אחרי ה-VOD ב-yes מה יהיה הדבר הבא שאתם רוצים?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78954
שם מלא: עפר לאור

שליחה

yes-man,

לדעתי זה הפיענוח של ה-MPEG2.

זה רק מראה עד כמה יש הבדלים בין מפענחים שונים...

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624

שליחה

locus כתב:הרבה יותר בסיסי בעיני...
לשפר את איכות הצגת תוכן SD בממירי MAX-HD
אני פשוט סובל לאחר שהחלפתי את ה 3100S...מרגיז :evil:
...
איך אתה מחובר כיום? מניח ש-HDMI
אם כן, נסה לחבר גם ב-component - יש מי שאומר שרואים יותר טוב (לפעמים)

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641

שליחה

אחרי שיש לי את ערוצי הhd כבר כמה חודשים אני כבר ממש נמנע מהערוצים באיכות הנמוכה, אני נשאר באזור ה500 ולא יורד :roll: , אני ממש מחכה שהערוצים שמשדרים חדשות(2 ו10) יכנסו סוף סוף לקטגוריה של hd.

locus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

שליחה

DannyZ כתב:
locus כתב:הרבה יותר בסיסי בעיני...
לשפר את איכות הצגת תוכן SD בממירי MAX-HD
אני פשוט סובל לאחר שהחלפתי את ה 3100S...מרגיז :evil:
...
איך אתה מחובר כיום? מניח ש-HDMI
אם כן, נסה לחבר גם ב-component - יש מי שאומר שרואים יותר טוב (לפעמים)
...
אתה צודק אבל ה component תפוס אצלי ע"י ה Dvd
תודה בכל מקרה דני

michanonymi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

שליחה

gofmarat כתב:אחרי שיש לי את ערוצי הhd כבר כמה חודשים אני כבר ממש נמנע מהערוצים באיכות הנמוכה, אני נשאר באזור ה500 ולא יורד :roll: , אני ממש מחכה שהערוצים שמשדרים חדשות(2 ו10) יכנסו סוף סוף לקטגוריה של hd.
...
אם אני לא טועה מישהו מהמועצה ברשות השידור דיבר לפני כמה חודשים שבשנת 2011 כל הערוצים שכפופים לרשות השידור(1,2,10)יעברו לשדר בHD אבל זה נשמע לי דמיוני

Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

לצערי, זה לא נכון

yeche
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291

שליחה

yes-man כתב:לגבי דיסק גדול יותר ב-MAXHD, הטכנאי שהתקין לי את ה-VOD אמר שקיים ממיר MAXHD עם דיסק של 500GB
אמר שניתן לזהות אותם בכך שהלוגו של yes בצבע ירוק, הוא ציין שיש מעט מאד מכשירים כאלה כרגע.
...
גם לי הטכנאי אמר אבל כשהתקשרתי לשרות לקוחות ולשרות טכני אמרו שהם לא מבינים על מה אני מדבר ושאין כזה דבר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78954
שם מלא: עפר לאור

שליחה

yeche,

העניין עם הלוגו הירוק כנראה מוטעה.

העניין עם ה-500GB נכון, אבל כמו שצויין, אין הרבה מכשירים כאלה כרגע בשטח.

bporat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113

עריכה של הקלטות

שליחה

:בלוג: רוצה את האופציה למחוק קטעים בתוך הקלטה (למשל פרסומות מתוכנית שהקלטתי בערוץ 2), לחבר יחד שני קטעים, או להפריד הקלטה ארוכה לכמה חלקים. כל הדברים האלו קיימים בDVD המקליט שלי, אין סיבה שלא יהיו ב- MAXHD.

: :חפש: רוצה את האופציה הטריוויאלית לסדר את רשימת התוכניות המוקלטות לפי תאריך, או א"ב במקום לדפדף בלי סוף כדי למצוא הקלטה שבסוף הרשימה.

:idea: רוצה שה-MAX ימצא לבד פתרון להתנגשויות, ושלא יבחר תמיד את ההקלטות ב- 10 בערב, ככה שאני לא יכול לראות תוכניות אחרות בערב - מה רע להקליט את השידור החוזר של 4 בבוקר כשאני לא צופה ?

:computer: רוצה את האופציה לגבות הקלטות לדיסק חיצוני (אפילו אם אוכל להקרין אותם רק בממיר מהם הם הוקלטו) כשנגמר לי המקום.

:שעון: רוצה את האופציה לתכנת את הממיר להקליט ערוץ מסויים בשעה מסויימת בתאריך מסויים - ולא רק לפי שם תוכנית ( כי הEPG לא מרא ה תוכניות שיהיו בעוד שבועיים - בעייה כשאני נוסע לחו"ל לשבועיים שלושה).

:@ רוצה שכשיש בעייה בממיר וצריך לפרמט או להחליף אותו - שייגבו את החומר ויעבירו אותו לממיר החדש - זה שרות אלמנטרי ...

רוצה, ורוצה, ורוצה...אבל זה לא יוצא :( .

bporat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113

וכמובן, איך שכחתי - מתיחה חכמה נורמלית....

שליחה

:מבולבל:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

רוצה לחפש על ה EPG מקומית ולא דרך הערוץ הטיפשי שלהם
העם דורש..... כל מיני דברים

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

ה- 500 ג'יגה בהחלט קיים, חבל שאי אפשר יהיה לעבור עליו אלא אם יתמזל מזלי (או שלא) והממיר יפסיק לעבוד.

הדבר הכי מעצבן מבחינתי שאפשר לסדר אותו בהקדם זה בהחלט הנושא של פתרון התנגשויות שעלה פה, יש מספיק שידורים חוזרים בערוצים של יס, שהמערכת שלהם תשבור את הראש ותחפש את השידור הבא הפנוי, בכלל אם אני רוצה להקליט את השידור החוזר כסדרה, אז יאללה, שיעבוד.

גם הגיע הזמן לערוץ בסגנון Music Select באיכות גבוהה יותר והכי סבבה כזה שמקרין קליפים לפי סגנונות ב- HD.

זה אולי ישמע מצחיק אבל אני גם הייתי שמח לערוץ של נופים, משהו שאפשר לשים ברקע כשמארחים... משהו מרגיע כזה, יכול להיות ממש נחמד (יש ערוץ לוויני כזה, במסעדות של בלאק אפילו מקרינים אותו לפעמים)

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”