AVATAR בהזמנה מוקדמת בBLU RAY ובDVD

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328

שליחה

9000es כתב:nadavck

האוזן השלישית . מפוצצים מחירים בלי פרופורציה . והפיתרון הוא לא לרכוש מהם . גם בתחום ה הקומפקט דיסק הם דופקים מחירים בלי היגיון .

לכן דיסקים אני רוכש רק מדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר . או ממוסיקה נטו . בלונדון מינסטור .
...
אני יודע, אכן נתתי אותם כדוגמא לחנות מאוד יקרה (Y)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Netstat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690

שליחה

nadavck כתב:אני חושב שהסרט יהיה טוב גם בלי התלת מיימד. אפקט הוואו (WOW) של הסרט היה מחזיק חצי שעה... שעה... לא יותר. אנשים יוצאו מהסרט עם התרוממות רוח לא רק בגלל ה- 3D, עובדה... ראיתי את בלודי ולנטיין בתלת מימד ולא הרגשתי שראיתי יצירת מופת. אין מה לעשות, הסרט הזה פשוט טוב :)

לגבי המחיר של בלוק בסטר, מי שעוקב אחרי ההודעות שלי כאן יודע שאני הראשון שמתבאס ממחירי הבלו ריי בארץ. אני לא קונה בלו ריי בארץ בגלל המחיר. בשנה האחרונה רכשתי 16 כותרי בלו ריי, חלקם מארזים שהיו יותר יקרים, כולם מחו"ל במחירי חו"ל. לדעתי חבל כי הייתי שמח לשלם את הכסף הזה ליבואנים ישראלים. דווקא מחיר של 120-130 שח לסרט חדש דנדש, כמו אווטר, הוא לא מחיר שערורייתי. באוזן השלישית דופקים מחירים מוזרים של 250 שח לכותר, 150 שח לסרטים לא טובים במיוחד משנות ה 80 ו- 180 עד 190 שח לסרטים רגילים בבלו ריי. אם המגמה הזאת תמשיך, אני מניח שתוך שנה אנחנו נראה עוד הורדה במחירים לכדי 99 שח לסרט חדש שזה כבר סביר, ובתוך שנתיים 3 ב- 100... :)

אני מניח שאווטר ימכר בעולם במחיר של 20-25$ שזה פחות מ- 100 שח.
...
(Y) מסכים לחלוטין שאווטר הוא סרט טוב והתלת מימד הוא רק ערך מוסף .אנשים לא מעטים הלכו לגרסה הרגילה
ונהנו מאוד גם כן .וכן לא מובן הקטע של המחירים המוגזמים פה בארץ (n)

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

אל תשכחו שהפורמט של BD-3D כולל בתוכו גם את הגרסה הדו מימדית של הסרט (פשוט מקרינים רק את הפריימים של אחת העיניים במקום של שתיהן). אני חושב שגם למי שרוצה לראות את זה בדו מימד שווה לקנות את הבלוריי התלת מימדי בשביל לשמור את האופציות פתוחות.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”