חברת HDX תציג בקרוב מזרימדיה חדש - ה Bone
- yishayn
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 497
תודה זיו.
סליחה על הבורות. מה כוונתך ". Bitstream עבור DTS יתקיים" ?
האם ה-Receiver ינגן DTS או בשני ערוצים ? (כי לפי מה שאני הבנתי , הם תמיד ימירו את זה לשני ערוצים)
סליחה על הבורות. מה כוונתך ". Bitstream עבור DTS יתקיים" ?
האם ה-Receiver ינגן DTS או בשני ערוצים ? (כי לפי מה שאני הבנתי , הם תמיד ימירו את זה לשני ערוצים)
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
הפורמט DTS נמצא תחת Audio Downmix, כלומר ה Bone ידע לבצע המרה מ 5.1 לסטריאו דרך היציאות האנלוגיות לאודיו. שימושי כאשר אין רסיבר והחיבור של ה Bone יבוצע ישירות למסך. במידה ויש ברשותך רסיבר, חבר באמצעות מחבר HDMI או חיבור דיגיטלי ותוכל לקבל העברה של ה DTS 5.1 לרסיבר עבור פענוח.
דיברתי עם HDX והם יעדכנו את הכיתוב באתר לברור יותר.
דיברתי עם HDX והם יעדכנו את הכיתוב באתר לברור יותר.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

שווה להציץ בוידאו של יכולות ה Bone להריץ Android. השליטה נעשית באמצעות מקלדת 2.4GHz
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אתמול וידאתי את מה שכתבתי מוקדם יותר, ה Bone לא תומך כיום בכתוביות SRT בעברית.
זה אחלה מזרימדיה קטנטן. יש לו גמישות מעניינת של Dual Boot, כאשר המערכת השנייה הינה אנדרואיד.
זה אחלה מזרימדיה קטנטן. יש לו גמישות מעניינת של Dual Boot, כאשר המערכת השנייה הינה אנדרואיד.
- yishayn
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 497
בקיצור אז הם חבורה של שקרנים.
כי באתר שלהם מופיע:
Subtitles:
PGS,SubRipper, MicrooDVD, SAMI, SubStation Alpha, Advance Substation, DVD Subtitle,
Subtitle Languages:
Arabic, Thai, Hebrew, Vietnamese......,
כי באתר שלהם מופיע:
Subtitles:
PGS,SubRipper, MicrooDVD, SAMI, SubStation Alpha, Advance Substation, DVD Subtitle,
Subtitle Languages:
Arabic, Thai, Hebrew, Vietnamese......,
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
זיו,
האם יש עדכון לגבי הכתוביות בעברית?
תודה,
אורן.
האם יש עדכון לגבי הכתוביות בעברית?
תודה,
אורן.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- guyyug
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
ziv_r כתב:החברה אמרה שהיא תוסיף תמיכה, בנתיים אין....
או כמו שאמר המשורר ע. אלתרמן
"יש לי לפעמים הרגשה של דז'ה וו......."
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אם המכשיר באמת מבוסס אנדרואיד באופן רציני ולא ממומש רק כגימיק שיווקי (או רק לצורך ה Royalty Free) אז אני רוכש אותו אפילו אם הוא ידע לנגן רק DivX. התחושה הלא מבוססת שלי היא שזה רק גימיק וחיסכון בכסף והם לא ילכו את כל הדרך על מנת לייצר סטרימר אנדרואיד אמיתי. בקשר לעברית, אז אם הם יפיצו את ה OS שלו כקוד פתוח אני לא חושב שעברית תהיה הבעייה למימוש ע"י מפתחים צד ג' (לא רק מישראל אלא בעיקר מארצות ערב)....שלא לדבר על אין סוף אפשרויות נוספות שניתן יהיה לעשות עם ניגון תכנים על המכשיר הזה (כיום רק HTCP יכול לספק גמישות כזאת)
הכוונה שלי במימוש רציני היא שתהיה לו את היכולת לדוגמה לחבר מקלדת או עכבר כשרוצים (ראיתי שזה כבר נתמך), כמו היכולת אמיתית להתקין תוכנות מהמרקט, כמו היכולת להתחבר ולהסתנכרן לשירותי גוגל, כמו היכולת לתמוך בדפדפני אנדרואיד (הסירטון לא מספיק) ועוד ועוד ועוד
במבט נוסף בסירטון שזיו העלה, לי זה נראה שממשק הסטרימר בכלל לא מבוסס אנדרואיד
ועכשיו אני קורא את ההודעה של זיו (בכלל לא שמתי לב לדף השני בשרשור הזה) בקשר ל Dual Boot ולכן זה באמת נשמע לי כמו גימיק שיווקי (נחמד אבל עדיין גימיק), כלומר הסטרימר עצמו ממש לא ממומש מעל אנדרואיד
הכוונה שלי במימוש רציני היא שתהיה לו את היכולת לדוגמה לחבר מקלדת או עכבר כשרוצים (ראיתי שזה כבר נתמך), כמו היכולת אמיתית להתקין תוכנות מהמרקט, כמו היכולת להתחבר ולהסתנכרן לשירותי גוגל, כמו היכולת לתמוך בדפדפני אנדרואיד (הסירטון לא מספיק) ועוד ועוד ועוד
במבט נוסף בסירטון שזיו העלה, לי זה נראה שממשק הסטרימר בכלל לא מבוסס אנדרואיד
ועכשיו אני קורא את ההודעה של זיו (בכלל לא שמתי לב לדף השני בשרשור הזה) בקשר ל Dual Boot ולכן זה באמת נשמע לי כמו גימיק שיווקי (נחמד אבל עדיין גימיק), כלומר הסטרימר עצמו ממש לא ממומש מעל אנדרואיד
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
קיבלתי היום אימייל מהחברה שיש עדכון חדש שמשדרג את המכשיר לאנדרואיד 2.1.
לפי מה שאני מבין עדיין אין תמיכה בעברית לסטרימר הזה?
לפי מה שאני מבין עדיין אין תמיכה בעברית לסטרימר הזה?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag