נכונים. בנוסף ניסיתי להיכנס דרך ip שמופיע בחלון המצלמה גם לא נכנס.
מודה לך על העזרה
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

עזוב רגע את המדבקות...
כשחיברת מצלמה, כנסת בטח לממשק ניהו שלה, בו ניתן לראות איזה כתובת יש למצלמה (כתבת IP של הרשת מקומית שלך) ועל איזהז פורט היא מאזינה. האם אתה מצליח להכנס לכתובת הזאת ממחשב כלשהו בבית? זה אמור להראות כך:
http://x.x.x.x:8080 לדוגמא כאשר x.x.x.x זוהי כתובת IP של המצלה ו-8080 זהו הפורט
דימה
כשחיברת מצלמה, כנסת בטח לממשק ניהו שלה, בו ניתן לראות איזה כתובת יש למצלמה (כתבת IP של הרשת מקומית שלך) ועל איזהז פורט היא מאזינה. האם אתה מצליח להכנס לכתובת הזאת ממחשב כלשהו בבית? זה אמור להראות כך:
http://x.x.x.x:8080 לדוגמא כאשר x.x.x.x זוהי כתובת IP של המצלה ו-8080 זהו הפורט
דימה
- kolkol
-
- חבר שרק התחיל

היי דימה
אני ניסיתי כבר להכנס בדרך שאתה מציע אך ללא הצלחה
אני רושם בשורת הכתובות הפורט.80 http://x. x. x. x ip לא נפתח לי שום חלון
אני על סף יעוש
מה עושים דימה?
אני ניסיתי כבר להכנס בדרך שאתה מציע אך ללא הצלחה
אני רושם בשורת הכתובות הפורט.80 http://x. x. x. x ip לא נפתח לי שום חלון
אני על סף יעוש
מה עושים דימה?
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

עם המצלמה היה דיסק תריץ אותו, יש שם תוכנה שעוזרת לאתר את המצלמה ולהכנס לממשק ניהול
- kolkol
-
- חבר שרק התחיל

היי דימה שבוע טוב
ניסיתי ואני לא מצליח בכל זאת להעלות דרך ניהול
יש מצב אנחנו מדברים בטלפון
ניסיתי ואני לא מצליח בכל זאת להעלות דרך ניהול
יש מצב אנחנו מדברים בטלפון