מהפך הוונגה הושלם

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
תגובות: 2335

שליחה

כפיר_ש כתב:ייתכן שעופר אוהב קפה יותר חמצמץ (הרי הוא אוהב מאורו דה-לוקס :wink: ) ...

הדנסי נטול חמיצות אבל גם לא מריר ותוקפני.
...
מאורו דה-לוקס חמצמץ???
לא מצאתי בו שמץ של חמיצות - מרירות ושוקולדיות בלי טיפת חמיצות (וגם בלי חיוניות, לצערי)
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

דבוטאנט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720

שליחה

יש לי דנסי בן 3 חודשים מאמיגו חיפה וטעמתי גם דנסי ישן יותר אצל זילבר - שנינו לא הבנו על מה המהומה.
סאקוולה מייג'ור יותר טוב.
בינתיים הטרייסטה של אבגי\בדיחי והטזורו של אווה\לה-פבוריטה הם 2 סוגי הקפה המוכן הכי טובים שקניתי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726

שליחה

טעמתי את המאורו מספר פעמים, קפה טוב מאוד (ומתאים מאוד לקפוצ'ינו) אבל לא מסכים שאין בו חמיצות ...

את הטרייסטה של אבגי מעולם לא טעמתי, הטזורו של אווה מעולה !

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016

שליחה

1. לכל קפה יש את ה"פיק" שלו, נקודה מסויימת בזמן שבה הקפה בשיאו. אז גם לי קרה, כמעט עם כל קפה קנוי, שפעם אחת היה מדהים ופעם אחרת - סבבה ומטה. לאחרונה זה קרה לי עם אספרסו זהב של אמיגו.
2. יש נושאים אחרים הקשורים לדעתנו על טעם הקפה, למשל טעם אישי או אפילו הרגל לטעם מסויים, ולדעתי - החוויה הראשונית, היא בד"כ חד פעמית וקשה לשחזור. עם קפה מסויים, טכניקת הכנה מסויימת או אפילו ציוד חדש, מקבלים משהו בלי נשכח כנראה בגלל השוני ממה שהתרגלנו אליו.
what's next?

מני
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192

שליחה

תוצאה יפה מאד. אהבתי !

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726

שליחה

דבוטאנט כתב:יש לי דנסי בן 3 חודשים מאמיגו חיפה וטעמתי גם דנסי ישן יותר אצל זילבר - שנינו לא הבנו על מה המהומה.
...
היום יצא לי לעבור אצל "שרגא" בשדרות יהודית ושתיתי אספרסו כפול מהדנסי, היה מעולה !! קפה מצויין, אני שוב טוען שהוא אחד הטובים שטעמתי משקית.

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”