עכשיו זה כבר רשמי - אהוד אולמרט הוא האישיות הבכירה מפרשת הולילנד
לזכותו יאמר שבבחירות הוא אמר מפורשות שהוא ימשיך את דרכו של שרון.Catskinner כתב:רק עכשיו נזכרתי שרק בגלל השבץ שלו רה"מ לשעבר שרון לא יושב היום על פרשת האדמות של כפר מל"ל. באמת שא"א מסתמן כממשיך דרכו בכל המובנים....
יש מצב שהוא עולה על "מורו ורבו"....
מי שלא הקשיב או לא רצה להאמין - הצביע עבורו וכך קיבלנו ממשלה של גנבים (הירשזון) וחידלי אישים שלא מתאימים לתפקידם (פרץ כשר בטחון) ועוד היד נטויה...
בכל חברה עסקית מתוקנת אף אחד מהם לא היה עובר בחינות קבלה מכל סוג לתפקיד ניהולי זוטר ו/או תפקיד שדרישת הקבלה היא אמינות ויושר....
כמה עצוב שאלה מנהלים את המדינה (או יותר נכון לאמר "עושים לביתם" במסווה של שירות ציבורי).
ארז
גם אני מתקשה להאמין ששכרון הכוח יכול לגרום לשחיתות כזאת באופן כל כך מטופש....קרוקס44 כתב:ארז
גם אני לא נמנה על אלו שמחבבים את אולמרט אבל אני מתקשה להאמין שהוא כל כך אידיוט בשביל שיבואו ויספרו לו בוכטות זה פשטני ובוטה מדי
מה דעתך?...
המשטרה כבר הוכיחה בעבר את "יכישוריה" בהפרחת האשמות באוויר כלפי אישי ציבור ולא מעט תיקים הסתיימו בלא כלום....
ארז
כנראה שרובינו לא "בורכנו", לא בשכרון כוח ולא ברדיפת בצע, כדי שיהיה לנו ניסיון בהשפעה של זה על השכל הישר.ארז_וחני כתב:גם אני מתקשה להאמין ששכרון הכוח יכול לגרום לשחיתות כזאת באופן כל כך מטופש....קרוקס44 כתב:ארז
גם אני לא נמנה על אלו שמחבבים את אולמרט אבל אני מתקשה להאמין שהוא כל כך אידיוט בשביל שיבואו ויספרו לו בוכטות זה פשטני ובוטה מדי
מה דעתך?...
המשטרה כבר הוכיחה בעבר את "יכישוריה" בהפרחת האשמות באוויר כלפי אישי ציבור ולא מעט תיקים הסתיימו בלא כלום....
ארז...
לא יודע על אולמרט, אבל התפרסמו בעולם מקרים רבים שבהם בפירוש שכרון כוח ורדיפת בצע גרמו לאנשים אינטליגנטיים לנהוג בצורה מטופשת ולכן גם להיתפס.
על הגנבים ששמרו על שיקול הדעת, אנו באופן טבעי שומעים הרבה פחות.
משה