מבקש המלצות לפלסמה לסלון גודל 5.2 - 5.5 מטר
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
כדי לצפות בתכני SD על "100 צריך מקרן עם עיבוד תמונה מעולה ולא נראה לי שיש פה אפילו חצי תקציב לזה,
לי יש את ה 5000 של אפסון מרחק 5 מטר(מסך "114) ותאמין לי SD נראה זוועה ברוב המקרים,
ב 5500 מחליפו של ה 5000 יש שיפור בנושא אבל לא מדהים,
הייתי מציע לבחור לבחור פלזמה מתאימה למרות המרחק,
לי יש את ה 5000 של אפסון מרחק 5 מטר(מסך "114) ותאמין לי SD נראה זוועה ברוב המקרים,
ב 5500 מחליפו של ה 5000 יש שיפור בנושא אבל לא מדהים,
הייתי מציע לבחור לבחור פלזמה מתאימה למרות המרחק,
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אז שיקרינו בגודל 65"
עיבוד הוידאו במקרנים לא שונה מזה שבטלויזיות, ובשני המקרים יש טובים יותר וטובים פחות.
הפקטור היחיד הוא הגודל של המסך שמדגיש תופעות דחיסה שונות.
הפקטור היחיד הוא הגודל של המסך שמדגיש תופעות דחיסה שונות.
-
zuk4
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- opv
-
- חבר מביא חבר

Re: לא יותר מ- 7K
אוקי, אז תקציב סופי יש.zuk4 כתב:לא יותר מ- 7K...
מבין הכוונים שהוצעו כאן: פלזמה 50 , מקרן וכ', לאן אתה רוצה להתקדם כדי שנמליץ על דגמים.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
אם אני לא טועה נראה כי zuk4 מעדיף טלויזיה על פני מקרן....
zuk4,
בגלל מרחק הצפיה הגדול שלך למעשה אין משמעות ל-FHD במסך בגודל 50 אינץ' כך ש-5K יספיקו לך לרכוש מסך פלאזמה HDR טוב.
ממליץ לך לבדוק את הסמסונג 50B450 או 50C430 (דגם חדש - אם קיים במלאי) או LG 50PJ350 (גם כן דגם חדש והוא קיים במלאי).
zuk4,
בגלל מרחק הצפיה הגדול שלך למעשה אין משמעות ל-FHD במסך בגודל 50 אינץ' כך ש-5K יספיקו לך לרכוש מסך פלאזמה HDR טוב.
ממליץ לך לבדוק את הסמסונג 50B450 או 50C430 (דגם חדש - אם קיים במלאי) או LG 50PJ350 (גם כן דגם חדש והוא קיים במלאי).
- opv
-
- חבר מביא חבר

גם פנסוניק X10 וגם סמסונג 550 יכנסו בתקציב
אני חושב שיש עוד הבדלים באיכות התמונה בין 450 ל550 חוץ מהרזולוציה, כדאי לך להשוות אותן אחת ליד השניה מהמרחק שלך ולראות אם שווה לך להשקיע את ההפרש.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

Re: גם פנסוניק X10 וגם סמסונג 550 יכנסו בתקציב
מצד אחד אתה אומר שהבחור לא יראה כלום במסך בגודל 50 אינץ' ממרחק הצפיה שלו ועכשיו אתה סובר שהוא יבדיל בין איכות המסכים הנ"ל?opv כתב:אני חושב שיש עוד הבדלים באיכות התמונה בין 450 ל550 חוץ מהרזולוציה, כדאי לך להשוות אותן אחת ליד השניה מהמרחק שלך ולראות אם שווה לך להשקיע את ההפרש....
מה הטעם להשקיע עוד אלפיים שקל בשביל פיצ'ר שלא ישמש אותו בכלל? או שהעיקר שיהיה לו FHD...
- opv
-
- חבר מביא חבר

גם מבין במסכים ומקרנים, גם קורא מחשבות, גם יפה...
אני מתחיל להצטער שאני נשוי...
יש עוד פרמטרים לאיכות תמונה חוץ מגודל ורזולוציה. ניגודיות, פרטים כהים, צבעים ועוד.
זה שאין לו חשק להשקיע במסך גדול, לא אומר שצריך להתעלל בו
.
יש עוד פרמטרים לאיכות תמונה חוץ מגודל ורזולוציה. ניגודיות, פרטים כהים, צבעים ועוד.
זה שאין לו חשק להשקיע במסך גדול, לא אומר שצריך להתעלל בו
-
zuk4
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
Re: גם פנסוניק X10 וגם סמסונג 550 יכנסו בתקציב
ראשית אדגיש כי ההעדפה שלי היא לפלזמה ולא למקרן.opv כתב:אני חושב שיש עוד הבדלים באיכות התמונה בין 450 ל550 חוץ מהרזולוציה, כדאי לך להשוות אותן אחת ליד השניה מהמרחק שלך ולראות אם שווה לך להשקיע את ההפרש....
כמוכן השתכנעתי ע"י החברים בפורום כי אין טעם לרכישת FHD בגלל המרחק הרב ולכן אלך לכיוון ה- HD.
נאמר לי שה550 כבר לא נמכר ושיש דור מתקדם יותר שאני כרגע לא יודע מהו...?
אני נוטה לקבל את המלצותיו של nils3373 לדגמי הסמסונג וה- LG החדשים, בהנחה שהם לא פחות טובים מה- X10 של פנסוניק
- opv
-
- חבר מביא חבר

המלצות זה נחמד כדי להצתמצם למספר דגמים
אבל כדאי את לראות את המסכים מהרשימה המצומצמת לפני רכישה, מי יודע, אולי תתלהב מהעיצוב?!zuk4 כתב:ראשית אדגיש כי ההעדפה שלי היא לפלזמה ולא למקרן.opv כתב:אני חושב שיש עוד הבדלים באיכות התמונה בין 450 ל550 חוץ מהרזולוציה, כדאי לך להשוות אותן אחת ליד השניה מהמרחק שלך ולראות אם שווה לך להשקיע את ההפרש....
כמוכן השתכנעתי ע"י החברים בפורום כי אין טעם לרכישת FHD בגלל המרחק הרב ולכן אלך לכיוון ה- HD.
נאמר לי שה550 כבר לא נמכר ושיש דור מתקדם יותר שאני כרגע לא יודע מהו...?
אני נוטה לקבל את המלצותיו של nils3373 לדגמי הסמסונג וה- LG החדשים, בהנחה שהם לא פחות טובים מה- X10 של פנסוניק...
אופס, זו גם המלצה...
- freerider
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
יש לי הרגשה באתם קצת מגזימים...
בבית הוריי ממוקם מסך פלזמה בגודל 42" במרחק של 5.5 מטר ממקום הישיבה ורואים בסדר
גמור,אני מניח שמסך בגודל 50" יהיה מספיק אלא אם הוא מחפש חוויה קולנועית.
גמור,אני מניח שמסך בגודל 50" יהיה מספיק אלא אם הוא מחפש חוויה קולנועית.
- opv
-
- חבר מביא חבר

Re: יש לי הרגשה באתם קצת מגזימים...
כמובן שאנחנו מגזימים וכמובן שאנחנו מחפשים חוויה קולנועית.freerider כתב:בבית הוריי ממוקם מסך פלזמה בגודל 42" במרחק של 5.5 מטר ממקום הישיבה ורואים בסדר
גמור,אני מניח שמסך בגודל 50" יהיה מספיק אלא אם הוא מחפש חוויה קולנועית....
לפני הרבה מאוד שנים, חבר הזמין אותי כדי להשויץ בטלויזית מקרן אחורי 40" שקנה. המרחק היה 5 מטר. אז מרחוק פחות ראו את הבעיות של הטכנולוגיה הזאת. אני מקבל חוויה קולנועית מצפיה בלפטופ מאשר ממה שהיה לו שם.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

Re: יש לי הרגשה באתם קצת מגזימים...
הפעם אני נאלץ להסכים עם opvopv כתב:כמובן שאנחנו מגזימים וכמובן שאנחנו מחפשים חוויה קולנועית.freerider כתב:בבית הוריי ממוקם מסך פלזמה בגודל 42" במרחק של 5.5 מטר ממקום הישיבה ורואים בסדר
לפני הרבה מאוד שנים, חבר הזמין אותי כדי להשויץ בטלויזית מקרן אחורי 40" שקנה. המרחק היה 5 מטר. אז מרחוק פחות ראו את הבעיות של הטכנולוגיה הזאת. אני מקבל חוויה קולנועית מצפיה בלפטופ מאשר ממה שהיה לו שם....
- Rino
-
- חבר מכור קשה

אין גבול לגודל....
ה "58 שלי נראית פיצית , וגם שאני מוריד מסך של "114 הוא נראה קטן בתכנים איכותיים,
חיים עם המגבלות , זה מה יש,
ה "58 שלי נראית פיצית , וגם שאני מוריד מסך של "114 הוא נראה קטן בתכנים איכותיים,
חיים עם המגבלות , זה מה יש,
- opv
-
- חבר מביא חבר

נאלץ?! למה לא "הפעם אני שמח להסכים עם opv..."
אחרי כל המחמאות שחילקתי לך?nils3373 כתב:הפעם אני נאלץ להסכים עם opvopv כתב:כמובן שאנחנו מגזימים וכמובן שאנחנו מחפשים חוויה קולנועית.freerider כתב:בבית הוריי ממוקם מסך פלזמה בגודל 42" במרחק של 5.5 מטר ממקום הישיבה ורואים בסדר
לפני הרבה מאוד שנים, חבר הזמין אותי כדי להשויץ בטלויזית מקרן אחורי 40" שקנה. המרחק היה 5 מטר. אז מרחוק פחות ראו את הבעיות של הטכנולוגיה הזאת. אני מקבל חוויה קולנועית מצפיה בלפטופ מאשר ממה שהיה לו שם....![]()
- מדובר במסך שגם ישמש בצפיה בתכני HD - אם זו לא חוויה קולנועית, מה כן??
...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
מאיזה מרחק אתה צופה ש58" נראה פיצי ו114" נראה קטן...?Rino כתב:אין גבול לגודל....
חיים עם המגבלות , זה מה יש,...
- Rino
-
- חבר מכור קשה

4.5-5טלHD כתב:מאיזה מרחק אתה צופה ש58" נראה פיצי ו114" נראה קטן...?Rino כתב:אין גבול לגודל....
חיים עם המגבלות , זה מה יש,......
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

Rino,
יש לי המלצה מאוד מקורית לפתרון הבעיה שלך - פשוט תתקרב!!
יש לי המלצה מאוד מקורית לפתרון הבעיה שלך - פשוט תתקרב!!
- Rino
-
- חבר מכור קשה

עזוב אני סתם מפונקnils3373 כתב:Rino,
יש לי המלצה מאוד מקורית לפתרון הבעיה שלך - פשוט תתקרב!!...
יש לי אחלה סטאפ בבית , אין תלונות
- יק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
בתור אחד שרואה ב 50" ממרחק
4.5 מטר אני ממליץ לך לנסות ולקנות מסך יותר גדול מ 50".
ההנאה שלך תהיה הרבה יותר גדולה לטעמי 50" קטן לך !!!
פיוניר 508XD כי אין כמו פלזמה !!!
ההנאה שלך תהיה הרבה יותר גדולה לטעמי 50" קטן לך !!!
פיוניר 508XD כי אין כמו פלזמה !!!