אחרי ה-VOD ב-yes מה יהיה הדבר הבא שאתם רוצים?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
yes-man,
לדעתי זה הפיענוח של ה-MPEG2.
זה רק מראה עד כמה יש הבדלים בין מפענחים שונים...
לדעתי זה הפיענוח של ה-MPEG2.
זה רק מראה עד כמה יש הבדלים בין מפענחים שונים...
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
איך אתה מחובר כיום? מניח ש-HDMIlocus כתב:הרבה יותר בסיסי בעיני...
לשפר את איכות הצגת תוכן SD בממירי MAX-HD
אני פשוט סובל לאחר שהחלפתי את ה 3100S...מרגיז...
אם כן, נסה לחבר גם ב-component - יש מי שאומר שרואים יותר טוב (לפעמים)
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
אחרי שיש לי את ערוצי הhd כבר כמה חודשים אני כבר ממש נמנע מהערוצים באיכות הנמוכה, אני נשאר באזור ה500 ולא יורד
, אני ממש מחכה שהערוצים שמשדרים חדשות(2 ו10) יכנסו סוף סוף לקטגוריה של hd.
- locus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
אתה צודק אבל ה component תפוס אצלי ע"י ה DvdDannyZ כתב:איך אתה מחובר כיום? מניח ש-HDMIlocus כתב:הרבה יותר בסיסי בעיני...
לשפר את איכות הצגת תוכן SD בממירי MAX-HD
אני פשוט סובל לאחר שהחלפתי את ה 3100S...מרגיז...
אם כן, נסה לחבר גם ב-component - יש מי שאומר שרואים יותר טוב (לפעמים)...
תודה בכל מקרה דני
- michanonymi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
אם אני לא טועה מישהו מהמועצה ברשות השידור דיבר לפני כמה חודשים שבשנת 2011 כל הערוצים שכפופים לרשות השידור(1,2,10)יעברו לשדר בHD אבל זה נשמע לי דמיוניgofmarat כתב:אחרי שיש לי את ערוצי הhd כבר כמה חודשים אני כבר ממש נמנע מהערוצים באיכות הנמוכה, אני נשאר באזור ה500 ולא יורד, אני ממש מחכה שהערוצים שמשדרים חדשות(2 ו10) יכנסו סוף סוף לקטגוריה של hd.
...
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
לצערי, זה לא נכון
- yeche
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
גם לי הטכנאי אמר אבל כשהתקשרתי לשרות לקוחות ולשרות טכני אמרו שהם לא מבינים על מה אני מדבר ושאין כזה דברyes-man כתב:לגבי דיסק גדול יותר ב-MAXHD, הטכנאי שהתקין לי את ה-VOD אמר שקיים ממיר MAXHD עם דיסק של 500GB
אמר שניתן לזהות אותם בכך שהלוגו של yes בצבע ירוק, הוא ציין שיש מעט מאד מכשירים כאלה כרגע....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
yeche,
העניין עם הלוגו הירוק כנראה מוטעה.
העניין עם ה-500GB נכון, אבל כמו שצויין, אין הרבה מכשירים כאלה כרגע בשטח.
העניין עם הלוגו הירוק כנראה מוטעה.
העניין עם ה-500GB נכון, אבל כמו שצויין, אין הרבה מכשירים כאלה כרגע בשטח.
- bporat
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
עריכה של הקלטות
:
רוצה, ורוצה, ורוצה...אבל זה לא יוצא
- bporat
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
רוצה לחפש על ה EPG מקומית ולא דרך הערוץ הטיפשי שלהם
העם דורש..... כל מיני דברים
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 987
ה- 500 ג'יגה בהחלט קיים, חבל שאי אפשר יהיה לעבור עליו אלא אם יתמזל מזלי (או שלא) והממיר יפסיק לעבוד.
הדבר הכי מעצבן מבחינתי שאפשר לסדר אותו בהקדם זה בהחלט הנושא של פתרון התנגשויות שעלה פה, יש מספיק שידורים חוזרים בערוצים של יס, שהמערכת שלהם תשבור את הראש ותחפש את השידור הבא הפנוי, בכלל אם אני רוצה להקליט את השידור החוזר כסדרה, אז יאללה, שיעבוד.
גם הגיע הזמן לערוץ בסגנון Music Select באיכות גבוהה יותר והכי סבבה כזה שמקרין קליפים לפי סגנונות ב- HD.
זה אולי ישמע מצחיק אבל אני גם הייתי שמח לערוץ של נופים, משהו שאפשר לשים ברקע כשמארחים... משהו מרגיע כזה, יכול להיות ממש נחמד (יש ערוץ לוויני כזה, במסעדות של בלאק אפילו מקרינים אותו לפעמים)
הדבר הכי מעצבן מבחינתי שאפשר לסדר אותו בהקדם זה בהחלט הנושא של פתרון התנגשויות שעלה פה, יש מספיק שידורים חוזרים בערוצים של יס, שהמערכת שלהם תשבור את הראש ותחפש את השידור הבא הפנוי, בכלל אם אני רוצה להקליט את השידור החוזר כסדרה, אז יאללה, שיעבוד.
גם הגיע הזמן לערוץ בסגנון Music Select באיכות גבוהה יותר והכי סבבה כזה שמקרין קליפים לפי סגנונות ב- HD.
זה אולי ישמע מצחיק אבל אני גם הייתי שמח לערוץ של נופים, משהו שאפשר לשים ברקע כשמארחים... משהו מרגיע כזה, יכול להיות ממש נחמד (יש ערוץ לוויני כזה, במסעדות של בלאק אפילו מקרינים אותו לפעמים)