מישהו מכיר את הקולה הבא?
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
הראשון היה שור 3 (ניסני) ז"ל, והוא מכר את המכשיר ל איתן שפיגל. עם איתן דנתי בעניין המכשיר, ואכן אין לו פינוי מוץ, והוא מלכלך ומעשן קשות כאשר משתמשים בו. השימוש היה מחוץ לבית, בחצר ולאחר סיום הקליה ביצע הפרדה של המוץ ע"י מאוורר. גם איתן הפסיק להשתמש במכשיר לפני שנים, ועבר לרשת מסתובבת בתוך roaster. המוץ הנמצא בחזית אינו מפחיד מבחינת אש אלא מבחינת כמות עשן שגורמת שינוי טעם לקפה. רכישת קפה מעובד נטול מוץ כמובן לא ריאלית כשיושבים בישראל.
אדי
אדי
תודה על המידע
יש לי אפשרות לקליה בחוץ (חצר) אבל נראה לי שאתחיל במכשיר ה 124 ש"ח כדי לראות אם נושא הקליה מתאים לי.
מודה שוב על המידע.
מודה שוב על המידע.
לעיניין המוץ בקולה שאני בניתי 90 אחוז מהמוץ נופל למיכל התחתון דרך הקדחים ברשת כניראה שזרימת האוויר מלמעלה והבחישה המתמדת של הפולים יוצרים את האפקט והקלייה די טובה.
את הקולה בניתי משאריות נירוסטה מסננת פסטה (מאיקאה) כמה חתיכות ברזל מנוע ישן ספק כח של מחשב ישן ואקדח חום במאה ש"ח.
הקירור מהיר בעזרת מאורר חזק שמניחים על המיתקן.
רציתי להכנס לתחום בזול ולבדוק אם זה מתאים לי.
פרט לכך התוצאות לעניות דעתי משביעות רצון.
את הרעיון לקחתי מבחור מניו זילנד שפירסם תוכניות ברשת.
את הקולה בניתי משאריות נירוסטה מסננת פסטה (מאיקאה) כמה חתיכות ברזל מנוע ישן ספק כח של מחשב ישן ואקדח חום במאה ש"ח.
הקירור מהיר בעזרת מאורר חזק שמניחים על המיתקן.
רציתי להכנס לתחום בזול ולבדוק אם זה מתאים לי.
פרט לכך התוצאות לעניות דעתי משביעות רצון.
את הרעיון לקחתי מבחור מניו זילנד שפירסם תוכניות ברשת.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
בביקור בבית הקליה של קפה ג'ו ראיתי שהם משתמשים בשואב אוויר כדי להסיר את המוץ. הרעיון הוא שאם אתה מכוון את עוצמת השאיבה נכון, רק המוץ ישאב כי הוא קל משמעותית מהפולים.
שווה לנסות עם שואב אבק קטן ופשוט.
שווה לנסות עם שואב אבק קטן ופשוט.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
zylber אתה מזכיר לי את הפרק של זהו-זה על מק-גייוורzylber כתב:לעיניין המוץ בקולה שאני בניתי 90 אחוז מהמוץ נופל למיכל התחתון דרך הקדחים ברשת כניראה שזרימת האוויר מלמעלה והבחישה המתמדת של הפולים יוצרים את האפקט והקלייה די טובה.
את הקולה בניתי משאריות נירוסטה מסננת פסטה (מאיקאה) כמה חתיכות ברזל מנוע ישן ספק כח של מחשב ישן ואקדח חום במאה ש"ח
....
חוצמזה אני יכול רק לקנא בך על היכולת
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
HOSQ - מקגייוור לוקח שיעורים פרטיים אצל זילבר.
אני לא מבין את הפחד שלכם ממוץ.
גם בג'ין יש אויר חם עם הפולים ואין שום אסון. המוץ נאסף במקום אחד שיש בו את אותה טמפרטורה של הדוד (כמעט) ואין שום שריפה.
בחביתוש המוץ לא הולך לשום מקום וגם אין שריפה גם כן.
המוץ לא יודע מה הביא אותו ל 200 מעלות - אויר או קרינה או מה שלא יהיה...תביא את הדוד ל 270 מעלות והמוץ יישרף בכל קולה שהוא.
בקיצור - אם קולים בחוץ יהיה עשן כמו בחביתוש חלק מהמוץ ייצא מהחורים וחלק יישאר בפנים ואפשר לסנן עם 2 רשתות.
כל נבואות הזעם האלה נראות לי סתם.
אני לא מבין את הפחד שלכם ממוץ.
גם בג'ין יש אויר חם עם הפולים ואין שום אסון. המוץ נאסף במקום אחד שיש בו את אותה טמפרטורה של הדוד (כמעט) ואין שום שריפה.
בחביתוש המוץ לא הולך לשום מקום וגם אין שריפה גם כן.
המוץ לא יודע מה הביא אותו ל 200 מעלות - אויר או קרינה או מה שלא יהיה...תביא את הדוד ל 270 מעלות והמוץ יישרף בכל קולה שהוא.
בקיצור - אם קולים בחוץ יהיה עשן כמו בחביתוש חלק מהמוץ ייצא מהחורים וחלק יישאר בפנים ואפשר לסנן עם 2 רשתות.
כל נבואות הזעם האלה נראות לי סתם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)