עד הקיץ צפויים ביס 20 ערוצי HD !
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני משער שYES אחרי הסיפור עם FOX SPORTS כבר לא יגידו שום דבר בקול עד שהדברים יהיו סגורים לגמריי.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
mark13,
אין קשר לשידורים חוזרים. בשידור סטטיסטי רוחב הפס עבור כל ערוץ לא קבוע ואם יש ערוץ שצריך רגעית יותר רוחב פס, הוא יקבל אותו על חשבון האחרים. מכיוון שרוחב הפס הדרוש הריאלי לאורך קטע וידאו הינו מאוד דינאמי, לרוב ניתן לספק דרישות גבוהות רגעיות מסוג זה.
אין קשר לשידורים חוזרים. בשידור סטטיסטי רוחב הפס עבור כל ערוץ לא קבוע ואם יש ערוץ שצריך רגעית יותר רוחב פס, הוא יקבל אותו על חשבון האחרים. מכיוון שרוחב הפס הדרוש הריאלי לאורך קטע וידאו הינו מאוד דינאמי, לרוב ניתן לספק דרישות גבוהות רגעיות מסוג זה.
- mark13
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1016
זה בדיוק משהתכוונתי, "האחרים", כפי שציינת, משתנים בשידורים החוזרים. ואני לוקח כמובן מאליו שיש הגבלה לכל ערוץ בכל זאת (אחרת לפי H.264 כל ערוץ עלול להגיע (תאורטית) ל- 18MB רוחב פס עבור 1080p וכמעט 10MB עבור 720p)ziv_r כתב:mark13,
אין קשר לשידורים חוזרים. בשידור סטטיסטי רוחב הפס עבור כל ערוץ לא קבוע ואם יש ערוץ שצריך רגעית יותר רוחב פס, הוא יקבל אותו על חשבון האחרים. מכיוון שרוחב הפס הדרוש הריאלי לאורך קטע וידאו הינו מאוד דינאמי, לרוב ניתן לספק דרישות גבוהות רגעיות מסוג זה....
אז עדיין לא ברור לי עם "האחרים" הם פחות דורשים רוחב פס הייתכן שבשידור חוזר תראה באיכות יותר גבוהה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
תשכו מסקיי ספורט
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אגב, אני לא מבין למה כולם רוצים כל כך הרבה ערוצי HD, בגלל ההנחה כי יותר ערוצים שווה לסיכוי גדול יותר של תכנים מעניינים לצפייה?
אם הנחה זו לא עובדת על ערוצי ה SD, אין שום סיבה שהיא תעבוד על ערוצי ה HD.
אצלי יש ערוץ HD אחד שמשדר רק כמה שעות ביום - וזה כל מה שאני צריך.
אם הנחה זו לא עובדת על ערוצי ה SD, אין שום סיבה שהיא תעבוד על ערוצי ה HD.
אצלי יש ערוץ HD אחד שמשדר רק כמה שעות ביום - וזה כל מה שאני צריך.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אני יכול להעיד שערוץ ההיסטוריה בHD מוציא תכנים מעניינים מאוד לצפייה
גם בגלל שהם ב HD
גם בגלל שהם ב HD
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- coolvs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
מה שבאמת חשוב לציבור, זה מתי ערוץ 2 או 10 יתחילו שידורים בHD? לפי דעתי הערוץ המסחרי הראשון שיעבו לHD יגנוב הרבה מאוד רייטינג. יש שמועות בעניין?
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
ערוץ 2 רכש ציוד HD מפנסוניק כבר לפני כמה חודשים, אבל בינתיים אין חדש...כל דבר לוקח פה שנים
העיקר שסמסונג מביאים מסכי תלת מימד לארץ באפריל
העיקר שסמסונג מביאים מסכי תלת מימד לארץ באפריל
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
אין דבר כזה ערוץ 2
התכוונת שחברת החדשות רכשה מצלמות HD, אבל היא מייעדת את זה כרגע למכירת כתבות לגופי שידור אחרים.
התכוונת שחברת החדשות רכשה מצלמות HD, אבל היא מייעדת את זה כרגע למכירת כתבות לגופי שידור אחרים.
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
שמתם לב שבערוץ YES HD מופיע קובייה ורשום שם בקרוב ערוץ ספורט נוסף !
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
מדובר כנראה (אלא אם כן הוא נכנס לפי התכנון בשני לחודש והכוונה לערוץ של צ'רלסטון) על Fox Sport HD אשר ימלא את ליבם של חובבי הספורט האמריקאי - פוטבול, בייסבול והוקי וכו'. מה שכן חסר מהרשימה זה שידור ה-NBA שהוא לדעתי המשמעותי ביותר והמעניין ביותר (מלבד טניס שאני חובב) לרוב חובבי הספורט מהארץ.vic1234 כתב:שמתם לב שבערוץ YES HD מופיע קובייה ורשום שם בקרוב ערוץ ספורט נוסף !...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
אין קשר בין הדברים. המצלמות שנרכשו הן HD, אבל ישתמשו בהם בצילומי SD בשלב הראשון.
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
לדעתי אתה טועה - הרוב המכריע של הבתים בישראל לא מחוברים ל-HD ולדעתי גם לא למסכים תומכים, ולכן לא תהיה למהלך שום השפעה על הרייטינג. מה שקובע זה רק התוכן.coolvs כתב:מה שבאמת חשוב לציבור, זה מתי ערוץ 2 או 10 יתחילו שידורים בHD? לפי דעתי הערוץ המסחרי הראשון שיעבו לHD יגנוב הרבה מאוד רייטינג. יש שמועות בעניין?...
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
הכוונה לערוץ של צ'רלטון החדש ספורט 1 HD ...nils3373 כתב:מדובר כנראה (אלא אם כן הוא נכנס לפי התכנון בשני לחודש והכוונה לערוץ של צ'רלסטון) על Fox Sport HD אשר ימלא את ליבם של חובבי הספורט האמריקאי - פוטבול, בייסבול והוקי וכו'. מה שכן חסר מהרשימה זה שידור ה-NBA שהוא לדעתי המשמעותי ביותר והמעניין ביותר (מלבד טניס שאני חובב) לרוב חובבי הספורט מהארץ.vic1234 כתב:שמתם לב שבערוץ YES HD מופיע קובייה ורשום שם בקרוב ערוץ ספורט נוסף !......
- coolvs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
כל הלקוחות של HOT עם ממיר HD ועכשיו עם MAXTOTAL הרבה לקוחות YES גם ישדרגו לHD. לפי דעתי זה נתח משמעותי באוכלוסיה. אל תשכח שאנשים שמוציאים כסף על HD גם קהל יעד יותר שווה לפרסומות. ולדוגמא אם אני עכשיו רואה חדשות בערוץ 2, אם מחר ערוץ 10 היה מתחיל לשדר חדשות בHD, בטוח הייתי רואה חדשות רק בערוץ 10.amir073 כתב:לדעתי אתה טועה - הרוב המכריע של הבתים בישראל לא מחוברים ל-HD ולדעתי גם לא למסכים תומכים, ולכן לא תהיה למהלך שום השפעה על הרייטינג. מה שקובע זה רק התוכן.coolvs כתב:מה שבאמת חשוב לציבור, זה מתי ערוץ 2 או 10 יתחילו שידורים בHD? לפי דעתי הערוץ המסחרי הראשון שיעבו לHD יגנוב הרבה מאוד רייטינג. יש שמועות בעניין?......
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
אין ויכוח לגבי אנשים כמוני וכמוך - צרכני HD. אני רק חושב שאנחנו במיעוט. לגבי לקוחות הוט, אני בספק אם לרובם יש בכלל טלוויזיה שתומכת ב-HD. הרי בהוט קיימת עדיין שכבה לא קטנה של לקוחות אנלוגיים.coolvs כתב:כל הלקוחות של HOT עם ממיר HD ועכשיו עם MAXTOTAL הרבה לקוחות YES גם ישדרגו לHD. לפי דעתי זה נתח משמעותי באוכלוסיה. אל תשכח שאנשים שמוציאים כסף על HD גם קהל יעד יותר שווה לפרסומות. ולדוגמא אם אני עכשיו רואה חדשות בערוץ 2, אם מחר ערוץ 10 היה מתחיל לשדר חדשות בHD, בטוח הייתי רואה חדשות רק בערוץ 10.amir073 כתב:לדעתי אתה טועה - הרוב המכריע של הבתים בישראל לא מחוברים ל-HD ולדעתי גם לא למסכים תומכים, ולכן לא תהיה למהלך שום השפעה על הרייטינג. מה שקובע זה רק התוכן.coolvs כתב:מה שבאמת חשוב לציבור, זה מתי ערוץ 2 או 10 יתחילו שידורים בHD? לפי דעתי הערוץ המסחרי הראשון שיעבו לHD יגנוב הרבה מאוד רייטינג. יש שמועות בעניין?.........
אני ממש לא חושב שיס תצליח להעביר הרבה לקוחות ל-HD באסטרטגיה שהיא נקטה שמחייבת אנשים לקחת ממיר מקליט במחיר גבוה. זו לא הדרך להגדיל את מעגל לקוחות ה-HD. אולי הם חושבים שבגלל שזה רלבנטי רק לבעלי מסכים דקים שממילא מצבם הכלכלי טוב יותר, אז אין טעם להציע HD במחירים זולים יותר.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
כמה הערות:
למיטב ידיעתי כבר לא מייצרים היום ציוד ENG שהוא לא HD
Electronic News Gathering
היום שמכשיר TV פשוט נמכר עם HDMI ב 2000 ש"ח ורובם ככולם תומכים ב 1080I
והעובדה שלא שווה לתקן מקלטים ישנים.
אז יש שיכבה לא קטנה של אנשים שמחליפים טלוויזיות.
נתונים של הלמס לא בודקים כמה טלוויזיות דקות יש אלא קיום הטלוויזיות בבית.
http://www.cbs.gov.il/publications09/1363/pdf/t11.pdf
למיטב ידיעתי כבר לא מייצרים היום ציוד ENG שהוא לא HD
Electronic News Gathering
היום שמכשיר TV פשוט נמכר עם HDMI ב 2000 ש"ח ורובם ככולם תומכים ב 1080I
והעובדה שלא שווה לתקן מקלטים ישנים.
אז יש שיכבה לא קטנה של אנשים שמחליפים טלוויזיות.
נתונים של הלמס לא בודקים כמה טלוויזיות דקות יש אלא קיום הטלוויזיות בבית.
http://www.cbs.gov.il/publications09/1363/pdf/t11.pdf