אכן נכון.uriler כתב:אין לו כניסות אנלוגיות (כך שאי אפשר לחבר לו מפענח לפורמטים בהם לא תומך)....
האם זה רק לי מפריע כל כך?
לדעתי זו שגיאה להוציא רסיבר כל כך אטרקטיבי כמו האונקיו 607 בלי כניסות למפענח עתידי.
מה דעתכם?
האם גם לכם זה חשוב ?
ארז

אכן נכון.uriler כתב:אין לו כניסות אנלוגיות (כך שאי אפשר לחבר לו מפענח לפורמטים בהם לא תומך)....

ארז_וחני כתב:אכן נכון.uriler כתב:אין לו כניסות אנלוגיות (כך שאי אפשר לחבר לו מפענח לפורמטים בהם לא תומך)....
האם זה רק לי מפריע כל כך?
לדעתי זו שגיאה להוציא רסיבר כל כך אטרקטיבי כמו האונקיו 607 בלי כניסות למפענח עתידי.
מה דעתכם?
האם גם לכם זה חשוב ?
ארז...

zeev78 כתב:
ארז, בחייאת, דבר עם החבר שלך שיזרוק את XXX שיש לו ויחליף למשהו יותר נורמלי. יצא להם עשן מהאוזניים עם הרסיברים שהציעו לך פה. אני מדבר על פיקים, ויברציות בסאונד ועוד כל מיני תופעות לא נעימות. הם נשמעים טוב כרגע כי כנראה הוא לא דוחף אותם עד הקצה היכולת וזה יקרה מהר מאוד אם תנסה לחבר אותם לרסיבר שיאכל אותם בלי מלח. I rest my case...

ארז_וחני כתב:zeev78 כתב:
ארז, בחייאת, דבר עם החבר שלך שיזרוק את XXX שיש לו ויחליף למשהו יותר נורמלי. יצא להם עשן מהאוזניים עם הרסיברים שהציעו לך פה. אני מדבר על פיקים, ויברציות בסאונד ועוד כל מיני תופעות לא נעימות. הם נשמעים טוב כרגע כי כנראה הוא לא דוחף אותם עד הקצה היכולת וזה יקרה מהר מאוד אם תנסה לחבר אותם לרסיבר שיאכל אותם בלי מלח. I rest my case...![]()
![]()
אני יודע שאתה צודק.
לדעתי זה יקרה במוקדם או במאוחר. יש דברים שצריך לתת לזמן לעשות את שלו...![]()
אני מחכה שיצא להם עשן מהאוזניים ואז אקבל בקשה לייעוץ לרמקולים....
ארז...

זיו לא הבנתי בדיוק את השאלהziv_r כתב:מעניין מה % האנשים שעושים כיום שימוש ב Multi Channel Input.
אני חושב שמספיק שתסתכלו על כמות הציוד שנמכר אשר מיועד למטרה זו כיום ותבינו לבד את התשובה....

לי יש את הILINK בשביל הכותרים הנל...ארז_וחני כתב:אני משתמש ב Multi Channel Input עבור SACD .
ארז...

זה טוב כל עוד אתה משתמש רק בציוד של פיוניר.ADICT כתב:לי יש את הILINK בשביל הכותרים הנל...ארז_וחני כתב:אני משתמש ב Multi Channel Input עבור SACD .
ארז......

שמעתי בעצתך ודיברתי איתו.zeev78 כתב:
אני מציע לך שתבהיר לו מראש שאתה לא אחראי לתוצאות, הוא יתרגז עליך שאחרי שהוא יגמור את כל הכסף על הרסיבר הוא ירגיש צורך להחליף גם את הרמקולים....

בתור השקפת עולם בתחום שאני מתייחס לרסיבר או למגבר אני מתייחס ליכולת ההגברה שלו, עיוות הרמוני ומעבר לכתוב בנייר איך הוא נשמע לאוזן שלי, פחות מעניין אותי יכולות העיבוד וידיאו של כל רסיבר ורסיבר. ברגע שרסיבר לא נשמע לי טוב אני לא מרגיש צורך לבוא ולבדוק איך הוא מכין "כוס קפה" אם הבנתה מה שאני מנסה להגידארז_וחני כתב:תודה zeev78.
מה לגבי יכולות עיבוד הוידאו של השלישיה הנבחרת?
לצערי , לא נתנסיתי עם אף אחד מהם.
תודה
ארז...