מכשיר ה Xtreamer PRO הושק והמשלוחים התחילו להישלח לרוכשים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

זהו...אחרי שהמכשיר לא תומך ב Dolby TrueHD מיום ההשקה (זיו שלא תגלה לנו שפתאום הוא תומך :oops: )
ואחרי שהחבר'ה שם לא סיפרו על זה לאף אחד!
החברה הזאת שרופה לגמרי בעיני :נגד החוקים:
המעשה שלהם הוא שקר, רמאות וגניבה! לא פחות.....אני לא הייתי מתקרב אליהם אפילו אם הביקורות יפרגנו
ואפילו אם הם ישחררו גירסת קושחה שתתמוך בפורמט Dolby TrueTrueTrueTrueTrueHD

הערה: זאת דעתי בלבד, כל אחד יעשה ככל העולה על דעתו

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אבל מה חדש פה? זה בדיוק אותו סיפור של האקסטרימר (הרגיל)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

guyezra כתב:אבל מה חדש פה? זה בדיוק אותו סיפור של האקסטרימר (הרגיל)
...
זה ממש לא אותו הדבר....ב Xtreamer הישן הם רשמו שהפורמטים החדשים יתמכו בעתיד ע"י עידכון קושחה, בסופו של עניין הם חזרו בהם וביקשו סליחה על ההבטחה! ומייד הוציאו מוצר חדש שהתכונה, אולי, העיקרית ביותר שלו לדבריהם הייתה שתהיה לו תמיכה בפורמטים החדשים מיום ההשקה (לגבי פורמט TrueHD). במקביל הם נתנו לאנשים שרכשו את המוצר הראשון, הנחה של 50 יורו ברכישת ה PRO והסיבה הרשמית שלהם הייתה, מכיוון שהם לא עמדו בהתחייבות שלהם לגבי רוכשי ה Xtreamer הישן ועכשיו, נכון להיום, הם לא עידכנו בשום מקום שה PRO לא תומך ב TrueHD (למרות שבאתר רשום שהוא תומך), הם לא רשמו על זה מילה בפורום שלהם. פשוט נותנים לאנשים לרכוש את המכשיר ולגלות על כך לבד......מי שרכש את ה Xtreamer ואח"כ רכש את ה PRO (בעיקר לפורמטים החדשים), לדעתי ירגיש שהם פשוט דפקו אותו פעמיים. עם קשר, אתמול, העלתי בפורום שלהם שאלה לגבי התמיכה בפורמט החדש ותוך 30 דקות ההודעה שלי נעלמה.....זאת הטעייה מכוונת על ידם על מנת לגרום למסה של אנשים לקבל את המוצר ולא לבטל את הרכישה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

עידכונים:
זה כל כך הרגיז אותי שהתחלתי להציף את הפורום שם באינפורמצייה הזאת, לפחות שמי שעדיין לא קיבל את המכשיר שידע זאת ויוכל לבטל את ההזמנה שלו אם רק ירצה. הייתי בטוח שתוך 10 דקות הם ימחקו את ההודעות שלי אבל למרבה ההפתעה יש תגובה! ייתכן שהכעס שלי היה קצת מוקדם. שימו לב שהם מבטיחים שעידכון ל TrueHD 7.1 ואפילו ל DTS MA בנוסף הם יתמכו גם ב Jukebox!!

התגובה שלהם הועברה לשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 26#1110426
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 14/05/2010 14:50, נערך 6 פעמים בסך הכל.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

שליחה

osherov,
למרות שהייתי מאלה שהציעו קנייה לאחר בדיקה מסודרת בכ"ז הייתי משוכנע שהפעם הפעם הם יקיימו את מה שהבטיחו.

אין זה פשוט מדהים ! החברה הזאת פשוט קברה את עצמה עמוק !

אני חושב שבלי שום קשר ליכולות האחרות שלו צריך פשוט להעיף את הנגנים שלהם מרשימת הנגנים בנעוץ של הפורום, אין שום סיבה לתמוך ולקדם
בשום צורה את החברה הזאת.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

נדב,
ראה הודעה אחת מעלייך, כנראה שהיה מוקדם לרדת עליהם...לפי הודעתם, תוך מספר ימים ה PRO הולך לקבל עדכון ענק שיכיל את הפורמטים החדשים (שניהם!) וגם את ה JB החדש שלהם 8O

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

שליחה

ביום ההשקה אה? טוב נראה.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

זה 1:1 כמו שהיה בתחילת הדרך (אותו סיפורת אותם מילים). אישית, אני לא מאמין אף מילה שלהם כבר מזמן.

מה שלא כל כך ברור לי תמיד - מוכנות של לקוחות לתת second chances תמורת "מחיר משתלם".
אם זה היה בן אדם, רובם היו מסלקים אותו ממעגל החברתי שלהם, לא?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ת'שמעו הם מבטיחים כל כך הרבה בעדכון שיגיע תוך מספר ימים (דברים שממש יקפיצו את המכשיר למקום אחר לגמרי). הם מבטיחים הרבה מעבר למה שאנשים ציפו לקבל בזמן השקתו של ה PRO!! קשה לי מאוד להאמין שזה לא מגובה במציאות ושאין להם גירסה חדשה שעושה את כל מה שהם אומרים....נחכה מספר ימים ונראה. לזיו יש את מכשיר ה PRO, ככה שברגע שהם יוציאו משהו אני מקווה שהוא יבדוק ויעדכן אותנו האם באמת יש יכולות חדשות כמו שהם מבטיחים

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

osherov

אתה יודע מה? אני הולך איתך בנושא הזה...

כל היכולות שהם מבטיחים יגיעו תוך שבוע. לאיזה גבהים בדיוק זה יקפיץ את המכשיר???

אם תיקח את המחיר הרגיל שלו באתר ותוסיף עלויות משלוח ומיסים, תגיע למחיר של קצת מעל 1,000 ש"ח בישראל.

עכשיו בוא תגיד לי, לאן הגענו? מה היתרונות שלו על המתחרים הישירים שלו? או.קיי, יש לו מקום לשני כוננים, מה עוד?

הרי לחלק מהמתחרים יש כבר תמיכה בפורמטים החדשים, מספר פתרונות לג'וקבוקס, תמיכה ב-BD LITE, ומגוון טוב יותר של אפשרויות חיבור...

אז אני באמת מקווה שהכל יתממש, ואולי גם אני אוכל ליהנות ממספר חידושים עם האקסטרימר שלי, בנוסף להגברת התחרות בשוק, אבל פסגות חדשות לא ייכבשו פה...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Irus,
לא רוצה לקפוץ לפני שרותמים את הסוסים לעגלה, כי בינתיים זה הכל על הנייר...אבל בכל זאת
בגדול אני אומר ש:
-היו כאלה שרכשו אותו ב 99 יורו ולכן סה"כ הוא יעלה להם באזור ה 600-700 ש"ח
-תמיכה ב 2 כונני 3.5 פנימיים
-תמיכה בג'וקבוקס פנימי (דבר שעד היום מקשקים עליו ב NMT אבל שום דבר לא זז בגיזרה הזאת)
-תמיכה במצלמת אבטחה
-תמיכה בדפדפן פיירפוקס
-תמיכה בפענוח פרופיל [email protected] 1080p 16 refs (גם ל C-200 אין את זה)
-תמיכה טובה ביותר בעברית (שמות קבצים, פונטים יפים יותר)
-לדעתי הקושחה של מכשיר ה PRO תהיה יציבה הרבה יותר מאשר זאת הנוכחית של מכשיר ה A-200 וה C-200 שעם כל הכבוד להם, עדיין הם לא יציבים מספיק (ה Xtreamer בגירסאות הקושחה החדשות שלו הרבה יותר יציב מה C-200)
-זיכרון 256MB DDR 2 SDRAM, 256MB Flash

אם כל הדברים למעלה יהיו נכונים, אז מכשיר ה PRO יהיה מתחרה ישיר והולם למכשיר ה A-200, בטח אחרי שבאג יביאו אותו לארץ!
הכל כמובן אם כל הדברים האלה באמת יתקיימו....נחכה מספר ימים ונראה

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411

שליחה

osherov כתב:
jepe כתב:מה ההבדל העיקרי בינו לבין הגירסה הקודמת?
חוץ מתמיכה כביכול ב TRUE-HD?
...
-תמיכה של המכשיר ב 7.1CH - Dolby TrueHD
-התמיכה ב 7.1CH passthrough for DTS MA לטענתם, התמיכה תגיע מאוחר יותר כעידכון קושחה!
-תמיכה ב MovieJukeBox, שיגיע לטענתם שוב יגיע בעידכון גירסה
-למכשיר שני סלוטים לדיסקים SATA 3.5 אינצ'
-למכשיר יש 256MB לעומת 128MB ב Xtreamer הרגיל (ממשק משתמש מהיר יותר ויכולת חיפוש תכנים מהירים יותר בקבצי המולטימדיה)
-תמיכה בניגון תכנים בקידוד H.264 לפרופיל [email protected] ותמיכה ב 16 refs!
...

אפשר קצת הסבר על זה?
גם הגירסה הקודמת תמכה ב H264 MKV לא?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

הנה ההסבר הקצר על פרופיל [email protected] ותמיכה ב 16 refs
לקידוד H.264 יש מספר רמות (Level) ומספר פרופילים (Profile). בעולם ה HD יש שתי רמות נפוצות.
Level 5.1 ו Level 4.1 (נשאיר רגע את נושא הפרופילים בצד כי זה לא רלוונטי לעניינינו). ה Level מייצג בעצם סט של מגבלות המגדיר מהם הפרמטרים בהם הדוחס (Endcoder) השתמש לצורך דחיסת הוידאו (במקרה שלנו זה H.264 אבל זה נכון גם לקידודים אחרים). ה Level מגדיר מהם הצרכים המינימליים שהמפענח (Decoder) צריך לעמוד בהם על מנת לפרוס את הוידאו המקודד לרמה המסוימת (לדוגמה מוגדר שם כמה פריימים ייתכן שצריך לשמור בזיכרון על מנת לפענח פריים אחד מהוידאו, לדוגמה מוגדר שם מה יכול להיות הקצב המקסימלי של הוידאו וכו).

בלי לסבך ת'עניינים יותר מידי, אני אומר, שהיום רוב קידודי הסרטים נעשה לרמה 4.1 (בסרטי MKV, במדיות של בלוריי וכו) ולכן רוב הנגנים שתומכים ברמה 4.1 יצליחו לנגן את תכני ה HD בלי שום בעייה. אבל בעבר הלא רחוק, בגלל טעות של אנשים שקידדו סרטים באופן לא נכון (הגדירו לא נכון את הפרמטרים במקודד שהם השתמשו) והפיצו אותם ברשת בפרופיל 5.1, וכך נוצרו בעיות בחלק מהמכשירים לפענח ולהציג את הוידאו הזה (אגב, הבעייה הייתה לא רק על סטרימרים אלא גם על כרטיסי מסך במחשב, שלא תמכו בפענוח חומרה לרמה 5.1 וחשוב מכך הם לא תמכו ב refs 16, כלומר לא היה להם מספיק זיכרון על מנת להחזיק את כל הפריימים האלה בזיכרון של הכרטיס). אחרי כל ההסבר הזה, התמיכה של ה PRO ברמה 5.1 היא נחמדה ויכולה לעזור לעיתים רחוקות לנגן סרטים שקודדו (בטעות) לפרופיל הזה. כל שאר התכנים מקודדים לרמה 4.1 לכן אין משמעות לתמיכה המשופרת של ה PRO (אגב ה Xtreamer הישן תומך בפרופיל 4.1 כנ"ל גם ה PS3, מכשירי ה NMT וכו).

הערה קטנה:
לא בהכרח פורס שתומך ברמה של 4.1 לא יצליח לנגן תוכן שקודד לרמה 5.1 וזה הכל תלוי בפרמטרים עצמם בהם השתמשו לצורך הקידוד (בדר"כ ה Ref-frames הוא הפרמטר החשוב)

שורה תחתונה:
זוהי תכונה נחמדה שקיימת ב PRO אבל לא משמעותית בניגון תכני ה HD הקיימים (ואלה שיגיעו בעתיד)

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

וואו osherov תודה רבה על התשובה המקצועית (Y)
עשכיו אני רגוע כי בדיוק השבוע קניתי את האקסטרימר הקודם בבאג ובכלל לא ידעתי שיוצא עכשיו ה PRO.

YardenBenlulu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332

שליחה

jepe כתב:וואו osherov תודה רבה על התשובה המקצועית (Y)
עשכיו אני רגוע כי בדיוק השבוע קניתי את האקסטרימר הקודם בבאג ובכלל לא ידעתי שיוצא עכשיו ה PRO.
...
שאתה אומר הדגם החדש בבאג זה זה:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974
זה המהדורה החדשה

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049

שליחה

YardenBenlulu, זה לא הדגם החדש. זה הדגם הרגיל בתוספת לצלעות קירור (עד עכשיו הם היו נמכרים בנפרד)

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

YardenBenlulu כתב:
...
זה המהדורה החדשה
...
לא,רכשתי אותו בלי הצלעות קירור.
לא אמרו לי שיש אותו ביחד עם הצלעות קירור וב700 במקום 750 ש"ח כמו שאני שילמתי.
מחר נתחיל לעשות טלפונים.
למזלי עוד לא פתחתי בכלל את האריזה ככה שאם צריך להחזיר לא תהיה בעיה.

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655

שליחה

jepe כתב:
YardenBenlulu כתב:
...
זה המהדורה החדשה
...
מחר נתחיל לעשות טלפונים.
...
שום טלפונים!
פשוט תחזיר ותבקש זיכוי (עבר רק שבוע).
לאחר שתקבל את הזיכוי ביד, תבקש לרכוש את ה-X שבמבצע.

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בוננזה כתב:
jepe כתב:
YardenBenlulu כתב:
...
זה המהדורה החדשה
...
מחר נתחיל לעשות טלפונים.
...
שום טלפונים!
פשוט תחזיר ותבקש זיכוי (עבר רק שבוע).
לאחר שתקבל את הזיכוי ביד, תבקש לרכוש את ה-X שבמבצע.
...
המוצר עדיין לא הגיע לחנויות.
כנראה מחר או ביום חמישי אחרי החג.
דיברתי עם שירות לקוחות שלהם ואני אקבל זיכוי ואקח את האקסטרימר עם הצלעות קירור.
יהיה לי 50 ש"ח עודף...

סתם שאלה,אין חוק כזה שעד 14 יום חייבים להחזיר את הכסף?
מה גם שעוד לא פתחתי אותו בכלל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

14 יום זה רק אם רכשת מהאינטרנט.

אבל בבאג אני חושב שאתה יכול די בקלות לקבל החזר או לפחות זיכוי אם תביא להם את החבילה לא פתוחה.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”