Gran Turismo 5 - פרטים חמים מהתנור (תערוכת טוקיו 2010) - עמוד 3
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
מעניין כמה חתיכות משחק צריך למכור בשביל לכסות זמן פיתוח של ארבע שנים.
- Boaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
צריך לכסות כ-$60 מיליון (עלות פיתוח מוצהרת)
ד"א, GTA IV עלה $100 מיליון לפתח
ד"א, GTA IV עלה $100 מיליון לפתח
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
אי די בטוח ש GTP לבדו כיסה כבר על עלויות הפיתוח. אף פעם לא הבנתי למה אנשים הסכימו לשלם על דמו של משחק.
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
אבל אם אטה את הראש ימינה, איך אני אמור לראות את המסךgorelshv כתב:הנושא כבר דובר כאן. כעיקרון, המצלמה עוקבת אחרי תנועות הראש של השחקן ומשנה את זוית המבט בהתאם....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
זה מגדיל את התנועה. אתה מזיז את הראש טיפה ועל המסך רואים תנועה גדולה.
-
yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
ואתה חושב שכבר ב- 2012 יימאס לך מכל 1000 הרכבים, המסלולים הקיימים, התחרויות, ה-אונליין, והמסלולים שאחרים עוד יעשו לפניך ??? קשה לי להאמין.Itay_Pollak כתב:עורך מסלולים? כלומר איי שם ב2012 אחרי שיימאס לי מכל הרכבים, המסלולים, ויא אלוהים יודע מה עוד - אז אוכל גם לערוך מסלולים.
לדעתי צריך למכור את המשחק הזה עם הגה, כיסא וPS3 - בתור מערכת שלמה. ללא יכולת שינוי...
אם עורך המסלולים הוא ברמה טובה - אז אני מאמין כי לא נוכל לעמוד בכמות של המסלולים שיווצרו על ידי פריקים אמיתיים של בנייה ברשת (כמו ב- LBP)
תאר לך, איזה כיף זה יכול להיות לעשות מסלול שמכיל את הכבישים בשכונה שלך ואז ליסוע בו, או לחילופין - הדרך מהבית לעבודה וכד'
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
יוסי
א. - אתה יודע... אפשר רק לשער כמה זמן זה ייקח.
ב. למה אתה רוצה ליסוע עם פרארי לעבודה?

א. - אתה יודע... אפשר רק לשער כמה זמן זה ייקח.
ב. למה אתה רוצה ליסוע עם פרארי לעבודה?
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
יוסי, אני בספק אם לכך התכוון המשורר, לדעתי הכוונה לשנות מסלולים קיימים, לכן עורך מסלול ולא מקים מסלול....
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
לי כבר נמאס מ GT5.
מתי יוצא 6?
מתי יוצא 6?
-
yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

הכל יכול להיות, צריך לחכות לפרטים המלאיםniko כתב:יוסי, אני בספק אם לכך התכוון המשורר, לדעתי הכוונה לשנות מסלולים קיימים, לכן עורך מסלול ולא מקים מסלול.......
- Boaz
-
- חבר פעיל במיוחד

לא חושב שיוצא 6, רק יראו לנו טריילרים שלו. GT6 Prologue יממן את הטריילריםאיתי_הגיתי כתב:לי כבר נמאס מ GT5.
מתי יוצא 6?...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- Boaz
-
- חבר פעיל במיוחד

יפה שחשבת שאני רציני! 
-
yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

הנה העדכונים החדשים מיפן:
[left]
Here’s a quick overview of what’s been discussed in the TGS 2010 GT5 breakout session:
* Laguna Seca has been completely rebuilt and will return for GT5. Trial Mountain has also been confirmed.
* “Gran Turismo Anywhere” will allow you to manage B-Spec races, right from your computer. You’ll be able to hold B-Spec races with your friends from anywhere in what are called “Remote Races”.
* GT5 will feature a series of special events such as the Karting Experience, the AMG driving school, The Stig Challenge, Jeff Gordon NASCAR School, Sebastien Loeb Rally Challenge, and Gran Turismo Rally.
* Point-to-point rally stages will be automatically and randomly generated – you’ll have to depend on your co-driver to give you the best instructions about the road ahead.
* Rally mode can be played either on or offline.
* Weather changes include temperature differences, air pressure changes, and humidity, affecting the surface conditions of the track dynamically.
* Weather conditions are randomized. Forecasts for your race will be available but may not be entirely accurate, just like the real world.
* Polyphony Digital has helped Red Bull Racing’s Adrian Newey design the X1 Concept – an “ultimate” racing car, free of any technical regulations.
* Polyphony Digital has worked to improve engine sounds.
* Yamauchi admits that, in certain situations – such as standing race starts in the rain with 15 other cars on the screen kicking up spray in front of you – the game may not be able to hold 60FPS. Otherwise, it will strive to hold 60FPS as often as possible.
* Many things didn’t make the cut in Gran Turismo 5, and work on Gran Turismo 6 has already begun.
[/left]
[left]
Here’s a quick overview of what’s been discussed in the TGS 2010 GT5 breakout session:
* Laguna Seca has been completely rebuilt and will return for GT5. Trial Mountain has also been confirmed.
* “Gran Turismo Anywhere” will allow you to manage B-Spec races, right from your computer. You’ll be able to hold B-Spec races with your friends from anywhere in what are called “Remote Races”.
* GT5 will feature a series of special events such as the Karting Experience, the AMG driving school, The Stig Challenge, Jeff Gordon NASCAR School, Sebastien Loeb Rally Challenge, and Gran Turismo Rally.
* Point-to-point rally stages will be automatically and randomly generated – you’ll have to depend on your co-driver to give you the best instructions about the road ahead.
* Rally mode can be played either on or offline.
* Weather changes include temperature differences, air pressure changes, and humidity, affecting the surface conditions of the track dynamically.
* Weather conditions are randomized. Forecasts for your race will be available but may not be entirely accurate, just like the real world.
* Polyphony Digital has helped Red Bull Racing’s Adrian Newey design the X1 Concept – an “ultimate” racing car, free of any technical regulations.
* Polyphony Digital has worked to improve engine sounds.
* Yamauchi admits that, in certain situations – such as standing race starts in the rain with 15 other cars on the screen kicking up spray in front of you – the game may not be able to hold 60FPS. Otherwise, it will strive to hold 60FPS as often as possible.
* Many things didn’t make the cut in Gran Turismo 5, and work on Gran Turismo 6 has already begun.
[/left]
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
שאלת תם
מי שלא שיחק מעולם ב-GT (לא היה ps3) יכול להתחיל מגרסאות קודמות ולהנות (ועל הדרך לשלם פחות על משהו שהוא לא חדש)?
או שהגרסה הקרובה זו גרסאת "חובה" ולא כדאי?
או שהגרסה הקרובה זו גרסאת "חובה" ולא כדאי?
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 697
לא כדאי לגעת בגירסאות שונות - חכה לחדשה.
ליביו
ליביו
-
yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

המשחק עדיין לא יצא. אני שיחקתי החל מ-GT2 ועד GT4 וגם GT5P. רק שתדע - GT5 זה המשחק הראשון ל-PS3 בסדרה (הקודמים היו ל-PS1 ו-PS2), כך שאפילו אם היה לך PS3 זה לא ממש קשור - אם יש לך PS3 מהגרסאות הראשונות שיכולות להריץ משחקים של PS2 אז אתה יכול לנסות להשיג את GT4 אבל לדעתי פשוט חבל על הזמן. שתבין - משחק כמו GT4 לוקח בערך 6-12 חודשים להגיע ל-100% אם אתה משחק כל יום !!!! (אין פה עניין שלגמור את המשחק ולכן מדברים באחוזים)
לפי כל הדיווחים - אם יש לך PS3 - פשוט תשכח מכל הקודמים, GT5 זו החוויה האולטימטיבית. יש כל כך הרבה פיצ'רים חדשים ושינויים שאין מה לדבר.
לדעתי מה שאתה צריך לעשות כרגע זה לקנות הגה ולא מהפשוטים !!!! ואם יש לך אפשרות להשאיל את GT5 Prologue ממישהו את תיקח כדי שתכיר את עולם ה-GT והחוויה הצפוייה.
לפי כל הדיווחים - אם יש לך PS3 - פשוט תשכח מכל הקודמים, GT5 זו החוויה האולטימטיבית. יש כל כך הרבה פיצ'רים חדשים ושינויים שאין מה לדבר.
לדעתי מה שאתה צריך לעשות כרגע זה לקנות הגה ולא מהפשוטים !!!! ואם יש לך אפשרות להשאיל את GT5 Prologue ממישהו את תיקח כדי שתכיר את עולם ה-GT והחוויה הצפוייה.
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
יש לי הגה, לא מהפשוטים (force, של לוג'יטק) אבל שקניתי למחשב לפני כמה שנים, בכסף טוב. אז אני עוד צריך לבדוק תאימות שלו ל-GT (יש משחקים ב-PS3 שדווקא מסתדרים איתו).
והשאלה היא באמת לגבי הפרולוג, הוא לא משחק טוב בפני עצמו ששווה קניה? נניח לקנות אותו היום וכמה חודשים לאחר יציאת ה-gt5 להמשיך אליו? או שזה בזבוז של קניה על הפרולוג?
והשאלה היא באמת לגבי הפרולוג, הוא לא משחק טוב בפני עצמו ששווה קניה? נניח לקנות אותו היום וכמה חודשים לאחר יציאת ה-gt5 להמשיך אליו? או שזה בזבוז של קניה על הפרולוג?
-
yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

אחרי GT5 לא תרצה לגעת ב-GT5P מפני שכל מה שיש שם (70~ מכוניות, 10~ מסלולים) יש ב-GT5 ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד....
לדעתי הוא כן שווה בפני עצמו - אבל עד GT5. תחפש ביד2, תוכל למצוא אותו בערך 50-70 ש"ח
לדעתי הוא כן שווה בפני עצמו - אבל עד GT5. תחפש ביד2, תוכל למצוא אותו בערך 50-70 ש"ח
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 16/09/2010 12:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MovieBit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
הלחות והלחץ הברומטרי משפיעים על מצב הכביש?? הם רציניים?!
אני חושב שהמשחק הזה יוצר נישה חדשה לחלוטין שחורגת מעבר למשחק.
זה ממש ניסיון לשחזור מציאות
אני חושב שהמשחק הזה יוצר נישה חדשה לחלוטין שחורגת מעבר למשחק.
זה ממש ניסיון לשחזור מציאות