Shed כתב:כמו שאמרתי קודם - ה-150 הוא כרטיס מצויין, שיודע לקודד ולעבוד בbitrate של עד 12Mbps.marangi כתב:איכות זו כנראה הגדרה יחסית. ועדיין, לא מבין איך מישהו (ועוד גורו) יכול להגדיר את ה 150 כמצוין. אולי זה עניין של צרכים וציפיות. אני ניסיתי לחבר אותו עם ממיר דיגיטלי ואס וידאו. אני מתקשה להאמין שמישהו לא יזהה את הירידה באיכות התמונה דרך המחשב מול תמונה שעוברת ישירות לטלביזיה....
אני מניח, שכאשר אתה עבדת איתו, הוא לא קונפג לעבודה בקצבים גבוהים אלא ביצע קידוד מחדש בקצבים של כשני מגה ביט לשניה בלבד. זו הסיבה העיקרית לפגיעה באיכות שראית.
איך בדיוק עבדת איתו? איך הוא קונפג? באיזה קצבי דגימה? באיזה מפענח השתמשת על מנת לצפות בתכנים שהוא הוציא?
אני יכול להגיד לך שאני עשיתי מבחני A/B יותר מפעם אחת, בהם השוויתי ממיר של יס שמחובר ישירות לטלוויזיה מול ממיר שמחובר למחשב אשר מחובר לטלוויזיה. באף מבחן כרטיס הלכידה לא איכזב, ולא מעט פעמים התמונה מהמחשב היתה טובה יותר מהתמונה שהתקבלה בחיבור ממיר ישירות לטלוויזיה, במיוחד כאשר היה מדובר במסכי FHD בגדלים של 50" וצפונה (בעיקר בגלל שעיבוד התמונה וביצוע de-interlacing במחשב טוב יותר מאשר זה המתבצע על ידי המעבד של המסך)....
לדעתך זו איכות טובה:
http://img11.imageshack.us/img11/4788/65317492.jpg
המריחות, הפסים לא ברורים... הדמות לא ברורה.