yositv כתב:שלום לכל חברי הפורום
בתור בחור שעסק במכירות עד לפני חודשיים בחנות מחסן-וירטואלית+אינטרנט מותג גדולה בצפון [ כיום בתור אחראי מכירות בתחום הסלולר] אני רוצה לעזור לכל אלה שמתבלטים בשאלה איזה טלוויזיה לרכוש ולתת את ההמלצות שלי : על האתר שמעתי מאנשים שבאו לקנות או שאלו בטלפון והייתי חייב לראות על מה כל הרעש . לאחר קריאה של 30 עמ בקטגוריה של LCD
הרגשתי צורך עז להתערב ולפרסם את ההמלצות שלי – אני רק אציין שאיפה שעבדתי מכרו את כל סוגי יצרני הטלוויזיות ממוצרים סיניים ועד LOEWE. כך אין לי שום אינטרס לשווק מוצר זה או אחר .
בהמלצות שלי ניסיתי להשתדל כמה שיותר לא להתפרע מבחינה תקציבית.
לכן בכל קטגוריה של גודל אתן 3 בחירות
1] טלוויזיה שהכי נמכרה בחצי השנה האחרונה אצלנו באתר
2] טלוויזיה שאני חושב שהיא הכי טובה –דעה אישית שלי
3] תמורה הכי טובה לכסף כיום לפרסים שבייננו
בגודל 32 אינץ :
1] טלוויזיה שהכי נמכרה באתר 2009 – פיליפס 5604 – בהפרש ניכר הטלוויזיה הזו בגודל 32 אינץ שנותנת תמונה חדה ומלאת צבעים. שלל חיבורים ואיכות ללא פשרות.
2] הטלוויזיה שאני חושב שהיא הכי טובה בגדול 32 אינץ היא הפנסוניק X10 - צבעים חיים והכי טוב לפי דעתי למי שרוצה לראות שידורים רגילים בלי HD טלוויזיה מומלצת ביותר בגודל הזה .
3] תמורה הכי טובה לכסף – סמסונג B450 שידורי טלוויזיה רגילה באיכות מדהימה – אם תחפשו באינטרנט תראו שהטלוויזיה הזו זכתה במקום ראשון בהצגת של שידורים רגילים – לחבר שלי יש את הטלוויזיה הזו ואני יכול להגיד לכם בביטחון מלא שהיא מציגה שידורים רגילים הרבה יותר טוב מטלוויזיות שעולות 4 + ומעלה.
ראו הלינק המצורף
http://www.hdtvorg.co.uk/guide/top_ten_sd_lcd_tv.htm
גודל 37 אינץ
1] הטלוויזיה הכי נמכרת באתר – SAMSUNG B530 - תמונה מעולה בשידורי HD וגם סבירה ביותר בשידורים רגילים .
2] הטלוויזיה שאני חושב שהכי טובה לגודל 37 אינץ SONY W5500 כל החיבורים וכל הטכנולוגיות בטלוויזיה אחת תמונה מאלפת בשידורים רגילים וHD – אני רק אגיד שלי בבית יש 37 אינץ פיליפס 8404 שאולי טובה ב10 אחוז בשידורים רגילים אבל השחורים שלה על הפנים לעומת הסוני.
3] תמורה הכי טובה לכסף – פנסוניק S10 תמונה טובה גם בשידורי SD וגם HD
גודל 40-42 אינץ
1] הטלוויזיה שהכי נמכרה באתר – פיליפס 8404 – שלל טכנולוגיות וחידושים במחיר אטרקטיבי גרמו לרבים ממכם כולל אתר זה ואתרים נוספים בארץ לתת לה את המקום הראשון.
2] הטלוויזיה שאני חושב שהכי טובה לגודל 42-40 אינץ היא הסוני w5500 טלוויזיית השנה באירופה שחורים מצוינים שלל חיבורים וטכנולוגיות. תמונה אליפות העולם:)
אני רק אציין שגם שהסמסונג 650 באותה רמה של הסוני – אבל לצערי אין לה את כל החיבורים הנוספים שיש בסוני מה שנותן לסוני יתרון.
3] תמורה הכי טובה לכסף - דגם: 42LH70YR LG מסדרת SCARLET תמונה מאלפת בשידורי HD תמונה סבירה בשידורים רגילים עם שלל טכנולוגיות במחיר שווה לכל כיס ועיצוב מאלף.
זהו אני רק אציין שוב שאיני משווק של אף חברה וההמלצות הם דעתי האישית בלבד כמו כן נתוני המכירות מתייחסים לחצי השנה האחרונה . רק שאני כבר חודשיים לא עובד בתחום הזה .
אני מקווה שהצלחתי לעזור לחלקכם לגבש בחירה .
כמו כן קבלו טיפים ממני שיעזרו לכם להוריד את המחיר של הטלוויזיה הבאה שלכם
1] בחיים לא להיכנס לחנות בהתלהבות – לא לצעוד מהר – מי שצועד מהר בא לקנות בכל מחיר ואפשר לתפור אותו להיכנס כאילו אתם סתם באים למוזיאון להסתכל וללכת. תנו למוכר לפנות אליכם ולא אתם אליו.
2] ננעלתם על טלוויזיה מזל טוב – על מנת להוריד את המחיר תגידו לנציג מכירות שאתה עושה סקר שוק בקשו יפה כרטיס ביקור והצעה בכתב על הדגם שאתם רוצים – רוב המוכרים יענו לדרישות שלכם כי ירצו למכור לכם ברגע שעשיתם את זה אתם מראים לאיש מכירות שאתה לא פריאר מבין עניין ולא בחור שיתפרו אותו. המוכר יתן לכם מחיר שהיה ב200 שקל גבוה יותר ממה שהיה מוכן לרדת אם באמת תקנו ממנו עכשיו תלכו עם הכרטיס למקומות אחרים תתחילו בזה שתראו תכרטיס ביקור לחנויות האחרות הם יבינו לבד שמי עומד מולם לא פריאר ומי שיתן מחיר ושרות טוב יותר תקנו ממנו.
3] חותמים על חוזה לטלוויזיה שימו לב שיש מקומות שאם מבטלים זה 10 אחוז ולא יעזור לכם בית דין . אם קניתם באינטרנט זה 100 שקל קנס . לכן לפני שחותמים על חוזה עם הנציג לברר בלי בושה כמה יעלה הביטול ומה המדיניות של הרשת – אם אתם רואים שהביטול מוגזם תגידו שאתם לא מוכנים לעסקה – ברוב המקרים תקבלו עוד מתנה כמו שנה אחריות נוספת או הנחה נוספת .
4] אחוזי מכירות לטלוויזיה איך זה עובד – נגיד מוצר lcdעולה 5000 מחירון בחנות 1] העלות לחנות 3500 70% ששולמו לספק. עכשיו החנות צריכה להרויח
אנשי מכירות תותחים כמוני בדרך כלל מקבלים 5 אחוז לכל עסקה ככה שערך הטלויזיה שתוכלו לשחק בטווח המחיר שגם לנציג וגם לחנות היה רווח שקול ל4 אלף שקל. כמומבן זה יכול ליהות גם 3 אחוז לנציג ו7 אחוז לחנות.
בקיצור קחו 20 אחוז טווח מהמחיר שרשום על המדבקה – זהו הטווח שתוכלו גג להוריד אחרי זה כבר מתחיל ליהות חשוד .
אם למישהו יש עוד שאלות אשמח לענות אליהם בפוסט זה .
...