אתה הולך לקנות היום?
לך לראות, עמוד מול המסך במרחק הצפייה שלך, בקשל לראות גם SD, ותחליט אם זה מפריע לך.
אל תסתמך רק על עיצות. בסופו של דבר המסך יהיה בסלון שלך, לא של "היועצים".
בקיצור, כדאי להמשיך את הדיון לאחר שתראה את המסכים.
בהצלחה
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
כשצופים 70% HD - זה אומר שאם בSD סובלים - זה פחות נורא.
החשיבות היא שHD ייראו ויהנו...
Itay_Pollak כתב:כשצופים 70% HD - זה אומר שאם בSD סובלים - זה פחות נורא.
החשיבות היא שHD ייראו ויהנו...
...
אולי זה גם יחסוך לו כסף בסוף, אם הוא יסבול כ"כ ויחליט להתנתק מהכבלים או מיס
אני בלי טלויזיה כבר 5-6 שנים ואחת הסיבות להתנתקות היתה שראיתי כמה איכות השידור ח*א על המקרן .
erezha
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
שליחה
לא הולך לקנות היום (הלוואי ויכולתי.... הבית עדיין בשיפוצים!)
ולקחתי איתי את העיצה של לבקש לראות שידורי SD זה נראה לי הולך להכריע את סוגיית הגודל (ואולי לגרום לי לשקול מחדש את עניין הפלאזמה)
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
כשאין ברירה אני צופה ביס, אבל אני מקבל את האיכות. אני מוכן לסבול אותה בשביל רוב הזמן שאני צופה בתכני HD.
הסתובבתי לא מעט.. לא מצאתי מקום לראות את הb7000 בגודל 55. ראיתי את ה46 ומאוד התרשמתי!
בנוסף מאוד אהבתי את התמונה של הפיליפס 9704 חבל שהפאנל מאוד מאסיבי ולכן גם מאוד אהבתי את ה8664 שחבל שאותה אין בגודל שונה מ40".
לגביי נושא מרחק הצפייה אז לטעמי הגודל האידיאלי עבורי הוא בין 52-50. אני מתייחס בעיקר לSD שבגדלים אלו הייתי יכול "לסבול" את התמונה. כמובן שעל HD אין מה להוסיף וגם 58" נראה מעולה. פשוט בגודל הזה SD נראה זוועה והעייניים פשוט צריכות לזוז מצד לצד כדי לקלוט את כל התמונה..
לכן לדעתי למרות שמרבית הצפייה שלי היא HD אני מעדיף ללכת על חבילה כוללת שתתאים עבור שני סוגי התוכן.
חבל שאין איזה מסך דק בגדלים 50-52... פשוט האחרות שהן לא LED בגדלים האלה מאוד מאסיביות לסלון הקטן שלי (10 מ') ולכן לצערי כנראה "אתפשר" על הb7000 בגודל 46.
אלא אם יש לכם פתרון טוב יותר..... רעיונות?????
בכל מקרה אנסה היום ללכת לראות את המסך ב55 כי עדיין לא ראיתי אותו אבל ראיתי אחרים בגדלים האלה והיה נראה גדול מדי (שוב רק עבור SD) למשל הפנאסוניק 58" V10
sbwolf
עוסק בתחום
תגובות: 138
שליחה
חכה שבועיים עד חודש מקניית הטלוויזיה ואז תגיד את המשפט הבא ואני מצטט:
"לא יודע למה, אבל פתאום הטלוויזיה נראית לי קטנה מדיי"
אתה צריך לקחת בחשבון שככל הנראה תוך שנה כל התוכן ששווה צפייה יהיה משודר ב-HD כולל אירועי ספורט ולדעתי זאת הקטנת ראש לקנות טלוויזיה קטנה רק בשביל שבשנה הראשונה "תהנה" קצת יותר משידורי SD.
אני לא שמעתי מישהו שאמר שבקולנוע המסך גדול לו מדיי, ותהיה בטוח שביחס הוא הרבה יותר גדול מ-55" למרחק צפייה שלך.
אני רק רוצה לציין שאם אני לא טועה, לפי התקן למרחק של 3 מ' רצוי מסך 72", אז קח בחשבון.
opv
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
שליחה
sbwolf כתב:חכה שבועיים עד חודש מקניית הטלוויזיה ואז תגיד את המשפט הבא ואני מצטט:
אתה צריך לקחת בחשבון שככל הנראה תוך שנה כל התוכן ששווה צפייה יהיה משודר ב-HD כולל אירועי ספורט ולדעתי זאת הקטנת ראש לקנות טלוויזיה קטנה רק בשביל שבשנה הראשונה "תהנה" קצת יותר משידורי SD.
אני לא שמעתי מישהו שאמר שבקולנוע המסך גדול לו מדיי, ותהיה בטוח שביחס הוא הרבה יותר גדול מ-55" למרחק צפייה שלך.
אני רק רוצה לציין שאם אני לא טועה, לפי התקן למרחק של 3 מ' רצוי מסך 72", אז קח בחשבון.
...
erezha
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
שליחה
אני מאוד נוטה להקשיב לדעה המקצועית של האנשים פה...
המרחק כאמור 2.70 הוא בנקודה הרחוקה מהמסך. הכוונה היא שמי שצופה על הספה מהצד יש לו כחצי מטר פחות והוא בעצם צופה ממרחק של כ2.20.
בהתחשב בנתון זה האם אתם עדיין הייתם ממליצים על הb7000 ב55"??
אם יהיה לי מספיק תגובות חותכות פה שכן אז אני אסמוך על המילה שלכם ואלך עליה....
אנא השמיעו קולכם!
eliraza
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
שליחה
erezha כתב:אני מאוד נוטה להקשיב לדעה המקצועית של האנשים פה...
המרחק כאמור 2.70 הוא בנקודה הרחוקה מהמסך. הכוונה היא שמי שצופה על הספה מהצד יש לו כחצי מטר פחות והוא בעצם צופה ממרחק של כ2.20.
בהתחשב בנתון זה האם אתם עדיין הייתם ממליצים על הb7000 ב55"??
אם יהיה לי מספיק תגובות חותכות פה שכן אז אני אסמוך על המילה שלכם ואלך עליה....
אנא השמיעו קולכם!
...
ארז דעתי היא שעל מסך גדול מידי העיניים מרצדות על המסך בנסיון לקלוט את כל התמונה ומתעייפות לאחר זמן מה... (אפשר שלא ניתן להבחין בו בחנות)
לכן אני חושב ש 46 אינץ' מספיק טוב...
אבל האנשים פה יודעים טוב ממני אז אני הולך עם דעתם
sbwolf
עוסק בתחום
שליחה
ארז דעתי היא שעל מסך גדול מידי העיניים מרצדות על המסך בנסיון לקלוט את כל התמונה ומתעייפות לאחר זמן מה... (אפשר שלא ניתן להבחין בו בחנות)
...
16:9 בנוי בצורה כזאת שאתה לא אמור להסתכל על כל המסך, נראה לי שאנשים לא מבינים את זה.
הפורמט הזה הומצא בדיוק מהסיבה שאנשים אמורים להתרכז במרכז המסך, ובראייה ההיקפית הם רואים את צידי המסך, מה שמקנה תחושה מציאותית יותר לתוכן.
eliraza
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
שליחה
sbwolf כתב:
...
16:9 בנוי בצורה כזאת שאתה לא אמור להסתכל על כל המסך, נראה לי שאנשים לא מבינים את זה.
הפורמט הזה הומצא בדיוק מהסיבה שאנשים אמורים להתרכז במרכז המסך, ובראייה ההיקפית הם רואים את צידי המסך, מה שמקנה תחושה מציאותית יותר לתוכן.
...
לא חשבתי על זה ככה...
oferlaor
מנהל
תגובות: 78969
שם מלא: עפר לאור
שליחה
כאמור, 50" זה די והותר למרחק שכזה, אחרת ה-SD יפגע משמעותית (גם ככה זה לא יראה להיט).
sbwolf כתב:חכה שבועיים עד חודש מקניית הטלוויזיה ואז תגיד את המשפט הבא ואני מצטט:
...
אין מצב שכל התוכן יהיה ב-HD עוד שנה
...
פשוט תתנתק מיס או הוט.
sbwolf
עוסק בתחום
שליחה
asaf23
הודעהנשלח: ב' 24/05/2010 14:51 כותרת הודעה:
sbwolf כתב:
חכה שבועיים עד חודש מקניית הטלוויזיה ואז תגיד את המשפט הבא ואני מצטט: