גוגל הכריזו על גירסת האנדרואיד החדשה-2.2 (FroYo), נבדק ועובד על הנקסוס אחד
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
-יש תמיכה בפלאש (שיחקתי אפילו באיזה משחק FLASH מתוך אתר http://www.nickelodeon.com.au/games/Spo ... chers-game )
-המערכת הזאת פשוט טסה (לא יאמן המהירות של הנקסוס עכשיו לעומת מכשיר ה N97)
-אבל כמו שנרשם על ידי אחרים, יש בעייה עם היישורים בעברית בשליחה וקבלת טקסטים. המספרים יוצאים הפוכים (123 יוצא 321) ומנגנון ה bidi לא עובד טוב. לדוגמא הטקסט "אני מגיע...." ישלח כ "...אני מגיע" לא נוח. גם הצגת העברית בכותרות של Gmail הפוכות, בנוסף גם ב Calander המובנה הטקסט מיושר לשמאל והתווים הפוכים במיקום שלהם. אני מקווה שזה ייפתר בגירסת ה ROM הקרובה של החבר'ה שלנו.
-עדיין לא הצלחתי למצוא דרך להתקין תוכנות על כרטיס ה SD, צריך עוד לשחק עם זה
טוב זה מספיק ללילה אחד...צריך לישון קצת
-המערכת הזאת פשוט טסה (לא יאמן המהירות של הנקסוס עכשיו לעומת מכשיר ה N97)
-אבל כמו שנרשם על ידי אחרים, יש בעייה עם היישורים בעברית בשליחה וקבלת טקסטים. המספרים יוצאים הפוכים (123 יוצא 321) ומנגנון ה bidi לא עובד טוב. לדוגמא הטקסט "אני מגיע...." ישלח כ "...אני מגיע" לא נוח. גם הצגת העברית בכותרות של Gmail הפוכות, בנוסף גם ב Calander המובנה הטקסט מיושר לשמאל והתווים הפוכים במיקום שלהם. אני מקווה שזה ייפתר בגירסת ה ROM הקרובה של החבר'ה שלנו.
-עדיין לא הצלחתי למצוא דרך להתקין תוכנות על כרטיס ה SD, צריך עוד לשחק עם זה
טוב זה מספיק ללילה אחד...צריך לישון קצת
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
תודה על הדיווח אריה, נראה לי אני אנסה גם להתקין את הגרסה האחרונה 
Need more cowbell
- GMarelly
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
תודה אריה
התקנתי את ה- froyo על הנקסוס ומתחיל לשחק איתו.
ה- flash נראה ממש טוב.
עדכונים בהמשך.
גיא
התקנתי את ה- froyo על הנקסוס ומתחיל לשחק איתו.
ה- flash נראה ממש טוב.
עדכונים בהמשך.
גיא
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
גם אני... 
שי
- GMarelly
-
- חבר פעיל

האם מישהו מכם נתקל בבעיות של forceclose בחלק מהאפליקציות אחרי התקנת froyo?
גיא
גיא
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
כן, די הרבה אפילו.GMarelly כתב:האם מישהו מכם נתקל בבעיות של forceclose בחלק מהאפליקציות אחרי התקנת froyo?
גיא...
שי
-
osherov
-
- גורו Android

כן..זה מתרחש מידי פעם מכיוון שכנראה צריך לעשות פורטינג לחלק מהתוכנות לגירסה 2.2
כמה דברים:
-דבר שמציק לי עוד (בנוסף לעברית) הוא חוסר היכולות להתקין תוכנות על ה SD. זה אומנם חלק מה OS עכשיו אבל זוהי תכונה שצריכה להיתמך ע"י כותבי האפליקציה ולכן כרגע כמעט שום תוכנה לא תומכת בכך (אחרי שמתרגלים לזה קשה מאוד לחזור למצב הישן)
-עושה רושם שה Wi-Fi קולט טוב יותר עכשיו (לעומת בגירסה הקודמת), אני חושב שגם ה 3G אבל אני עוד לא סגור על זה
-התמיכה בפלאש מצד אחד פתאום מוסיפה כל כך הרבה לחלק מהאתרים, אבל מצד שני הם נעשים עכשיו יותר כבדים לעלייה
-אחרי שמתרגלים ל ROM-ים המבושלים של פול וקינוג'ן קשה פתאום לחזור לגירסה רשמית שאין לה את כל השטיקים שהתרגלתי עליהם (התקנה על SD, כפתור trackball צבעוני, הדלקה וכיבוי דרך ה trackball, תמיכה בסיבוב המסך ועוד ועוד). אין ספק שנחכה עוד יום יומיים שלושה עד שפול מודוקו ישחרר גירסה ROM מבושלת
הנה קצת תמונות מהמכשיר שלי:
כמה דברים:
-דבר שמציק לי עוד (בנוסף לעברית) הוא חוסר היכולות להתקין תוכנות על ה SD. זה אומנם חלק מה OS עכשיו אבל זוהי תכונה שצריכה להיתמך ע"י כותבי האפליקציה ולכן כרגע כמעט שום תוכנה לא תומכת בכך (אחרי שמתרגלים לזה קשה מאוד לחזור למצב הישן)
-עושה רושם שה Wi-Fi קולט טוב יותר עכשיו (לעומת בגירסה הקודמת), אני חושב שגם ה 3G אבל אני עוד לא סגור על זה
-התמיכה בפלאש מצד אחד פתאום מוסיפה כל כך הרבה לחלק מהאתרים, אבל מצד שני הם נעשים עכשיו יותר כבדים לעלייה
-אחרי שמתרגלים ל ROM-ים המבושלים של פול וקינוג'ן קשה פתאום לחזור לגירסה רשמית שאין לה את כל השטיקים שהתרגלתי עליהם (התקנה על SD, כפתור trackball צבעוני, הדלקה וכיבוי דרך ה trackball, תמיכה בסיבוב המסך ועוד ועוד). אין ספק שנחכה עוד יום יומיים שלושה עד שפול מודוקו ישחרר גירסה ROM מבושלת
הנה קצת תמונות מהמכשיר שלי:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
osherov
-
- גורו Android

ועוד קצת
- GMarelly
-
- חבר פעיל

טוב, זה באמת קצת מעצבןכל העניין של ה- forceclose, אבל אני מאמין שאחרי שתצא גרסת רום מובשלת יותר כולנו נהיה רק מרוצים
בעבר התקנתי תוכנה שנקראת morelocale2.
היא אמורה לשנות לעברית נכונה מה שנתמך באפליקציות שמריצים.
מה ששמתי לב ומאד עודד אותי, זה שאחרי ההתקנה שלה, שמתי hebrew locale, ועכשיו אני סוף-סוף רואה עברית ב- googlemaps.
גיא
בעבר התקנתי תוכנה שנקראת morelocale2.
היא אמורה לשנות לעברית נכונה מה שנתמך באפליקציות שמריצים.
מה ששמתי לב ומאד עודד אותי, זה שאחרי ההתקנה שלה, שמתי hebrew locale, ועכשיו אני סוף-סוף רואה עברית ב- googlemaps.
גיא
-
osherov
-
- גורו Android

כן....איזה קטע גם אני ראיתי את זה שפתאום יש שם שמות רחובות בעברית, כבר חשבתי שאולי בטעות גם הניווט הקולי עובד אבל
אבל עזוב...הנה משהו שהפתיע אותי ה Dlophin Browser תומך גם הוא בפלאש
הייתי בטוח שזאת תכונה שתעבוד רק בדפדפן הפנימי...אבל לכל דבר טוב יש גם משהו רע ומתברר שכל פעם שמנסים להקליד משהו במקלדת (לא רק העברית) הדפדפן קורס....
אבל עזוב...הנה משהו שהפתיע אותי ה Dlophin Browser תומך גם הוא בפלאש
הייתי בטוח שזאת תכונה שתעבוד רק בדפדפן הפנימי...אבל לכל דבר טוב יש גם משהו רע ומתברר שכל פעם שמנסים להקליד משהו במקלדת (לא רק העברית) הדפדפן קורס....
- GMarelly
-
- חבר פעיל

כן, שמתי לב לקריסות אז בינתיים הדפדפן המובנהosherov כתב:כן....איזה קטע גם אני ראיתי את זה שפתאום יש שם שמות רחובות בעברית, כבר חשבתי שאולי בטעות גם הניווט הקולי עובד אבל![]()
אבל עזוב...הנה משהו שהפתיע אותי ה Dlophin Browser תומך גם הוא בפלאש![]()
הייתי בטוח שזאת תכונה שתעבוד רק בדפדפן הפנימי...אבל לכל דבר טוב יש גם משהו רע ומתברר שכל פעם שמנסים להקליד משהו במקלדת (לא רק העברית) הדפדפן קורס.......
גם נראה לי שהגלילה במסך האפליקציות (חזרנו לארבע עמודות
ראית משהו כזה גם אצלך או שאני בר מזל היחידי...?
גיא
-
osherov
-
- גורו Android

-הקריסה של הדפדן (המעולה) לא קשורה לעברית אלא לגירסה 2.2, לכן אני בטוח שזה יתוקן בהקדםGMarelly כתב:כן, שמתי לב לקריסות אז בינתיים הדפדפן המובנהosherov כתב:כן....איזה קטע גם אני ראיתי את זה שפתאום יש שם שמות רחובות בעברית, כבר חשבתי שאולי בטעות גם הניווט הקולי עובד אבל![]()
הייתי בטוח שזאת תכונה שתעבוד רק בדפדפן הפנימי...אבל לכל דבר טוב יש גם משהו רע ומתברר שכל פעם שמנסים להקליד משהו במקלדת (לא רק העברית) הדפדפן קורס.......![]()
גם נראה לי שהגלילה במסך האפליקציות (חזרנו לארבע עמודות) יותר איטית מהגרסה הקודמת.
גיא...
-אגב, במידה והשתמשת בזמנו ב Helix 2 גם שם קיבלת 4 ולא 5 עמודות
-מסך האפליקציות רץ אצלי מאוד מהר אבל לא התקנתי הרבה תוכנות ואולי זאת הסיבה. לא התקנתי כי ברור לי שתוך מספר ימים אני מחליף ROM לאחד מבושל של מודוקו או קינג'ן (או שניהם
-אגב, דבר נוסף שאני מתגעגע ב ROM-ים המשודרגים הוא היכולת לצאת ממצב standby על ידי לחיצה על ה trackball ולא על ידי כפתור ה power
עזוב אותך משטויות
- GMarelly
-
- חבר פעיל

כן, איזה תענוגosherov כתב:-הקריסה של הדפדן (המעולה) לא קשורה לעברית אלא לגירסה 2.2, לכן אני בטוח שזה יתוקן בהקדםGMarelly כתב:כן, שמתי לב לקריסות אז בינתיים הדפדפן המובנהosherov כתב:כן....איזה קטע גם אני ראיתי את זה שפתאום יש שם שמות רחובות בעברית, כבר חשבתי שאולי בטעות גם הניווט הקולי עובד אבל![]()
הייתי בטוח שזאת תכונה שתעבוד רק בדפדפן הפנימי...אבל לכל דבר טוב יש גם משהו רע ומתברר שכל פעם שמנסים להקליד משהו במקלדת (לא רק העברית) הדפדפן קורס.......![]()
גם נראה לי שהגלילה במסך האפליקציות (חזרנו לארבע עמודות) יותר איטית מהגרסה הקודמת.
גיא...
-אגב, במידה והשתמשת בזמנו ב Helix 2 גם שם קיבלת 4 ולא 5 עמודות
-מסך האפליקציות רץ אצלי מאוד מהר אבל לא התקנתי הרבה תוכנות ואולי זאת הסיבה. לא התקנתי כי ברור לי שתוך מספר ימים אני מחליף ROM לאחד מבושל של מודוקו או קינג'ן (או שניהם). הסיבה שאני לא מתקין את כל התוכנות שהיו לו ב ROM הקודם הוא שאין לי יותר מידי מקום על הזיכרון הפנימי וכרגע לא ניתן להתקין אותם על ה SD
-אגב, דבר נוסף שאני מתגעגע ב ROM-ים המשודרגים הוא היכולת לצאת ממצב standby על ידי לחיצה על ה trackball ולא על ידי כפתור ה power
עזוב אותך משטויותאתה שיחקת ב Gallery?! ראית איך הכול טס שם?
...
גיא
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
טוב, אז אני אמתין בנתיים ל2.2 נורמלי שיצא
-
osherov
-
- גורו Android

קודם תקבל את הנקסוס שלך ואז אולי כבר תהיה לך גירסה 2.2 יציבה מספיקiakovl כתב:טוב, אז אני אמתין בנתיים ל2.2 נורמלי שיצא...
- GMarelly
-
- חבר פעיל

עשיתי update לדפדפן היום ונפתרה הבעיה של הקריסות בנסיון הקלדה.osherov כתב:כן....איזה קטע גם אני ראיתי את זה שפתאום יש שם שמות רחובות בעברית, כבר חשבתי שאולי בטעות גם הניווט הקולי עובד אבל![]()
הייתי בטוח שזאת תכונה שתעבוד רק בדפדפן הפנימי...אבל לכל דבר טוב יש גם משהו רע ומתברר שכל פעם שמנסים להקליד משהו במקלדת (לא רק העברית) הדפדפן קורס.......
חזרה ל- Dolphin Browser HD
גיא
- GMarelly
-
- חבר פעיל

אנדרואיד 2.2: סקירה מורחבת !!
בלינק המצורף יש הסבר מאד מפורט לגבי החידושים של 2.2.
http://androidil.net/forum/content.php?r=160-2-2
גיא
http://androidil.net/forum/content.php?r=160-2-2
גיא
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
אני מתנצל מראש אפ פירסמו את זה כבר, לא עקבתי, אבל מסתבר שב 2.2 אפשר להפעיל HULU:
http://www.dailytech.com/Report+Hulu+No ... e18472.htm
מעניין אם זה יעבוד בארץ.
מעניין אם זה יעבוד בארץ.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
לא יעבוד בארץ. ל HULU יש חסימה ע"פ IP בנוסף לחסימה ע"פ User AgentHuber כתב:אני מתנצל מראש אפ פירסמו את זה כבר, לא עקבתי, אבל מסתבר שב 2.2 אפשר להפעיל HULU:
מעניין אם זה יעבוד בארץ....
Need more cowbell
-
osherov
-
- גורו Android

באמת בגלל התמיכה שנוספה בפלאש בגריסת FroYo ניתן להשתמש ב HULU וזה אחרי שעוקפים את החסימה של שירות HULU מגלישה מדפדפן ה mobile. זה נעשה ע"י זה שמשנים בהגדרות הדפדפן שיציג את עצמו כאילו הוא דפדפן של desktop (כאילו ממחשב ולא מכשיר מובייל). אבל העסק הזה חסום מהארץ בגלל ש HULU לא מאפשרים להתחבר עליהם ממדינה אחרת אבל שימוש ב VPN כלשהו יפתור את הבעייה הזאת...עכשיו רק צריך למצוא VPN חינמי ויהיה לנו שירות HULU במכשירי האנדרואיד שלנו