xtreamer pro או Popcorn Hour A-110

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

שליחה

Irus,
יש ברשותך את 2 המוצרים ואין אחד יותר מתאים ממך שיבוא וישווה ויגיד מילה רעה על פופוקורן אז למה אתה לא עושה זאת?
דעתך על המוצר משקפת את ההעדפות הפרטיות שלך.

אם אתה חייב פורמטים חדשים ומוכרח JB פנימי, אז אני חייב יציבות גבוהה ועברית מימין לשמאל, מי קבע שההעדפות שלך יותר חשובות?

אני לא צריך לחפש בכל העולם, יש פה בפורום מספיק תלונות על ביצועי ה-C200 ו-A200 .

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

כל אחד וההעדפות שלו.

אבל אל תתיימר להיות מומחה גדול ולקבוע כל מיני דברים לגבי אמינות ויציבות...

בוא אני אשאל אותך, מה החוכמה להיות כל כך יציב (בתיאוריה כמובן) אבל לא לתמוך בכלל באופציות שהמתחרה שלך תומך בהן...ואתה יודע למה זה קשור? כי אלה בדיוק הקבצים והתוכן שהפופקורן אמור להתמודד איתם, ונכון שיש באגים, אבל יש התקדמות מתמדת, ומצד שני האקסטרימר בכלל לא תומך בתוכן הזה...

בתכנים שהאקסטרימר תומך, אין כל בעיה בפופקורן והוא יציב מאוד בניגון שלהם (כמובן שלכל נגן יש באגים לפעמים, בשני הצדדים).

ולגבי העובדה שאתה לא צריך דעה של מקצוענים, יש כמה אתרים מאוד מכובדים שקבעו שמכשירי הפופקורן, כולל הדגמים החדשים, נותנים את התמורה הגבוהה ביותר והם בעלי הפיצ׳רים המגוונים ביותר, אז תרשה לי להתייחס לדעתם בכובד ראש, ולא רק לכל מיני בעלי אינטרס (לא כולם כמובן) שמסתובבים בפורומים.

גם אריה התייחס לכך, ולדעתי בזמן האחרון יש הרבה גורמים בפורום שמעלים כל מיני הודעות ומנסים להשמיץ נגן זה או אחר, זה נכון גם לגבי הפופקורן וגם לגבי האקסטרימר...

בכל אופן, נקווה שהאקסטרימר החדש יקבל את כל מה שהובטח על הנייר וכך התחרות רק תגבר, עם כניסת ה-JB המדובר שלהם גם אני אהיה מרוצה.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

שליחה

אז זהו שאני בכלל שמעתי שגם בקבצים "רגילים" כמו MKV ב-720P ששני המכשירים תומכים בהם יש בעיות יציבות בפופקורן, בגדול בעיית היציבות בפופקורן גדולה יותר מאשר ב-XT והיא כוללנית ולא רק עבור קבצים ספיציפיים.

אם אתה אומר שיש לך מספיק ניסיון עם המכשיר וזה לא נכון מה שאני אומר\מה ששמעתי אז אני לוקח הכל בחזרה ועל פי כל פרמטר עדיף A200-C200 .

או שבעצם בוא נפסיק אפילו לרמוז לגולשי הפורום על מה יותר טוב ועדיף ומשתלם וניהיה נייטרלים ככל האפשר.
הבחור שאל "A110 או PRO?" ואני חושב שכבר עניתי לו את התשובה הכי טובה שהוא יכל לקבל.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אם אנחנו כבר מדברים על זה, אני לא חושב שההמלצה נכונה, איך אפשר להמליץ על מכשיר שרק יצא לשוק וגם על הנייר הוא כרגע לא יותר טוב, משום שחלק מהיכולות שלו מותנות בשדרוג שעוד לא הגיע.

כל זה מול סטרימר יציב שכבר הוכיח את עצמו, ואם אתה קורא את הסקירות של זיו, בדוק את ה-SHOOTOUT שהוא ביצע לפני כמה חודשים ותראה שהמכשיר שקצר את רוב המחמאות היה ה-A110...

אני, דרך אגב, ציינתי שההשוואה הנכונה תהיה ל-A200 שנחשב למחליף שלו (הרי ייצור ה-A110 הופסק...).

ואני אומר לך שהרוב המוחלט של הקבצים שלי הם קבצי 720P, חלק DD וחלק DTS, אני צופה בהם רק דרך ה-JB הפנימי ולא נתקלתי בשום תופעות של תקיעות, גמגומים וחוסר יציבות, ואני רואה המון סרטים וסדרות...

gns פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120

שליחה

אני מעוניין לרכוש מבאג או את A110 או להמתין לאקסטימר פרו

כולה ביקשתי יעוץ מי יכול להיות יותר מומלץ עבורי

אני מוריד רק קבצי MKV 1080P

ומחפש מכשיר שיכול לקרוא בלי בעיות פורמטים של וידיאו באיכות טובה בלי בעיות ותמיכה בעיבריתצ טובה

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049

שליחה

gns כתב:אני מעוניין לרכוש מבאג או את A110 או להמתין לאקסטימר פרו

ומחפש מכשיר שיכול לקרוא בלי בעיות פורמטים של וידיאו באיכות טובה בלי בעיות ותמיכה בעיבריתצ טובה
...
האקסטרימר הרגיל יעשה את העבודה.

mazinya
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240

שליחה

אגב, המחיר של ה A200 ב KSP כבר ירד ל 895 ש"ח

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049

שליחה

mazinya כתב:אגב, המחיר של ה A200 ב החנות ההיא כבר ירד ל 895 ש"ח
...
יפה, אחלה מחיר, אבל אני מציע לכולם לחכות לדגם האקסטרימר PRO ולראות בכמה הוא יתומחר ברשת באג.

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה

gns כתב:אני מעוניין לרכוש מבאג או את A110 או להמתין לאקסטימר פרו

...

נראה לי (לפי קריאות, והתייעצות עם אנשים פה בפורום) שה A200 עדיף על ה A110....
ואם אתה רוצה לקנות את ה 110 מבאג, אולי עדיף לקנות מהחנות ההיא שכולם מדברים עליה שהמחיר שם של ה 200 ירד ל 895...

ד"א בבאג המחיר עבור A110 גבוה יותר מ 895...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

נדב כתב:Irus,

אתה מתעלם מהעובדה שקושחת הפופקורן פחות (אולי בהרבה) יציבה מאשר קושחת האקסטרימר.
...
כנסו לפה:

http://www.hometheater.co.il/vt113432.% ... 7%A2%D7%9C
נדב כתב: אם אתה אומר שיש לך מספיק ניסיון עם המכשיר וזה לא נכון מה שאני אומר\מה ששמעתי אז אני לוקח הכל בחזרה ועל פי כל פרמטר עדיף A200-C200 .
...
נראה לי שאתה צריך לקחת כמה דברים בחזרה...

דרך אגב,

משהו קטן שהתעלמו ממנו בשרשור, למכשירי ה-NMT (פופקורנים) יש יתרון בהזרמה ברשת על כל מכשיר מבוסס רילטק (אקסטרימר), הם פשוט מזרימים טוב יותר וחלק יותר.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”