פנדה כתב:אני מריץ גרסת DSPlayer של XBMC, מה שהרצתי עד עכשיו עבד חלק, עם או בלי כתוביות. יש סיכוי שסרטים שניגנתי, כללו כתוביות כפס נוסף בסרט. ליתר ביטחון, אני אנסה לבדוק כמה תכנים היום בערב ואתן לכם דיווח מלא.
דרך הגב, DSPlayer מתקין ffdshow, שבעצמו יכול להלביש כתוביות. אצלי האופציה הזו כבויה, הנגן עצמו מוסיף כתוביות.
...
תודה על התגובות פנדה ממתינים לעדכונים ממך.
נשמח אם תוכל אפילו לתת לינק ממש לגרסה של XBMC שאיתה אתה אומר שהכל רץ כמו שצריך.
בדקתי קטעים מכמה סרטי 1080p הערב, וכולם נוגנו חלק, גם עם כתוביות מובנות בקונטיינר שניתנות לבחירה, וגם עם כתוביות חיצוניות מקובץ srt. לא ראיתי שום הבדלים בהפעלת/כיבוי כתוביות. יש סיכוי שראיתי קצת פריימים נופלים בסרט Marley& Me, בצילום נע של מיאמי מלמעלה, אבל קשה לקבוע בודעות (גם טלוויזיה יכולה להשפיע בסצנות מסוג זה).
בדקתי כמה קטעים מסרט אחד בבוקסי, וגם שם לא ראיתי משהו מיוחד (אישיתת לא אהבתי את בוקסי).
אם אראה משהו בעתיד, אכתוב בשירשור זה.
בדקתי קטעים מכמה סרטי 1080p הערב, וכולם נוגנו חלק, גם עם כתוביות מובנות בקונטיינר שניתנות לבחירה, וגם עם כתוביות חיצוניות מקובץ srt. לא ראיתי שום הבדלים בהפעלת/כיבוי כתוביות. יש סיכוי שראיתי קצת פריימים נופלים בסרט Marley& Me, בצילום נע של מיאמי מלמעלה, אבל קשה לקבוע בודעות (גם טלוויזיה יכולה להשפיע בסצנות מסוג זה).
בדקתי כמה קטעים מסרט אחד בבוקסי, וגם שם לא ראיתי משהו מיוחד (אישיתת לא אהבתי את בוקסי).
אם אראה משהו בעתיד, אכתוב בשירשור זה.
...
תודה. אגב יכול להיות שהמחשב שלך שונה במשהו מבחינת חומרה?.. תוכל לרשום את המפרט?
Windows 7
XBMC DSPlayer
AVG
VNC
ffdshow
AC3Filter
התקנתי את כל הדרייברים האחרונים מאתר של Asus.
פנדה
חבר פעיל
תגובות: 76
שליחה
דרך הגב, נזכרתי, זה לא עבד חלק עם ההגדרות הברירת מחדל של XBMC
Settings->Videos->Playback->Render Method->DXVA
במקום Auto
moshelog
עוסק בתחום
תגובות: 315
שליחה
xbmc website is back up
ssip96
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
שליחה
פנדה כתב:דרך הגב, נזכרתי, זה לא עבד חלק עם ההגדרות הברירת מחדל של XBMC
Settings->Videos->Playback->Render Method->DXVA
במקום Auto
...
בלפטופ שלי עם כ. nVidia זה באמת מוריד עומס מהמעבד לבערך חצי ממה שהיה לפני!
moshelog ו amittzor ממתין לניסיון שלכם עם ההגדרה הזו ולתגובות. אגב עבדתי עם הגרסה שפנדה הביא כאן: http://dsplayer.passion-xbmc.org/Dsplay ... 511-dx.exe
וכמובן לבצע את ההגדרה בציטוט הנ"ל. ממתין לתגובותיכם.
פנדה
חבר פעיל
תגובות: 76
שליחה
האם משהו יודע איך אמור להתבצע עידכון גרסאות ב-XBMC?
הגירסה שמותקנת אצלי XBMCSetup-Rev28363-dx, אני לא ממהר לעדכן, אבל רוצה לדעת מה התהליך והאם הוא שומר על ההגדרות.
amittzor
חבר ותיק
תגובות: 1099
שליחה
pixies, אבל איך אתה בודק את העומס על ה CPU? בטאסק מנג'ר זה אף פעם לא עולה אצלי על 30% גם כשאני מריץ סרטים ללא האצת חומרה והם לגמרי מגמגמים. זה מראה לי נתון לא נכון, כנראה בגלל ה Hyper threading
ולא נראה לי שזו הסיבה. הרצתי קבצים קלים משמעותית. אני מדבר על ריפים של 8-10 ג'יגה
צריך להתעסק עם משהו בהגדרות של בוקסי לאחר ההתקנה? (האצת החומרה מופעלת אוטומאטית)
לגבי XBMC - לא ידעתי שחוץ מהגרסאות שבאתר המירורס יש גם גרסאת DSPLAYER שונה. אני אנסה להתקין אותה היום ואדווח (למרות שלפי ה WIKI ההתקנה שלה נראית מאוד מסובכת).
pixies
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
שליחה
לא שיניתי כלום בהגדרות. האם התקנת דרייברים עדכניים של כרטיס המסך מהאתר של אנוידיה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ssip96
חבר פעיל מאוד
שליחה
amittzor כתב:pixies, אבל איך אתה בודק את העומס על ה CPU? בטאסק מנג'ר זה אף פעם לא עולה אצלי על 30% גם כשאני מריץ סרטים ללא האצת חומרה והם לגמרי מגמגמים. זה מראה לי נתון לא נכון, כנראה בגלל ה Hyper threading
ולא נראה לי שזו הסיבה. הרצתי קבצים קלים משמעותית. אני מדבר על ריפים של 8-10 ג'יגה
צריך להתעסק עם משהו בהגדרות של בוקסי לאחר ההתקנה? (האצת החומרה מופעלת אוטומאטית)
לגבי XBMC - לא ידעתי שחוץ מהגרסאות שבאתר המירורס יש גם גרסאת DSPLAYER שונה. אני אנסה להתקין אותה היום ואדווח (למרות שלפי ה WIKI ההתקנה שלה נראית מאוד מסובכת).
...
ההתקנה ממש לא מסובכת מה שמתואר בויקי זה הכנסת מקודדים אחרים אבל זה לא חובה רק תנסה את זה עם ההגדרה שפנדה נתן פה
ssip96
חבר פעיל מאוד
שליחה
amittzor ו-moshelog. עבד לכם הXBMC וההגדרה שנתן פנדה?..
amittzor
חבר ותיק
שליחה
קודם כל - ניסיתי להתקין את גרסת ה dsplayer. זה לא כזה פשוט. אם רק מתקינים את זה כמו שזה ולא משנים דבר בהגדרות, זה ממשיך להשתמש בנגן ה DVDPLAYER.
כשבכל זאת ניסיתי דרך ה DSPLAYER, זה כבר נהיה חתיכת סיפור. הוידאו גמגם בטירוף, וכל שינוי בהגדרות צריך להעשות דרך ההגדרות של FFDSHOW. בקיצור - מבאס. אחד הדברים השווים ביותר בתוכנות כמו XBMC ו BOXEE זה שלא צריך להתעסק עם מקודדים חיצוניים.
אבל במסגרת נסיונותיי הנואשים לפתור את הבעיה, שיניתי את קצב הרענון של כרטיס המסך מ 60 הרץ ל 50 הרץ, ופתאום נראה שהכל רץ חלק.
אומנם בוקסי עדיין מקרטע פה ושם (אבל לפני זה זה קירטע כל הזמן) אבל ממה שהספקתי לבדוק, ב XBMC אין בעיה.
השאלה היא - אם יש מישהו שמבין בזה - מה בכלל המשמעות של קצב הרענון? ואם המסך שלי (samsung b550) לא עובד טוב בקצב של 60 הרץ, למה האופציה הזאת בכלל מוצגת?
ssip96
חבר פעיל מאוד
שליחה
amittzor כתב:קודם כל - ניסיתי להתקין את גרסת ה dsplayer. זה לא כזה פשוט. אם רק מתקינים את זה כמו שזה ולא משנים דבר בהגדרות, זה ממשיך להשתמש בנגן ה DVDPLAYER.
כשבכל זאת ניסיתי דרך ה DSPLAYER, זה כבר נהיה חתיכת סיפור. הוידאו גמגם בטירוף, וכל שינוי בהגדרות צריך להעשות דרך ההגדרות של FFDSHOW. בקיצור - מבאס. אחד הדברים השווים ביותר בתוכנות כמו XBMC ו BOXEE זה שלא צריך להתעסק עם מקודדים חיצוניים.
אבל במסגרת נסיונותיי הנואשים לפתור את הבעיה, שיניתי את קצב הרענון של כרטיס המסך מ 60 הרץ ל 50 הרץ, ופתאום נראה שהכל רץ חלק.
אומנם בוקסי עדיין מקרטע פה ושם (אבל לפני זה זה קירטע כל הזמן) אבל ממה שהספקתי לבדוק, ב XBMC אין בעיה.
השאלה היא - אם יש מישהו שמבין בזה - מה בכלל המשמעות של קצב הרענון? ואם המסך שלי (samsung b550) לא עובד טוב בקצב של 60 הרץ, למה האופציה הזאת בכלל מוצגת?
...
איך הגעת לזה שהוא המשיך להשתמש בDVDPLAYER?..
והאמת שאין לי מושג לגבי קצב הריענון..
amittzor
חבר ותיק
שליחה
כי זה נגן ברירת המחדל של התוכנה.
אפשר לשנות את זה ע"י התעסקות עם קבצי ה XML, כפי שמוסבר ב WIKI, או פשוט ללחוץ קליק ימני על קובץ (או על C) ולבחור ב play with את האפשרות dsplayer
ssip96
חבר פעיל מאוד
שליחה
amittzor כתב:כי זה נגן ברירת המחדל של התוכנה.
אפשר לשנות את זה ע"י התעסקות עם קבצי ה XML, כפי שמוסבר ב WIKI, או פשוט ללחוץ קליק ימני על קובץ (או על C) ולבחור ב play with את האפשרות dsplayer
...
הבנתי. בכל אופן עכשיו הכל עובד חלק בXBMC?.. כולל 1080P עם/בלי כתוביות?
amittzor
חבר ותיק
שליחה
כרגע נראה שכן. בדקתי את הסצינות שהיו בעייתיות במיוחד, עם כתוביות בגודל ענק והן עבדו חלק.
אני צריך לראות עם זה כמה סרטים באורך מלא כדי להיות בטוח ב 100%
אף אחד שעוקב אחרי השרשור הזה לא יודע להסביר מה העניין של ה refresh rate?
pixies
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
שליחה
amittzor, שמחתי לקרוא שאין לך יותר קרטועים בסרטי 1080P!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ssip96
חבר פעיל מאוד
שליחה
amittzor כתב:כרגע נראה שכן. בדקתי את הסצינות שהיו בעייתיות במיוחד, עם כתוביות בגודל ענק והן עבדו חלק.
אני צריך לראות עם זה כמה סרטים באורך מלא כדי להיות בטוח ב 100%
אף אחד שעוקב אחרי השרשור הזה לא יודע להסביר מה העניין של ה refresh rate?
...
שמח לשמוע שהסתדרת. לצערי אין לי תשובה לגבי הrefresh rate.
אגב בדיוק עכשיו חזרתי מגרנד אדוונס עם ZOTAC MAG חדש מקווה שאסתדר...
amittzor
חבר ותיק
שליחה
תודה על העידוד, אבל הקירטועים חזרו. נואשתי לגמרי. כבר שבועיים וחצי אני מכלה כל רגע פנוי שיש לי על המחשב הארור הזה ולא מגיע לכלום...