בניית מסך למקרן
הבד נקנה בחנות שנקראת וילונות גלומר מחיר הבד למטר מרובע 110 ש"ח לי עלה למסך 102 אינצ 550 ש"ח
מה שכן יצא לי להתנסות בהרבה מסכי הקרנה בתווח מחירים של 1500 ש"ח וחוויתי הרבה אכזבות מהם ( סוג הבד הייה מבריק והיתה עליו שכבה שמנצנצת)
מה שכן הבד הזה נמצא הכי איכותי מבניהם
בהצלחה למי שמתכוון לבנות חוויה שונה בהרבה ממסכי הקרנה יורדים
מה שכן יצא לי להתנסות בהרבה מסכי הקרנה בתווח מחירים של 1500 ש"ח וחוויתי הרבה אכזבות מהם ( סוג הבד הייה מבריק והיתה עליו שכבה שמנצנצת)
מה שכן הבד הזה נמצא הכי איכותי מבניהם
בהצלחה למי שמתכוון לבנות חוויה שונה בהרבה ממסכי הקרנה יורדים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל דבר הוא אוסף של פשרות.
לקיחת "סתם בד" כמו סדין, מן הסתם יעבוד, אבל ה-GAIN לא בהכרח יתאים ופרטים עלולים להיאבד וכו'.
הבד שהיה לו "מבריק" הוא כי יש לו GAIN גבוה והוא מתאים למקרנים בעלי עוצמת הארה נמוכה יותר (מקרני ק"ב....) ויותר כיווניים (קרי דורש שאנשים יישבו יותר מולו ולא בזויות רחבות מידי), אבל הוא מן הסתם יקר יותר.
לקיחת "סתם בד" כמו סדין, מן הסתם יעבוד, אבל ה-GAIN לא בהכרח יתאים ופרטים עלולים להיאבד וכו'.
הבד שהיה לו "מבריק" הוא כי יש לו GAIN גבוה והוא מתאים למקרנים בעלי עוצמת הארה נמוכה יותר (מקרני ק"ב....) ויותר כיווניים (קרי דורש שאנשים יישבו יותר מולו ולא בזויות רחבות מידי), אבל הוא מן הסתם יקר יותר.
חברים הבד הוא בד המיועד להקרנה זאת חברה שבין היתר גם מתקינה מסכים לחברות ואנשים פרטיים
אני לא נכנס ליותר מדי הגדרות כמו GAIN כי אני לא הכי מבין בזה וגם אני לא מוכן להשקיע אלפי שקלים על בד הכי טוב
בשביל הבדל מיזערי שרק מעט מאוד אנשים יצליחו להבדיל
אני לא נכנס ליותר מדי הגדרות כמו GAIN כי אני לא הכי מבין בזה וגם אני לא מוכן להשקיע אלפי שקלים על בד הכי טוב
בשביל הבדל מיזערי שרק מעט מאוד אנשים יצליחו להבדיל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: