קניית כרטיס מסך חדש..
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
הקפצה ...
?
?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
SPDIF תומך רק ב-PCM סטריאו, DD ו-DTS ולא בפורמטים החדשים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

מצאתי השוואה בין כל הכרטיסים הנ"ל.. (רק של ATI)

מחירים: (כל המחירים נבדקו בזאפ ומתייחסים ל1G)
Radeon HD 5450 - ש"ח 305
Radeon HD 5550 - ש"ח 408
Radeon HD 5570 - ש"ח 435
Radeon HD 5670 - ש"ח 545
אני רוצה כרטיס מסך טוב וחזק שישאר לתקופה ארוכה... רב השימוש שלי בכרטיס הוא צפיית סרטים\סדרות ב720P/1080P קבצי MKV ולעיתים רחוקות משחקים. (חשוב לציין שאני מחבר את הכרטיס שלי לרסיבר (yamaha 765) ומשם לטלוויזיה Hitachi P42E102 ..
איכות התמונה חשובה לי מאוד!
אני מוכן להשקיע ב5670 בתנאי שהוא באמת יתן לי את מה שאני צריך ועוד קצת.. (לעתיד
וכמובן אם הוא ניכנס לי במארז בלי בעיות
מארז - Cooler Master Elite 330
אתם חושבים שכדי להשקיע בכרטיס הזה או אולי בדגמים היותר נמוכים?? (ואם כן אז איזה ולמה..?)
** ראיתי שהמלצתם על 5450.. אבל אם אני יכול לקבל יותר בהפרש יחסית נמוך אז למה לא?!
תודה על העזרה והייעוץ!

מחירים: (כל המחירים נבדקו בזאפ ומתייחסים ל1G)
Radeon HD 5450 - ש"ח 305
Radeon HD 5550 - ש"ח 408
Radeon HD 5570 - ש"ח 435
Radeon HD 5670 - ש"ח 545
אני רוצה כרטיס מסך טוב וחזק שישאר לתקופה ארוכה... רב השימוש שלי בכרטיס הוא צפיית סרטים\סדרות ב720P/1080P קבצי MKV ולעיתים רחוקות משחקים. (חשוב לציין שאני מחבר את הכרטיס שלי לרסיבר (yamaha 765) ומשם לטלוויזיה Hitachi P42E102 ..
איכות התמונה חשובה לי מאוד!
אני מוכן להשקיע ב5670 בתנאי שהוא באמת יתן לי את מה שאני צריך ועוד קצת.. (לעתיד
וכמובן אם הוא ניכנס לי במארז בלי בעיות
אתם חושבים שכדי להשקיע בכרטיס הזה או אולי בדגמים היותר נמוכים?? (ואם כן אז איזה ולמה..?)
** ראיתי שהמלצתם על 5450.. אבל אם אני יכול לקבל יותר בהפרש יחסית נמוך אז למה לא?!
תודה על העזרה והייעוץ!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה רוצה קצת מרחב נשימה למשחקים הייתי הולך על ה-5670 שהוא כרטיס בעל יחס עלות/תמורה גבוה.
ה-5450 בפירוש לא מיועד למשחקים, רק לוידאו HD. היתרון שלו שהוא עם קירור פסיבי. ל-5670 יש מאוורר לקירור.
ה-5450 בפירוש לא מיועד למשחקים, רק לוידאו HD. היתרון שלו שהוא עם קירור פסיבי. ל-5670 יש מאוורר לקירור.
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

המאוורר זה חיסרון כל כך גדול??
אני מבין שהוא צורך יותר חשמל.. אבל הרעש שלו כל כך נוראי?!
היום יש במחשב שלי 2 מאווררים (לא זוכר כמה אינצ') ואת המאוורר של הספק.. ותפו תפו תפו לא עושה רעש!
אני מבין שהוא צורך יותר חשמל.. אבל הרעש שלו כל כך נוראי?!
היום יש במחשב שלי 2 מאווררים (לא זוכר כמה אינצ') ואת המאוורר של הספק.. ותפו תפו תפו לא עושה רעש!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא בהכרח חסרון גדול.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
shayzakai,
שוב, אני חייב להנמיך לך את הציפיות. לא מובטח לך איכות תמונה טובה יותר עם חיבור DVI או HDMI.
מכיוון שאיכות התמונה חשובה לך, וודא שאיכות התמונה דרך DVI/HDMI באמת יותר טובה מאשר דרך VGA למשל.
האם הטלוויזיה שלך תומכת ב- NR - Native Resolution דרך HDMI? האם היא תומכת ב- NR דרך VGA (די ודאי)?
שוב, אני חייב להנמיך לך את הציפיות. לא מובטח לך איכות תמונה טובה יותר עם חיבור DVI או HDMI.
מכיוון שאיכות התמונה חשובה לך, וודא שאיכות התמונה דרך DVI/HDMI באמת יותר טובה מאשר דרך VGA למשל.
האם הטלוויזיה שלך תומכת ב- NR - Native Resolution דרך HDMI? האם היא תומכת ב- NR דרך VGA (די ודאי)?
- orginal1
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 101
אני משתמש ב-VGA GAINWARD GF9500GT 1GB ב-HT שלי אני מעוד מרוצה ,שירשרתי אותו ל SPDIF בלוח ועובד מצוין.
PIXIES מי צריך 7.1 יש בכלל אנשים שמשתמשי בזה שבע רמקולים?!
חוץ מי זה אני אוהב גם לשחק ועד היום הכרטיס לא הראה חולשה בשום משחק שהרצתי(ברזולוציה 1280/720 ) וגם ב- 1920/1080 לא היתה בעיה
ממליץ.
PIXIES מי צריך 7.1 יש בכלל אנשים שמשתמשי בזה שבע רמקולים?!
חוץ מי זה אני אוהב גם לשחק ועד היום הכרטיס לא הראה חולשה בשום משחק שהרצתי(ברזולוציה 1280/720 ) וגם ב- 1920/1080 לא היתה בעיה
ממליץ.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

פורמטי אודיו חדשים זה לא בהכרח 7.1, הבשורה היא יותר באיכות סאונד טובה יותר מאשר DTS ו-DD רגילים.
ותמיד טוב להיות מוכנים עם כל הפורמטים שהרסיבר שלך תומך בהם, במיוחד כשמדובר בכרטיס מסך לא יקר שעולה כ-200 ש"ח.
ותמיד טוב להיות מוכנים עם כל הפורמטים שהרסיבר שלך תומך בהם, במיוחד כשמדובר בכרטיס מסך לא יקר שעולה כ-200 ש"ח.
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל תוגה לכולם על הייעוץ והעזרה..
החלטתי ללכת על ה5670, 1G כנראה של Gigabyte.. (אולי Sapphire אבל זה כבר לא ניראה לי משנה יותר מידי..)
שוב תודה לכולם!
החלטתי ללכת על ה5670, 1G כנראה של Gigabyte.. (אולי Sapphire אבל זה כבר לא ניראה לי משנה יותר מידי..)
שוב תודה לכולם!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Sapphire נחשבת מצויינת כיצרנית כרטיסי מסך.
תתחדש!
תתחדש!
- orginal1
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 101
[quote="pixies"[.
אגב, זה גם מה שה-SPDIF מכרטיס הקול שלך מסוגל להעביר - רק DTS, DD ו-PCM סטריאו. המינוח "HD Audio" שיש בהרבה לוחות אם וכרטיסי קול הוא מטעה.
תיקח ATI HD5450, מעביר הכל וכולל הכל, ועולה 210 ש"ח. למה אתה מתעקש על אנוידיה, כשהם עוד לא שם בתחום הזה?[/quote]
לא הבנתי פו משהו ,מה גם עם הכ.קול שלי בלוח לא תומך DTS HD אז אני סם נגיד את ה5670
בחיבור HDMI לרסיבר אז הייה לי DTS HD ?
אגב, זה גם מה שה-SPDIF מכרטיס הקול שלך מסוגל להעביר - רק DTS, DD ו-PCM סטריאו. המינוח "HD Audio" שיש בהרבה לוחות אם וכרטיסי קול הוא מטעה.
תיקח ATI HD5450, מעביר הכל וכולל הכל, ועולה 210 ש"ח. למה אתה מתעקש על אנוידיה, כשהם עוד לא שם בתחום הזה?[/quote]
לא הבנתי פו משהו ,מה גם עם הכ.קול שלי בלוח לא תומך DTS HD אז אני סם נגיד את ה5670
בחיבור HDMI לרסיבר אז הייה לי DTS HD ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לכרטיס HD5670 יש כרטיס קול דיגיטלי משלו. כרטיס הקול שעל לוח האם שלך למעשה לא יהיה פעיל.
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

לפי הבדיקות שעשיתי (באינטרנט) ניראה שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NR.. אבל יכול להיות שאני טועה.yaronkle כתב:shayzakai,
האם הטלוויזיה שלך תומכת ב- NR - Native Resolution דרך HDMI? האם היא תומכת ב- NR דרך VGA (די ודאי)?...
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

וואלה?! זה אומר שאם אני מפצל את התצוגה ל2 מסכים, טלוויזיה ומסך מחשב ולמחשב אני מחבר רמקולים רגילים אני לא השמע בהם?!pixies כתב:לכרטיס HD5670 יש כרטיס קול דיגיטלי משלו. כרטיס הקול שעל לוח האם שלך למעשה לא יהיה פעיל....
ועוד משהו... זה בעיה להגדיר את הכרטיס מסך הזה?? לשכפול מסך וכו'?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה יכול להוציא בו זמנית סאונד מכרטיסי קול שונים עם תוכנה כמו IndieVolume (תוכנה בתשלום).
אגב, אני אישית ממש לא ממליץ לעבוד ככה - מסך מחשב וטלוויזיה בכבל HDMI ארוך. זה מאוד לא נוח. הכי נוח זה HTPC ייעודי בסלון.
לכרטיס הזה אין שום בעייה עם כמה מסכים.
אגב, אני אישית ממש לא ממליץ לעבוד ככה - מסך מחשב וטלוויזיה בכבל HDMI ארוך. זה מאוד לא נוח. הכי נוח זה HTPC ייעודי בסלון.
לכרטיס הזה אין שום בעייה עם כמה מסכים.
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

הוא לא ארוך.. הכבל למסך המחשב הוא אורך סטנדרטי.. והכבל לטלוויזיה לא עולה על 3 מטר.pixies כתב:אתה יכול להוציא בו זמנית סאונד מכרטיסי קול שונים עם תוכנה כמו IndieVolume (תוכנה בתשלום).
לכרטיס הזה אין שום בעייה עם כמה מסכים....
אני חשוב שזה בסדר.. מה אתה אומר??
שימוש בתוכנה כמו IndieVolume פוגעת באיכות הסאונד?? (של הכרטיס מסך או כרטיס קול)
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

shayzakai כתב:לפי הבדיקות שעשיתי (באינטרנט) ניראה שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NR.. אבל יכול להיות שאני טועה.yaronkle כתב:shayzakai,
האם הטלוויזיה שלך תומכת ב- NR - Native Resolution דרך HDMI? האם היא תומכת ב- NR דרך VGA (די ודאי)?......
לאחר בדיקה שניה שעשיתי (ניכנסתי להגדרות של הטלוויזיה) גיליתי שיש לי DNR ו- MPEG NR,
(אני לא ידוע מה-D אומר.. )
יש לי בשניהם כמה אופציות..
ב- DNR יש Off/Low/Middle/High
ב- MPEG NR יש Off/Low/High
לא יודע מה כל אופצי אומרת.... (אשמח לקבל הסבר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי מדובר במקרה הזה על Noise Reduction ולא על Native Resolution. ה-D זה כנראה Dynamic.
- gabglus
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
מצאתי כרטיס 5670 פסיב
PowerColor Go! Green HD5670 1GB GDDR5
http://www.powercolor.com/us/products_f ... asp?id=236
יש עוד מותגים בסדרה זו?
PowerColor Go! Green HD5670 1GB GDDR5
http://www.powercolor.com/us/products_f ... asp?id=236
יש עוד מותגים בסדרה זו?