זיהוי גודל דיסק ב-MAXHD
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
בזמנו שמעתי שמועה על צבע כמפתח להבנת גודל הדיסק, אבל דווקא ביס הכחישו את זה מכל וכל...
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
האם שווה לעשות דבר כזה ? אני לקחתי ב- 1300 ש"ח. אני אצטרך בשביל ה- 500 פיקדון חדש ב- 3200 ש"ח. ממש לא משתלם...jpost כתב:מי שלקח את ה Max HD בפיקדון, יכול להחזיר אותו ולקבל 500 גיגה חדש ?...
מה שכן, אם מתקלקל או דורש החלפה, אז בהחלט יש סיכוי לקבל את ה- 500 ג'יגה.
- YardenBenlulu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
חח לא פשוט זה שיגע אותי שגם הטכנאים המתקינים והחברה עצמה מכחישה שיש 500GB ואתם אומרים שכן אבל עכשיו עם צבע המדבקה זה מסתדר..theAman כתב:מה ירדן?
השתכנעת שיש 500gb?...
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
חוץ מגודל הכונן הקשיח שהוא 500 האם יש הבדלים נוספים בממירים החדשים .שמשפרים את ביצועי הממיר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
שלום לכולם,
אני עכשיו במשא ומתן איתם על שדרוג ממקס רגיל לטוטאל
דיברתי איתם עכשיו כל פעם שומעים גירסא אחרת
האחרונה אומרת שהם מדברים על 270 שעות הקלטה רגילות ו- 80HD
על נפח כשדיברתי בתור לקוח חדש נאמר לי 500 ע"י נציג מכירות (להרשים וכו')
בשירות לקוחות הם אמרו 320 גיגה ושאין חיה כזאת 500 אלה רק 320
מישהו יכול לאשר כי היה לו 320 והחליף מסיבה כלשהיא וקיבל 500
נראה לי שאני הולך להתנות את זה ל- 500 אם מגיע הטכנאי עם 320 אני שולח אותו לדרכו
אני רוצה להאמין שהם לו עושים הפליות בין לקוחות ותיקים למצטרפים חדשים
אביב
אני עכשיו במשא ומתן איתם על שדרוג ממקס רגיל לטוטאל
דיברתי איתם עכשיו כל פעם שומעים גירסא אחרת
האחרונה אומרת שהם מדברים על 270 שעות הקלטה רגילות ו- 80HD
על נפח כשדיברתי בתור לקוח חדש נאמר לי 500 ע"י נציג מכירות (להרשים וכו')
בשירות לקוחות הם אמרו 320 גיגה ושאין חיה כזאת 500 אלה רק 320
מישהו יכול לאשר כי היה לו 320 והחליף מסיבה כלשהיא וקיבל 500
נראה לי שאני הולך להתנות את זה ל- 500 אם מגיע הטכנאי עם 320 אני שולח אותו לדרכו
אני רוצה להאמין שהם לו עושים הפליות בין לקוחות ותיקים למצטרפים חדשים
אביב
- oferlaor
-
- מנהל

עד כמה שאני יודע, הם פשוט לא עדכנו אף אחד לגבי השדרוג בכדי למנוע מצב שבו אנשים יתחילו לשדרג את המכשירים הקיימים שלהם או יבקשו מודל אחר ממה שהם במקרה קיבלו.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
אני עדיין לא מבין למה הם לא משתמשים ב1TB (אפשר יותר, אבל אני לא רוצה להסחף), ההפרש במחיר בין 500GB ל1TB הוא פחות מ200 שקל ואני בטוח שעבורם זה אפילו יותר נמוך. פשוט שיאפשרו, אפילו בתוספת תשלום קטן אני בטוח שהרבה יעדיפו נפח גדול יותר.
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
הכי טוב לקלקל את ה320...
לי המקס מת לפני כמה שבועות...
כשהחליפו אותו ביקשתי לוודא את השמועות לגבי 500G ואם יש אז שישים לי כזה....הטכנאי אמר שזה עדיין לא בשוק.
היתה לי הרגשה מאז ההחלפה שההקלטות תופסות פחות נפח בתצוגה של הזיכרון ועכשיו המדבקה הירוקה החביבה הזאת מאחור מאשרת...
כשהחליפו אותו ביקשתי לוודא את השמועות לגבי 500G ואם יש אז שישים לי כזה....הטכנאי אמר שזה עדיין לא בשוק.
היתה לי הרגשה מאז ההחלפה שההקלטות תופסות פחות נפח בתצוגה של הזיכרון ועכשיו המדבקה הירוקה החביבה הזאת מאחור מאשרת...
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
Re: הכי טוב לקלקל את ה320...
זה מקרה קלאסי שבו משויצים בלי מי יש יותר גדול לללא צורך.jukin כתב:לי המקס מת לפני כמה שבועות...
היתה לי הרגשה מאז ההחלפה שההקלטות תופסות פחות נפח בתצוגה של הזיכרון ועכשיו המדבקה הירוקה החביבה הזאת מאחור מאשרת......
אם אני לא טועה הטיבו האמריקאי כולל 80 או 160 גיגה כנ"ל המקביל של סקאי.
הריי חיבור הusb לא פעיל ואין אפשרות להעביר לכונן חיצוני או למקס אחר את
התכנים .
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
לTivo יש דגמים עם 1TB, לפי מה שמופיע באתר של סקיי הממירים שלהם מגיעים עם 250GB.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
או קי תודה על העדכון.
אבל לא שברון לב,כשתכנים ב1tb ילכו לפח בשדרוג או בתקלה בממיר.
השאלה אם סקאיי נותנת שרות של העברת תכנים מיממיר למממיר בהחלפה,
או אופציה של כונן קשיח חיצוני בusb
אבל לא שברון לב,כשתכנים ב1tb ילכו לפח בשדרוג או בתקלה בממיר.
השאלה אם סקאיי נותנת שרות של העברת תכנים מיממיר למממיר בהחלפה,
או אופציה של כונן קשיח חיצוני בusb
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אני לא מבין עד עכשיו למה תכנים שהקלטתי צריכים ללכת לאיבוד בהחלפה של MAX.
אם הבעיה היא ב-HDD, אז מילא, אבל אם לא, אני לא מבין איך YES לא השכילה למצוא פתרון שיאפשר להם לשנות את מפתח ההצפנה בהתאם לכרטיס החכם החדש.
זה טיפשי שאנשים יושבים ומקליטים עונות שלמות של סדרות וסרטים ופתאום הכל הולך, בלי שום אפשרות שיחזור, לפי דעתי זה אלף בית של שירות טוב.
אפשר להחליף HDD, אפשר להעתיק מה-HDD הישן לחדש ויש עוד לא מעט פתרונות.
מילא אם היה ניתן להקליט את התכנים שוב וזה רק היה עניין של זמן עד שנמצא את הדיסק בתכנים, אבל לפעמים הסרטים לא חוזרים על עצמם ועונות חדשות מתחילות בסדרות ואין אפשרות להחזיר את התוכן בדרך הזו...
אם הבעיה היא ב-HDD, אז מילא, אבל אם לא, אני לא מבין איך YES לא השכילה למצוא פתרון שיאפשר להם לשנות את מפתח ההצפנה בהתאם לכרטיס החכם החדש.
זה טיפשי שאנשים יושבים ומקליטים עונות שלמות של סדרות וסרטים ופתאום הכל הולך, בלי שום אפשרות שיחזור, לפי דעתי זה אלף בית של שירות טוב.
אפשר להחליף HDD, אפשר להעתיק מה-HDD הישן לחדש ויש עוד לא מעט פתרונות.
מילא אם היה ניתן להקליט את התכנים שוב וזה רק היה עניין של זמן עד שנמצא את הדיסק בתכנים, אבל לפעמים הסרטים לא חוזרים על עצמם ועונות חדשות מתחילות בסדרות ואין אפשרות להחזיר את התוכן בדרך הזו...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
אני לא מבין למה אנשים אוגרים תכנים ב PVR שלהם.
הרי המכשיר לא שלכם אישית והתכנים עלולים להתנדף בשל תקלת חומרה או ביטול מנוי לערוץ שתכנים שלו יושבים על ה HDD המקומי. אם בוחרים סדרות להקלטה, צופים בהם. אם רוצים לאגור, אוגרים על מדיה יותר יציבה וכזאת שבבעלותכם האישית.
הרי המכשיר לא שלכם אישית והתכנים עלולים להתנדף בשל תקלת חומרה או ביטול מנוי לערוץ שתכנים שלו יושבים על ה HDD המקומי. אם בוחרים סדרות להקלטה, צופים בהם. אם רוצים לאגור, אוגרים על מדיה יותר יציבה וכזאת שבבעלותכם האישית.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
זיו, לא כל אחד מחובר בבית למאגרשת ומזרימדיה ובמחשב שלו יש כרטיס לכידה.
יש אנשים שיש להם מקס והם שומרים את התוכניות לזמנים בהם הם יוכלו לצפות בהן, זהו אמצעי האחסון היחיד שיש לאותם אנשים.
יש אנשים שיש להם מקס והם שומרים את התוכניות לזמנים בהם הם יוכלו לצפות בהן, זהו אמצעי האחסון היחיד שיש לאותם אנשים.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
לא התכוונתי ל HTPC עם כרטיס לכידה. PVR = HOT Magic | yes.Max
משום מה נראה לי שאנשים אוגרים תכנים בלי שום כוונה לצפות בהם, אלא סתם לצורך האגירה. אני מכיר אישית כמה כאלו ואף פעם לא הבנתי את חדוות הבלוקבאסטר.
מי שמצליח למלא 320GB של תכני SD, אני מאמין שהוא גם לא מתכוון לצפות בחלק הותיק יותר שלהם.
משום מה נראה לי שאנשים אוגרים תכנים בלי שום כוונה לצפות בהם, אלא סתם לצורך האגירה. אני מכיר אישית כמה כאלו ואף פעם לא הבנתי את חדוות הבלוקבאסטר.
מי שמצליח למלא 320GB של תכני SD, אני מאמין שהוא גם לא מתכוון לצפות בחלק הותיק יותר שלהם.
- oferlaor
-
- מנהל

ziv_r,
אני אחד מהאוגרים הללו. פעמים רבים אני מתלבט אם לצפות בסדרה או תוכן כלשהו, במידה ופתאום נופל עלי החשק, אני פשוט שולף את התוכן הזה.
זה כך גם במאגרשת שלי - יש שם תכנים שיש סיכוי נמוך שאצפה בהם אבל לעיתים פתאום נופל עלי החשק (ע"ע THE EAGLE HAS LANDED).
אני אחד מהאוגרים הללו. פעמים רבים אני מתלבט אם לצפות בסדרה או תוכן כלשהו, במידה ופתאום נופל עלי החשק, אני פשוט שולף את התוכן הזה.
זה כך גם במאגרשת שלי - יש שם תכנים שיש סיכוי נמוך שאצפה בהם אבל לעיתים פתאום נופל עלי החשק (ע"ע THE EAGLE HAS LANDED).
- itzik_vip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1014
אולי יותר פשוט להחליף את ההארד דיסק לטרה + יפתור לנו הרבה בעיות של מקום
ברור לי שזה מסיר את האחריות ואולי יכול לגרום לבעיות נוספות
האם מישהו ניסה לעשות את זה ? אני מניח שזה לא כל כך מסובך
ברור לי שזה מסיר את האחריות ואולי יכול לגרום לבעיות נוספות
האם מישהו ניסה לעשות את זה ? אני מניח שזה לא כל כך מסובך
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
טוב זה העידכון האחרון שקיבלתי מיס לגבי גודלם של הממירים
כל לקוח בין אם חדש או שמבצע שדרוג ל- TOTAL מקבל את ה- 500 גיגה הם לא מכחישים כמו שנאמר כאן ע"י חלק מחברי האתר על קיומו של נפח כזה
לקוחות חדשים וותיקים שאין להם TOTAL יקבלו את ה- 320 גיגה
אני התחברתי היום שדרוג ממקס רגיל ל- TOTAL טכנאי יגיע רק ב- 3 במאי עומס מטורף וכן קיבלתי חודש מתנה את 5+HD (לפחות נראה את גמר הצמפיונס ב- 5 HD)
כל לקוח בין אם חדש או שמבצע שדרוג ל- TOTAL מקבל את ה- 500 גיגה הם לא מכחישים כמו שנאמר כאן ע"י חלק מחברי האתר על קיומו של נפח כזה
לקוחות חדשים וותיקים שאין להם TOTAL יקבלו את ה- 320 גיגה
אני התחברתי היום שדרוג ממקס רגיל ל- TOTAL טכנאי יגיע רק ב- 3 במאי עומס מטורף וכן קיבלתי חודש מתנה את 5+HD (לפחות נראה את גמר הצמפיונס ב- 5 HD)
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
מדבקה ירוקה (באמת התפלאתי איך המקום לא נגמר). כמובן שזה לא מונע מהמכשיר להיתקע.
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
adsagi,
החליפו לך את המכשיר לאחרונה?
זכור לי שאתה גם מ"הותיקים"
החליפו לך את המכשיר לאחרונה?
זכור לי שאתה גם מ"הותיקים"