חידוש קבוצת רכישה לבורונדי, ניקרגואה , צ'רדו וכו'
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הקוסטה ריקה של רוני דווקא נראה בסדר והוא טעים מאוד.
האינדונזיה שראיתי אצל מוטי (סומטרה) לא נראה הכי יפה, יש לא מעט פגומים ופולים יחסית קטנים ובגודל לא אחיד.
הברזיל שהוא מוכר אמור להיות סנטוס ...
האינדונזיה שראיתי אצל מוטי (סומטרה) לא נראה הכי יפה, יש לא מעט פגומים ופולים יחסית קטנים ובגודל לא אחיד.
הברזיל שהוא מוכר אמור להיות סנטוס ...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
"קוסטה ריקה" ו-"טעים מאוד" זה אוקסימורון.
האינדונזיה של רוני באמת מכוער, אבל טעים לאללללה. אולי דווקא בגלל שהוא כ"כ מכוער, הוא מר ועגמומי כמו שצריך.
דווקא את הברזיל של רוני אני לא כ"כ אהבתי (וגם הוא לא כ"כ אהב אותי...)
האינדונזיה של רוני באמת מכוער, אבל טעים לאללללה. אולי דווקא בגלל שהוא כ"כ מכוער, הוא מר ועגמומי כמו שצריך.
דווקא את הברזיל של רוני אני לא כ"כ אהבתי (וגם הוא לא כ"כ אהב אותי...)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
איך זה שלאמיגו אין בורונדי? הלא פעם היה להם..
הרגע התקשרתי אליהם. הם אומרים שמנדנדים להם הרבה בעניין הבורונדי, אבל זה לא בידיהם. הם משתדלים, אבל בינתיים אין תחזית. הם אומרים שהכי קרוב אל הבורונדי זה הקונגו AAA החדש-יחסית שלהם. מה אתם אומרים עליו? הוא באמת קרוב לבורונדי?
הרגע התקשרתי אליהם. הם אומרים שמנדנדים להם הרבה בעניין הבורונדי, אבל זה לא בידיהם. הם משתדלים, אבל בינתיים אין תחזית. הם אומרים שהכי קרוב אל הבורונדי זה הקונגו AAA החדש-יחסית שלהם. מה אתם אומרים עליו? הוא באמת קרוב לבורונדי?
כנראה שאמיגו וג'אמל משיגים קפה מאותו המקור,רק המחיר קצת שונה.פלנש כתב:איך זה שלאמיגו אין בורונדי? הלא פעם היה להם..
הרגע התקשרתי אליהם. הם אומרים שמנדנדים להם הרבה בעניין הבורונדי, אבל זה לא בידיהם. הם משתדלים, אבל בינתיים אין תחזית. הם אומרים שהכי קרוב אל הבורונדי זה הקונגו AAA החדש-יחסית שלהם. מה אתם אומרים עליו? הוא באמת קרוב לבורונדי?...
ומתפקידנו זה לאתר את המקור.
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

ומי המקור?יוסיסופר כתב:כנראה שאמיגו וג'אמל משיגים קפה מאותו המקור,רק המחיר קצת שונה.פלנש כתב:איך זה שלאמיגו אין בורונדי? הלא פעם היה להם..
הרגע התקשרתי אליהם. הם אומרים שמנדנדים להם הרבה בעניין הבורונדי, אבל זה לא בידיהם. הם משתדלים, אבל בינתיים אין תחזית. הם אומרים שהכי קרוב אל הבורונדי זה הקונגו AAA החדש-יחסית שלהם. מה אתם אומרים עליו? הוא באמת קרוב לבורונדי?...
ומתפקידנו זה לאתר את המקור....
מנסיון בעבר עם קונגו, קפה אפריקאי משובח! לא יודע אם דומה לבורונדי (ולא חושב) אבל זה בהחלט קפה מומלץ. כנל אגב זימבבווה שרכשתי פעם מאבגי, די דומה בטעם.
נערך לאחרונה על ידי hosq ב 05/07/2010 0:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
what's next?
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה, בהזדמנות ארכוש כדי לטעום (לפחות עד שהבורונדי יחזור למחוזותינו).
כמובן אחרי שאזמין ואנסה את ה"סאנטו דומינגו" של אמיגו, את ה"אינדיאן פלנטיישן" שלהם ואת ה"גואטמלה אנטיגוואה" שלהם (ואולי גם את ה-PNG של קפה רות).
שזה כמובן אחרי שאסיים עם מה שיש לי: ה"קולומביה" של קפה רות, ה"קולומביה" של קפה עולה, ה"גוואטמלה" של קפה רות, ה"גוואטמלה" של קפה עולה (אל תשאל אותי למה רכשתי אותם סוגים משני מחזיקים שונים), ה"קוסטה ריקה" של קפה רות, ה"סומטרה מנדהלינג" של קפה רות, 200 גרם תערובת קלויה "משולש" של קפה רות שנשארה לי ו-1/2-קילו תערובת קלויה "קלאסית" 66% ערביקה של ניר מקפה עולה. בו'ינה, אני אשכרה מפוצץ פה בקפה...
כמובן אחרי שאזמין ואנסה את ה"סאנטו דומינגו" של אמיגו, את ה"אינדיאן פלנטיישן" שלהם ואת ה"גואטמלה אנטיגוואה" שלהם (ואולי גם את ה-PNG של קפה רות).
שזה כמובן אחרי שאסיים עם מה שיש לי: ה"קולומביה" של קפה רות, ה"קולומביה" של קפה עולה, ה"גוואטמלה" של קפה רות, ה"גוואטמלה" של קפה עולה (אל תשאל אותי למה רכשתי אותם סוגים משני מחזיקים שונים), ה"קוסטה ריקה" של קפה רות, ה"סומטרה מנדהלינג" של קפה רות, 200 גרם תערובת קלויה "משולש" של קפה רות שנשארה לי ו-1/2-קילו תערובת קלויה "קלאסית" 66% ערביקה של ניר מקפה עולה. בו'ינה, אני אשכרה מפוצץ פה בקפה...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
פלנש, יש לך כאן הנחת יסוד לא מדוייקת.
לא קונים קפה ירוק רק כשהקודם נגמר.
אוגרים, ידידי, אוגרים!!
המטרה היא להגיע למצב שיש לך חדר שלם בבית, מלא בקפה ירוק, שאין לך מושג איך הוא הגיע לשם ומה לעשות איתו, ואתה מבלה כל בוקר בבהייה בשקי הקפה, תוך המהום, גירוד הזקן ומבוכה.
"הממ... קפה...? ירוק....? עוד.....? למה....? איפה קונים.........?? הממממ....?"
ואם אתה לא מאמין לי, שאל את יוסי
אוגרים, ידידי, אוגרים!!
המטרה היא להגיע למצב שיש לך חדר שלם בבית, מלא בקפה ירוק, שאין לך מושג איך הוא הגיע לשם ומה לעשות איתו, ואתה מבלה כל בוקר בבהייה בשקי הקפה, תוך המהום, גירוד הזקן ומבוכה.
ואם אתה לא מאמין לי, שאל את יוסי
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פעם חשבתי שהאגירה שלי נובעת מפולניות יתר.moti_r כתב:פלנש, יש לך כאן הנחת יסוד לא מדוייקת.
אוגרים, ידידי, אוגרים!!
ואם אתה לא מאמין לי, שאל את יוסי...
היום אני מאמין שאם היתי אוגר יותר בורונדי,ירגשיף ואחרים,מצבי היה טוב יותר.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
ואני לא רוצה לפתוח את הנושא עם קרוב ל 50 ק' דחוסים לאללה בארון במטבח ... כנשאר רק קילו מזן מסוים ישר רצים להזמין עוד איזה 3 שלא ניתקע בלי
אבל זה כיף, כמו למלא מזווה שצריך להיות בו את כל המצרכים כי אף פעם אתה לא יודע מה בא לך לבשל
אבל זה כיף, כמו למלא מזווה שצריך להיות בו את כל המצרכים כי אף פעם אתה לא יודע מה בא לך לבשל