אינספור התלבטויות ובסוף נפלה ההחלה, פופקורן A200 ולא Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
yakirh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #21 

liorreem כתב:אני לא מבין משהו.
אף אחד לא טורח להזכיר אפילו ברמז, שבניגוד לאקסטרימר שתומך באופן מלא בשמות תיקיות וקבצים בעברית
ךופה םתוא גיצמ ןרוקפופה
מבחינתי ומבחינת משתמשים רבים שאני מכיר זוהי תכונה הרבה יותר חובה מהגימיקים של JB.
תקנו אותי אם משהו השמנה בנושא.
בקיצור אם החלטת על האקסטרימר - לך על זה ותהנה.
...
(Y)

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #22 

yakirh

תראה, או שיש לך ולליאור בעיית הבנה, או שזה משהו אחר...

הבן אדם רשם כמה פוסטים והתלבט, לבסוף הוא גילה (בעצמו) שיש עוד מוצר שיכול לענות על הדרישות שלו בצורה טובה יותר מהאקסטרימר, והוא הצהיר שהוא מתעניין בפופקורן...

בנוסף, מסתבר שהוא קיבל מידע שגוי וחלקי לגבי המוצרים.

אני עניתי על השאלות שלו בדיוק, וכנראה שהוא בעצמו הבין שיש חלופות טובות יותר במחיר קרוב.

מה לא מובן לכם? הבן אדם רוצה לצפות בקבצים גדולים (הוזכר קובץ בגודל 45GB) המכילים את הפורמטים החדשים והוא לא יוכל ליהנות מהם בצורה מלאה עם האקסטרימר, מה לעשות שהפופקורן יודע להתמודד עם הקבצים האלה טוב יותר...

לי במקרה יש את שני המוצרים ונתתי פה המלצה בהתאם לשאלות, במקרים אחרים אני גם ממליץ על דברים אחרים, אז לפני שסתם זורקים הצהרות באוויר אני ממליץ לקרוא את השרשור מההתחלה...

(n)
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 08/05/2010 10:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

כן, יצאתי קצת אהבל עם ההתלבטויות... אבל אחרי הפוסט הזה אין לי ספק... למרות ההכרזה בהתחלה, אקנה את הפופקורן ולא את האקסטרימר.. הדבר היחיד שאני אאמץ מהאקסטרימר זה את האנטנה בנפרד... lrus... שוב אשאל - יש תאריך מדויק לגבי העדכון קושחה של הפופקורן ?? תודה רבה אין כמוכם!

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

אין תאריך מדויק, הממשק החדש היה אמור לצאת בסוף אפריל וזיו אמר שיש עיכוב קל (בקרוב מאוד).

לאחר הכנסת הממשק החדש אמור לצאת עדכון שיהפוך את התמיכה בעברית למושלמת.

דרך אגב, הממשק החדש נראה מדהים ויכלול מובי-ג'וקבוקס ומיוזיק-ג'וקבוקס מובנים:

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

Yuval2d,
אני מציע שתערוך את כותרת ההודעה למשהו מתאים יותר- זה בעיקר חשוב אם יהיו מתלבטים בסוגיה דומה.
לדעתי עדיפה כותרת כמו ״מתלבט בין אקסטרימר ו׳ A200״.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #26 

Irus, אתה ממליץ לו את ה C-200 כדי שיוכל להנות מקבצי 45GB עם תמיכה מלאה בפורמטי האודיו החדשים. אבל בכלל לא שאלת אם יש לו רסיבר שיכול לפענח את הפורמטים החדשים.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

אני לא ממליץ על כלום.

לך לעמוד הראשון ותקרא...

תוך כדי חיפושים הוא גילה את ה-A200 (לא C) ואת המחיר האטרקטיבי שלו, וביקש לשמוע פרטים.

לגבי התוכן, הוא נתן דוגמא של קובץ מסוים ורצה לדעת מה ההבדלים בין המכשירים.

וגם אם אין רסיבר שתומך בפורמטים החדשים, לא חסרים יתרונות אחרים...

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

Irus כתב:אני לא ממליץ על כלום.

לך לעמוד הראשון ותקרא...

תוך כדי חיפושים הוא גילה את ה-A200 (לא C) ואת המחיר האטרקטיבי שלו, וביקש לשמוע פרטים.

...
"לי במקרה יש את שני המוצרים ונתתי פה המלצה בהתאם לשאלות"
זה ציטוט שלך.
התכוונתי ל A-200 (טעיתי בקלדה ורשמתי C). לפי מה שאפשר לראות הבחור שפתח את השרשור לא בקיא בנושא של סטרימרים ולכן אתה קצת מטעה אותו אם אתה אומר שהמכשיר תומך בפורמטים החדשים בלי בכלל לשאול אם יש לו רסיבר שיודע לפענח את הפורמטים. אם אין לו רסיבר שתומך בפורמטים החדשים, והוא לא מעוניין ב MOVIE JUKE BOX , אז חבל לו להוציא עוד 300 שקל ל A-200. עדיף כבר XTREAMER.

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #29 

ds123 כתב:

לך לעמוד הראשון ותקרא...

...
זה ציטוט שלך.
התכוונתי ל A-200 (טעיתי בקלדה ורשמתי C). לפי מה שאפשר לראות הבחור שפתח את השרשור לא בקיא בנושא של סטרימרים ולכן אתה קצת מטעה אותו אם אתה אומר שהמכשיר תומך בפורמטים החדשים בלי בכלל לשאול אם יש לו רסיבר שיודע לפענח את הפורמטים. אם אין לו רסיבר שתומך בפורמטים החדשים, והוא לא מעוניין ב MOVIE JUKE BOX , אז חבל לו להוציא עוד 300 שקל ל A-200. עדיף כבר XTREAMER.
...
אין לי אמנם רסיבר שיודע לפענח את הפורמטים האלה, אבל כמו שlrus אמר, יש הרבה יתרונות אחרים לפי מה שראיתי... ובכל מקרה, אני אחד שתמיד אוהב להכין את הקרקע לפני, אני לא אקנה סטרימר נוסף בשנה הקרובה אחרי הקניה הזו, אז למקרה שיהיה לי אי פעם רסיבר כזה עדיף שיהיה כבר סטרימר תומך בבית, אני מעדיף להוציא 200 שקל נוספים עכשיו ולא 1000 שקל מחדש בעוד כמה חודשים ולהיות עם ראש שקט שיש לי משהו איכותי. אבל בכל מקרה תודה לכולכם...! באמת עזרתם לי... אני מאוד מקווה שהממשק החדש יצא כמה שיותר מהר ושעניין העברית המלאה יצא כבר.. אגב, כשהממשק יצא? איפה אני אוכל לראות את עדכוני הקושחה שלו??? איפה הם מתפרסמים?

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

yuval2d כתב:
ds123 כתב:

לך לעמוד הראשון ותקרא...

...
זה ציטוט שלך.
...
אין לי אמנם רסיבר שיודע לפענח את הפורמטים האלה, אבל כמו שlrus אמר, יש הרבה יתרונות אחרים לפי מה שראיתי... ובכל מקרה, אני אחד שתמיד אוהב להכין את הקרקע לפני, אני לא אקנה סטרימר נוסף בשנה הקרובה אחרי הקניה הזו, אז למקרה שיהיה לי אי פעם רסיבר כזה עדיף שיהיה כבר סטרימר תומך בבית, אני מעדיף להוציא 200 שקל נוספים עכשיו ולא 1000 שקל מחדש בעוד כמה חודשים ולהיות עם ראש שקט שיש לי משהו איכותי. אבל בכל מקרה תודה לכולכם...! באמת עזרתם לי... אני מאוד מקווה שהממשק החדש יצא כמה שיותר מהר ושעניין העברית המלאה יצא כבר.. אגב, כשהממשק יצא? איפה אני אוכל לראות את עדכוני הקושחה שלו??? איפה הם מתפרסמים?
...
מחשבה נכונה.
אם יש לך אפשרות להוציא עוד כ 500 ש"ח, אולי כדאי שתלך על ה C-200 שיאפשר לך גם להפוך את הסטרימר בעתיד לנגן בלוריי וכן לנגן קבצי בלוריי עם התפריטים וכל התוספות.

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #31 

500 שקל כבר יהיה מוגזם לחלוטין בשבילי.. אני לא רוצה לעבור את ה-1000 שקל בעסק הזה...אז זה כבר הופך מוגזם מרגע לרגע.. 200 שקל מעבר למחיר של האקסטרימר זה גם ככה מעל ומעבר בהתאם להוצאות שלי החודש על כל הקולנוע HD הזה.. נראה לי שנסתפק ב-A200, אני לא מאמין שאני אתאכזב ממנו... שוב חבר'ה, DS ו-LRUS במיוחד תודה רבה לשניכם!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”