תגובות למאמר: יורוקום מציגה את הדור הבא של מסכי פלזמה 3D FULL HD - ה-50VT20
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
כתבה על תלת מימד בערוץ 2 -
http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... 721004.htm
52:30 דקות לתוך המהדורה
http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... 721004.htm
52:30 דקות לתוך המהדורה
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
בתור "חבר'ה עם משקפיים" - המשקפיים באמת קלות (במיוחד יחסית למשקפיים של סינמה סיטי הכבדות מאוד) אבל הצפייה מעייפת את העיניים (לפחות אצלי). אולי לא נועדתי לצפות ב-3D (חשבון הבנק שלי יהיה מאושר)hunter22 כתב:מעניין איך חבר׳ה עם משקפיים אופטיות מרגישים יחד עם משקפי תלת מימד......
-
oferlaor
-
- מנהל

bg1987
כל יצרן משתמש בתקן משלו בכדי למשוך אותך לשדרג מסכים ולשמור את ההשקעה שלך במשקפיים.
מצד שני, מדובר על טכנולוגיה סופר פשוטה להעתיק. סביר מאוד להניח שתוך זמן מאוד קצר ניתן יהיה להזמין באיביי משקפיים תואמי פנסוניק/סמסונג/סוני וכו'.
הם בוודאי לא יהיו איכותיים כמו משקפיים מקוריים (בכ"ז, מדובר בפיתוח של REAL-D). בנוסף, אני מעריך שהמחירים יצנחו מהר מאוד. אין שום הצדקה כלכלית ל-150 דולר לזוג מעבר לעובדה שאין עדיין תחרות אמיתית בתחום (אני מעריך שתוך שנה שנתיים המחיר לא יעבור את ה-20 דולר).
כל יצרן משתמש בתקן משלו בכדי למשוך אותך לשדרג מסכים ולשמור את ההשקעה שלך במשקפיים.
מצד שני, מדובר על טכנולוגיה סופר פשוטה להעתיק. סביר מאוד להניח שתוך זמן מאוד קצר ניתן יהיה להזמין באיביי משקפיים תואמי פנסוניק/סמסונג/סוני וכו'.
הם בוודאי לא יהיו איכותיים כמו משקפיים מקוריים (בכ"ז, מדובר בפיתוח של REAL-D). בנוסף, אני מעריך שהמחירים יצנחו מהר מאוד. אין שום הצדקה כלכלית ל-150 דולר לזוג מעבר לעובדה שאין עדיין תחרות אמיתית בתחום (אני מעריך שתוך שנה שנתיים המחיר לא יעבור את ה-20 דולר).
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
יעלם - יהפך לאופציה שתהיה ברקע עבור כמה המשוגעים לדבר. משהו בנוסח SACDMartinHSabag כתב:בוא נתערב שלא.danlior כתב:לדעתי 3D ביתי זה HYPE שיעלם...
תן מדדים אובייקטיבים ל"יעלם"....
נכון, לא מיושר עם התיאור שתמצא במילון למונח "יעלם" אך לכך היתה כוונתי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
מצטער, ככה אי אפשר להתעלם.
תגדיר הצלחה/כישלון לפי כמות מכירות של מסכים כאלו בשנה או כל מדד מדיד.
פנסוניק, למשל, שמה לה כיעד ל-2010 למכור מיליון מסכי תלת מימד ו-68 מיליון מסכים ב-2018 (הגרפים נמצאים באלבום התמונות). מבחינתה זו הצלחה.
האם אתה חושב שזה לא ייקרה?
תגדיר הצלחה/כישלון לפי כמות מכירות של מסכים כאלו בשנה או כל מדד מדיד.
פנסוניק, למשל, שמה לה כיעד ל-2010 למכור מיליון מסכי תלת מימד ו-68 מיליון מסכים ב-2018 (הגרפים נמצאים באלבום התמונות). מבחינתה זו הצלחה.
האם אתה חושב שזה לא ייקרה?
-
oferlaor
-
- מנהל

אין ספק שיקח לזה כמה שנים טובות להיכנס.
האומדן להצלחה זה כמות התוכן ונראה לי שהפוש הרציני יגיע ב׳ 2011 ובעיקר ב׳ 2012
הזרזים הגדולים יהיו במשחקים (ps3), אחרי זה בשידורי ספורט ולבסוף ככל הנראה פורנו.
האומדן להצלחה זה כמות התוכן ונראה לי שהפוש הרציני יגיע ב׳ 2011 ובעיקר ב׳ 2012
הזרזים הגדולים יהיו במשחקים (ps3), אחרי זה בשידורי ספורט ולבסוף ככל הנראה פורנו.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני חושב שאם באמת ישדרו את המונדיאל הקרוב ב3D - זה כבר יעיף את הסיפור קדימה...
במקביל כמו שעופר אמר - השדרוג של הPS3 לתמיכה ב3D יחד או ללא תוסף זיהוי התנועה יקדם את העניין.
חוץ מזה - זה דיי פשוט - כמו שהסבירו לנו אתמול - המטרה בשלב זה היא לא שכל היום תשב מול המסך עם משקפיים - וככל הנראה גם לא יהיה מספיק תוכן בשביל זה - הרעיון הוא כשיש איזה שידור ספורט/סרט בתלת מימד - תשים את המשקפיים.
אין שום סיכוי שזה ייעלם - אני רק חושב כמה פעמים בשידורי כדורגל אתה רואה את הכדור נבעט בכיוון השער וזה נראה לך שזה קרוב - כשלמעשה בשידור החוזר אתה רואה שזה רחוק מאוד...
עופר - לא הבנתי - איך נוכל לראות בתלת מימד מעמדת השופט - הרי לא תשב מצלמה על השופט. כנ"ל גם ממעוף הציפור - אני משער שבפוטבול אין יותר מידיי מצלמות מעל המגרש בגובה נמוך.
במקביל כמו שעופר אמר - השדרוג של הPS3 לתמיכה ב3D יחד או ללא תוסף זיהוי התנועה יקדם את העניין.
חוץ מזה - זה דיי פשוט - כמו שהסבירו לנו אתמול - המטרה בשלב זה היא לא שכל היום תשב מול המסך עם משקפיים - וככל הנראה גם לא יהיה מספיק תוכן בשביל זה - הרעיון הוא כשיש איזה שידור ספורט/סרט בתלת מימד - תשים את המשקפיים.
אין שום סיכוי שזה ייעלם - אני רק חושב כמה פעמים בשידורי כדורגל אתה רואה את הכדור נבעט בכיוון השער וזה נראה לך שזה קרוב - כשלמעשה בשידור החוזר אתה רואה שזה רחוק מאוד...
עופר - לא הבנתי - איך נוכל לראות בתלת מימד מעמדת השופט - הרי לא תשב מצלמה על השופט. כנ"ל גם ממעוף הציפור - אני משער שבפוטבול אין יותר מידיי מצלמות מעל המגרש בגובה נמוך.
-
oferlaor
-
- מנהל

איתי,
מה שעושים בפוטבול זה בד"כ 2-3 מצלמות שתלויות מעל המגרש עם כבל. המצלמה פשוט מסוגלת למשוך את הכבל בציר שמעניין אותה וכך היא יכולה לנוע לאורך המגרש, ראש מסתובב (ZPT) מאפשר לה בעצם להגיע לכל מקום במגרש.
כיום זה פחות בשימוש בכדורגל, אבל זה מוסיף המון לחווית המשחק וכמעט לא מפריע לצופים של המשחק עצמו.
מה שעושים בפוטבול זה בד"כ 2-3 מצלמות שתלויות מעל המגרש עם כבל. המצלמה פשוט מסוגלת למשוך את הכבל בציר שמעניין אותה וכך היא יכולה לנוע לאורך המגרש, ראש מסתובב (ZPT) מאפשר לה בעצם להגיע לכל מקום במגרש.
כיום זה פחות בשימוש בכדורגל, אבל זה מוסיף המון לחווית המשחק וכמעט לא מפריע לצופים של המשחק עצמו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מעניין אותי הגדלים של המסכים.
הם המליצו לנו להתקרב, ואמרו של-50 אינטש מומלץ לשבת במרחק 2 מטר.
זה מרחק של חדר שינה לא של סלון.
זאת אומרת שלמרחק 4-5 מטר כבר יהיה צריך 65 אינטש.
הם המליצו לנו להתקרב, ואמרו של-50 אינטש מומלץ לשבת במרחק 2 מטר.
זה מרחק של חדר שינה לא של סלון.
זאת אומרת שלמרחק 4-5 מטר כבר יהיה צריך 65 אינטש.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
3D על מקרן בלבד,
לא רואה את עצמי משקיע במסך 3D
בכל מקרה יש זמן , ולא חסר שדרוגים בדרך....
לא רואה את עצמי משקיע במסך 3D
בכל מקרה יש זמן , ולא חסר שדרוגים בדרך....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני אמרתי.Itay_Pollak כתב:מי אמר מקרן?...
לבחור מיורוקום.
- Alonshva
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
ומה הוא ענה?guyezra כתב:אני אמרתי.Itay_Pollak כתב:מי אמר מקרן?...
לבחור מיורוקום....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הוא הלך מהחדר.mta194 כתב:ומה הוא ענה?guyezra כתב:אני אמרתי.Itay_Pollak כתב:מי אמר מקרן?...
לבחור מיורוקום.......
- מקרנסקי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
מה קורה למי שיש משקפיים אופטיות ?
לא מסורבל כל הענין ?
לא מסורבל כל הענין ?
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
ממש לא.מקרנסקי כתב:מה קורה למי שיש משקפיים אופטיות ?
לא מסורבל כל הענין ?...
המשקפיים שהוצגו אתמול נוחות, קלות ומרוחקות מספיק מהעיניים כך שאין שום בעיה עם משקפי הראיה.
בנוסף, נקודת המגע שלהן עם גשר האף גבוהה אף היא כך שאין לחץ על הגשר של המשקפיים.
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
האמת שלא בכל אופן המשקפיים של פנסוניק בנויים בצורה שזה מתאים להלבשה של משקפים על משקפיי ראיה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46464
נשמע שהיה כיף ומעניין. חבל שלא יצא לי להיות נוכח אתמול, למרות שכבר התרשמתי מהיכולת ב CES האחרון.
יש מישהו שהתצוגה אתמול שיכנעה אותו לקנות את המסך הבא שלו רק עם 3D?
בסופו של דבר נראה שכל המסכים שלנו בעתיד יגיעו עם 3D מובנה, זו לא תהיה אופצית בחירה בכלל.
יש מישהו שהתצוגה אתמול שיכנעה אותו לקנות את המסך הבא שלו רק עם 3D?
בסופו של דבר נראה שכל המסכים שלנו בעתיד יגיעו עם 3D מובנה, זו לא תהיה אופצית בחירה בכלל.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
יש לי שאלה
תלת מימד כל יפה וטוב, אבל מה קורה עם מרכיבי משקפים? יצטרכו לשים על העינים 2 זוגות משקפיים?