אהלן... מתלבט בין סטרימרים לשימוש בסלון גם עי" ההורים...
למה בחרתי בו??
כמו שרשמתי, מכיוון שכל מה שהוא יעשה זה לנגן קבצי MKV בסלון ההורים שלי לא רוצים לקנות משהו יותר מדי יקר ולכן העדפתי ללכת על האקסטרימר או הA200. בגלל זה באתי להתייעץ, אם היה מכשיר שנותן הרבה יותר למטרות שלי הייתי שוקל, אבל מכיוון שאני יחבר אותו עם כונן פנימי אין לי בעיה לתת לספריות שם בעברית הפוכה ואני לא מחפש שהתפריטים יהיו יפים (פיצ'ר נחמד אבל לא הכרחי) וספריות מכיוון שיהיו רק סרטים אז זה גם אמור להספיק... ולגבי הפורמטים החדשים כרגע אין רסיבר שתומך אבל אני מכיר את אבא שלי ועם האוכל בא התיאבון - גם זה יגיע מתישהו אז עדיף שיתמוך...
כמו כן, במספר ביקורות שקראתי בנוסף מאתרים בחול נאמר לזכותו שהוא נותן תמורה מצויינת למחיר ובחלק גם קיבל BEST VALUE FOR MONEY. , לכן באתי לפה לשאול לגבי התמיכה בעברית...
קראתי גם כמה ביקורות על הtvix וה dune אך הם יקרים יותר(מעל2000) ולצרכים שלי פרט לממשק לא ישפרו את החוויה יותר מדי...
המטרה היא הסרטים ואני מחפש נגן שינגן אותם כמו שצריך וספריות זאת פשרה נסבלת... ואני מקווה שבאמת עם הזמן יצא עדכון שיוסיף JB...
כמו שרשמתי, מכיוון שכל מה שהוא יעשה זה לנגן קבצי MKV בסלון ההורים שלי לא רוצים לקנות משהו יותר מדי יקר ולכן העדפתי ללכת על האקסטרימר או הA200. בגלל זה באתי להתייעץ, אם היה מכשיר שנותן הרבה יותר למטרות שלי הייתי שוקל, אבל מכיוון שאני יחבר אותו עם כונן פנימי אין לי בעיה לתת לספריות שם בעברית הפוכה ואני לא מחפש שהתפריטים יהיו יפים (פיצ'ר נחמד אבל לא הכרחי) וספריות מכיוון שיהיו רק סרטים אז זה גם אמור להספיק... ולגבי הפורמטים החדשים כרגע אין רסיבר שתומך אבל אני מכיר את אבא שלי ועם האוכל בא התיאבון - גם זה יגיע מתישהו אז עדיף שיתמוך...
כמו כן, במספר ביקורות שקראתי בנוסף מאתרים בחול נאמר לזכותו שהוא נותן תמורה מצויינת למחיר ובחלק גם קיבל BEST VALUE FOR MONEY. , לכן באתי לפה לשאול לגבי התמיכה בעברית...
קראתי גם כמה ביקורות על הtvix וה dune אך הם יקרים יותר(מעל2000) ולצרכים שלי פרט לממשק לא ישפרו את החוויה יותר מדי...
המטרה היא הסרטים ואני מחפש נגן שינגן אותם כמו שצריך וספריות זאת פשרה נסבלת... ואני מקווה שבאמת עם הזמן יצא עדכון שיוסיף JB...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אני מאמין שאתה תתחרט על הנושא של שמות קבצים בעברית. זה סיוט בכלל לבצע זאת.
אם התכונה חשובה לך, עדיף מכשיר שתומך כיום ביכולת הזאת.
אם התכונה חשובה לך, עדיף מכשיר שתומך כיום ביכולת הזאת.
אין לי בעיה לכתוב שמות של סרטים באנגלית... או בעברית הפוכה סרטים שיהיו על הכונן הקשיח של המזרימדיה עצמו...
אני מסכים שיותר נוח לכתוב את זה בעברית וזהו אבל אני לא חושב שזה שווה להשקיע עוד לפחות 500 שקל במזרימי מדיה האחרים כשגם זה נותן לי בדיוק אותו דבר....
אני עדיין שוקל את האקסטרימר רק בגלל הקטע של העברית... אבל אז אני יוותר לפחות כרגע על הכונן קשיח פנימי...
התקציב זה חלק חשוב פה... אני לא רואה סיבה להשקיע מעל אלפייה לשימושים פשוטים כמו שלי...
אגב, תודה רבה על היחס והרצון לעזור!!!
אני מסכים שיותר נוח לכתוב את זה בעברית וזהו אבל אני לא חושב שזה שווה להשקיע עוד לפחות 500 שקל במזרימי מדיה האחרים כשגם זה נותן לי בדיוק אותו דבר....
אני עדיין שוקל את האקסטרימר רק בגלל הקטע של העברית... אבל אז אני יוותר לפחות כרגע על הכונן קשיח פנימי...
התקציב זה חלק חשוב פה... אני לא רואה סיבה להשקיע מעל אלפייה לשימושים פשוטים כמו שלי...
אגב, תודה רבה על היחס והרצון לעזור!!!
קודם כל אין מגבלה של חצי טרה לכונן פנימי באקסטרימר, הוא יכול גם יותר, הבעיה שאין במחיר משתלם טרה ומעלה בגודל 2.5.
דבר שני - אני בכלל בעד הרדיסק חיצוני, הרבה יותר נוח. מאחר ומהירות ההעברה ברשת תמיד יותר נמוכה (בטח ובטח באלחוטי), הרבה יותר מהיר לקחת את ההרדיסק, לחבר בUSB למחשב, להעתיק ולעשות כל מה שצריך, ולהחזיר חזרה.
ככה אתה לא מוגבל גם בגודל, ויכול לקבל יותר ג'יגה לשקל.
וכבעלים מרוצה של אקסטרימר - ממליץ לך ללכת עליו בראש שקט, למה לשלם יותר ?
הפורמטים החדשים זה סתם הייפ לדעתי, לא כזה קריטי אם תשמע פסקול בTRUE HD או בDOLBY DIGITAL, העיקר שיש סראונד 5.1 לפחות. ואם זה כזה קריטי אז יש את הדגמים החדשים של האקסטרימר - הPRO (שגם מאפשר לך לשים שני דיסקים 3.5), והSIDEWINDER (נראה כמו הרגיל רק עם קירור פסיבי) שאמורים לתמוך בפורמטים החדשים בקרוב עם עדכון קושחה שייצא. שניהם יותר זולים עדיין מהפופקורן.
דבר שני - אני בכלל בעד הרדיסק חיצוני, הרבה יותר נוח. מאחר ומהירות ההעברה ברשת תמיד יותר נמוכה (בטח ובטח באלחוטי), הרבה יותר מהיר לקחת את ההרדיסק, לחבר בUSB למחשב, להעתיק ולעשות כל מה שצריך, ולהחזיר חזרה.
ככה אתה לא מוגבל גם בגודל, ויכול לקבל יותר ג'יגה לשקל.
וכבעלים מרוצה של אקסטרימר - ממליץ לך ללכת עליו בראש שקט, למה לשלם יותר ?
הפורמטים החדשים זה סתם הייפ לדעתי, לא כזה קריטי אם תשמע פסקול בTRUE HD או בDOLBY DIGITAL, העיקר שיש סראונד 5.1 לפחות. ואם זה כזה קריטי אז יש את הדגמים החדשים של האקסטרימר - הPRO (שגם מאפשר לך לשים שני דיסקים 3.5), והSIDEWINDER (נראה כמו הרגיל רק עם קירור פסיבי) שאמורים לתמוך בפורמטים החדשים בקרוב עם עדכון קושחה שייצא. שניהם יותר זולים עדיין מהפופקורן.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
karpe,
אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר בכלל לפסוק שפסקול לא דחוס הוא לא קריטי בעידן ה Blu-ray.
מבחינתי, לשמוע סרט היום ב DD\DTS משול ללראות סרט ב Divx, נקודה.
הפורמטים החדשים מקנים איכות סאונד חלומית, הפרדת צליל מושלמת, והם בדיוק מה שכול חובב קולנוע מחפש, לבוא ולטעון ש 5.1 זה מספיק זה אחלה, ויכול מאוד להיות שזה בדיוק מה שמרבית האנשים מחפשים, אבל באותה אנלוגיה, אני יכול לטעון , שמרבית האנשים עדיין מורידים סרטים שמשקלם הכולל הוא 700 מגה, וחושבים שהם רואים את פסגת איכות התמונה והסאונד מעולה, אז למה לשלם בכלל על סטרימר, DVD ב 99 שקלים עם חיבור USB עושה את העבודה נפלא.
אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר בכלל לפסוק שפסקול לא דחוס הוא לא קריטי בעידן ה Blu-ray.
הפורמטים החדשים מקנים איכות סאונד חלומית, הפרדת צליל מושלמת, והם בדיוק מה שכול חובב קולנוע מחפש, לבוא ולטעון ש 5.1 זה מספיק זה אחלה, ויכול מאוד להיות שזה בדיוק מה שמרבית האנשים מחפשים, אבל באותה אנלוגיה, אני יכול לטעון , שמרבית האנשים עדיין מורידים סרטים שמשקלם הכולל הוא 700 מגה, וחושבים שהם רואים את פסגת איכות התמונה והסאונד מעולה, אז למה לשלם בכלל על סטרימר, DVD ב 99 שקלים עם חיבור USB עושה את העבודה נפלא.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה מגזים ומקצין....crusader כתב:karpe,
הפורמטים החדשים מקנים איכות סאונד חלומית, הפרדת צליל מושלמת, והם בדיוק מה שכול חובב קולנוע מחפש, לבוא ולטעון ש 5.1 זה מספיק זה אחלה, ויכול מאוד להיות שזה בדיוק מה שמרבית האנשים מחפשים, אבל באותה אנלוגיה, אני יכול לטעון , שמרבית האנשים עדיין מורידים סרטים שמשקלם הכולל הוא 700 מגה, וחושבים שהם רואים את פסגת איכות התמונה והסאונד מעולה, אז למה לשלם בכלל על סטרימר, DVD ב 99 שקלים עם חיבור USB עושה את העבודה נפלא....
ההבדל בין 1080P HD DTS MKV לבין בלו-רי DTS-MA הוא הרבה יותר קטן (יש כותרים שממש קשה להבחין בינהם)
מההבדל בין HD DTS MKV לDIVX.... (שכל הדיוט יבחין מיד בהבדל הניכר בין HD ל SD).
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. זה הכל תלוי בצופה ובכמה חשוב לו איכות הסאונד ביחס לפרמטרים אחרים. אני חושב שאם מה שחשוב זה תצוגת שמות בעברית אז כדי ללכת לכיוון האקסטרימר למרות שאני אישית חסיד של מכשירי הNMT וחושב שבתמורת כסף למכשיר שכרגע נמצא הA200 בארץ שווה ללכת עליו
- crusader
- חבר ותיק

טלHD,
אתה אולי מתכוון שאתה לא מסוגל להבחין, מבחינתי על הנייר העובדות מדברות בעד עצמן.
640Kbps לעומת 3Mbit בממוצע אומרים המון, מה גם שיש לי את אוזני שמחזקות טענות אלו חדשות לבקרים.
640Kbps לעומת 3Mbit בממוצע אומרים המון, מה גם שיש לי את אוזני שמחזקות טענות אלו חדשות לבקרים.
- טלHD
- גורו

אמרת בעצמך..."על הנייר" זה נראה מרשים, בפועל ההבדל אינו כל כך גדול וקיצוני כפי שאתה מתאר.crusader כתב:טלHD,
640Kbps לעומת 3Mbit בממוצע אומרים המון, מה גם שיש לי את אוזני שמחזקות טענות אלו חדשות לבקרים....
אם היה הבדל כל כך גדול, הרבה יותר אנשים היו צופים בבלו-רי מלא ולא "מסתפקים" בקבצי MKV (איכותיים).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ההבדל בין הפורמטים הרגילים ללוסלס / החדשים - תלוי בהמון דברים. קודם כל, תמיד צריך להשוות את אותו הסרט ואותה הסצינה. בנוסף - זה גם מאוד תלוי ציוד שיש לך בבית.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הקביעות המוזרות שלך לגבי האקסטרימר, אולי השתנה משהו לאחרונה, אבל על הקופסה שאני קיבלתי עם המכשיר רשום בפירוש שהכונן הפנימי נתמך עד נפח של חצי טרה...karpe כתב:קודם כל אין מגבלה של חצי טרה לכונן פנימי באקסטרימר...
מה השטות הזאת לגבי פורמטי האודיו המתקדמים??? אתה לא מבין שזה עניין של טעם אישי, זה כמו שתגיד למישהו, עזוב תכנים ב-HD, אתה יכול לצפות בתוכן ב-SD זה כמעט אותו הדבר...karpe כתב: הפורמטים החדשים זה סתם הייפ לדעתי, לא כזה קריטי אם תשמע פסקול בTRUE HD או בDOLBY DIGITAL...
למה? כי הפופקורן נמכר היום בישראל במחיר חסר תקדים, הוא נותן את התמורה הגבוהה ביותר למחירו, הוא מזרים טוב יותר, יש לו תמיכה בכל הפורמטים, יש לו מקום לכונן 3.5", יש לו מספר אפשרויות JB (כולל אחד פנימי), ויש לו יותר גמישות בהתקנת תוכנות ותוספים מצד שלישי.karpe כתב: וכבעלים מרוצה של אקסטרימר - ממליץ לך ללכת עליו בראש שקט, למה לשלם יותר ?...
כמו שכבר רשמתי מספר אתרים שונים קבעו שהפופקורן נותן את התמורה הגבוהה ביותר, אז תרשה גם להתייחס אליהם...
קודם כל, עוד לא יודעים מה יהיה מחירו של ה-PRO בארץ, יכול להיות שהוא יהיה יקר יותר מה-A200...karpe כתב:הPRO (שגם מאפשר לך לשים שני דיסקים 3.5), והSIDEWINDER (נראה כמו הרגיל רק עם קירור פסיבי) שאמורים לתמוך בפורמטים החדשים בקרוב עם עדכון קושחה שייצא. שניהם יותר זולים עדיין מהפופקורן....
בנוסף, אם כבר עוסקים בכל מיני עדכונים ויכולות עתידיות, למה אתה לא מזכיר את העובדה שפופקורן עומדים לקבל ממשק חדש וייחודי, שבנוסף יכלול מובי ומיוזיק-ג'וקבוקס מובנה, או את העובדה שפופקורן קיבלו רישיון לתמיכה בתכני 3D?
כל אלה אמורים לקחת את הפופקורן עוד צעד קדימה.
לגבי הכונן - הם רושמים עד חצי טרה כי בזמן שהם פיתחו ועשו את הבדיקות שלהם זה היה הכונן הכי גדול שהיה זמין, אז הם לא מתחייבים ליותר. אבל כבר דיווחו בפורום שאין בעיה גם עם טרה, מעבר לזה לא יודע, אני גם לא יודע כמה זה זמין ב2.5. לפי הכתבה הזאת, 1T זה שיא הטכנולוגיה, וגם זה לא זמין כרגע בארץ.
http://news.cnet.com/8301-17938_105-20001098-1.html
לגבי הפורמטים החדשים - לא מרשים אותי נתונים על הנייר. אני לא אודיופיל ומבחינתי MP3 איכותי (250KB/S ומעלה) לא פחות טוב מאיכות של CD. אני מבטיח לך ש-99% מהאנשים לא יבחינו בהבדל.
אגב DVIX - אין יותר מבאס מלהראות לבחורה סרט בHD ולשמוע ממנה "כן, אז רואים קצת יותר טוב..נו אז מה ?"
אין לי שום דבר נגד הפופקורן, הוא עולה 900 ש"ח, ומבחינתי האקסטרימר עושה כל מה שצריך, עושה את זה טוב, ולכן אין טעם לשלם עוד 150-200 ש"ח.
http://news.cnet.com/8301-17938_105-20001098-1.html
לגבי הפורמטים החדשים - לא מרשים אותי נתונים על הנייר. אני לא אודיופיל ומבחינתי MP3 איכותי (250KB/S ומעלה) לא פחות טוב מאיכות של CD. אני מבטיח לך ש-99% מהאנשים לא יבחינו בהבדל.
אגב DVIX - אין יותר מבאס מלהראות לבחורה סרט בHD ולשמוע ממנה "כן, אז רואים קצת יותר טוב..נו אז מה ?"
אין לי שום דבר נגד הפופקורן, הוא עולה 900 ש"ח, ומבחינתי האקסטרימר עושה כל מה שצריך, עושה את זה טוב, ולכן אין טעם לשלם עוד 150-200 ש"ח.
- crusader
- חבר ותיק

karpe,
אני ממליץ לך לנסות ולשפוט בעצמך, הדרך הפשוטה ביותר היא פשוט לגשת לחנות עם ציוד טוב, ולשמוע בעצמך, אני בטוח שתחזור עם רשמים מפתיעים מאוד.
אני ציינתי את נושא הנייר, כדי להמחיש עד כמה קצב הדגימה הוא עצום וההבדל חייב להישמע, מעבר לזה בררתי מילותי בקפידה וציינתי בפירוש שמעבר לעובדה שעל הנייר הנתונים מדברים בעד עצמם, אני גם חש וחיי את הסאונד הזה יום יום, מבחינתי והצהרתי על זה בעבר, ההבדל הוא תהומי.
כמו שציינו פה קודמי, וזו גם הייתה כוונתי בדוגמאת ה Divx, ההבדלים שמיעים, ומגובים בקצב נתונים שחייב להוות הבדל, בדיוק כמו שRip של 700 מגה חייב להיות פחות איכותי מRip של 4Gb.
אני ממליץ לך לנסות ולשפוט בעצמך, הדרך הפשוטה ביותר היא פשוט לגשת לחנות עם ציוד טוב, ולשמוע בעצמך, אני בטוח שתחזור עם רשמים מפתיעים מאוד.
אני ציינתי את נושא הנייר, כדי להמחיש עד כמה קצב הדגימה הוא עצום וההבדל חייב להישמע, מעבר לזה בררתי מילותי בקפידה וציינתי בפירוש שמעבר לעובדה שעל הנייר הנתונים מדברים בעד עצמם, אני גם חש וחיי את הסאונד הזה יום יום, מבחינתי והצהרתי על זה בעבר, ההבדל הוא תהומי.
כמו שציינו פה קודמי, וזו גם הייתה כוונתי בדוגמאת ה Divx, ההבדלים שמיעים, ומגובים בקצב נתונים שחייב להוות הבדל, בדיוק כמו שRip של 700 מגה חייב להיות פחות איכותי מRip של 4Gb.
Karpe,
אני נמצא בימים אלו ממש באותה דילמה כמו שלך.
מתלבט אם לקנות את האקסטרימר,וגם לשימוש בסלון המשפחתי.
אני לא אודיופיל בכלל,ולשים לב לכל פיסת סאונד נוספת אני לא חושב שאני יבחין.
אני צריך MKV - ושידע לקרוא כתוביות בעברית.
לכן אני גם חושב שהאקסטרימר יהיה מצוין לשימוש ביתי.!!
המכשיר הנוסף שאני מתלבט עליו הוא ה Tvix HD n1 שאני יכול להביא אותו מחול במחיר של 600 שקל.
וכאן שאלתי היא לכולם: אם אני מביא את מכשיר ה TVIX HD N1 מצרפת. האם הוא יעבוד בארץ?
תודה
אני נמצא בימים אלו ממש באותה דילמה כמו שלך.
מתלבט אם לקנות את האקסטרימר,וגם לשימוש בסלון המשפחתי.
אני לא אודיופיל בכלל,ולשים לב לכל פיסת סאונד נוספת אני לא חושב שאני יבחין.
אני צריך MKV - ושידע לקרוא כתוביות בעברית.
לכן אני גם חושב שהאקסטרימר יהיה מצוין לשימוש ביתי.!!
המכשיר הנוסף שאני מתלבט עליו הוא ה Tvix HD n1 שאני יכול להביא אותו מחול במחיר של 600 שקל.
וכאן שאלתי היא לכולם: אם אני מביא את מכשיר ה TVIX HD N1 מצרפת. האם הוא יעבוד בארץ?
תודה
- טלHD
- גורו

אני לא מצליח לחשוב על סיבה שלא יעבוד בארץ...
600 ש"ח נשמע עסקה טובה ומעניינת למכשיר של DVICO.
מעניין אם הוא תומך בעברית ישר מהקופסא כמו ה 6600....
זיו?
600 ש"ח נשמע עסקה טובה ומעניינת למכשיר של DVICO.
מעניין אם הוא תומך בעברית ישר מהקופסא כמו ה 6600....
זיו?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עדיין אין ברשותי את ה N1 ולכן אני לא יכול לענות. אני מאמין שאריה מהעולם הדיגיטלי יכול לענות בצורה מהימנה על השאלה.
טל,זיו,אריה
http://www.digitalconnection.com/produc ... tvixn1.asp
http://www.mymediastreamer.com/dvico/tvix-hd-n1cafe
בשני המפרטים באתרים אלו בקשר לN1 מצוין שיש תמיכה בשפה העברית.
האם הכוונה היא לתמיכה מלאה בכתוביות בעברית?
תודה ומצטער על הבורות(:
http://www.digitalconnection.com/produc ... tvixn1.asp
http://www.mymediastreamer.com/dvico/tvix-hd-n1cafe
בשני המפרטים באתרים אלו בקשר לN1 מצוין שיש תמיכה בשפה העברית.
האם הכוונה היא לתמיכה מלאה בכתוביות בעברית?
תודה ומצטער על הבורות(:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קצת קשה לדעת אם התמיכה בעברית קיימת ותקינה לפי הקישורים הללו. אין מנוס מבחינה אישית של היכולת.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 07/06/2010 7:45, נערך פעם 1 בסך הכל.