חיבור באיכות הכי טובה בשבילי לטלוויזיה מהמחשב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
כבל HDMI 1.3 יתאים לכל המכשירים, גם הישנים מביניהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
זה אמור להיות כתוב. בדיוק כמו שברסיבר שהמלצתי לך כתוב שהוא תומך ב HDMI 1.4 שזה גם פורמטי הסאונד החדשים וגם 3DRoshman32 כתב:ואיך אני יודע שאני קונה איזה גירסת HDMI יש לרסיבר / לטלוויזיה ?
הכוונה גירסת hdmi1.1 או hdmi 1.3 וכו ?...
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 12/06/2010 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Roshman32
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
WOW יפה , והסרטים שנגיד אתה קונה ורשום 3D זה מתכוונים ל3D החדשים שאיכותם טובה יותר בקולנוע ? גם בסרטים נגיד שניתנים להורדה מאינטרנט ? דר"כ HDMI 1.3 זה תומך בהעברת סאונד?
קראתי גם בפרטים של המפרט באתר הזה:
http://www.fuse.co.il/products/169210
ורשום :"תומך בפורמטי הסראונד:Dolby Digital,DTS"
השאלה זה שהוא מעביר HDMI 1.4 זה כולל בסאונד את כל הפורמטים החדשים של true hd וכל מה שבא , או צריך שהיה מצוין גם את הפורמטים ? כי רשום בתמיכת פורמטים רגילים כפי שציינתי למעלה ולא את HD .
ולגבי הפורמטים החדשים חובה שגם הנגן שאתה מנגן איתו במחשב יתמוך בהם לא מספיק שהיה לי כרטיס מסך ATI 5XXX ומעביר גם סאונד עם פורמטים החדשים של HD , או לא חובה נגן העיקר שהכרטיס מסך יעביר לרסיבר וממנו לטלוויזיה וזה מספיק ולא חייב שהנגן יתמוך ?
דר"כ קניתי את הכבל מebay של 2 מטר גולד עכשיו רשום לי shipping adress : unconfirm מזה אומר שזה שמוכר עדיין לא אישר את כתובתו , כי לי ירד כסף מPAYPAL .
תודה רבה.
השאלה זה שהוא מעביר HDMI 1.4 זה כולל בסאונד את כל הפורמטים החדשים של true hd וכל מה שבא , או צריך שהיה מצוין גם את הפורמטים ? כי רשום בתמיכת פורמטים רגילים כפי שציינתי למעלה ולא את HD .
ולגבי הפורמטים החדשים חובה שגם הנגן שאתה מנגן איתו במחשב יתמוך בהם לא מספיק שהיה לי כרטיס מסך ATI 5XXX ומעביר גם סאונד עם פורמטים החדשים של HD , או לא חובה נגן העיקר שהכרטיס מסך יעביר לרסיבר וממנו לטלוויזיה וזה מספיק ולא חייב שהנגן יתמוך ?
דר"כ קניתי את הכבל מebay של 2 מטר גולד עכשיו רשום לי shipping adress : unconfirm מזה אומר שזה שמוכר עדיין לא אישר את כתובתו , כי לי ירד כסף מPAYPAL .
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה בסדר. רק אמריקאים יכולים לעשות confirm לכתובת שלהם. אוטוטו תקבל אימייל מהחנות המודיע לך שההזמנה עברה למצב shipped.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לגבי סרט 3D, באתר הבא תוכל לדעת איזה סרטי 3D קיימים ובאיזה פורמט כל אחד מהם יצא ל DVD או BLURAY:Roshman32 כתב:WOW יפה , והסרטים שנגיד אתה קונה ורשום 3D זה מתכוונים ל3D החדשים שאיכותם טובה יותר בקולנוע ? גם בסרטים נגיד שניתנים להורדה מאינטרנט ? דר"כ HDMI 1.3 זה תומך בהעברת סאונד?
לגבי הרסיבר, אכן כך. הוא לא יודע לפענח את פורמטי הסאונד של ה HD. גם לי זה מוזר אבל בדקתי באתרים אחרים ושם זה נאמר במפורש.
לגבי מה יוציא את זה מהמחשב זה שאלה לפיקסיז.
תודה רבה....
http://www.3dmovielist.com/list.html
למשל אם את מסתכל בטבלה על THE FINAL DESTINATION, ממולו אפשר לראות שהוא יצא גם ב DVD וגם ב HD למשקפיים בצבע כחול\אדום. בתחתית הטבלה תוכל למצוא הסברים על כל פורמט ופורמט.
-
Roshman32
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה,
Pixies מוזר כבר עבר יום ועדיין לא קיבלתי הודעה של shipped , רק ברגע שהזמנתי קיבלתי איזה הודעה על פרטי הזמנה וזהו .
ודר"כ מיד לאחר שאח שלי קנה את זה הוא יצא , והיו פרטים על הדף שהוא יצא , זה לא נורא ? או שהיה צריך לאשר דברים ? כי הכסף ירד מהחשבון PAYPAL .
ועוד משהוא :
עלה במוחי רעיון , יש לי מחשב חזק מאוד שיש לו יציאת SPDIF וגם עוד איזה 5 ערוצים ליציאה לרמקולים , באיזה 6 צבעים כמו יציאה של רמקולים ורשום לי במחשב , רמקול צדדי, קדמי , אחורי ועוד ...
עכשיו שאלתי היא האם אני יכול להשתמש במחשב עצמו כרסיבר , ולחבר אליו רמקולים ואז יש לי מערכת סראונד מקצועית ואיכותית , האם הרעיון אפשרי או חייב רסיבר ?
Pixies מוזר כבר עבר יום ועדיין לא קיבלתי הודעה של shipped , רק ברגע שהזמנתי קיבלתי איזה הודעה על פרטי הזמנה וזהו .
ודר"כ מיד לאחר שאח שלי קנה את זה הוא יצא , והיו פרטים על הדף שהוא יצא , זה לא נורא ? או שהיה צריך לאשר דברים ? כי הכסף ירד מהחשבון PAYPAL .
ועוד משהוא :
עלה במוחי רעיון , יש לי מחשב חזק מאוד שיש לו יציאת SPDIF וגם עוד איזה 5 ערוצים ליציאה לרמקולים , באיזה 6 צבעים כמו יציאה של רמקולים ורשום לי במחשב , רמקול צדדי, קדמי , אחורי ועוד ...
עכשיו שאלתי היא האם אני יכול להשתמש במחשב עצמו כרסיבר , ולחבר אליו רמקולים ואז יש לי מערכת סראונד מקצועית ואיכותית , האם הרעיון אפשרי או חייב רסיבר ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

סופ"ש עכשיו, אני מאמין שביום שני המוצר כבר יישלח. לא חושב שיש מה לדאוג.
לשאלתך השנייה - הרעיון אפשרי, אבל תצטרך שלרמקולים יהיה מגבר משלהם, כי המחשב מוציא רמת Line Out לא מוגברת, ואכן מוכרים ערכות כאלה הכוללות רמקולים יחסית איכותיים למחשב + מגבר משלהם. לגבי האיכות, זה תלוי באיכות כרטיס הקול מובנה הלוח האם וכמובן ברמקולים והמגבר שלהם.
לשאלתך השנייה - הרעיון אפשרי, אבל תצטרך שלרמקולים יהיה מגבר משלהם, כי המחשב מוציא רמת Line Out לא מוגברת, ואכן מוכרים ערכות כאלה הכוללות רמקולים יחסית איכותיים למחשב + מגבר משלהם. לגבי האיכות, זה תלוי באיכות כרטיס הקול מובנה הלוח האם וכמובן ברמקולים והמגבר שלהם.
-
Roshman32
-
- חבר פעיל מאוד

יש יש לי אפילו יציאת סאב וופר , שזה נחשב טוב ? ורגע שאתה קונה רסיבר אתה מחבר לו רק רמקולים שלא כוללים מגבר ?
אז גם המחשב שלי יש לו יציאת סאב וופר זה כמו רסיבר ואז אתה יכול להוציא אותות כמו רסיבר לרמקולים רגילים , ואיך אני יודע אם ברמקול יש מגבר או אין ?
תודה רבה אחי.
אז גם המחשב שלי יש לו יציאת סאב וופר זה כמו רסיבר ואז אתה יכול להוציא אותות כמו רסיבר לרמקולים רגילים , ואיך אני יודע אם ברמקול יש מגבר או אין ?
תודה רבה אחי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

רסיבר כולל מגבר בתוכו ואליו מחברים רמקולים שהם ללא מגבר (קדמיים, אחוריים וסנטר).
הסאב וופר זו חיה מיוחדת ובד"כ הוא כולל מגבר בתוכו. מחברים אליו כבל RCA מהרסיבר עם סיגנל לא מוגבר ברמת Line Out.
רמקולים קדמיים, אחוריים וסנטר הנמכרים בחנויות אודיו מקצועיות הם בד"כ ללא מגבר. רמקולים הנמכרים כסט למחשב הם בד"כ כוללים מגבר, ומגיעים כבר מוכנים עם תקעי ה-3.5 מ"מ ליציאות של המחשב.
איך יודעים? אם יש בסט תקע לחיבור לחשמל, אז יש מגבר. אם אין, אז מדובר ברמקולים פסיביים ללא הגברה.
הסאב וופר זו חיה מיוחדת ובד"כ הוא כולל מגבר בתוכו. מחברים אליו כבל RCA מהרסיבר עם סיגנל לא מוגבר ברמת Line Out.
רמקולים קדמיים, אחוריים וסנטר הנמכרים בחנויות אודיו מקצועיות הם בד"כ ללא מגבר. רמקולים הנמכרים כסט למחשב הם בד"כ כוללים מגבר, ומגיעים כבר מוכנים עם תקעי ה-3.5 מ"מ ליציאות של המחשב.
איך יודעים? אם יש בסט תקע לחיבור לחשמל, אז יש מגבר. אם אין, אז מדובר ברמקולים פסיביים ללא הגברה.
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
אני מוריד בפניכם את הכובע. אני הייתי מתייאש אחרי הפוסט השלישי כבר...pixies כתב:רסיבר כולל מגבר בתוכו ואליו מחברים רמקולים שהם ללא מגבר (קדמיים, אחוריים וסנטר).
איך יודעים? אם יש בסט תקע לחיבור לחשמל, אז יש מגבר. אם אין, אז מדובר ברמקולים פסיביים ללא הגברה....
-
Roshman32
-
- חבר פעיל מאוד

תודה ,
למחשב שלי יש יציאות לרמקול קדמי , צדדי , אחורי וגם לסאב וופר , ויש לי כרטיס קול איכותי ביותר יש לו גם יציאה דיגיטלית SPDIF , אז המחשב שלי הוא גם יכול לשמש כרסיבר ולהוציא ממנו לסאב וופר ורמקולים ללא הגברה ואז הוא היה גם המערכת סאונד שלי וגם להוציא מהמחשב HDMI לסרט בטלוויזיה ואז יש לי מערכת קולנוע ביתית מושלמת ?
למחשב שלי יש יציאות לרמקול קדמי , צדדי , אחורי וגם לסאב וופר , ויש לי כרטיס קול איכותי ביותר יש לו גם יציאה דיגיטלית SPDIF , אז המחשב שלי הוא גם יכול לשמש כרסיבר ולהוציא ממנו לסאב וופר ורמקולים ללא הגברה ואז הוא היה גם המערכת סאונד שלי וגם להוציא מהמחשב HDMI לסרט בטלוויזיה ואז יש לי מערכת קולנוע ביתית מושלמת ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן.
-
Roshman32
-
- חבר פעיל מאוד

אבל בתוך המחשב יש מגבר פנימי שאין צורך ברמקולים עם מגבר ?איך אפשר לדעת ?
ושנית למה בערוץ YNET שסיקרו עכשיו את ערוץ HD של המונדיאל אמרו שחייב שידור 16:9 כדי שהיה HD ואם שמים 4:3 זה SD רגיל ומוסיפים בצד לוגו של מבט ? אז הם אני שם נגיד סרט FHD בנגן media calssic home ומנגן אותו על יחס של 4:3 אז זה לא נחשב FHD ? או שזה לא משנה?
תודה רבה.
ושנית למה בערוץ YNET שסיקרו עכשיו את ערוץ HD של המונדיאל אמרו שחייב שידור 16:9 כדי שהיה HD ואם שמים 4:3 זה SD רגיל ומוסיפים בצד לוגו של מבט ? אז הם אני שם נגיד סרט FHD בנגן media calssic home ומנגן אותו על יחס של 4:3 אז זה לא נחשב FHD ? או שזה לא משנה?
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כנראה שלא הבנתי אותך קודם.
במחשב אין מגבר, ולכן למחשב בכל מקרה חייבים לחבר הגברה (סט רמקולים הכולל מגבר או רסיבר/מגבר+רמקולים).
מה שקובע אם תוכן מסויים הוא HD זו הרזולוציה ולא היחס.
במחשב אין מגבר, ולכן למחשב בכל מקרה חייבים לחבר הגברה (סט רמקולים הכולל מגבר או רסיבר/מגבר+רמקולים).
מה שקובע אם תוכן מסויים הוא HD זו הרזולוציה ולא היחס.
-
Roshman32
-
- חבר פעיל מאוד

אז זה אומר שאין אפשרות מה שתיכננתי במחשב באסה, ולגבי HD אז למה בYNET דיברו על תוספי לוגיים כדי לשמר את היחס של 16:9 ?
תודה .
תודה .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין לי מושג על מה מדובר. כרגע ערוץ 1 חותכים את השידור משני צדדיו בערוץ הרגיל שבו השידור הוא 4:3.