עד הקיץ צפויים ביס 20 ערוצי HD !

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אני משער שYES אחרי הסיפור עם FOX SPORTS כבר לא יגידו שום דבר בקול עד שהדברים יהיו סגורים לגמריי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

mark13,
אין קשר לשידורים חוזרים. בשידור סטטיסטי רוחב הפס עבור כל ערוץ לא קבוע ואם יש ערוץ שצריך רגעית יותר רוחב פס, הוא יקבל אותו על חשבון האחרים. מכיוון שרוחב הפס הדרוש הריאלי לאורך קטע וידאו הינו מאוד דינאמי, לרוב ניתן לספק דרישות גבוהות רגעיות מסוג זה.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה

ziv_r כתב:mark13,
אין קשר לשידורים חוזרים. בשידור סטטיסטי רוחב הפס עבור כל ערוץ לא קבוע ואם יש ערוץ שצריך רגעית יותר רוחב פס, הוא יקבל אותו על חשבון האחרים. מכיוון שרוחב הפס הדרוש הריאלי לאורך קטע וידאו הינו מאוד דינאמי, לרוב ניתן לספק דרישות גבוהות רגעיות מסוג זה.
...
זה בדיוק משהתכוונתי, "האחרים", כפי שציינת, משתנים בשידורים החוזרים. ואני לוקח כמובן מאליו שיש הגבלה לכל ערוץ בכל זאת (אחרת לפי H.264 כל ערוץ עלול להגיע (תאורטית) ל- 18MB רוחב פס עבור 1080p וכמעט 10MB עבור 720p)
אז עדיין לא ברור לי עם "האחרים" הם פחות דורשים רוחב פס הייתכן שבשידור חוזר תראה באיכות יותר גבוהה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

התשובה חיובית.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

תשכו מסקיי ספורט

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

אגב, אני לא מבין למה כולם רוצים כל כך הרבה ערוצי HD, בגלל ההנחה כי יותר ערוצים שווה לסיכוי גדול יותר של תכנים מעניינים לצפייה?
אם הנחה זו לא עובדת על ערוצי ה SD, אין שום סיבה שהיא תעבוד על ערוצי ה HD.

אצלי יש ערוץ HD אחד שמשדר רק כמה שעות ביום - וזה כל מה שאני צריך.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אני יכול להעיד שערוץ ההיסטוריה בHD מוציא תכנים מעניינים מאוד לצפייה
גם בגלל שהם ב HD
העם דורש..... כל מיני דברים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

זיו, הטקסט שכתבת הוא פצפון, בהתחלה חשבתי שזה באג באתר :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

:P

coolvs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107

שליחה

מה שבאמת חשוב לציבור, זה מתי ערוץ 2 או 10 יתחילו שידורים בHD? לפי דעתי הערוץ המסחרי הראשון שיעבו לHD יגנוב הרבה מאוד רייטינג. יש שמועות בעניין?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

ערוץ 2 רכש ציוד HD מפנסוניק כבר לפני כמה חודשים, אבל בינתיים אין חדש...כל דבר לוקח פה שנים (n)

העיקר שסמסונג מביאים מסכי תלת מימד לארץ באפריל :roll:

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

אין דבר כזה ערוץ 2
התכוונת שחברת החדשות רכשה מצלמות HD, אבל היא מייעדת את זה כרגע למכירת כתבות לגופי שידור אחרים.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

שמתם לב שבערוץ YES HD מופיע קובייה ורשום שם בקרוב ערוץ ספורט נוסף !

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori

שליחה

vic1234 כתב:שמתם לב שבערוץ YES HD מופיע קובייה ורשום שם בקרוב ערוץ ספורט נוסף !
...
מדובר כנראה (אלא אם כן הוא נכנס לפי התכנון בשני לחודש והכוונה לערוץ של צ'רלסטון) על Fox Sport HD אשר ימלא את ליבם של חובבי הספורט האמריקאי - פוטבול, בייסבול והוקי וכו'. מה שכן חסר מהרשימה זה שידור ה-NBA שהוא לדעתי המשמעותי ביותר והמעניין ביותר (מלבד טניס שאני חובב) לרוב חובבי הספורט מהארץ.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אין קשר בין הדברים. המצלמות שנרכשו הן HD, אבל ישתמשו בהם בצילומי SD בשלב הראשון.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789

שליחה

coolvs כתב:מה שבאמת חשוב לציבור, זה מתי ערוץ 2 או 10 יתחילו שידורים בHD? לפי דעתי הערוץ המסחרי הראשון שיעבו לHD יגנוב הרבה מאוד רייטינג. יש שמועות בעניין?
...
לדעתי אתה טועה - הרוב המכריע של הבתים בישראל לא מחוברים ל-HD ולדעתי גם לא למסכים תומכים, ולכן לא תהיה למהלך שום השפעה על הרייטינג. מה שקובע זה רק התוכן.

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867

שליחה

nils3373 כתב:
vic1234 כתב:שמתם לב שבערוץ YES HD מופיע קובייה ורשום שם בקרוב ערוץ ספורט נוסף !
...
מדובר כנראה (אלא אם כן הוא נכנס לפי התכנון בשני לחודש והכוונה לערוץ של צ'רלסטון) על Fox Sport HD אשר ימלא את ליבם של חובבי הספורט האמריקאי - פוטבול, בייסבול והוקי וכו'. מה שכן חסר מהרשימה זה שידור ה-NBA שהוא לדעתי המשמעותי ביותר והמעניין ביותר (מלבד טניס שאני חובב) לרוב חובבי הספורט מהארץ.
...
הכוונה לערוץ של צ'רלטון החדש ספורט 1 HD ...

coolvs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107

שליחה

amir073 כתב:
coolvs כתב:מה שבאמת חשוב לציבור, זה מתי ערוץ 2 או 10 יתחילו שידורים בHD? לפי דעתי הערוץ המסחרי הראשון שיעבו לHD יגנוב הרבה מאוד רייטינג. יש שמועות בעניין?
...
לדעתי אתה טועה - הרוב המכריע של הבתים בישראל לא מחוברים ל-HD ולדעתי גם לא למסכים תומכים, ולכן לא תהיה למהלך שום השפעה על הרייטינג. מה שקובע זה רק התוכן.
...
כל הלקוחות של HOT עם ממיר HD ועכשיו עם MAXTOTAL הרבה לקוחות YES גם ישדרגו לHD. לפי דעתי זה נתח משמעותי באוכלוסיה. אל תשכח שאנשים שמוציאים כסף על HD גם קהל יעד יותר שווה לפרסומות. ולדוגמא אם אני עכשיו רואה חדשות בערוץ 2, אם מחר ערוץ 10 היה מתחיל לשדר חדשות בHD, בטוח הייתי רואה חדשות רק בערוץ 10.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789

שליחה

coolvs כתב:
amir073 כתב:
...
...
כל הלקוחות של HOT עם ממיר HD ועכשיו עם MAXTOTAL הרבה לקוחות YES גם ישדרגו לHD. לפי דעתי זה נתח משמעותי באוכלוסיה. אל תשכח שאנשים שמוציאים כסף על HD גם קהל יעד יותר שווה לפרסומות. ולדוגמא אם אני עכשיו רואה חדשות בערוץ 2, אם מחר ערוץ 10 היה מתחיל לשדר חדשות בHD, בטוח הייתי רואה חדשות רק בערוץ 10.
...
אין ויכוח לגבי אנשים כמוני וכמוך - צרכני HD. אני רק חושב שאנחנו במיעוט. לגבי לקוחות הוט, אני בספק אם לרובם יש בכלל טלוויזיה שתומכת ב-HD. הרי בהוט קיימת עדיין שכבה לא קטנה של לקוחות אנלוגיים.
אני ממש לא חושב שיס תצליח להעביר הרבה לקוחות ל-HD באסטרטגיה שהיא נקטה שמחייבת אנשים לקחת ממיר מקליט במחיר גבוה. זו לא הדרך להגדיל את מעגל לקוחות ה-HD. אולי הם חושבים שבגלל שזה רלבנטי רק לבעלי מסכים דקים שממילא מצבם הכלכלי טוב יותר, אז אין טעם להציע HD במחירים זולים יותר.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

כמה הערות:
למיטב ידיעתי כבר לא מייצרים היום ציוד ENG שהוא לא HD
Electronic News Gathering
היום שמכשיר TV פשוט נמכר עם HDMI ב 2000 ש"ח ורובם ככולם תומכים ב 1080I
והעובדה שלא שווה לתקן מקלטים ישנים.
אז יש שיכבה לא קטנה של אנשים שמחליפים טלוויזיות.
נתונים של הלמס לא בודקים כמה טלוויזיות דקות יש אלא קיום הטלוויזיות בבית.
http://www.cbs.gov.il/publications09/1363/pdf/t11.pdf

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”