תגובות לכתבה: Sony חושפת סדרת מסכי LED ואת קונסולת ה PS3 בתלת מימד
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
עברית יותר חשוב מכל. את שאר הדברים - אפשר לעקוף.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
Huber,
אז אני שוב חוזר, הם לא אמרו לטוב או לרע שום דבר משמעותי לגבי תמיכה בסרטים. נראה לי שפשוט לא הבנת את הניסוח שלי.
אז אני שוב חוזר, הם לא אמרו לטוב או לרע שום דבר משמעותי לגבי תמיכה בסרטים. נראה לי שפשוט לא הבנת את הניסוח שלי.
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
דווקא הייתי יותר משמח לתמיכה ב-MKV ו-SRT, עבורי זה הרבה יותר משמעותי מעברית.
אבל גם 3D יכול להיות נחמד.
אבל גם 3D יכול להיות נחמד.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
nokobik - MKV זה פורמט של פיראטים בלבד, למה אתה חושב שסוני אי פעם יתמכו בו?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

ציטוט מהמאמר:oferlaor כתב:Huber,
אז אני שוב חוזר, הם לא אמרו לטוב או לרע שום דבר משמעותי לגבי תמיכה בסרטים. נראה לי שפשוט לא הבנת את הניסוח שלי....
שלב ראשון העדכון יהיה אך ורק למשחקים בתלת מימד, כאשר אין מידע נוסף לגבי סרטים, אם כי זה לא ישוחרר במקביל להשקה הראשונה ועדיין לא ברור אם ה-PS3 יהיה תואם לסרטי תלת המימד.
מה לא הבנתי? ציינת שהם אומרים שלא ברור אם המכשיר יתמוך בתלת מימד בסרטים? נכון? סוני טוענים כבר מעל לשנה ומשהו שכן. אז אני פה אקח את המילה של סוני בתקוו שסוני לא סתם הפריחו הצהרות שווא לאוויר (יש לי תחושה שסוני יודעים קצת יותר טוב מה אפשר ומה לא מאשר ישפאר).
- nokobik
-
- חבר ותיק

מילא, תגיד לי את זה על תמיכה ב-SRT, אבל להגיד לי את זה על MKV?Huber כתב:nokobik - MKV זה פורמט של פיראטים בלבד, למה אתה חושב שסוני אי פעם יתמכו בו?...
גם MP3 ו-DIVX אלה פורמטים של "פיראטים", אז למה הם תומכים בהם?
כי אלה פורמטים נפוצים בכל בית, שכל נגן בסיסי יודע להתמודד איתם וזה מה שקורה גם עם ה- MKV, וכשאני רוצה להמיר סרטון של הילד מהמצלמה אני מקודד אותו ב-H.264 ושם אותו בקונטיינר של MKV, כי אלה הפורמטים הנפוצים.
נערך לאחרונה על ידי nokobik ב 13/04/2010 19:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
ההטיה של 6 מעלות לא גורם לירידה בקונטרסט + השתקפות המנורות בתקרה?
- ntk
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
בתור אחד שלא יצא לו אף פעם לראות סרט בתלת מימד ( בדרך כלל מהראשונים שמאמץ כל טכנולוגיה חדשה ) האם באמת זאת חוויה אחרת לראות סרט ב-3D ( אותה שאלה גם לגבי משחקים למי שניסה ) או שזה סתם עוד גימיק שמנסה למכור טלוויזיות ?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
תחכה שיהיה סרט ותלך לראות (לא את עליזה בארץ הפלאות) אלא סרט שנעשה בתלת מימד.
אין חכם כבעל נסיון.
אין חכם כבעל נסיון.
- Micx
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
איזה משחק נהיגה ראית בתל מימד? האם הוא היה משחק נהיגה מציאותי או בידיוני?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

אני לא יודע אם אתה שואל את זה מתמימות מעושה או מבורות. נניח שמבורות - התקנים שציינת הם תקנים שאומצו מזמן ע"י התעשייה ולמרות שהם משמשים גם לתכנים פיראטיים הם משמשים במקביל גם את תעשיית הבידור בצורה סדירה. MKV לעומתם משמש אך ורק לתכנים פיראטיים ומתחרה בהפצות הבלו ריי החוקיות של סוני, מבין למה אין לסוני שום מוטיבציה/רצון להכניס את התקן הזה ל PS3? תצפה בסירטון הזה מדקה 09:57 לעוד מידע:nokobik כתב:מילא, תגיד לי את זה על תמיכה ב-SRT, אבל להגיד לי את זה על MKV?Huber כתב:nokobik - MKV זה פורמט של פיראטים בלבד, למה אתה חושב שסוני אי פעם יתמכו בו?...
גם MP3 ו-DIVX אלה פורמטים של "פיראטים", אז למה הם תומכים בהם?
כי אלה פורמטים נפוצים בכל בית, שכל נגן בסיסי יודע להתמודד איתם וזה מה שקורה גם עם ה- MKV, וכשאני רוצה להמיר סרטון של הילד מהמצלמה אני מקודד אותו ב-H.264 ושם אותו בקונטיינר של MKV, כי אלה הפורמטים הנפוצים....
לגבי "הסרטים של הילד מהמצלמה"
פשט תתקודד ב H.264 תיקני ולא ב MKV וה PS3 יזהה אותם.
- nokobik
-
- חבר ותיק

העולם מתקדם הלאה לפורמטים חדשים ומתקדמים יותר כל הזמן.
הרבה לפני שהתעשיה אימצה את הפורמטים הנ"ל הם שימשו לפיראטיות נטו.
התעשיה פשוט התאימה את עצמה וכרגיל באיחור.
והסרטים של הילד שמקודדים בצורה תקנית ולא בקונטיינר "תקני" מבחינת סוני, אלה הסרטים של הילד ולא שום דבר אחר שאתה מנסה לרמז פה.
הרבה לפני שהתעשיה אימצה את הפורמטים הנ"ל הם שימשו לפיראטיות נטו.
התעשיה פשוט התאימה את עצמה וכרגיל באיחור.
והסרטים של הילד שמקודדים בצורה תקנית ולא בקונטיינר "תקני" מבחינת סוני, אלה הסרטים של הילד ולא שום דבר אחר שאתה מנסה לרמז פה.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

אני לא מרמז, אני אומר, 99 אחוז מהשימוש ב MKV כיום הוא לצרכים פיראטיים (ואני לא יוצא דופן) וסוני יודעת את זה. פשוט. אם אתה לא מבין למה זה גורם להם לא להכניס את זה ל PS3 אין לי איך להסביר לך יותר האמת...
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
חחח...psn בשיראל . . .אין מילה שיכולה לתאר את זה חוץ מבדיוני , זה יותר בדיוני מאווטר....
- nokobik
-
- חבר ותיק

פורמטים כמו DIVX ו-MP3 גם כן התחילו כפורמטים שאומצו בתחילה בהתלהבות ע"י הפיראטים, לאחר ובגלל שהם הפכו לכל-כך נפוצים ופופולריים התעשייה אימצה אותם גם כן.Huber כתב:אני לא מרמז, אני אומר, 99 אחוז מהשימוש ב MKV כיום הוא לצרכים פיראטיים (ואני לא יוצא דופן) וסוני יודעת את זה. פשוט. אם אתה לא מבין למה זה גורם להם לא להכניס את זה ל PS3 אין לי איך להסביר לך יותר האמת......
והאינטרס של סוני ברור כשמש, ולמרות זאת חוסר ההבנה שלהם שאם הם יכניסו או לא את התמיכה ב-MKV לא תשנה במאומה את אחוזי הפיראטיות. לעומת זאת ההשפעה שכן יכולה להיות בתמיכה בפורמט היא דווקא עלייה במכירות ה-PS3.
אז זכותי לא להסכים עם ההחלטה שלהם ולחשוב שהיא לא חכמה, למרות זאת, אני מקבל אותה מחוסר ברירה ומכיוון שכן יש אלטרנטיבות נוחות יותר או פחות לצפיה ב-MKV ב-PS3.
אז לא תודה, אין צורך להסביר לי מעבר, אני חושב שכבר הבנתי את מה שהיה צריך להבין לבד...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

http://www.joystiq.com/2010/04/16/no-3d ... is-summer/
העידכון שיצא ביוני אכו יכיל תמיכה רק למשחקי PS3, כאשר התמיכה בסירטי 3D תופיע בעידכון שיצא בהמשך השנה.
http://www.joystiq.com/2010/04/15/3d-ps ... purchases/
מי שירכוש טלוויזית 3D של סןני יקבל 4 משחקי תלת מימד חינם.
העידכון שיצא ביוני אכו יכיל תמיכה רק למשחקי PS3, כאשר התמיכה בסירטי 3D תופיע בעידכון שיצא בהמשך השנה.
http://www.joystiq.com/2010/04/15/3d-ps ... purchases/
מי שירכוש טלוויזית 3D של סןני יקבל 4 משחקי תלת מימד חינם.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- doron35
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 457
מה הפירוש PSN ?
- Shayosef
-