טריילר ל KILLZONE 3
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
http://www.metacritic.com/game/playstat ... ic-reviews
לבינתיים המשחק מקבל ממוצע ציונים של 87, נראה כמה זה ישתנה עד השיחרור הרישמי. למרות הכל אני חושב שזה משחק שאני אישית בהחלט ארכוש.
לבינתיים המשחק מקבל ממוצע ציונים של 87, נראה כמה זה ישתנה עד השיחרור הרישמי. למרות הכל אני חושב שזה משחק שאני אישית בהחלט ארכוש.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

http://www.product-reviews.net/2011/02/ ... the-power/
כנראה שלא סתם המשחק נראה מרהיב - המפתחת טוענת שהמשחק מנצל 100 אחוז מכח העיבוד של ה PS3 לעומת השני שניצל כ 60 אחוז.
כנראה שלא סתם המשחק נראה מרהיב - המפתחת טוענת שהמשחק מנצל 100 אחוז מכח העיבוד של ה PS3 לעומת השני שניצל כ 60 אחוז.
- MovieBit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
בIGN וגם בGameSpot אומרים שהבעיה העיקרית היחידה במשחק היא הסיפור רקע הלא כ"כ מוצלח שמפריע למשחק.
מעבר לזה הם משבחים את המשחק. שמחתי לשמוע גם שהוא עובד טוב מאוד עם MOVE וגם ב3D (מקווה שאקנה טלויזיה חדשה מתישהו בקרוב).
דווקא בקטע של הסיפור זה נשמע די מפתיע, בהתחשב בזה שנראה שדווקא שם הביאו את ה"תותחים הכבדים" - שחקנים מקצועיים (ודי מוכרים) שיגלמו את הדמויות.
אולי הכתיבה של הסיפור היא זו שלוקה בחסר.
אני בכל מקרה אקנה את המשחק
מעבר לזה הם משבחים את המשחק. שמחתי לשמוע גם שהוא עובד טוב מאוד עם MOVE וגם ב3D (מקווה שאקנה טלויזיה חדשה מתישהו בקרוב).
דווקא בקטע של הסיפור זה נשמע די מפתיע, בהתחשב בזה שנראה שדווקא שם הביאו את ה"תותחים הכבדים" - שחקנים מקצועיים (ודי מוכרים) שיגלמו את הדמויות.
אולי הכתיבה של הסיפור היא זו שלוקה בחסר.
אני בכל מקרה אקנה את המשחק
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
שחקתי היום קצת ב Beta.
לא שחקתי ברשת למרות שזו תכל'ס המטרה, אלא שחקתי נגד Bots על המכשיר עצמו. (מדמה מולטי)
פשוט לא היה לי כוח לבארדאק של כל המולטי, סה"כ רציתי להתרשם מהמנוע וקצת מסביב.
בגדול, נראה נחמד. לא הרגשתי וואו מבחינה וויזואלית, נראה כמו Killzone 2 משודרג מעט.
התנועה הרבה פחות כבדה מבקודם והכל מגיב באופן זריז יותר..
אותי בכל אופן יותר מעניין קמפיין הסינגל.
לא שחקתי ברשת למרות שזו תכל'ס המטרה, אלא שחקתי נגד Bots על המכשיר עצמו. (מדמה מולטי)
פשוט לא היה לי כוח לבארדאק של כל המולטי, סה"כ רציתי להתרשם מהמנוע וקצת מסביב.
בגדול, נראה נחמד. לא הרגשתי וואו מבחינה וויזואלית, נראה כמו Killzone 2 משודרג מעט.
התנועה הרבה פחות כבדה מבקודם והכל מגיב באופן זריז יותר..
אותי בכל אופן יותר מעניין קמפיין הסינגל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
התקנתי אתמול ואני כנראה אסיר אותו היום.
זה רק נדמה לי או ששינו את הקונפיגורציה של הכפתורים מ KZ2? במשחק הקודם יכולתי לעשות קינפוג מאוד דומה לזה של Call of Duty.
עכשיו יש קינפוג שונה לגמרי ולא גמיש בכלל לשינויים. משהו כזה בדרך כלל מספיק לי כדי לא לרצות לשחק ב Shooter. אם הם מצפים לקלוט שחקנים שהתאכזבו מה Black Ops אז הם לא עושים את העבודה שלהם כמו שצריך. סלחו לי אבל ללחוץ על R3 כדי לכוון וללחוץ על R2 כדי לירות זה פשוט לא נוח, בטח אחרי 3 שנים של משחק ב Call of Duty.
אם זה לא מספיק אז חוסר ה Free for All שהוא אחד המצבים הכי פופולריים ב Call of Duty פשוט זועק לשמיים. סלחו, אבל במשחקי מחשב אני סוציומט ולא בא לי להסתובב ולהחיות חברים ווירטואליים. בא לי לרוץ ולהרוג כל מה שאני רואה מול העיניים.
והדובדבן שבקצפת שתמיד הכעיס אותי ב KZ2 ומן הסתם לא טופל כאן הוא Delayed Respawn. לא יודע מה אתכם אבל לחכות 10 שניות בין פסילה לפסילה מוציאה לי לגמרי את האנדרנלין מהמפרשים.
המחשק נראה ונשמע מדהים אבל אני צופה לו כשלון מהדהד בקופות כי הוא לא מתחשב באותם המיליונים שקונים Call of Duty אבל מחפשים להפנות ל Activision את הגב.
ככה לא בונים חומה!
זה רק נדמה לי או ששינו את הקונפיגורציה של הכפתורים מ KZ2? במשחק הקודם יכולתי לעשות קינפוג מאוד דומה לזה של Call of Duty.
עכשיו יש קינפוג שונה לגמרי ולא גמיש בכלל לשינויים. משהו כזה בדרך כלל מספיק לי כדי לא לרצות לשחק ב Shooter. אם הם מצפים לקלוט שחקנים שהתאכזבו מה Black Ops אז הם לא עושים את העבודה שלהם כמו שצריך. סלחו לי אבל ללחוץ על R3 כדי לכוון וללחוץ על R2 כדי לירות זה פשוט לא נוח, בטח אחרי 3 שנים של משחק ב Call of Duty.
אם זה לא מספיק אז חוסר ה Free for All שהוא אחד המצבים הכי פופולריים ב Call of Duty פשוט זועק לשמיים. סלחו, אבל במשחקי מחשב אני סוציומט ולא בא לי להסתובב ולהחיות חברים ווירטואליים. בא לי לרוץ ולהרוג כל מה שאני רואה מול העיניים.
והדובדבן שבקצפת שתמיד הכעיס אותי ב KZ2 ומן הסתם לא טופל כאן הוא Delayed Respawn. לא יודע מה אתכם אבל לחכות 10 שניות בין פסילה לפסילה מוציאה לי לגמרי את האנדרנלין מהמפרשים.
המחשק נראה ונשמע מדהים אבל אני צופה לו כשלון מהדהד בקופות כי הוא לא מתחשב באותם המיליונים שקונים Call of Duty אבל מחפשים להפנות ל Activision את הגב.
ככה לא בונים חומה!
Need more cowbell
- yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
התקנתי ושיחקתי קצת בבטא הפתוחה (ניתן להוריד מהחנות האמריקאית):
אין ספק שמבחינת רמת הגרפיקה - זה אחד המשחקים, אם לא ה !!! (למעט GT5 שהוא באמת ה-!!!) - מי שלא הבין - צריך לראות ארץ נהדרת....
אבל בסיכומו של עניין, אין מה לעשות, לפעמים המשחק זה לא רק גרפיקה. לעיתים נראה שה"נוף" עמוס מידי בפרטי גרפיקה וכבר קשה לראות את העיקר.
המשחק עצמו מרגיש קצת רחוק וקר (ואני לא מדבר על הנוף המושלג). לדעתי ב-MW2 יש את אפקט ה-FUN שפה לא הצלחתי להרגיש, פשוט המשחק הרגיש לי קצת לא מחובר. אולי בגלל שזה רק בטא - מצד השני, זה גם אמור למכור כך שזה אמור להיות קרוב למשחק עצמו.
כנראה שאמשיך לשחק ב-MW2 כשארצה קצת SHOOTER...
פבל - לגבי הכפתורים - כנראה פספסת משהו מפני שיש אפשרות לשחק בכפתורים של COD. אני שיחקתי קצת בכפתורים שלהם (באמת אין לי מושג למה הם חשבו ש-R3 טוב לזום) אבל אחרי 2 משחקים עברתי לכפתורי COD - אתה יכול אפילו בתוך המשחק, לעשות PAUSE להיכנס ל-wireless settings ולבחור alterNATE
אין ספק שמבחינת רמת הגרפיקה - זה אחד המשחקים, אם לא ה !!! (למעט GT5 שהוא באמת ה-!!!) - מי שלא הבין - צריך לראות ארץ נהדרת....
אבל בסיכומו של עניין, אין מה לעשות, לפעמים המשחק זה לא רק גרפיקה. לעיתים נראה שה"נוף" עמוס מידי בפרטי גרפיקה וכבר קשה לראות את העיקר.
המשחק עצמו מרגיש קצת רחוק וקר (ואני לא מדבר על הנוף המושלג). לדעתי ב-MW2 יש את אפקט ה-FUN שפה לא הצלחתי להרגיש, פשוט המשחק הרגיש לי קצת לא מחובר. אולי בגלל שזה רק בטא - מצד השני, זה גם אמור למכור כך שזה אמור להיות קרוב למשחק עצמו.
כנראה שאמשיך לשחק ב-MW2 כשארצה קצת SHOOTER...
פבל - לגבי הכפתורים - כנראה פספסת משהו מפני שיש אפשרות לשחק בכפתורים של COD. אני שיחקתי קצת בכפתורים שלהם (באמת אין לי מושג למה הם חשבו ש-R3 טוב לזום) אבל אחרי 2 משחקים עברתי לכפתורי COD - אתה יכול אפילו בתוך המשחק, לעשות PAUSE להיכנס ל-wireless settings ולבחור alterNATE
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לגבי הכפתורים - כבר ענו.
לי בכל אופן נוח איתם והם לא מהווים מבחינתי חוסר נוחות.
לגבי המולטי, אולי אתם צודקים, זה בכל מקרה עניין של טעם אישי..
אני בכל אופן לא חובב מולטי של אף משחק. אף פעם לא הצלחתי להבין מה כל כך מרתק
בלשחק שעות אחד נגד השני בכאוס מוחלט כשאין בכלל מטרה או התקדמות לכל הסיפור הזה.
תודה רבה, אבל אני תמיד מעדיף קמפיין סינגל מושקע על חשבון מולטי. אבל היי, זה רק אני.
רוב העולם, מסתבר, חושב בדיוק ההפך.
לי בכל אופן נוח איתם והם לא מהווים מבחינתי חוסר נוחות.
לגבי המולטי, אולי אתם צודקים, זה בכל מקרה עניין של טעם אישי..
אני בכל אופן לא חובב מולטי של אף משחק. אף פעם לא הצלחתי להבין מה כל כך מרתק
בלשחק שעות אחד נגד השני בכאוס מוחלט כשאין בכלל מטרה או התקדמות לכל הסיפור הזה.
תודה רבה, אבל אני תמיד מעדיף קמפיין סינגל מושקע על חשבון מולטי. אבל היי, זה רק אני.
רוב העולם, מסתבר, חושב בדיוק ההפך.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

יוסי ניסיתי לשנות ל alternate וראיתי כמעט את אותו הכיפתור כמו ברגיל.. אולי יש לי באג או משה.
jacko-il - חוויית המולטיפלייר משתדרגת משמעותית כשאתה משחק עם חברים או עם אנשים שאתה מכיר. כשאתה משחק לבד נגד אנשים לא מוכרים מהעולם אתה לא מרגיש את המרכיב החברתי שבעניין.
jacko-il - חוויית המולטיפלייר משתדרגת משמעותית כשאתה משחק עם חברים או עם אנשים שאתה מכיר. כשאתה משחק לבד נגד אנשים לא מוכרים מהעולם אתה לא מרגיש את המרכיב החברתי שבעניין.
Need more cowbell
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- Huber
-
- חבר במועדון HT

הדמו זמין ב PSN, מישהו התנסה?
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

הסינגל או המולטיפלייר בטא?Huber כתב:הדמו זמין ב PSN, מישהו התנסה?...
Need more cowbell
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
כן, שיחקתי עם ה-move וההרגשה ממש מוזרה, עוד צריך להתרגל, במיוחד שאין לי את הנביגטור ולשחק עם השלט הרגיל ביד אחת זה די קשה.
זה משחק קילזון ראשון שאני משחק והאווירה מאוד דומה ל-COD שאני מאוד אוהב. הפרמטר המנצח מבחינתי יהיה השימוש ב-Move כי לדעתי אין כמו מקלדת ועכבר למשחקים האלה, אבל השיתוף של המוב יחד עם הרובה המיוחד שראיתי שיוצא למשחק יכול להיות מאוד מאוד מעניין.
זה משחק קילזון ראשון שאני משחק והאווירה מאוד דומה ל-COD שאני מאוד אוהב. הפרמטר המנצח מבחינתי יהיה השימוש ב-Move כי לדעתי אין כמו מקלדת ועכבר למשחקים האלה, אבל השיתוף של המוב יחד עם הרובה המיוחד שראיתי שיוצא למשחק יכול להיות מאוד מאוד מעניין.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סתם שקרנים סוני האלה,
זה פתוח רק למנויי PLUS..
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Killzone 3 Single Player DemoPavelz כתב:הסינגל או המולטיפלייר בטא?Huber כתב:הדמו זמין ב PSN, מישהו התנסה?......
Killzone 3 Single Player 3D Demo
- Huber
-
- חבר במועדון HT

נתן לך להוריד ואז לא עלה? או שבכלל אי אפשר להוריד אם אין לך PLUS? ז"א לא קיים כרגע ב PSN למי שאין PLUS?jacko-il כתב:![]()
סתם שקרנים סוני האלה,
זה פתוח רק למנויי PLUS.....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

אני לא חושב שאפשר באמת לשחק במשחקים שכאלו רק ללא בקר הניווט, בשביל באמת להינות מהחוויה חייב לדעתי גם בקר רגיל וגם בקר ניווט.tomer_h כתב:כן, שיחקתי עם ה-move וההרגשה ממש מוזרה, עוד צריך להתרגל, במיוחד שאין לי את הנביגטור ולשחק עם השלט הרגיל ביד אחת זה די קשה.
זה משחק קילזון ראשון שאני משחק והאווירה מאוד דומה ל-COD שאני מאוד אוהב. הפרמטר המנצח מבחינתי יהיה השימוש ב-Move כי לדעתי אין כמו מקלדת ועכבר למשחקים האלה, אבל השיתוף של המוב יחד עם הרובה המיוחד שראיתי שיוצא למשחק יכול להיות מאוד מאוד מעניין....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
מהלילה זה אמור להיפתח לכולם
- Huber
-
- חבר במועדון HT

אז איך אומרים, שוין. יום-יומיים של בלעדיות זה לא משהו רציני בכלל.
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
אני דיברתי כמובן על המולטיפלייר. אני אבדוק הלילה גם את הסינגל מוד ושיגיע המשחק המלא, אני כמובן יזמין גם את הבקר המשני (ואני שם עין גם על הרובה שסוני מוציאה עם המשחק).
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה מופיע כרגיל ב PSN רק שיש לזה את לוגו ה"פלוס הצהוב" של מנויי ה PLUS.Huber כתב:נתן לך להוריד ואז לא עלה? או שבכלל אי אפשר להוריד אם אין לך PLUS? ז"א לא קיים כרגע ב PSN למי שאין PLUS?jacko-il כתב:![]()
סתם שקרנים סוני האלה,
זה פתוח רק למנויי PLUS........
הוא לא נותן להוריד. ברגע שלוחצים על Download הוא מפנה את המשתמש להרשם
למנויי ה PLUS.
Malcontent
טוב לשמוע שזה ייפתח לכולם..
נחכה קצת, לא יקרה כלום.