אתגר למומחי הפורום: השוואה ובדיקה של "טלויזיות המדבקה"-מבקש לעשות.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
ברמה מסוימת אני מאוד מסכים עם ZVIR
אמנם מדובר בפורום מתמחה, ורוב המשתמשים כאן מחפשים לקרוא את הסקירות על מוצרים איכותיים ויקרים.
גם אני נמנה בין המשתמשים האלו.
אגב, אחד התחביבים (או אהבות) היותר גדולים (או גדולות) בחיים שלי זה מכוניות. אני מנוי ל"אוטו" כבר שנים וקורא ומתעניין לא מעט בתחום.
הסקירות שאני קורא לרוב הן על מכוניות פתוחות או גרמניות - כי אותן אני הכי אוהב ועליהן אני חולם.
יחד עם זאת, אני נוהג בפיאט אונו מנוע 1000 שקניתי ב300 שקל ותיקנתי לבד במשך חודש עד שעלתה לכביש.
מה שאני רוצה לומר זה, שהמשתמשים כאן נהנים לקרוא את הסקירות על מוצרים איכותיים, מסכי 54"-60" שעולים 15K ומעלה אבל חלק (לא מבוטל אני מאמין) לא יכולים פשוט ללכת לרכוש את המסכים האלה, גם אם היו נמכרים בחצי מחיר.
אמנם מדובר בפורום מתמחה, ורוב המשתמשים כאן מחפשים לקרוא את הסקירות על מוצרים איכותיים ויקרים.
גם אני נמנה בין המשתמשים האלו.
אגב, אחד התחביבים (או אהבות) היותר גדולים (או גדולות) בחיים שלי זה מכוניות. אני מנוי ל"אוטו" כבר שנים וקורא ומתעניין לא מעט בתחום.
הסקירות שאני קורא לרוב הן על מכוניות פתוחות או גרמניות - כי אותן אני הכי אוהב ועליהן אני חולם.
יחד עם זאת, אני נוהג בפיאט אונו מנוע 1000 שקניתי ב300 שקל ותיקנתי לבד במשך חודש עד שעלתה לכביש.
מה שאני רוצה לומר זה, שהמשתמשים כאן נהנים לקרוא את הסקירות על מוצרים איכותיים, מסכי 54"-60" שעולים 15K ומעלה אבל חלק (לא מבוטל אני מאמין) לא יכולים פשוט ללכת לרכוש את המסכים האלה, גם אם היו נמכרים בחצי מחיר.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
הנקודה היא לא שמישהו אומר כאן (טוב, חלק כן אומרים, אבל לא כולם) שאסור לרכוש מסכי מדבקה.
בוודאי שאפשר ולחלק מהאנשים זה גם יכול להיות כדאי, בהתאם לתקציב ולמה שהם רוצים ולמה שהם צריכים.
הנקודה היא שאין מה לכתוב על השוואה בין מסכי המדבקה השונים.
הפרמטרים הרלוונטיםי היחידים בהם זה המחיר, שאפשר פשוט לראות בחנות, והאמינות שאי אפשר באמת לבדוק, אלא רק לאגור סטטיסטיקה לאורך זמן מהרבה אנשים.
חוץ מזה, כמו שצויין, רובם הם ממש אותו מסך מאותו יצרן, הרי זה מהות המושג "מסך מדבקה".
ההשוואה שעושים כאן למגזיני או תוכניות רכב לא נכונה, כי אין ממש מכוניות מדבקה (טוב, גם זה לא לגמרי מדויק, אבל זה לא דומה למוצרי אלקטרוניקה.)
בין פיאט ישנה ללאדה דווקא בהחלט אפשר לכתוב השוואה מענינת ושימושית. השוני בין מכוניות זולות יכול להיות גדול ומעניין.
בוודאי שאפשר ולחלק מהאנשים זה גם יכול להיות כדאי, בהתאם לתקציב ולמה שהם רוצים ולמה שהם צריכים.
הנקודה היא שאין מה לכתוב על השוואה בין מסכי המדבקה השונים.
הפרמטרים הרלוונטיםי היחידים בהם זה המחיר, שאפשר פשוט לראות בחנות, והאמינות שאי אפשר באמת לבדוק, אלא רק לאגור סטטיסטיקה לאורך זמן מהרבה אנשים.
חוץ מזה, כמו שצויין, רובם הם ממש אותו מסך מאותו יצרן, הרי זה מהות המושג "מסך מדבקה".
ההשוואה שעושים כאן למגזיני או תוכניות רכב לא נכונה, כי אין ממש מכוניות מדבקה (טוב, גם זה לא לגמרי מדויק, אבל זה לא דומה למוצרי אלקטרוניקה.)
בין פיאט ישנה ללאדה דווקא בהחלט אפשר לכתוב השוואה מענינת ושימושית. השוני בין מכוניות זולות יכול להיות גדול ומעניין.
משה
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
לדעתי יש כיום סדרות זולות לחברות גדולות כמו סמסונג ופנסוניק - מה שמייתר לחלוטין חברות מדבקה עלומות שם.
כמה דוגמאות
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732552
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728136
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708866
כמה דוגמאות
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708866
- moco
-
- גורו

תמיד אפשר יותר זול.sagyle כתב:לדעתי יש כיום סדרות זולות לחברות גדולות כמו סמסונג ופנסוניק - מה שמייתר לחלוטין חברות מדבקה עלומות שם.
כמה דוגמאות
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708866...
כשכתבת "זולות" התכוונת זולות יחסית למה שהיה בעבר . זה עדיין יכול להיות מאוד יקר להרבה אנשים.
אין ספק שיש מקום בשוק למוצרי מדבקה וכנראה תמיד יהיה.
עצם זה שיש הרבה יבואני מדבקות ורואים אותם בכל סופר, מוכיח שזה עונה על צרכיהם של הרבה מאוד אנשים.
משה
- tvholic
-
- חבר ותיק

נכון שאין מכוניות מדבקה אבל הכוונה הייתה בתפישה. אפשר לעשות סקירה למסכים זולים ולא איכותיים (בהקבלה לסוזוקי אלטו, יונדאי I10 או משומשות זולות באזור 30K) ולא רק למסכי יוקרה (בהקבלה לBMW סדרה 5\7 או אפילו סדרה 1 או טויוטה קאמרי).
אני לא התכוונתי להשוואה בין מסכי מדבקה דווקא אלא למסכים זולים שעלותם באזור שכר המינימום (החודשי לא השנתי).
אני לא התכוונתי להשוואה בין מסכי מדבקה דווקא אלא למסכים זולים שעלותם באזור שכר המינימום (החודשי לא השנתי).
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- moco
-
- גורו

אם כוונתך לקחת מסך זול שכזה ולתאר את תכונותיו, בעיקר במה הוא סביר ובמה הוא גרוע (הרי בכל זאת אפשר לראות בו תוכניות טלויזיה), אז אני מסכים איתך.tvholic כתב:נכון שאין מכוניות מדבקה אבל הכוונה הייתה בתפישה. אפשר לעשות סקירה למסכים זולים ולא איכותיים (בהקבלה לסוזוקי אלטו, יונדאי I10 או משומשות זולות באזור 30K) ולא רק למסכי יוקרה (בהקבלה לBMW סדרה 5\7 או אפילו סדרה 1 או טויוטה קאמרי).
אני לא התכוונתי להשוואה בין מסכי מדבקה דווקא אלא למסכים זולים שעלותם באזור שכר המינימום (החודשי לא השנתי)....
במיוחד מעניין יהיה לדעת בדיוק על מה מוותרים יחסית למסך ממותג (לא מדבקה) ממוצע.
אם יש משאבים ורצון לעשות דבר כזה באתר, זה כבר עיניין אחר.
משה
- sagyle
-
- חבר ותיק

נתתי לך פה טלוויזיות של 42 בפחות מ3K ש"ח .moco כתב:תמיד אפשר יותר זול.sagyle כתב:לדעתי יש כיום סדרות זולות לחברות גדולות כמו סמסונג ופנסוניק - מה שמייתר לחלוטין חברות מדבקה עלומות שם.
כמה דוגמאות
כשכתבת "זולות" התכוונת זולות יחסית למה שהיה בעבר . זה עדיין יכול להיות מאוד יקר להרבה אנשים.
עצם זה שיש הרבה יבואני מדבקות ורואים אותם בכל סופר, מוכיח שזה עונה על צרכיהם של הרבה מאוד אנשים....
אם זה יקר לך אל תקנה טלוויזיה בכלל. מה אתה כבר מקבל בסופר ? fujicom ב 2500?!!
אם אתה לא מבין את ההבדל בין לשלם 2800 ולקנות סמסונג לבין לשלם 2500 ולקנות fujicom אז באמת אין מקום בפורום לשאלות כאלו, מצטער.
- moco
-
- גורו

אתה רציני? סלח לי על הבוטות אבל אתה יודע איפה אתה חי?sagyle כתב:נתתי לך פה טלוויזיות של 42 בפחות מ3K ש"ח .moco כתב:תמיד אפשר יותר זול.sagyle כתב:לדעתי יש כיום סדרות זולות לחברות גדולות כמו סמסונג ופנסוניק - מה שמייתר לחלוטין חברות מדבקה עלומות שם.
כמה דוגמאות
עצם זה שיש הרבה יבואני מדבקות ורואים אותם בכל סופר, מוכיח שזה עונה על צרכיהם של הרבה מאוד אנשים....
אם זה יקר לך אל תקנה טלוויזיה בכלל. מה אתה כבר מקבל בסופר ? fujicom ב 2500?!!
אם אתה לא מבין את ההבדל בין לשלם 2800 ולקנות סמסונג לבין לשלם 2500 ולקנות fujicom אז באמת אין מקום בפורום לשאלות כאלו, מצטער....
יש הרבה אנשים במדינה הזו שגם להגיע ל2500 (ב40 תשלומים) זה מתיחה גדולה של התקציב. אז אתה מציע להם לא לקנות בכלל? והם דווקא מתים לראות את המונדיאל בדיוק כמונו.
חוץ מזה אפשר לקנות טלויזיות בהרבה פחות מ2500.
אני מסכים שהאנשים הללו לא יקראו יותר מידי באתר הזה, אבל זה ממש לא מייתר את המדבקות.
אין פה כל כך עיניין של דיעה אישית אלא של עובדות. מייבאים מדבקות וקונים אותן הרבה (לפי מה שאני רואה בכל סופר). זה לבד מוכיח שיש לזה מקום בשוק.
משה
- gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
לדעתי סדרות הכניסה של LG וסמסונג, קרובות מאוד למחירי מסכי מדבקה,
מה עוד שכאשר כבר כן מסתכלים על היבט המחיר כי הרי זה מה שמעניין כשקונים מסך כזה,
לא תמיד הזול באמת זול, ברוב המקרים מקבלים על מסך מדבקה שנת אחריות אחת בלבד,
בעוד שב LG או סמסונג ושות' מקבלים לרוב 3 שנים גם על הסדרות הזולות מה שהופך אותן לאטרקטיביות יותר,
דוגמה מהעולם שלי, מישהו מהעבודה שלי התייעץ איתי לרכוש לחדר שינה מסך 32 אינץ', והיה נעול על ה פילוט
מהשופר-סל שעולה 1799 ש"ח עם שנת אחריות אחת, לבסוף לקח לאחר הצעתי, את ה LG LD330 עם 3 שנים
של חברת ח.י ב 2200 ש"ח! 400 ש"ח הפרש למותג, ועוד 2 שנות אחריות, לא שווה..??
מה עוד שכאשר כבר כן מסתכלים על היבט המחיר כי הרי זה מה שמעניין כשקונים מסך כזה,
לא תמיד הזול באמת זול, ברוב המקרים מקבלים על מסך מדבקה שנת אחריות אחת בלבד,
בעוד שב LG או סמסונג ושות' מקבלים לרוב 3 שנים גם על הסדרות הזולות מה שהופך אותן לאטרקטיביות יותר,
דוגמה מהעולם שלי, מישהו מהעבודה שלי התייעץ איתי לרכוש לחדר שינה מסך 32 אינץ', והיה נעול על ה פילוט
מהשופר-סל שעולה 1799 ש"ח עם שנת אחריות אחת, לבסוף לקח לאחר הצעתי, את ה LG LD330 עם 3 שנים
של חברת ח.י ב 2200 ש"ח! 400 ש"ח הפרש למותג, ועוד 2 שנות אחריות, לא שווה..??
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
moco .
הדוגמא שנתת . היא פשוט לא לעניין .
מוצרי מדבקה . רובם אינם אמינים כלל . והתוצאה היא שכל דבר בזול עולה ביוקר .
אם מישהו מתכוון לרכוש מסך חדש . והוא מתלבט בין מסך איכותי של מותג איכותי ומהמר לרכוש מוצר מדבקה בשביל 400 ש"ח .
תאמין לי שלא מדובר בתקציב פשוט חוסר מודעות לאיזה *** הוא הולך לרכוש .
אם מישהו מתכוון לרכוש מסך חדש . והוא מתלבט בין מסך איכותי של מותג איכותי ומהמר לרכוש מוצר מדבקה בשביל 400 ש"ח .
תאמין לי שלא מדובר בתקציב פשוט חוסר מודעות לאיזה *** הוא הולך לרכוש .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- tvholic
-
- חבר ותיק

9000ES ן gechts - אתם צודקים לגמרי.
בשביל 400 שקל שווה למתוח את התקציב ולקחת מותג ידוע עם שנת אחריות נוספת.
פשוט להוסיף עוד תשלום או שתיים (או 11 שקל לחודש X36 תשלומים).
אני מסכים עם איציק שלרוב מדובר בחוסר מודעות מה הוא הולך לרכוש (התייחסות לזה עוד שנייה)
מה שכתב MOCO אינו שולל כלל את דבריו של אף אחד מכם והם כן לעניין לדעתי. אכן יש לא מעט אנשים ש 2500 זה לא מעט כסף בשבילם, אך אינני מסכים שאותם אנשים לא יקראו כאן באתר. האתר הוא מעוזם של חובבי התחום והפורומים השונים כאן באתר גם אם ממונם אינו מאפשר רכישה של ציוד ודגמים שרצים על גבי הפורום.
השרשור נראה לי קצת יצא מהקשרו ואנסה להחזירו. בהתחלה הוא דיבר על ביצוע סקירות למסכי מדבקה.
אם יהיו באתר סקירות על מסכי מותג ברמת הכניסה עליהם דיברו sagyle ו-gechts תיווצר מודעות עליה דיבר 9000ES.
יכול להיות שהרבה אנשים היום אומרים לעצמם "אני גם ככה לא קונה מסך ב15K אז אני כבר אלך על הכי ***\הכי פשוט=הכי זול"
אבל אם הייתה סקירה אובייקטיבית ומכוילת של מסך בסיסי באזור 3-4K אז אני בטוח שהדברים היו נראים אחרת.
אגב, זה גם טוב ליבואנים של המותגים כי גם רמות הכניסה שלהם יקבלו ביקורת אובייקטיבית ותהיה להם מודעות.
בשביל 400 שקל שווה למתוח את התקציב ולקחת מותג ידוע עם שנת אחריות נוספת.
פשוט להוסיף עוד תשלום או שתיים (או 11 שקל לחודש X36 תשלומים).
אני מסכים עם איציק שלרוב מדובר בחוסר מודעות מה הוא הולך לרכוש (התייחסות לזה עוד שנייה)
מה שכתב MOCO אינו שולל כלל את דבריו של אף אחד מכם והם כן לעניין לדעתי. אכן יש לא מעט אנשים ש 2500 זה לא מעט כסף בשבילם, אך אינני מסכים שאותם אנשים לא יקראו כאן באתר. האתר הוא מעוזם של חובבי התחום והפורומים השונים כאן באתר גם אם ממונם אינו מאפשר רכישה של ציוד ודגמים שרצים על גבי הפורום.
השרשור נראה לי קצת יצא מהקשרו ואנסה להחזירו. בהתחלה הוא דיבר על ביצוע סקירות למסכי מדבקה.
אם יהיו באתר סקירות על מסכי מותג ברמת הכניסה עליהם דיברו sagyle ו-gechts תיווצר מודעות עליה דיבר 9000ES.
יכול להיות שהרבה אנשים היום אומרים לעצמם "אני גם ככה לא קונה מסך ב15K אז אני כבר אלך על הכי ***\הכי פשוט=הכי זול"
אבל אם הייתה סקירה אובייקטיבית ומכוילת של מסך בסיסי באזור 3-4K אז אני בטוח שהדברים היו נראים אחרת.
אגב, זה גם טוב ליבואנים של המותגים כי גם רמות הכניסה שלהם יקבלו ביקורת אובייקטיבית ותהיה להם מודעות.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- moco
-
- גורו

האימרה הזו, היא מן הסתם, הקלישאה הכי מצוטטת באתר הזה9000es כתב:moco .
...
לפעמים היא נכונה ולפעמים לא, כל מקרה לגופו.
דוגמא: חברים רבים וגם אני בעבר רכשנו מערכות ק"ב משולבות ב$200 בדיוטי פרי. לא מתוך תמימות לגבי איכות וגם לא מתוך תמימות לגבי אורך החיים, אלא "יאללה, כולה $200, נראה מה זה הקולנוע הבייתי הזה שמדברים עליו".
אצלי המערכת חיה 3 שנים ולא הוחלפה בגלל קילקול, ואצל כמה חברים היא עדיין מנגנת (כבר 5 שנים).
בגלל מערכת כזו בכלל הגעתי להתעניין קצת בתחום ובגלל זה בעצם אני הגעתי לכתוב כרגע בפורום הזה
אם נחזור לטלויזיות, לא כל רוכשי טלויזיות המדבקה רוכשים אותן מתמימות לגבי האיכות והאמינות. לרוב האנשים האיכות ממש לא מזיזה ובמקרה כזה יש היגיון לא קטן להוציא פחות כסף כאשר חוסר האמינות זה רק סיכון שלעיתים קרובות לא מתממש.
צריך לזכור גם שאחד השיקולים הנכונים שדוחפים אנשים (שלא רגישים לאיכות) לקנות מדבקות זולות זה קצב שינוי הטכנולוגיה. למה להשקיע במכשיר טוב ואמין כאשר אתה חושש בצדק שתוך שנה שנתיים יצא כבר משהו חדש. אולי אתה בכלל מחכה ל3D ואז תשקיע.
כל אחד ושיקוליו.
אני חוזר שעצם זה שקיים שוק גדול למוצרים הללו זו עובדה שמשמעותה שיש לזה ביקוש רב.
ביקוש כזה גדול לא נובע רק או בעיקר מתמימות וחוסר הבנה, הוא נובע מחוסר עיניין באיכות (ואמינות). לא לכולם זה חשוב.
בזה אני דווקא לגמרי מסכים איתך. עדיף לקנות משהו יותר זול ויש. אלה פשוט מדבקות יקרות.9000es כתב: אם מישהו מתכוון לרכוש מסך חדש . והוא מתלבט בין מסך איכותי של מותג איכותי ומהמר לרכוש מוצר מדבקה בשביל 400 ש"ח .
תאמין לי שלא מדובר בתקציב פשוט חוסר מודעות לאיזה *** הוא הולך לרכוש ....
מה שאני לא מסכים זה להגיד כמו שנאמר מקודם "עדיף לא לקנות טלויזיה בכלל" לאדם שלא יכול להרשות לעצמו לקנות טלויזיה ממותגת.
משה
- sagyle
-
- חבר ותיק

אם אני מראה לך שההבדל הוא 10 אחוז במחיר מול טלוויזיה ממותג של חברת מדבקה שהחלקים שלו כבר לא נמצאים בטלוויזיות ממותגות כבר מס' שנים וסטטיסטית אין מה לעשות הוא כנראה מחזיק פחות מעמד. (והוא גם מציג תמונה נוראית)
ולמרות שההבדל הוא רק 10 אחוז אתה עדיין אומר שלאנשים מסויימים שווה לקנות את המדבקה, אז אני עדיין דבק בזה שלא יקנו בכלל מאשר לחסוך את ה300 ש"ח.
ביקור אחד של טכנאי יעלה להם יותר מזה.
אין קשר בין מערת ק"ב של 200 דולר לבין ההשוואה שמבוצעת כאן. אם הייתה מערכת של fujicom שהיתה עולה 200 דולר ועוד אחת של פיוניר שהייתה עולה 220 דולר- אף אחד לא היה ממליץ על הזולה יותר (ויסלחו לי חברת FUJICOM שאני כל הזמן מזכיר אותם אבל הם מפרסמים די הרבה ויש המון אנשים שלא מבינים בכלל שמדובר בחברת מדבקה).
אם אתה מעוניין לקנות טלוויזיה וחשוב לך המחיר אמרתי כבר מה דעתי. הרי אנחנו מדברים על עלות תועלת על הזמן ולא רק על מחיר. אני בטוח שהעלות תועלת שתתקבל מטלוויזית מדבקה נמוכה הרבה יותר ובעצם משלמים הרבה יחסית על איכות ירודה.
ולמרות שההבדל הוא רק 10 אחוז אתה עדיין אומר שלאנשים מסויימים שווה לקנות את המדבקה, אז אני עדיין דבק בזה שלא יקנו בכלל מאשר לחסוך את ה300 ש"ח.
אין קשר בין מערת ק"ב של 200 דולר לבין ההשוואה שמבוצעת כאן. אם הייתה מערכת של fujicom שהיתה עולה 200 דולר ועוד אחת של פיוניר שהייתה עולה 220 דולר- אף אחד לא היה ממליץ על הזולה יותר (ויסלחו לי חברת FUJICOM שאני כל הזמן מזכיר אותם אבל הם מפרסמים די הרבה ויש המון אנשים שלא מבינים בכלל שמדובר בחברת מדבקה).
אם אתה מעוניין לקנות טלוויזיה וחשוב לך המחיר אמרתי כבר מה דעתי. הרי אנחנו מדברים על עלות תועלת על הזמן ולא רק על מחיר. אני בטוח שהעלות תועלת שתתקבל מטלוויזית מדבקה נמוכה הרבה יותר ובעצם משלמים הרבה יחסית על איכות ירודה.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
sagylesagyle כתב:אם אני מראה לך שההבדל הוא 10 אחוז במחיר מול טלוויזיה ממותג של חברת מדבקה שהחלקים שלו כבר לא נמצאים בטלוויזיות ממותגות כבר מס' שנים וסטטיסטית אין מה לעשות הוא כנראה מחזיק פחות מעמד. (והוא גם מציג תמונה נוראית)
אם אתה מעוניין לקנות טלוויזיה וחשוב לך המחיר אמרתי כבר מה דעתי. הרי אנחנו מדברים על עלות תועלת על הזמן ולא רק על מחיר. אני בטוח שהעלות תועלת שתתקבל מטלוויזית מדבקה נמוכה הרבה יותר ובעצם משלמים הרבה יחסית על איכות ירודה....
כל מה שאתה כותב זה נכון מאוד .
כל השרשור הזה נולד כדי לעורר מהומה סביב מוצרי מדבקה . שבזמן האחרון חתך המכירות שלהם יורד בגדול .
עקב ירידת המחירים של מותגי הענק .
לכן אני שוב כותב ומסביר מי הולך לרכוש מוצר מדבקה פשוט עושה טעות איומה . ההפרש במחיר בין מוצר מדבקה למותג איכותי הוא די זניח בעיקר במסכים בגדלים 32-37 אינצ' שאלה הם המידות הנמכרות ביותר .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- moco
-
- גורו

אני בוודאי לא טענתי שלקנות מדבקה ב10% פחות זה דיל טוב. גם אני לא הייתי קונה דבר כזה.
א) יש טלויזיות יותר זולות.
ב) גם אם לא היו, עדיין בן אדם שבשבילו נורא חשובה טלויזיה (נניח למונדיאל) וה10% האלה זה כבר מעבר לגבול (תמיד יש גבול), אני לא יכול להמליץ לו "עדיף שלא תהיה לך טלויזיה".
בוא גם לא נגזים עם נושא חוסר האמינות. אם הן היו כל כך לא אמינות זה היה מתפוצץ כבר מזמן. סה"כ מדובר במכשירים שעובדים. אם כבר, הסיכון הוא לא כל כך באמינות הטכנית של המכשיר אלא בכיבוד האחריות של העומדים מאחוריו בהשוואה ליבואנים של המותגים.
א) יש טלויזיות יותר זולות.
ב) גם אם לא היו, עדיין בן אדם שבשבילו נורא חשובה טלויזיה (נניח למונדיאל) וה10% האלה זה כבר מעבר לגבול (תמיד יש גבול), אני לא יכול להמליץ לו "עדיף שלא תהיה לך טלויזיה".
בוא גם לא נגזים עם נושא חוסר האמינות. אם הן היו כל כך לא אמינות זה היה מתפוצץ כבר מזמן. סה"כ מדובר במכשירים שעובדים. אם כבר, הסיכון הוא לא כל כך באמינות הטכנית של המכשיר אלא בכיבוד האחריות של העומדים מאחוריו בהשוואה ליבואנים של המותגים.
משה
- sagyle
-
- חבר ותיק

moco - תקנה טלוויזית מדבקה ותהנה.
אתה לא תצליח לשנות את דעתינו ואנו בטח לא נצליח לשנות את שלך.
אתה לא תצליח לשנות את דעתינו ואנו בטח לא נצליח לשנות את שלך.
- moco
-
- גורו

אם זה מה שאתה מציע לי, אז כנראה לגמרי לא הבנת או לא קראתי מה שכתבתי (גם בהודעה הממש קודמת).sagyle כתב:moco - תקנה טלוויזית מדבקה ותהנה....
מילא, שיהיה
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אתם סטיתם לחלוטין מנושא השרשור.
השאלה המקורית הייתה מדוע לא עושים סקירות באתר על מותגי המדבקה.
אתם כבר מחליטים אם שווה לקנות או לא שווה לקנות, אם יש לאנשים תקציב או אין להם.
זה לא רלוונטי לנושא השרשור.
בכל זאת, אני אומר משהו דווקא בנושא הרכישה ולא בנושא הסקירות.
כפי שכתב moco, יש לא מעט אנשים שגם 2500 ש"ח זו חריגה רצינית מהסכום שהם יכולים להוציא, מה שאומר שזה כסף שיורד להם מדברים חשובים אחרים.
עכשיו, ניקח משפחה כזו, שצופים בטלוויזיה CRT 25" בסלון, אבל מה לעשות, הטלוויזיה התקלקלה.
האם עדיין הייתם אומרים להם לא לקנות בכלל טלוויזיה אם אין להם תקציב גבוה יותר?
או מישהו שלא מעניינת אותו האיכות (תתפלאו, אבל דווקא מי שמאכלס את הפורום הזה ופורומים דומים, הם ה"חריגים" בחברה, הרוב אומרים שהם גם ככה לא מרגישים בהבדלים), אין שום סיבה שאחד כזה ישקיע יותר במסך.
אני יודע שלחלקנו זה נשמע כחילול הקודש, אבל זו המציאות, וכראיה לכך, תוכלו לראות ששוק המדבקות הוא שוק מאד מפותח, עם המון "דגמים" (במרכאות, כי זה מספר מועט של דגמים רק שעם הרבה מדבקות).
ואם נחזור לנושא המקורי של השרשור, אני לא חושב שיש מקום לסקירה של מותגי מדבקה באתר מפני שכמו שכתבתי קודם, וכמו שכתב עופר ועוד משתתפים אחרים, ההבדל בין רוב המסכים, הוא רק המדבקה שמופיעה עליהם והמחיר, ובהתחשב בכך שבדיקה של מסך היא לא בדיקה של 5 דקות (חפשו את ההודעה של זיו כדי להגיע למאמר של עופר שמסביר מה כוללת בדיקה כזו), אין שום הצדקה לעשות זאת.
כן אפשר (ואת זה גם עשו) לתת סקירות של מותגים מוכרים (לא מדבקה) ולא להתייחס רק למוצרי ה-High End של המותגים, אלא לגוון קצת עם מוצרים ברמת כניסה או ברמות הבינוניות, כאלו שמתאימים לרובנו.
השאלה המקורית הייתה מדוע לא עושים סקירות באתר על מותגי המדבקה.
אתם כבר מחליטים אם שווה לקנות או לא שווה לקנות, אם יש לאנשים תקציב או אין להם.
זה לא רלוונטי לנושא השרשור.
בכל זאת, אני אומר משהו דווקא בנושא הרכישה ולא בנושא הסקירות.
כפי שכתב moco, יש לא מעט אנשים שגם 2500 ש"ח זו חריגה רצינית מהסכום שהם יכולים להוציא, מה שאומר שזה כסף שיורד להם מדברים חשובים אחרים.
עכשיו, ניקח משפחה כזו, שצופים בטלוויזיה CRT 25" בסלון, אבל מה לעשות, הטלוויזיה התקלקלה.
האם עדיין הייתם אומרים להם לא לקנות בכלל טלוויזיה אם אין להם תקציב גבוה יותר?
או מישהו שלא מעניינת אותו האיכות (תתפלאו, אבל דווקא מי שמאכלס את הפורום הזה ופורומים דומים, הם ה"חריגים" בחברה, הרוב אומרים שהם גם ככה לא מרגישים בהבדלים), אין שום סיבה שאחד כזה ישקיע יותר במסך.
אני יודע שלחלקנו זה נשמע כחילול הקודש, אבל זו המציאות, וכראיה לכך, תוכלו לראות ששוק המדבקות הוא שוק מאד מפותח, עם המון "דגמים" (במרכאות, כי זה מספר מועט של דגמים רק שעם הרבה מדבקות).
ואם נחזור לנושא המקורי של השרשור, אני לא חושב שיש מקום לסקירה של מותגי מדבקה באתר מפני שכמו שכתבתי קודם, וכמו שכתב עופר ועוד משתתפים אחרים, ההבדל בין רוב המסכים, הוא רק המדבקה שמופיעה עליהם והמחיר, ובהתחשב בכך שבדיקה של מסך היא לא בדיקה של 5 דקות (חפשו את ההודעה של זיו כדי להגיע למאמר של עופר שמסביר מה כוללת בדיקה כזו), אין שום הצדקה לעשות זאת.
כן אפשר (ואת זה גם עשו) לתת סקירות של מותגים מוכרים (לא מדבקה) ולא להתייחס רק למוצרי ה-High End של המותגים, אלא לגוון קצת עם מוצרים ברמת כניסה או ברמות הבינוניות, כאלו שמתאימים לרובנו.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
חברים, כבר כתבו - אם יביאו לבדיקה מסכים, אני מאמין שיסקרו אותם. אבל מה ההסתברות שמישהו שהוא אינו חבר פורום וקונה מותגי מדבקה יקרא מה שנכתב ?
האם יש הצדקה להשקעה בבדיקת מסך א או ב שהם מדבקה כאשר ההסתברות שמישהו מעבר לקוראי הפורום יקרא את תוצאות הסקירה ? אני חושב שזו השאלה.
משה - אתה צודק, אבל אני מרחם על הבנאדם שיקנה LCD מדבקה כדי לראות את המונדיאל ויראה דמויות נמרחות, זו חווית צפיה מאוד לא נעימה. דוד שלי עובר אותה על בשרו. שאלתי אותו למה לא התייעץ איתי. והוא לא קנה מדבקה אלא מותג - רק שהוא קנה LCD והוא מתבאס מאיכות הצפיה של משחקי כדורגל (לא רק כדורגל ישראלי..
) שאלתי למה לא קנה פלזמה - אמר שאמרו לו שזו טכנולוגיה ישנה... חמש דקות באתר או בשיחה איתי והוא היה קונה כנראה טיפה בזול יותר אותו גודל מסך והיה נהנה הרבה יותר.חזרה לשאלה המקורית - האם שווה להשקיע זמן בסקירת מוצר מדבקה כאשר הסיכוי שיקרא אותו מישהו שאינו חבר האתר נמוך ביותר ?
האם יש הצדקה להשקעה בבדיקת מסך א או ב שהם מדבקה כאשר ההסתברות שמישהו מעבר לקוראי הפורום יקרא את תוצאות הסקירה ? אני חושב שזו השאלה.
משה - אתה צודק, אבל אני מרחם על הבנאדם שיקנה LCD מדבקה כדי לראות את המונדיאל ויראה דמויות נמרחות, זו חווית צפיה מאוד לא נעימה. דוד שלי עובר אותה על בשרו. שאלתי אותו למה לא התייעץ איתי. והוא לא קנה מדבקה אלא מותג - רק שהוא קנה LCD והוא מתבאס מאיכות הצפיה של משחקי כדורגל (לא רק כדורגל ישראלי..
Vocare Ad Regnum
- קוקיה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
מרצדס לקסוס קדילק אאודי
הכי טובות אבל לי יש פיאט פונטו כבר 4 שנים ונוסעת כמו שד.
פיליפס סוני שרפ סמסונג פנסוניק lg הכי טובות.לי יש מוצר מדבקה שעובד כמו סוס כבר 3 שנים.
אם יתקלקל ילך לפח .אולי יהיה לד מוצר מדבקה נוכל לקנות.
אז תמשיכו לקשקש ותסתכלו כמה מוצרי מדבקה קונים.
דרך אגב לפני 4 שנים קניתי מערכת קולנוע ביתית של פירלס עם מגבר ימהה וdvd פרוסאונד.עובדים מעולה.
גם שני מזגנים מוצרי מדבקה עושים את העבודה.
אז תמשיכו לקשקש ולהשוויץ .כמו שלא כל אחד נוסע על מרצדס ופיאט פונטו עושה את העבודה כך מוצר מדבקה עושה עבודה מעולה.ההבדל באיכות בינו לבין מותג יוקרתי לא גדול והינו אישי .יש מי שלא מרגיש טוב בלי סוני או פיליפס על המסך ויש מי שזה לא מענין אותו.
פיליפס סוני שרפ סמסונג פנסוניק lg הכי טובות.לי יש מוצר מדבקה שעובד כמו סוס כבר 3 שנים.
אם יתקלקל ילך לפח .אולי יהיה לד מוצר מדבקה נוכל לקנות.
אז תמשיכו לקשקש ותסתכלו כמה מוצרי מדבקה קונים.
דרך אגב לפני 4 שנים קניתי מערכת קולנוע ביתית של פירלס עם מגבר ימהה וdvd פרוסאונד.עובדים מעולה.
גם שני מזגנים מוצרי מדבקה עושים את העבודה.
אז תמשיכו לקשקש ולהשוויץ .כמו שלא כל אחד נוסע על מרצדס ופיאט פונטו עושה את העבודה כך מוצר מדבקה עושה עבודה מעולה.ההבדל באיכות בינו לבין מותג יוקרתי לא גדול והינו אישי .יש מי שלא מרגיש טוב בלי סוני או פיליפס על המסך ויש מי שזה לא מענין אותו.