בעיות מקודדים ב mediaportal
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אני גם נתקלתי בזה, אבל זה היה תמיד חד פעמי. אצלי בד"כ יש בקובץ M2TS סאונד כמה שניות טובות ורק אז מופיע הסרט. אה, וגם קריסות של מדיה פורטל. לא חסר...
אם אתה לוחץ STOP בשלט, מחכה כמה שניות שהמדיה פורטל "יירגע", ואז מנסה לנגן שוב את הסרט (שוב, תחכה זמן סביר, יותר מכמה שניות) עדיין לא מופיעה תמונה ויש רק סאונד?
אם אתה לוחץ STOP בשלט, מחכה כמה שניות שהמדיה פורטל "יירגע", ואז מנסה לנגן שוב את הסרט (שוב, תחכה זמן סביר, יותר מכמה שניות) עדיין לא מופיעה תמונה ויש רק סאונד?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
pixies תודה רבה על ההסבר הברור למעלה...
לא ידעתי שקנית בסוף ATI5XXX

לא ידעתי שקנית בסוף ATI5XXX
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אכן. קניתי HD5450. 
-
BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
לצערי גם אחרי המתנה ארוכה יחסית,
עדיין אין תמונה
לא ברור לי למה זה עובד ב MKV ולא ב M2TS...
עדיין אין תמונה
לא ברור לי למה זה עובד ב MKV ולא ב M2TS...
-
BigDragoon
-
- חבר ותיק

איזה מוזר... חלק מהסרטים עובדים. חלק לא...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני עכשיו שם לב שיש בחלון הקודקים הערה שקבצי TS יתנגנו על פי הגדרות ה-TV Codecs. ייתכן שזה תקף גם עבור M2TS.
תעבור ללשונית של ה-TV Codecs ותשים גם שם את ה-H.264 על MPC HC Codec ואת האודיו הראשון שמופיע מיד אחריו על FFDShow Audio.
דווח אם זה פותר את בעיית התמונה ב-M2TS...
תעבור ללשונית של ה-TV Codecs ותשים גם שם את ה-H.264 על MPC HC Codec ואת האודיו הראשון שמופיע מיד אחריו על FFDShow Audio.
דווח אם זה פותר את בעיית התמונה ב-M2TS...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תבדוק אם הסרטים הבעייתיים מתנגנים ב-MPC HC.
-
BigDragoon
-
- חבר ותיק

עשיתי את השינויים לTV...
יש באגים מוזרים.
לפעמים יש תמונה, לפעמים אין.
אם אני מריץ קדימה אז לפעמים זה מסתדר אבל לפעמים יש תמונה (במקום תמונה שחורה) אבל קפואה.
יש באגים מוזרים.
לפעמים יש תמונה, לפעמים אין.
אם אני מריץ קדימה אז לפעמים זה מסתדר אבל לפעמים יש תמונה (במקום תמונה שחורה) אבל קפואה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה מוזר... האמת שיש אצלי רק קובץ M2TS של Transformers 2 אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות שהכל תקין אצלי עם כל התכנים (בסה"כ שבוע ויומיים עם ווינדוס 7 ופורמטי אודיו חדשים
).
אולי באמת יש בעיות עם חלק מהתכנים. רק לצורך הבדיקות, תעשה תמיד הרצה "רגועה" מתחילת הקובץ ללא Resume מנקודת צפייה אחרונה וללא קפיצות היסטריות קדימה. יכול להיות שה-Trickplay בקבצי M2TS עדיין מלא באגים.
אולי באמת יש בעיות עם חלק מהתכנים. רק לצורך הבדיקות, תעשה תמיד הרצה "רגועה" מתחילת הקובץ ללא Resume מנקודת צפייה אחרונה וללא קפיצות היסטריות קדימה. יכול להיות שה-Trickplay בקבצי M2TS עדיין מלא באגים.
-
BigDragoon
-
- חבר ותיק

א. תתחדש!!
ב. תודה על העזרה!
ג. לאחר עוד כמה בדיקות, שמתי לב שבחלק מהסרטים כשיש תמונה יש בעיות ב SOUND ("מן רעשים סטאטים ברקע"), כשאין תמונה אין בעיות SOUND.
אני לא חושב שזה עומס על המעבד כי הוא רק ב 25-27%...
ב. תודה על העזרה!
ג. לאחר עוד כמה בדיקות, שמתי לב שבחלק מהסרטים כשיש תמונה יש בעיות ב SOUND ("מן רעשים סטאטים ברקע"), כשאין תמונה אין בעיות SOUND.
אני לא חושב שזה עומס על המעבד כי הוא רק ב 25-27%...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

באמת מוזר. אולי יש עדיין באגים ב-FFDShow.
תנסה לבודד את הבעייה ולעשות קצת "מחקר" -
1. מה קורה בעת ניגון התכנים הבעייתיים ב-MPC HC? מתנגנים תקין? לא תקין?
2. האם לאחר סגירה והרצה מחדש של מדיה פורטל יש הבדל בניגון התכנים הספציפיים?
3. האם זה קונסיסטנטי? תמיד אותם קבצים עושים בעיות ותמיד שאר הקבצים מתנגנים בסדר?
4. תבדוק ב-MPC HC ע"י כפתור ימני על הסרט ובחירה ב-Properties אם יש מאפיין קודקים ספציפי של הקבצים הבעייתיים. האם כולם DTS-HD, או אולי דווקא Dolby TrueHD? ואולי הבעייה היא עם קבצים עם קודק וידאו ספציפי - יש הרי גם AVC וגם H.264, כאשר AVC הוא וריאציה של H.264...
תנסה לבודד את הבעייה ולעשות קצת "מחקר" -
1. מה קורה בעת ניגון התכנים הבעייתיים ב-MPC HC? מתנגנים תקין? לא תקין?
2. האם לאחר סגירה והרצה מחדש של מדיה פורטל יש הבדל בניגון התכנים הספציפיים?
3. האם זה קונסיסטנטי? תמיד אותם קבצים עושים בעיות ותמיד שאר הקבצים מתנגנים בסדר?
4. תבדוק ב-MPC HC ע"י כפתור ימני על הסרט ובחירה ב-Properties אם יש מאפיין קודקים ספציפי של הקבצים הבעייתיים. האם כולם DTS-HD, או אולי דווקא Dolby TrueHD? ואולי הבעייה היא עם קבצים עם קודק וידאו ספציפי - יש הרי גם AVC וגם H.264, כאשר AVC הוא וריאציה של H.264...
-
BigDragoon
-
- חבר ותיק

כן, יש לי הרבה חומר לבדוק.
מחר אני אבדוק יותר לעומק.
מחר אני אבדוק יותר לעומק.