מדובר ב-RELAY של השידור האירופאי. יראו מדהים (אם זה כוס התה שלך...).
יש שמועה גם שזה יהיה ב-5.1
...
ראיתי ושמעתי היום. זה לא 5.1 וחבל....
אבל גם במצב CSII ברסיבר הסאונד טוב מאוד...
arotman
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
שליחה
oferlaor כתב:ariesjer,
מדובר ב-RELAY של השידור האירופאי. יראו מדהים (אם זה כוס התה שלך...).
יש שמועה גם שזה יהיה ב-5.1
...
או קי השאלתי כרטיס YES מחבר והקלטתי ישירות במחשב חלק מהמופע אני העלתי הקלטה בגודל 200 מגה
המכילה את השידור ערוך בחיתוך בלבד עם תוכנת VideoReDo TVSuite V4 לצורך התרשמות מהאיכות.
שידור ב 2 ערוצים בלבד ב MPEG AUDIO 192Kbit.
וידאו בהבחנה של 25HZ 1080I ובביטרייט ממוצע של 12MBIT.
עם פיקים של עד 18MBIT.
והכי חשוב רגע היסטורי לוגו HD לערוץ הראשון ולא זה לא אחד באפריל:
ככל הנראה יימות המשיח קרובים מאי פעם
אני מניח שאיבוד ה-5.1 הוא המחיר על השתלת הלוגו והתרגום.
חבל, אני די בטוח שמהלווין השידור מתקבל ב-5.1
אבל, לאט לאט.
וכן, הם צריכים לעשות משהו בקשר ללוגו.
drixie
חבר ותיק
תגובות: 1244
שליחה
למה שלא תשימו פתק בכותל, זה יותר יעיל. ערוץ 1 עשה את הלוגו? איך? על 386? אה, בעצם זה מחשב, הטכנאים לא מרשים מחשב, הם שמים כתוביות עם מטול שקפים. אולי ילד של אחד העובדים עשה להם. סתם. מי ששם את הלוגו זה YES ו HOT. כש YES פתחו את 511 בהתחלה, היו שידורים של סרטים מערוצי הסרטים ביחד עם הלוגו של הרשות. בקיצור, במקום לשים STARS שמו טבעות. כרגיל, ישראבלוף
UserName
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
שליחה
מה פתאום, YES ו-HOT קנו את השידורים מהערוץ הראשון כשהערוץ הראשון הביא להם את הלוגו שלהם בשביל שידביקו בשידור, YES ו-HOT חוץ מלהעביר את השידור בHD בעזרת הציוד שלהם לא עשו כלום.
yitzhak_k
חבר פעיל
תגובות: 52
שליחה
יש לי בקשה מ arotman, אבקש ממך אם תוכל להקליט את השיר של הראל סקעת באירוויזיון בHD.
arotman
חבר במועדון HT
שליחה
yitzhak_k כתב:יש לי בקשה מ arotman, אבקש ממך אם תוכל להקליט את השיר של הראל סקעת באירוויזיון בHD.
...
על האש... בעזרת השם מחר אני יקליט ויעלה לאינטרנט.
ouhikuhuk
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
שליחה
שמתם לב שהשידור של ה HD עבר שינויי איכות עבור ערוץ 11 הרגיל ושם הערוץ נראה זוועה! ולא בגלל שזה לא HD אלה בגלל שהתמונה הייתה מטושטשת
בדקתי את השידור בערוץ DUNA TV (הונגרי) שגם שידר את התחרות גם הוא העביר את השידור של DUNA HD לערוץ ה DUNA הרגיל 148 בהוט) והוריד איכות ושם ראו ממש אבל ממש טוב (יחסית ל שידור שהוא לא HD) מה הסיבה?
---------
arotman האם תוכל לעזור לי (דרך הודעה פרטית) אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידת וידאו HD (שיתחבר לערוצי ה HD בממיר של הוט. )מאיפה מתחילים?
arotman
חבר במועדון HT
שליחה
ouhikuhuk כתב:שמתם לב שהשידור של ה HD עבר שינויי איכות עבור ערוץ 11 הרגיל ושם הערוץ נראה זוועה! ולא בגלל שזה לא HD אלה בגלל שהתמונה הייתה מטושטשת
בדקתי את השידור בערוץ DUNA TV (הונגרי) שגם שידר את התחרות גם הוא העביר את השידור של DUNA HD לערוץ ה DUNA הרגיל 148 בהוט) והוריד איכות ושם ראו ממש אבל ממש טוב (יחסית ל שידור שהוא לא HD) מה הסיבה?
---------
arotman האם תוכל לעזור לי (דרך הודעה פרטית) אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידת וידאו HD (שיתחבר לערוצי ה HD בממיר של הוט. )מאיפה מתחילים?
theAman כתב:אז אכן, האירוויזיון משודר באפיק הזה (511 ב-YES), באיכות HD.
משהו אחד שחייבים לטפל בו עכשיו, לפני המונדיאל, זה הלוגו של הערוץ.
איכשהו צריך להסביר לחבר'ה שם ברשות השידור שהלוגו הזה חייב להיות שקוף, במיוחד בימי המונדיאל שבו הפלזמות של שוחרי הספורט שביננו יהיו דלוקות מהשעה 14:30 ועד כמעט חצות על הערוץ הזה, הצריבה היא רק עניין של זמן.
יש למישהו מושג איך לדחוף את זה כבר מעכשיו?
...
theAman
הלוואי שהיה עם מי לדבר לגבי הנושא המעצבן הזה . כוונתי היא ללוגואים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
9000es כתב:
theAman כתב:אז אכן, האירוויזיון משודר באפיק הזה (511 ב-YES), באיכות HD.
משהו אחד שחייבים לטפל בו עכשיו, לפני המונדיאל, זה הלוגו של הערוץ.
איכשהו צריך להסביר לחבר'ה שם ברשות השידור שהלוגו הזה חייב להיות שקוף, במיוחד בימי המונדיאל שבו הפלזמות של שוחרי הספורט שביננו יהיו דלוקות מהשעה 14:30 ועד כמעט חצות על הערוץ הזה, הצריבה היא רק עניין של זמן.
יש למישהו מושג איך לדחוף את זה כבר מעכשיו?
...
theAman
הלוואי שהיה עם מי לדבר לגבי הנושא המעצבן הזה . כוונתי היא ללוגואים .
arotman 2 שאלות נוספות.
מה הדרך הזולה ביותר ($) ללכוד וידאו HD ממקור חיצוני (לדוגמא ממיר הוט HD שברשותי)?
נושא החוקיות לא מעניין אותי.
איך אתה מקליט?
arotman
חבר במועדון HT
שליחה
ouhikuhuk כתב:arotman 2 שאלות נוספות.
מה הדרך הזולה ביותר ($) ללכוד וידאו HD ממקור חיצוני (לדוגמא ממיר הוט HD שברשותי)?
נושא החוקיות לא מעניין אותי.
איך אתה מקליט?
...
אני מקליט עם כרטיס לויין מ YES עם כרטיס חוקי של YES המחובר לקורא כרטיסים מיוחד.
ל HOT למיטב הבנתי אין כרגע פתרון כזה אלא הפתרון החיצוני שהזכרתי לעיל
arotman
חבר במועדון HT
שליחה
arotman כתב:
yitzhak_k כתב:יש לי בקשה מ arotman, אבקש ממך אם תוכל להקליט את השיר של הראל סקעת באירוויזיון בHD.