Apple חושפת היום Mac Mini חדש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הם העלימו את ה-APPLE TV מהחנות שלהם לטובת המכשיר הזה.
להערכתי APPLE TV הולך להפוך להיות מוצר תוכנה בלבד (בדיוק כמו MC7) שירוץ על גבי המכשיר הזה!
להערכתי APPLE TV הולך להפוך להיות מוצר תוכנה בלבד (בדיוק כמו MC7) שירוץ על גבי המכשיר הזה!
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
והוא מריץ מק לא רק חלונות.MartinHSabag כתב:1. אין קשר ללפטופ. זה לא מחשב נייד אלא מחשב שולחני רגיל, נייח.ילדיעפים כתב:האמת שלא שאלתי רק לגבי ישומי אודיו של המחשב הזה אלה בהשוואה לכל לפטופ אחר
מבחינת לא יודע מה,,,,,,,,...
2. בהשוואה לכל מחשב אחר בעל אותם יכולות ההבדל הוא שהוא נראה מיליון דולר ויש עליו לגו של תפוח נגוס.......
יתרון קטן לעומת האסוס לדוגמא.
ההבדלים הם מהותיים הן ברמת החומרה הן ברמת מערכת ההפעלה הן ברמת הגישה של המערכת ההפעלה לחומרה והכי חשוב חווית המשתמש .
1.המיני הוא מחשב בעל צריכת חשמל נומכה מאוד של 15 וואט כמדומני , המשמעות של זה שהמכונה עובדת לא שומעים אותה.
אין בעיית רעש מאוורירים .
2.המחשב אינו תופס מקום מבחינה פזית
3.הוא ניראה מליון דולר
4.מערכת ההפעלה של מק הינה free bsd בגדול זה לא פחות מטיל בליטיטי
5.מאחר וכך (סעיף 5 ) הגישה לחומרה טובה יותר וביצועים טובים יותר
6.פשטות השימוש ב מאק היא ניפלאה , אין בעיות דרייברים , אין בעיות של תאימות , אין הרבה בלגן בצד המשתמש וזה לא מצריך ידע על בהשוואה לחלונות
7.ניתן להריץ על המאק במקביל וֿאו בניפרד מערכות הפעלה נוספות כגון 7 , לינוקס , סולריס , נובל ועוד...
8.חווית המשתמש היא החלק המדהים במאק , הכל פשוט וקל , יפה ואיכותי .
9.אפל הצליחה לעבור את מיקרוסופט בשוווי שוק שלה , זה לא פחות ממדהים ,.
שהרי רוב הסיבבות ה backoffice שקיימות בעולם מבוססות חלונות ואפל הקטנה עם איזה סלולרי קטן , מחשבים שבגדול הם עצמעיים ללא תמיכה ב back office הקיים היום עדיין הצליחו לעבור את מייקרוסופט .
אני אישית עברתי לחלוטין הן בעבודה והם בבית לעבודה עם מאק , ואני נהנה מכל רגע .
בגדול הסכום כסף שעולים המחשבים שלהם משמעותית יקרים אך הם שווים כל פרוטה ופרוטה.
ולסיכום קיימים אפליקציות לעריכת ווידאו ,מוסיקה , שרטוט וכו שהם אך ורק למאק והסיבה היא ברורה זה עובד טוב יותר מהר יותר.
תנסה למשל לקחת מחשב באותו ה spec של macbook pro או mini מבוסס wintel תריץ עליו 4 סרטים במקביל בhd רק אז תוכל להבין כמה הפערים
גדולים .
תוסיף לסיפור את amarra וקיבלת פתרון מושלם .
אני לא מאמין שאני הולך לכתוב את זה ....
תחי apple תחי
ויוה ל apple ויוה
1.המיני הוא מחשב בעל צריכת חשמל נומכה מאוד של 15 וואט כמדומני , המשמעות של זה שהמכונה עובדת לא שומעים אותה.
3.הוא ניראה מליון דולר
6.פשטות השימוש ב מאק היא ניפלאה , אין בעיות דרייברים , אין בעיות של תאימות , אין הרבה בלגן בצד המשתמש וזה לא מצריך ידע על בהשוואה לחלונות
7.ניתן להריץ על המאק במקביל וֿאו בניפרד מערכות הפעלה נוספות כגון 7 , לינוקס , סולריס , נובל ועוד...
שהרי רוב הסיבבות ה backoffice שקיימות בעולם מבוססות חלונות ואפל הקטנה עם איזה סלולרי קטן , מחשבים שבגדול הם עצמעיים ללא תמיכה ב back office הקיים היום עדיין הצליחו לעבור את מייקרוסופט .
ולסיכום קיימים אפליקציות לעריכת ווידאו ,מוסיקה , שרטוט וכו שהם אך ורק למאק והסיבה היא ברורה זה עובד טוב יותר מהר יותר.
תנסה למשל לקחת מחשב באותו ה spec של macbook pro או mini מבוסס wintel תריץ עליו 4 סרטים במקביל בhd רק אז תוכל להבין כמה הפערים
גדולים .
תחי apple תחי
ויוה ל apple ויוה
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
אתה יכול להתקין מערכת הפעלה של אפל גם על מחשב רגיל אאל"ט , ואז תוכל לשים את הAMARRA (שאני לא ממש יודע מהי אבל שמעתי עליהEyal_W כתב:הכרטיס הגרפי זהה לכרטיסים שנימצאים ב macbook pro
הכרטיס הזה לא פחות ממדהים .
אני בבית עברתי כבר mac באופן טוטאלי הן נייד הן מדיה סנטר ובקרוב ארכוש את הדגם החדש.
אגב העבודה עם mac os מדהימה .
אני ממליץ בחום .
ולשאלה של יורם היתרון מבחינה אודיופילית הוא Amarra שניתן להתקין רק על mac .
חברה מדהימה מוצרים מדהימים ....
ואם תשים לינוקס האמררה תעבוד ? כי אז בכלל אני לא ממש מבין למה מק יקר .
יכולתי אולי להבין אם זה היה המחיר ללפטופ , אבל למחשב שולחני ?!!!!
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אייל,
יש דרך באיטיונז לנגן FLAC?
כי ה FRONT ROW משתמש בדרייברי אודיו של המ"ה,
ומשום מה הם לא תומכים בפורמט הזה.
ומשום מה הם לא תומכים בפורמט הזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עד כמה שידוע לי, PLEX (תוכנה חינמית למק בסגנון Front Row, רק הרבה הרבה יותר טובה) מנגנת FLAC בלי בעייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לדעתי שום הסבר כתוב לא יעביר את חווית השימוש במק. זה בבחינת "אין לך, לא תדע מה זה!"Eyal_W כתב:ההבדלים הם מהותיים הן ברמת החומרה הן ברמת מערכת ההפעלה הן ברמת הגישה של המערכת ההפעלה לחומרה והכי חשוב חווית המשתמש .
3.הוא ניראה מליון דולר
גדולים .
תחי apple תחי
ויוה ל apple ויוה...
המיני שלי (אינטל דור ראשון), שיחגוג 5 שנים בחורף הקרוב, מריץ את מערכת ההפעלה העדכנית של אפל בצורה מדהימה. מנגן 720P ו - 1080P ע"י הוספת כרטיס האצה שעלה 20$. אבל הוא ענק בהשוואה למיני החדש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

טעות קטנה שלי - מדובר במחשבי מיני של פוג'יטסו ו-Asrock.pixies כתב:אני התאכזבתי מזה שהם לא עשו מק מיני מבוסס Core i3M + H55M, שזה גם מעבד חזק יחסית ולצ'יפסט יש תמיכה מלאה בפורמטי אודיו חדשים.
יש כיום כבר כמה מחשבי מיני עם החומרה הזו, למשל מחשבי המיני החדשים של פוג'יטסו ו-ASUS....
הנה לינקים לשני מחשבי המיני:
http://www.hometheater.co.il/vt115068
http://ts.fujitsu.com/products/deskboun ... o_q15.html
אם לא הבנת עד עכשיו .... צר לי.truejoker כתב:אתה יכול להתקין מערכת הפעלה של אפל גם על מחשב רגיל אאל"ט , ואז תוכל לשים את הAMARRA (שאני לא ממש יודע מהי אבל שמעתי עליהEyal_W כתב:הכרטיס הגרפי זהה לכרטיסים שנימצאים ב macbook pro
הכרטיס הזה לא פחות ממדהים .
אני בבית עברתי כבר mac באופן טוטאלי הן נייד הן מדיה סנטר ובקרוב ארכוש את הדגם החדש.
אגב העבודה עם mac os מדהימה .
אני ממליץ בחום .
ולשאלה של יורם היתרון מבחינה אודיופילית הוא Amarra שניתן להתקין רק על mac .
חברה מדהימה מוצרים מדהימים ....) , השאלה היא למה לקנות מחשב קטן כזה עם כ"כ מוגבלויות הרחבה , כשאם רק מערכת הפעלה של מק אתה רוצה ?
ואם תשים לינוקס האמררה תעבוד ? כי אז בכלל אני לא ממש מבין למה מק יקר .
יכולתי אולי להבין אם זה היה המחיר ללפטופ , אבל למחשב שולחני ?!!!!...
פרטים
פרטים
כן, בהחלט - תתקין Perian ותוריד את התוכנה Fluke. עובד לי מצויין (חוץ מהשהייה של בערך שניה לפני שקובץ FLAC מתחיל להתנגן).איתי_הגיתי כתב:אייל,
ומשום מה הם לא תומכים בפורמט הזה....
התוכנות האלו רק למק ? או שהם גם לאיטיונס שעל מחשב PC ?dors כתב:כן, בהחלט - תתקין Perian ותוריד את התוכנה Fluke. עובד לי מצויין (חוץ מהשהייה של בערך שניה לפני שקובץ FLAC מתחיל להתנגן).איתי_הגיתי כתב:אייל,
ומשום מה הם לא תומכים בפורמט הזה.......
חלק לא קטן ממה שאני לא מבין , נובע מהעובדה שיש לי אייפוד ואני חייב אם אני רוצה להשתמש בו , להשתמש באיטיונס . ולומר לך את האמת , התוכנה הזו גורמת לי עור ברווז כשאני חושב על נגן מוסיקה (ולא במינוח הטוב של עור ברווזEyal_W כתב:
אם לא הבנת עד עכשיו .... צר לי....
אני אעדיף לקנות כמעט כול מכשיר אחר רק שלא אאלץ להשתמש בתוכנה הזו , וזה אחד הסיבות העקריות למה אני אפילו לא חושב על לחסוך לאייפון או לאייפד , אלא לחכות למתחרים . (במקרה שלי לסוני
כך שלך אולי יש חויית שימוש נהדרת , אבל לי יש מאפל רק חוייות רעות .
וזו הסיבה שניסיתי להבין למה דווקה מק . כי אתה לא הראשון שטוען שמק מעביר את המוסיקה יותר טוב , אבל השאלה היא אם זה רק מוסיקה ואז איטיונס , אז בשבילי לפחות זה לא נראה כזה קטצ'
מה הבעיה עם ואייטיונז , יופי של נגן .
בעזרת פלגאינס מתאימים הוא ינגן כל פורמט שתרצה.
חוץ מזה אין מה להשוות בין מכונת מאק לצעצועים של אפל.
כמות האפשרויות והחוויה במחשבי מאק היא מדהימה .
אף על פי שאני חובב מאק ואפל אני לא הצלחתי להתחבר לגרסה הקודמת של אייפון ואני משתמש בנוקיה .
לגבי הגרסה החדשה ... מי יודע
בעזרת פלגאינס מתאימים הוא ינגן כל פורמט שתרצה.
חוץ מזה אין מה להשוות בין מכונת מאק לצעצועים של אפל.
כמות האפשרויות והחוויה במחשבי מאק היא מדהימה .
אף על פי שאני חובב מאק ואפל אני לא הצלחתי להתחבר לגרסה הקודמת של אייפון ואני משתמש בנוקיה .
לגבי הגרסה החדשה ... מי יודע
פרטים
פרטים
נו?!!! אני יכול לחשוב על הרבה דברים על האיטיונס , אבל נגן נהדר ? הFOOBAR עולה עליו ב10 דרגות לענ"ד .Eyal_W כתב:מה הבעיה עם ואייטיונז , יופי של נגן .
...
והממשק שלו ? אני לא יודע למה אבל אני אף פעם לא מצליח להתחבר לממשק של האיטיונס . אני פשוט שונא את התוכנה הארורה הזו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני כל כך אוהב לראות את החברה האלה מפרקים את המחשבים,...
לא יעזור כלום, מחשבי מק פשוט נראים מעולה מבפנים כמו שהם נראים מבחוץ
ובתור אחד שלאט מדי עבר לעולם הזה לאחרונה עם המקבוק פרו אני באמת שוקל להחליף את ה-PC הנייח באחד כזה (אם לא איימק)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למה 33%? על מחשבים משלמים רק 16% מע"מ.
אבל יש כמובן עלות משלוח ובחלק מהמקרים מס מדינה אמריקאי (5-9%).
אבל יש כמובן עלות משלוח ובחלק מהמקרים מס מדינה אמריקאי (5-9%).