ולמרות זאת יותר משתלם להיות לקוח HOT.omrig כתב:שלא כמו בHOT ששם אפילו על ערוצי בית בHD אתה משלם אקסטרה.....
ערוץ חדש ב- HOT HD?
השירות של הוט בסדר גמור. בתור לקוח ותיק אני אומר זאת...אתה ניזון משמועות ואנשים שנפגעו מהחברה.omrig כתב:אני מוכן לשלם יותר ולקבל שירות כמו צריך מאשר לקבל הכל בשקל תשעים ושזה גם ירגיש ככה.....
אני יכול למצוא לך כאלה דרך יס בקלות.
ממש לא ניזון משמועות אלא מנסיון אישי...dodi88 כתב:השירות של הוט בסדר גמור. בתור לקוח ותיק אני אומר זאת...אתה ניזון משמועות ואנשים שנפגעו מהחברה.omrig כתב:אני מוכן לשלם יותר ולקבל שירות כמו צריך מאשר לקבל הכל בשקל תשעים ושזה גם ירגיש ככה.....
אני יכול למצוא לך כאלה דרך יס בקלות....
גם מנוי של שתי החברות (הוט כיום רק באינטרנט לאחר נסיון מר עם שירותי הTV), וגם אני עובד מול 2 החברות.
ואתה בתוך לקוח ותיק אני מציע לך להפסיק להסתפק במועט ולנסות את YES, פתאום תגלה עולם חדש ושירות שהוא יותר מ"בסדר גמור"...
מה אפשר לגלות ,כולה ממיר וטלוויזיה .omrig כתב:ממש לא ניזון משמועות אלא מנסיון אישי...dodi88 כתב:השירות של הוט בסדר גמור. בתור לקוח ותיק אני אומר זאת...אתה ניזון משמועות ואנשים שנפגעו מהחברה.omrig כתב:אני מוכן לשלם יותר ולקבל שירות כמו צריך מאשר לקבל הכל בשקל תשעים ושזה גם ירגיש ככה.....
אני יכול למצוא לך כאלה דרך יס בקלות....
גם מנוי של שתי החברות (הוט כיום רק באינטרנט לאחר נסיון מר עם שירותי הTV), וגם אני עובד מול 2 החברות.
ואתה בתוך לקוח ותיק אני מציע לך להפסיק להסתפק במועט ולנסות את YES, פתאום תגלה עולם חדש ושירות שהוא יותר מ"בסדר גמור"......
לא צריך שירות כי הכל תקין.
התוכן בהוט עולה על זה של יס בכמה מונים. כולל בתחום ה-HD. כולל בתחום ה-VOD. כולל בתחום הפונקציות אקסטרה כגון Strat Over שתמיד מצליח אותי מחדש. כולל בתחום ההפקות מקור.... (היתרון היחידי של יס זה בעצם המקס HD וברגע שיושק המג'יק HD היתרון ייעלם)
טוב לי בהוט, כלכלי לי בהוט, ואני נשאר עם חיוך גדול על הפנים בהוט.
טוב לי בהוט, כלכלי לי בהוט, ואני נשאר עם חיוך גדול על הפנים בהוט.
לא מבין את הויכוחים האלה על HOT YES.
בסופו של דבר סיפורי זוועה על שירות אפשר למצוא ב-2 החברות.
לגבי התוכן זה עניין של טעם. אני למשל לא סובל הפקות מקור כמו עספור ודומיו. אני אוהב סדרות אמריקאיות חדשות.
ולכן אני מעדיף את YES.
זה פשוט עניין של טעם אישי זה הכל.
אנשים פה מגנים על החברה שמנצלת אותם כספית כאילו יש להם מניות שם , זה מגוכך.
בסופו של דבר סיפורי זוועה על שירות אפשר למצוא ב-2 החברות.
לגבי התוכן זה עניין של טעם. אני למשל לא סובל הפקות מקור כמו עספור ודומיו. אני אוהב סדרות אמריקאיות חדשות.
ולכן אני מעדיף את YES.
זה פשוט עניין של טעם אישי זה הכל.
אנשים פה מגנים על החברה שמנצלת אותם כספית כאילו יש להם מניות שם , זה מגוכך.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
START OVER לגמרי לא שימושי ללקוחות מג'יק, ללקוחות מג'יק יש לוח שידורים אישי ורוב הלקוחות המשתמשים בו רגילים כבר לראות תוכניות מוקלטות, מלבד חדשות ותוכניות אקטואליה בקושי יהיה זיפזופ בין הערוצים, סטארטאובר ממש לא יעיל כאן בעיקר בגלל ש(לפי מה הבנתי)אי אפשר להקליט את מה שעשית עליו START OVER.dodi88 כתב:התוכן בהוט עולה על זה של יס בכמה מונים. כולל בתחום ה-HD. כולל בתחום ה-VOD. כולל בתחום הפונקציות אקסטרה כגון Strat Over שתמיד מצליח אותי מחדש. כולל בתחום ההפקות מקור.... (היתרון היחידי של יס זה בעצם המקס HD וברגע שיושק המג'יק HD היתרון ייעלם)
טוב לי בהוט, כלכלי לי בהוט, ואני נשאר עם חיוך גדול על הפנים בהוט....
ואני אומר את זה מניסיון של משתמש MAX, הסטארט אובר הוא יותר ללקוחות הוטHD שרוצים להרגיש שהם שולטים במה שהם צופים, כמו משתמשי מג'ק\מקס.
והתכנים של יס עולים על הוט, יש להם תכני רכש רבים יותר משל הוט ושלא לדבר על כך שהVOD בהוט הוא חלק בלתי נפרד, תאמין לי שאם לא היה VOD בהוט יס היו מנצחים בתוכן.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מדובר על ערוץ בעל 3 מתוך 4 מימדים: שני המימדים הרגילים + מימד רביעי אם אתם מבינים למה אני מתכוון...idabari כתב:לפי פירוט ערוצי HD באתר של הוט, יש להם ערוץ חדש (האחרון ברשימה).
למישהו יש פרטים / עלויות?...