לא......הרי אתה תקוע על מכשיר שה OS שלו יכנס לארכיון תוך חצי שנה וזאת בעקבות שהחברה המייצרת את ה OS הזה זנחת את מערכת ההפעלה ומחליפה אותה במשהו חדש לגמרי (עזוב שכולם אומרים שזה לא נכון...תוך חצי שנה את מי באמת יעניין ה 6.5?!)sam22 כתב:קנית גם לי?
יופי
תודה\11...
כמה שאלות אחרונות לפני רכישת הנקסוס של גוגל בארה"ב (עדכון-המכשיר נרכש)
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מה זה תקוע?
לא נעול?
בחרת להפתיע... שיחקת אותה
אני כולי דמעות
אני אאסוף אותו משה התעופה
אל תטריח את עצמך
לפי איך שנראית ה7 ה6.5 תהיה שמורת טבע של מולטיטסקינג
לא נעול?
בחרת להפתיע... שיחקת אותה
אני כולי דמעות
אני אאסוף אותו משה התעופה
אל תטריח את עצמך
לפי איך שנראית ה7 ה6.5 תהיה שמורת טבע של מולטיטסקינג
העם דורש..... כל מיני דברים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
וואי נראה מגניבtheAman כתב:אריה, אולי כבר תזמין גם את זה:
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... 59#1079959...
אני אבדוק אם אפשר להזמין. למרות שהמשלוח כבר יצא ואמור להגיע כבר היום
טוב אבי,
לא יכולתי להתאפק והזמנתי את זה...נראה לי מה זה מגניב
יאלה שיוציאו את כל מיני שטויות כאלה....אני קונה
לא יכולתי להתאפק והזמנתי את זה...נראה לי מה זה מגניב
יאלה שיוציאו את כל מיני שטויות כאלה....אני קונה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ד"א,
אם מתחשק לך, תוריד את ה-SDK של האנדרואיד, די בקלות אפשר לפתח אפליקציה ראשונה של Hello World, תוך שימוש ב-Eclipse.
מהמעט ששיחקתי עם ה-SDK, זה דווקא נראה נחמד.
הרבה יותר פשוט ונוח מפיתוח לאייפון שדורש כל מיני התחכמויות מכל מי שאין ברשותו מק.
אם מתחשק לך, תוריד את ה-SDK של האנדרואיד, די בקלות אפשר לפתח אפליקציה ראשונה של Hello World, תוך שימוש ב-Eclipse.
הרבה יותר פשוט ונוח מפיתוח לאייפון שדורש כל מיני התחכמויות מכל מי שאין ברשותו מק.
ת'אמת כבר התחלתי לחפש כל מיני פתרונות למשהו דומה לרכב ולכן זה מתאים לי כמו כפפה ליד. בנוסף ליכולות הנוספות של כספיקר וסליידר של ווליום ותקשורת בין המכשיר ל Dock הוא ב Bluetooth וטעינה......theAman כתב:הלוואי על כולם לקוחות כמוך....
איך אמרה רנה זלינגר לתום קרוז בסרט ג'רי מגוואיר: you had me at hello
אבי,
אני אומר לך ש sam22 כבר שוקל ברצינות לזנוח את ה HD2 שלו לטובת הנקסוס
חכה גם זה יגיע....אני צריך את המכשיר קודםtheAman כתב:ד"א,
הרבה יותר פשוט ונוח מפיתוח לאייפון שדורש כל מיני התחכמויות מכל מי שאין ברשותו מק....
עידכון:
זהו המשלוח הגיע לידעו 55 דקות לפני הצפי של Fedex (בשעה 14:05)
אגב, מעניין לציין שלמרות שנכתב פה באחד השרשורים שמישהו מגוגל (עם מיבטא הודי) התקשר אליו על מנת לוודא שהפרטים שלו נכונים (כתובת, כרטיס אשראי וכו). אלי אף אחד לא התקשר
זהו המשלוח הגיע לידעו 55 דקות לפני הצפי של Fedex (בשעה 14:05)
אגב, מעניין לציין שלמרות שנכתב פה באחד השרשורים שמישהו מגוגל (עם מיבטא הודי) התקשר אליו על מנת לוודא שהפרטים שלו נכונים (כתובת, כרטיס אשראי וכו). אלי אף אחד לא התקשר
די מדהים שתוך פחות מיממה אחת המכשיר (עם החריטה) הגיע ליעדו וזה לזכור שאנחנו מדברים על ארה"ב ולא על ישראל הקטנה. אגב, כל כך יפה לעקוב אחרי המשלוח באתר של Fedex שם רואים בדיוק בכל רגע נתון איפה המשלוח נמצא. בישראל, בדר"כ אחרי יממה שאני מזמין משהו סטטוס ההזמנה עדיין תקוע על משהו בסגנון 'ממתין לטיפול'sam22 כתב:הקדים?
דרוש זיכוי!!...