טיפים לרכישת טלוויזיה ממוכר לשעבר [דגמים + איך להשיג את המחיר הטוב ביותר]

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246

שליחה

gilsn כתב:איך זה מסתדר עם תחשיב האחוזים שלו?.
...
:lol: בול!
]
gilsn כתב:איך אתם מסבירים את זה?
...
אני אסביר כך:
יש את אלו שחושבים שזאפ וכאלו הם אינדיקציה למחיר הזול ביותר , ואז כשמשווים להם מחיר לזאפ , הם מרוצים - וקונים .
ויש את אלו שיודעים שזאפ זה לא אינדיקציה ומטיילים פיסית או וירטואלית בין ספקים וחנויות ומשיגים מחיר הרבה יותר נמוך . אחרי הכל יש האטה בקצב המכירות בכל התחומים .(מלבד רותי שמשדרגת ב50K)

זו בעצם הסיבה . המשווקים גוזרים את חסידי זאפ (שיוצאים מרוצים) ועל ידי כך נישאר להם מקום לקצץ למציאותיים - במחיר .

ווין ווין סיטואשיין .
EDIT
סליחה לא ראיתי את העמוד השני ... :pizza:

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

שליחה

dmitrys כתב:אני בדרך כלל בא לחנויות אם הדפסות של זאפ, ואומר שאני יכול לקנות במחיר שרשום שם. חלק מהמוכרים מתחילים לדבר על כמה זה מסוכן לקנות באינטרנט. מבחינתי זה סימן שהוא רוצה לתפור אותי - אני מסתובב והולך. מי שמתחיל לדבר על המחיר ולשאול איך אני משלם, אם צריך התקנה וכו' - אני נשאר ומתמקח. בסוף סוגרים במחיר קרוב לזה של זאפ, ואני מוכן לשלם, נניח, 200 שקל יותר לטלויזיה שעולה 4 אלף רק בגלל שזאת חנות אמיתית ויש לאן ללכת במקרה של בעיה.

בכל מקרה, פוסט מעניין. חשבתי שהחנויות מרוויחות יותר מ 5-7 אחוז מכל מכירה.
...
על כל אחד שיתמקח יש כמה שלא ידעו מה המחיר האמיתי ויחשבו שהצליחו להוריד.
ואז החנות מרוויחה הרבה הרבה יותר מה 5-7% שאתה חושב.

מי אתה חושב שנכנס לחנויות בקניון ? יש הרבה קונים מזדמנים שלא מבינים מהחיים שלהם, ועליהם עובדים ומוכרים במחירים יקרים.

במקרה שלי לפני חצי שנה קניתי את הפיליפס 37 8404 . הייתי ברשתות והם נקבו לי במחיר מחירון של 7800 שח !!! אתה קולט.. ואז נתנו הנחה יפה ורצו לסגור על 6500. אמרתי להם - חפשו את החברים.
הראיתי להם הצעה של olsale לרכישה מיידית ב 5900 - היה אפילו אחד בשקם אלקטריק שחשב שאני טמבל ואמר שהוא לא מכיר את האתר הזה...
אפילו ביימו שיחה לסמנכל המכירות של הרשת לראות האם אפשר למכור בכזה מחיר.
בסוף סגרתי בקלילות באבי סופר ביותר זול.

אבל בטיולים שלי בחנויות , ראיתי הרבה אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם והמוכרים מנתבים אותם למה שהכי כדאי להם.

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה

yositv כתב:שלום לכל חברי הפורום
בתור בחור שעסק במכירות עד לפני חודשיים בחנות מחסן-וירטואלית+אינטרנט מותג גדולה בצפון [ כיום בתור אחראי מכירות בתחום הסלולר] אני רוצה לעזור לכל אלה שמתבלטים בשאלה איזה טלוויזיה לרכוש ולתת את ההמלצות שלי : על האתר שמעתי מאנשים שבאו לקנות או שאלו בטלפון והייתי חייב לראות על מה כל הרעש . לאחר קריאה של 30 עמ בקטגוריה של LCD
הרגשתי צורך עז להתערב ולפרסם את ההמלצות שלי – אני רק אציין שאיפה שעבדתי מכרו את כל סוגי יצרני הטלוויזיות ממוצרים סיניים ועד LOEWE. כך אין לי שום אינטרס לשווק מוצר זה או אחר .
בהמלצות שלי ניסיתי להשתדל כמה שיותר לא להתפרע מבחינה תקציבית.
לכן בכל קטגוריה של גודל אתן 3 בחירות
1] טלוויזיה שהכי נמכרה בחצי השנה האחרונה אצלנו באתר
2] טלוויזיה שאני חושב שהיא הכי טובה –דעה אישית שלי
3] תמורה הכי טובה לכסף כיום לפרסים שבייננו
בגודל 32 אינץ :
1] טלוויזיה שהכי נמכרה באתר 2009 – פיליפס 5604 – בהפרש ניכר הטלוויזיה הזו בגודל 32 אינץ שנותנת תמונה חדה ומלאת צבעים. שלל חיבורים ואיכות ללא פשרות.
2] הטלוויזיה שאני חושב שהיא הכי טובה בגדול 32 אינץ היא הפנסוניק X10 - צבעים חיים והכי טוב לפי דעתי למי שרוצה לראות שידורים רגילים בלי HD טלוויזיה מומלצת ביותר בגודל הזה .
3] תמורה הכי טובה לכסף – סמסונג B450 שידורי טלוויזיה רגילה באיכות מדהימה – אם תחפשו באינטרנט תראו שהטלוויזיה הזו זכתה במקום ראשון בהצגת של שידורים רגילים – לחבר שלי יש את הטלוויזיה הזו ואני יכול להגיד לכם בביטחון מלא שהיא מציגה שידורים רגילים הרבה יותר טוב מטלוויזיות שעולות 4 + ומעלה.
ראו הלינק המצורף
http://www.hdtvorg.co.uk/guide/top_ten_sd_lcd_tv.htm

גודל 37 אינץ
1] הטלוויזיה הכי נמכרת באתר – SAMSUNG B530 - תמונה מעולה בשידורי HD וגם סבירה ביותר בשידורים רגילים .
2] הטלוויזיה שאני חושב שהכי טובה לגודל 37 אינץ SONY W5500 כל החיבורים וכל הטכנולוגיות בטלוויזיה אחת תמונה מאלפת בשידורים רגילים וHD – אני רק אגיד שלי בבית יש 37 אינץ פיליפס 8404 שאולי טובה ב10 אחוז בשידורים רגילים אבל השחורים שלה על הפנים לעומת הסוני.
3] תמורה הכי טובה לכסף – פנסוניק S10 תמונה טובה גם בשידורי SD וגם HD

גודל 40-42 אינץ
1] הטלוויזיה שהכי נמכרה באתר – פיליפס 8404 – שלל טכנולוגיות וחידושים במחיר אטרקטיבי גרמו לרבים ממכם כולל אתר זה ואתרים נוספים בארץ לתת לה את המקום הראשון.
2] הטלוויזיה שאני חושב שהכי טובה לגודל 42-40 אינץ היא הסוני w5500 טלוויזיית השנה באירופה שחורים מצוינים שלל חיבורים וטכנולוגיות. תמונה אליפות העולם:)
אני רק אציין שגם שהסמסונג 650 באותה רמה של הסוני – אבל לצערי אין לה את כל החיבורים הנוספים שיש בסוני מה שנותן לסוני יתרון.
3] תמורה הכי טובה לכסף - דגם: 42LH70YR LG מסדרת SCARLET תמונה מאלפת בשידורי HD תמונה סבירה בשידורים רגילים עם שלל טכנולוגיות במחיר שווה לכל כיס ועיצוב מאלף.

זהו אני רק אציין שוב שאיני משווק של אף חברה וההמלצות הם דעתי האישית בלבד כמו כן נתוני המכירות מתייחסים לחצי השנה האחרונה . רק שאני כבר חודשיים לא עובד בתחום הזה .
אני מקווה שהצלחתי לעזור לחלקכם לגבש בחירה .
כמו כן קבלו טיפים ממני שיעזרו לכם להוריד את המחיר של הטלוויזיה הבאה שלכם
1] בחיים לא להיכנס לחנות בהתלהבות – לא לצעוד מהר – מי שצועד מהר בא לקנות בכל מחיר ואפשר לתפור אותו להיכנס כאילו אתם סתם באים למוזיאון להסתכל וללכת. תנו למוכר לפנות אליכם ולא אתם אליו.
2] ננעלתם על טלוויזיה מזל טוב – על מנת להוריד את המחיר תגידו לנציג מכירות שאתה עושה סקר שוק בקשו יפה כרטיס ביקור והצעה בכתב על הדגם שאתם רוצים – רוב המוכרים יענו לדרישות שלכם כי ירצו למכור לכם ברגע שעשיתם את זה אתם מראים לאיש מכירות שאתה לא פריאר מבין עניין ולא בחור שיתפרו אותו. המוכר יתן לכם מחיר שהיה ב200 שקל גבוה יותר ממה שהיה מוכן לרדת אם באמת תקנו ממנו עכשיו תלכו עם הכרטיס למקומות אחרים תתחילו בזה שתראו תכרטיס ביקור לחנויות האחרות הם יבינו לבד שמי עומד מולם לא פריאר ומי שיתן מחיר ושרות טוב יותר תקנו ממנו.
3] חותמים על חוזה לטלוויזיה שימו לב שיש מקומות שאם מבטלים זה 10 אחוז ולא יעזור לכם בית דין . אם קניתם באינטרנט זה 100 שקל קנס . לכן לפני שחותמים על חוזה עם הנציג לברר בלי בושה כמה יעלה הביטול ומה המדיניות של הרשת – אם אתם רואים שהביטול מוגזם תגידו שאתם לא מוכנים לעסקה – ברוב המקרים תקבלו עוד מתנה כמו שנה אחריות נוספת או הנחה נוספת .
4] אחוזי מכירות לטלוויזיה איך זה עובד – נגיד מוצר lcdעולה 5000 מחירון בחנות 1] העלות לחנות 3500 70% ששולמו לספק. עכשיו החנות צריכה להרויח
אנשי מכירות תותחים כמוני בדרך כלל מקבלים 5 אחוז לכל עסקה ככה שערך הטלויזיה שתוכלו לשחק בטווח המחיר שגם לנציג וגם לחנות היה רווח שקול ל4 אלף שקל. כמומבן זה יכול ליהות גם 3 אחוז לנציג ו7 אחוז לחנות.
בקיצור קחו 20 אחוז טווח מהמחיר שרשום על המדבקה – זהו הטווח שתוכלו גג להוריד אחרי זה כבר מתחיל ליהות חשוד .

אם למישהו יש עוד שאלות אשמח לענות אליהם בפוסט זה .
...
איך בדיוק אני יכול להוריד מחיר לחנות/מחסן אינטרנטי כמו זה שעבדת בו ?
הרי אני לא רואה את המוכר והוא לא רואה אותי , יש מחיר , אם מתאים לי אני מציע, אם לא אז לא...
או שיש דרך להתמקח על המחיר למרות שמדובר בחנות אינטרנט ?
ואם יש לך טיפים אשמח לשמוע עליהם (במידה ואי אפשר פה ,א שמח לקבל ממך הודעה פרטית)

תודה

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

shay1 כתב:
eitan-z כתב:לכל התמימים שבכם - זאפ ודומיו - לא משקפים מחיר שוק אמיתי כבר מזמן....

כמעט הכל ניתן להשגה ב - 10-15 אחוז פחות - בלי בעייה ובלי כישורי מיקוח מיוחדים...

איתן.[/quote

אמת ונכון אין ספק שזאפ כבר לא משקף את המחירים האמיתיים שבחנות
חבר שלי חיפש מסך סמסונג 40" led סידרה 7000 עשיתי איתו חיפוש בכמה חנויות ונדהמתי מהפערים בין חנות לחנות בסוף הוא מצא את המסך בחנות לא מקצועית ללא מיקוח במחיר מצחיק של 8300 ש"ח עם אחריות מקורית של סם ליין דבר שאף חנות מקצועית לא התקרבה וגם לא רצתה להתקרב למחיר (אולי לא יכלו)
...
באיזו חנות הוא קנה ?
:)
...

yositv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

טוב חברים אני שמח שהפוסט שלי נראה עניין אותכם קבלו ממני עוד קצת טיפים שיעזרו לכם
לגבי כל אלה שמפחדים לקנות באינטרנט אני רק יגיד דבר אחד - שאתה הולך לחנות מורשה האם גם הם עושים את המשלוח ואת ההתקנה או החברה שמייצגת שאת היצרן בארץ קרי ישפאר סמליין ניופאן ואלקטרה. אם החנות עושה לך את המשלוח ואת ההתקנה ונותנים לך טיפים איך ומה אז אל תקנה באינטנרט אבל אני יכול להבטיח לך ש95 אחוז מהחנויות עובדים כמו באינטרנט אתה רק משלם להם את התיווך והם גוזרים עלייך קופון יפה ואת ההתקנה והמשלוח עושים החברה שמייצגת את היצרן בארץ. אני רק אציין שאיפה שעבדתי החנות היתה גם מקומית שאנשים היו יכולים לבוא לראות ולקנות - פיליפס שיכלתי למכור דרך האינטנרט ב5800 בחנות המקומית המחיר היה מטפס בעוד 400-600 שקל תלוי בדגם .

יש עוד שיטה נורא טובה שהרבה ישראלים עשו לי שנקראת סחוט תלימון עד הטיפה האחרונה - ודרך אגב ברוב המקרים היא עובדת בן אדם זוכה במכרז בסכום מסוים ואז כעבור יומיים מתקשר לבטל בטענה שמצא יותר זול ושאני יחייב אותו ב100 שקל ברוב המקרים הייתי מתקשר לאותו בן אדם ומסדר לו התקנה חינם או איזה מיקרוגל או מתנה אחרת בשווי 300 שקל עלי . וזאת אחרי שביררתי אודות המוצר - כמו כן תארו לכם שאותו בחור היה קונה את זה ברשת כמו שקם או אלמ אם הוא היה יכול לשעות את אותו משחק [ בטוח שלא] אז תגיד לי אתה איפה עדיף יותר לקנות. אני לא אומר שאין חנויות פח באינטנרט יש מספיק אבל אם אתה הולך על האתרים הותיקים הסיכוי שלך ליפול מזערי ביותר שואף ל 2 אחוז. לכן אם זכיתם במכרז תרימו טלפון תבקשו ביטול ותראו כמה הצד השני מוכן להשאיר אותכם אצלו- כמעט ב100 אחוז שתסחטו עוד דברים - רק תדברו יפה בלי איומים.

טיפ 3 - כבלים לשיפור תמונה וסאונד - הדבר הכי מכניס לחנויות בעולם את הכבלים אנחנו קונים עצמאית בסכום של 20 שקל לכבל ומוכרים ב200 שקל
אני אומר לכם תאמת אני לא טכנופוב אבל קצת מבין כל מי שקונה כבל בסכום של עד 500 שקל וחושב שהוא ישפר לו תתמונה אז הוא חיי בסרט .
יש כבלים באמת משפרים תתמונה אבל עולים 1000 שקל פלוס וגם משפרים אולי ב10 אחוז לבעלי עינים חדות.
לגבי אודיו שם הכבלים עושים הבדל קצת יותר משמעותי מאשר שבוידיאו .
לכן לכל רוכשי הטלוזיות שמחפשים כבלים אל תשקיעו ביותר מ200 שקל לכבל כי חבל על הכסף. ותאמינו לי שב3 השנים האחרונות חיברתי יותר מ200 טלויזיות שונות וכבלים שונים ומשונים לא ראיתי הצדקה והיה לי נורא קשה לדחוף לאנשים כבלים לשיפור תמונה .

לגבי הבחור ששאל על טלויזיות מעל 42 אינץ - אני רק אגיד בגדלים האלה הייתי הולך רק על מותגים קרי פנסוניק פיונייר פיליפס סוני וסומסונג

אם למישהו יש עוד שאלות אשמח לעזור

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

תודה על כל העצות (f)

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916

שליחה

מניסיוני ומניסיון של כמה חברים, אם רוצים לקנות מוצר באינטרנט צריך לנסות גם באתרים שמוכרים "החל מ X שקלים". רובם לא מופיעים בזאפ כמו וואלהשופס, נענעשופס, וינטשופס ואחרים. צריך לעצור במחיר שנראה לכם ולא להמשיך. ברוב המקרים הנציג של החנות יחזור אליכם תוך כמה ימים , יציע הצעה ויהיה אפשר להתמקח איתו.

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

dmitrys כתב:מניסיוני ומניסיון של כמה חברים, אם רוצים לקנות מוצר באינטרנט צריך לנסות גם באתרים שמוכרים "החל מ X שקלים". רובם לא מופיעים בזאפ כמו וואלהשופס, נענעשופס, וינטשופס ואחרים. צריך לעצור במחיר שנראה לכם ולא להמשיך. ברוב המקרים הנציג של החנות יחזור אליכם תוך כמה ימים , יציע הצעה ויהיה אפשר להתמקח איתו.
...
ניסיתי את זה.....הגעתי למחיר של 7,399....הייתה עוד שעה לסגירה והמוכר בשיא חוצפתו מתקשר אליי (בזמן שההצעה שלי עוד הכי גבוהה) אומר לי שהוא מוכן למכור לי את הטלויזיה ב 17,000... ששאלתי אותו איך מהמחיר שיש עכשיו (שאני בנתיים לוקח , ודיי ברור לי שהוא יעלה) הוא עולה איתי ל 17,000 , הוא אמר לי אל תדאג זה יעלה.....

בקיצור יש לי תחושה שאני הולך להפסיד במכרז הזה ולא משנה מה בדיוק יהיה הסכום שאני אשים ...
עוד ישהו נתקל בדבר כזה?

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294

שליחה

אני קניתי מספר פעמים בחנות וירטואלית (של אבי סופר)
המוכר כבר הכיר אותי. סיכמתי איתו מחיר ושילמתי למוביל רק אחרי שהביאו לי את המוצר.
וכן, אפשר להתמקח גם עם חנויות אינטרנט ולהוריד עוד כמה שקלים.

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

se1 כתב:אני קניתי מספר פעמים בחנות וירטואלית (של אבי סופר)
המוכר כבר הכיר אותי. סיכמתי איתו מחיר ושילמתי למוביל רק אחרי שהביאו לי את המוצר.
וכן, אפשר להתמקח גם עם חנויות אינטרנט ולהוריד עוד כמה שקלים.
...
ניסיתי את זה איתו לפני שבוע...
לא ממש עזר לי... :S
(והגעתי אליו דרך קרוב משפחה ששולח אליו הרבה אנשים)

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217

שליחה

yositv

אני מעוניין לרכוש טלוויזיית 42" בקרוב מאוד.
מניסיונך, האם רמת המחירים צפויה לרדת באופן משמעותי לקראת המונדיאל?

talshap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140

שליחה

לפותח האשכול - העצות עזרו מאוד אז תודה, קניתי SAMSUNG LA40b650 אחרי שראיתי אותו בחנות . הייתי קונה כמו שאמרת במחיר הנמוך ביותר בזאפ, אבל בעקבות האשכול הזה החלטתי להמשיך ולהתמקח ובסוף אני מאמין שהשגתי דיל טוב בסכום נמוך משמעותית מהמחיר הנמוך ביותר בזאפ.

המסך פשוט מרהיב, בהירות וצבעים שאפילו התחרו עם הפלזמה 550 של סמסונג, איכות תמונה ב-SD לא משהו בהשוואה לפלזמה אבל מכיוון שאני משתמש בה רק עבור HD היא שווה את זה. כל מה שניתן זה רק לקוות שהמסך נראה טוב לא רק בחנות אלא גם ייתן ביצועים בבית.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”